Δυστυχως συναδελφοι δεν κανω συχνα review, λεω να κάνω όμως τωρα την αρχή. Πριν απο καποιες ημερες τιμησα το Σ248.
Η κοκκινομαλα τσατσα με το αγορε κουρεμα ευγενικοτατη μου παρουσιασε τις κοπελες Σοφια και Κατερινα (νομιζω) και τα προγραμματα τους. Επελεξα να παρω ντουετο με φουλ και λοκο αφου διευκρινησα οτι μαζι μου δεν παιζει ακαποτο και με πηγε δωματιο. Μετα απο ολιγολεπτη αναμονη σκανε μυτη αφου πρωτα ακουω τα τακουνια τους στο διαδρομο (καυλα..) Στο κρεββατι ξαπλωνουν μονες τους και τους δινω εντολη για λεσβιακο ενω εγω απο πανω τους τον παιζω αργα-αργα. Μου λενε ελα με ναζι και με βαζουν στη μεση για μπαλαμουτι ξαφνικα εκει που ασχολουμε με τη μουναρα της κατερινας η αλλη πριν προλαβω να αντιδρασω τον εχει αρπαξει ακαποτο και το ρουφαει με λυσα (τι ειναι αυτα ρε....γαμωτο) πριν συνειδητοποιήσω καλα-καλα τι μου συμβαινει η κωσταντινα με μια αποτομη στροφη 90 μοιρες μου ρουφαει και γλυφει τα αρχιδια βαζοντας το καραφλο μουνακι της μες στα μουτρα μου, αυτο ηταν παιδια παραδοθηκα ..δυστυχως! η καυλα ηταν μεγαλη! Περασαν περιπου 7 ημερες αλλα ευτυχως δεν εχω καποιο κακο συμπτωμα στο εργαλειο. Στο κυριως πιατο το πηδημα (εννοειτε πως μετα εγιναν ολα με καποτα!) ηταν πολυ καλο και δυνατο με πολλες εναλαγες. Ετσι καλο value for maney αλλα δυστυχως δεν το ευχαριστηθηκα γιατι μετα είμουν καπως "παγωμενος". Προφανως η τσατσα με εγραψε στα αρ..α της και δεν ενημερωσε τις κοπελες για αυτα που της ειπα. Συνολικος χρονος 30 λεπτα περιπου. Στα αρνητικα το μπανιο που ειναι εκτος δωματιου και οι παντοφλες που ηταν βρεγμενες απο τον προηγουμενο (αισχος)
Επισης το μαγαζι δεν σου δινει την εντυπωση οτι ειναι πληρως καθαρο, οποιος εχει παει καταλαβαίνει. Δεν νομιζω οτι θα το ξαναεπισκεφτω.