Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Συγγνώμη αλλά είναι απαράδεκτο αυτό, για παρόμοια studio. Τεσπα. Δεν μας πέφτει και λόγος στο κάτω κάτω...
αντε τωρα να ξεκινησης να πας τοσο δρομο να εισαι προετιμασμενος για μια συγκεκριμενη και να σου πετακτη αλλο ξοανο στο σαλονι........ παιδια μην γελατε μου εχει τυχη αυτο στην ζωη μουΣυγγνώμη αλλά είναι απαράδεκτο αυτό, για παρόμοια studio. Τεσπα. Δεν μας πέφτει και λόγος στο κάτω κάτω...
μόνο εσένα...???αντε τωρα να ξεκινησης να πας τοσο δρομο να εισαι προετιμασμενος για μια συγκεκριμενη και να σου πετακτη αλλο ξοανο στο σαλονι........ παιδια μην γελατε μου εχει τυχη αυτο στην ζωη μου
μόνο εσένα...???
Φαγωθηκες με την Νορα ρε Dantis!!Απο Νορα εχουμε εντυπωσεις τελικα?
Δεν φορτωνω φιλε μου απλα αν δεν κανω λαθος εχεις ξανακανει αυτη την ερωτηση και δεν σου εχει απαντησει καποιος!Γνωμη μου ειναι οτι οταν κανουμε μια ερωτηση και δεν ανταποκρινεται κανεις καλο ειναι να μην την επαναλαμβανουμε!Αν καποιος ξερει για Νορα θα το ειχε γραψειΚαι εσυ γιατι φορτωνεις?
Αν καποιος ξερει για Νορα θα το ειχε γραψει
η καρολινα απο τι φαινεται κανει εργασιοθεραπεια.
καλα έχω ακούσει πολλά, αλήθεια είναι. αλλά γούστα και χημεία είναι αυτά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Μια χαρα ειναι και κουκλαρα αλλα κομοδινο δεν παυει να ειναι.
πιτσιρικος+αλεξια= χημεια!καλα έχω ακούσει πολλά, αλήθεια είναι. αλλά γούστα και χημεία είναι αυτά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.