You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
αχ μωρακι μου τι τραβας...... με αυτο το 3G και εγω το ιδιο εχω μωρακι μου. μου ελειψες πολυ τουλαχιστον πες φευγω ωρε δημητρη παω διακοπες να μιν ανησιχω βρε πουλακι μου :-* :-* :-* :-*Για σου μωρο δεν εχο καλι σιμα και αργυ ο υπολογιστη. Στο Φραντζι ειμαι.
:-* :-*Ειμουνα σε αδια
γεια σου νανσι!!Για σου μωρο δεν εχο καλι σιμα και αργυ ο υπολογιστη. Στο Φραντζι ειμαι.
:-* :-*Ειμουνα σε αδια
Ειχησ δηκιο παλυκαρι μου Δεν το ξανακανο :-* :-* :-*αχ μωρακι μου τι τραβας...... με αυτο το 3G και εγω το ιδιο εχω μωρακι μου. μου ελειψες πολυ τουλαχιστον πες φευγω ωρε δημητρη παω διακοπες να μιν ανησιχω βρε πουλακι μου :-* :-* :-* :-*
ΠΟ.ΠΟ. ΜΕ εαυτο το σιμα
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
η αλεξαντρα η αγαπουλα μας ειναι οχι η νανσυ το μορο μας....... :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου νανσι!!
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
σε παρακαλω προσεχε τισ λεπτομεριες ..... μου λυπης πολυ οταν σε χανω αλεξανδρα μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ειχησ δηκιο παλυκαρι μου Δεν το ξανακανο :-* :-* :-*
ΠΟ.ΠΟ. ΜΕ εαυτο το σιμα
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
αγαπη μου κιτα να αλαξης εταιρια...... δεν θελω να σε χανω για ενα παλιο-σημα > > >Ειχησ δηκιο παλυκαρι μου Δεν το ξανακανο :-* :-* :-*
ΠΟ.ΠΟ. ΜΕ εαυτο το σιμα
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ναι ναι το ξερουμε γλικουλα αλεξανδρα οτι εισαι εσυ........ γλικουλα μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αλεξανδρα ειμαι οχι Νανσι :-* :-*
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
Παιδια δυστηχος η ενημεροση μας εδω μεσα ειναι ελυπης........ δυστυχος διαπιστοσα οτι δεν αναφερουμε τιποτα για τα στουντια , τα τιμιμενα στουντια της ΚΥΠΡΟΥναι ναι το ξερουμε γλικουλα αλεξανδρα οτι εισαι εσυ........ γλικουλα μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
M.NATALI.RU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα. :-* :-* :-*
Αγ.Μελετιου 37 σημερα....ΝΙΚΙ - ΠΑΟΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.
Αγ.Μελετιου 37 σημερα....ΝΙΚΙ - ΠΑΟΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.
Επισκέπτης
Κων /πολεως 94 η Σονια οχι για πολυ ακομα ,αντε κανα δυο μερες !!
Μετα ξανα απο καμμια εβδμαδα θα επιστρεψει !!
Στα υπ οψη για τους ενδιαφερομενους !!
Μετα ξανα απο καμμια εβδμαδα θα επιστρεψει !!
Στα υπ οψη για τους ενδιαφερομενους !!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή στο σημερινό πρόγραμμα του www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url].
Επισκέπτης
Aφιερωμενο στον heellover!!!Πουτανγαμών αυτό δεν είναι κριτική, είναι λογοτεχνικό έργο εφάμιλλο του Νίτσε
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
βριλησσου 60 χτες βραδυ μετα τις 12....αμαντα ξανθουλα πιτσιρικα κουνιστη και λυγιστη στο σαλονι,καλο σωματακι,μαλλον χαλια η μαπα της. πριν περασα απο λελλας καραγιαννη...η ευα,μελαχροινη μετριας εμφανισης,ειναι εκει 2 βδομαδες λεει.
επειδη ειχε αναφερθει στο θρεντ οτι ειναι η λιντα η βουλγαρα απο αχαρνων,παιωνιου κλπ....αυτη την ειχα παρει πριν κανα χρονο,αλλα η ευα δε μου φανηκε πως ειναι η ιδια,αν ειναι οντως η ιδια , τοτε εχει παρει λιγα κιλακια και εχει ψιλοχαλασει...
επειδη ειχε αναφερθει στο θρεντ οτι ειναι η λιντα η βουλγαρα απο αχαρνων,παιωνιου κλπ....αυτη την ειχα παρει πριν κανα χρονο,αλλα η ευα δε μου φανηκε πως ειναι η ιδια,αν ειναι οντως η ιδια , τοτε εχει παρει λιγα κιλακια και εχει ψιλοχαλασει...
βριλησσου 60 χτες βραδυ μετα τις 12....αμαντα ξανθουλα πιτσιρικα κουνιστη και λυγιστη στο σαλονι,καλο σωματακι,μαλλον χαλια η μαπα της. πριν περασα απο λελλας καραγιαννη...η ευα,μελαχροινη μετριας εμφανισης,ειναι εκει 2 βδομαδες λεει.
Η ίδια είναι.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
......Βριλησσου 57 τωρα-Καρολινα,μετα τησ 23.00-Λαουρα :-*
Ισμηνης2 Μονικα μεχρι τις 7
Ιπποκρατους144 Βικτωρια κι απο τις 6 Λειλα
Συγγρου144 20.00-06,00 Τζεσικα
Τριγγετα3 Νορα κι απο τις 6 Αφροδιτη
Ηλια Ηλιου82 μετα τις 6 Αννα....Φιλη της Αφροδιτης ;)
Αγιου Μελετιου37 Παολα...και μετα Αλεξανδρα
Βριλλησου55 Σαμανθα μεχρι 11 και μετα Μαργκο
Φραντζη47 Μαριζα και μετα Αλεξια
Δροσοπουλου95 Λαουρα και μετα Μαργαριτα
Βουρβαχη19 Σασα και μετα Αλινα
Λελας Καραγιαννη35 Ναταλι κι απο τις 6 Ευα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις