Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
θα κανουμε ενα παρτι ολλο καβλααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χθεσινή εξόρμηση
στα κυριλέ στέκια του α.ε.
..με παρέα και χωρίς....  :cool2:
αχαρνών 106 --> η γνωστή κομοδινέ αλλά αρκετά εμφανίσιμη εμανουέλλα
με στήθος τουμπανάτον!....  :headbang2:
αχαρνών 85 --> ελβίρα
τριγγέτα --> η ξανθιά και πανέμορφη ντορίν
ισμήνης --> λίλυ από γερμανία για τους λάτρεις
των γυναικών με 'πιασίματα',
αλίμου 126 --> λίνα (?) από ισπανία..συμπαθής... 
το νέο στουντιάκι είναι γεγονός!..  :headbang2:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
χθεσινή εξόρμηση
στα κυριλέ στέκια του α.ε.
..με παρέα και χωρίς....  :cool2:
αχαρνών 106 --> η γνωστή κομοδινέ αλλά αρκετά εμφανίσιμη εμανουέλλα
με στήθος τουμπανάτον!....  :headbang2:
αχαρνών 85 --> ελβίρα
τριγγέτα --> η ξανθιά και πανέμορφη ντορίν
ισμήνης --> λίλυ από γερμανία για τους λάτρεις
των γυναικών με 'πιασίματα',
αλίμου 126 --> λίνα (?) από ισπανία..συμπαθής...  
το νέο στουντιάκι είναι γεγονός!..  :headbang2:

καλη ενημερωση νικ
αλλα να θυμασαι να λες και τι ωρα εγινε περιπου

ευγε

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Κομοδινε!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...με στηθος τουμπανατον!!!!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ....Ετσι ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ημουν κι'εγω !!!!!!Η ωρα , οταν πηγαμε ατην Αχαρνων ηταν δωδεκα παρα πεντε ! Τρελλο γελιο ! ,,,Καλα...αυτο τωρα το ειδα!!!!!!!! Αυτα ηταν τα ΚΥΡΙΛΕ ΣΤΕΚΙΑ????????Δηλαδη...τα υποβαθμισμενα πως ειναι??????? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
είπε κορυφαίες ατάκες ο nickolakis025 :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
...ο Νικολας , επαιρνε κατι εκφρασεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:... καλα...οχι οτι  κι'εγω πηγαινα πισω,αλλα δεν ειχα καθρεφτη να με βλεπω , οποτε χαζευα , Πιτσι και Νικο και πεθαινα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ιδιως σε κεινο στην Ιασωνος,αν δεν κανω λαθος :helpplea: :helpplea: :helpplea:Ωχ Παναγια μουυυυυυ!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
...ο Νικολας , επαιρνε κατι εκφρασεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:... καλα...οχι οτι  κι'εγω πηγαινα πισω,αλλα δεν ειχα καθρεφτη να με βλεπω , οποτε χαζευα , Πιτσι και Νικο και πεθαινα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ιδιως σε κεινο στην Ιασωνος,αν δεν κανω λαθος :helpplea: :helpplea: :helpplea:Ωχ Παναγια μουυυυυυ!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Παει...επεσες και εσυ στον Βουρκο...χαλασε ο κοσμος

silverviper

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες ξερουμε που θα ειναι η Ντοριν το βραδυ?? Δεν παει αλλο η κατασταση,την εχω απωθημενο  :boobies:

dimitris27ath

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο τηλ στην ισμηνης 2 η ντοριν θα ειναι εκει σημερα μετα τις 19:00

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Mηπως εφυγες ψιλοτρυπημενος καμμια φορα και τα λες αυτα.http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/chase.gif[/img[/URL]]
Οχι ρωταω μηπως. :think:
[/quote]

χαχα οχι ρε αρρωστε αφου δεν εχω καν μπει.... καλο παντως το κοτοπουλακι - πουστρακι....

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Οκ φιλε!Τα επιχειρηματα σου ειναι ακραδαντα!Πες μας μονο, η αποψη σου για το κουτελο και για
τις πλατες που οφειλεται,στην εμπειρια η στην παρατηρητικοτητα?

και τα δυό .... που λες ολοι κάποια στιγμή θα πηδάγαμε ένα καλοεγχειρισμένο αλλα το θέμα είναι να το ξέρεις και όχι να μπεις εν αγνοία .... εσυ πώς την είδες την τρύπα έμοιαζε με νινί ή με πληγή .... ή όταν μπαίνεις δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου???
επίσης αν δεν κάνω λάθος είπες πως ρίχνει τα μαλλιά στο πρόσωπο .... αυτό δεν σου κίνησε την περιέργεια???

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ξέρουμε η Λίντα πότε δουλεύει και που???

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
λοιπόν στο καθήκον και πάλι.... την παρασκευη προς σάββατο (περασμενο σουκου) 3 το πρωί πέτυχα την λόλα στο δροσο 97
έχω χάσει τη σαντρα τωρα τελευταία ,.. η λόλα λοιπόν είναι πολύ αδύνατη και αρκετά γερασμένη για τα στανταρ του μαγαζιου αφού φέρνει 20+ κοριτσια λελούδια....οπο΄τε δεν την προτείνω ανάλογα τα γούστα βέβαια ...πάντως η κοπέλα φάνηκε πολύ πρόθυμη και καλοσυνάτη.
το σάββατο προς κυριακή ξημερώματα τώρα στην βρηλισσού 57 ήταν η έμιλυ... ελληνίδα κατα την τσάτσα μελαχρινή με ωραίες καμπύλες καβλωπρόσωπο αλλά ο κολλητός που μπήκε δεν είχε καθόλου καλές εντυπώσεις ήταν πηγάδι το νινι και ανεβαίνοντας από ΄πανω χοροπήδαγε σαν κατσίκι και του σπασε τα παϊδια !!! :P :P κάποια φάση του βαλε και δευτερο προφίλ με αποτέλεσμα να αργεί να να τελειώσει και λέγοντας το ότι δεν έχει χρόνο άλλο να τον αφήσει αχυστο!!!
δεν εβαλα κριτική γιατί δεν είναι δικιά μου μαρτηρία ...
επίσης ξέρει κανεις που είναι η σονια μας από λέλας??? η τσατσα το πρωϊ μου πε πως είναι¨άρρωστη και δεν θα ξαναρθει και ανησύχησα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
επίσης ξέρει κανεις που είναι η σονια μας από λέλας??? η τσατσα το πρωϊ μου πε πως είναι¨άρρωστη και δεν θα ξαναρθει και ανησύχησα...

η Σόνια δεν είναι καθόλου άρρωστη.
Μην ανησυχείτε το κορίτσι είναι καλά.
Ειναι μια χαρά.
"Αρρωστοι" ειναι αυτοί που τα λένε αυτά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom