Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
εκρηκτική!!!! αντε κόψε το δούλεμα...πιτσιρικος+αλεξια= χημεια!
λες να το παίξω τον ζορο ή τον ρομπέν ο προστάτης των ιερόδουλων????
εκρηκτική!!!! αντε κόψε το δούλεμα...πιτσιρικος+αλεξια= χημεια!
Ναι ρε συ. Σε αυτο συμφωνω και εγω. Οτι ειναι παντα και θεμα χημειας. Αλλα πολυ λιγη χημεια εχει ρε συ οταν την βρισκει (την χημεια) με 1/1000.καλα έχω ακούσει πολλά, αλήθεια είναι. αλλά γούστα και χημεία είναι αυτά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
καλά δίκιο έχεις σε αυτό, αλλά δεν έχει πελάτες μόνο απο δω μέσα. υποθέτω. αλλά η χημεία είναι βασικό συστατικό.Ναι ρε συ. Σε αυτο συμφωνω και εγω. Οτι ειναι παντα και θεμα χημειας. Αλλα πολυ λιγη χημεια εχει ρε συ οταν την βρισκει (την χημεια) με 1/1000.
τι ψάχνεις για παράδειγμα? θα βρεις μέχρι τις 5 απ' όσο ξέρω.παιζει τιποτα για αργα το βραδυ...μετα τα μπουζουκια!!!!!!!!!
στο 55 για παραδοσιακα(κλαρινο)!παιζει τιποτα για αργα το βραδυ...μετα τα μπουζουκια!!!!!!!!!
καποιο λαθος.Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν. Μόλις είδα τις ανανεώσεις βαρδιών των studio και διαπίστωσα ότι η Καρολίνα εκτός του ότι έχει την ικανότητα να διακτινίζεται, είναι και δισυπόστατη , αφού την Κυριακή εργάζεται από τις 23:00 έως τις 05:00 και στην Αγίου Μελετίου και στη Φρατζή .
Δεν πληρωσε και πηγε για τσαι μαζι με το Δοξατου !!!Το Banner της Λελας που πηγε???????
Δεν πληρωσε και πηγε για τσαι μαζι με το Δοξατου !!!