petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα κανουμε ενα παρτι ολλο καβλααααα
ακριβος κεφι καβλα σαμπανια κ σαμπα...τι αλο θελουμε...θα κανουμε ενα παρτι ολλο καβλααααα
χθεσινή εξόρμηση
στα κυριλέ στέκια του α.ε.
..με παρέα και χωρίς....
αχαρνών 106 --> η γνωστή κομοδινέ αλλά αρκετά εμφανίσιμη εμανουέλλα
με στήθος τουμπανάτον!....
αχαρνών 85 --> ελβίρα
τριγγέτα --> η ξανθιά και πανέμορφη ντορίν
ισμήνης --> λίλυ από γερμανία για τους λάτρεις
των γυναικών με 'πιασίματα',
αλίμου 126 --> λίνα (?) από ισπανία..συμπαθής...
το νέο στουντιάκι είναι γεγονός!..
Κομοδινε!!!!!!!!!!! ...με στηθος τουμπανατον!!!!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ....Ετσι ειναι Ημουν κι'εγω !!!!!!Η ωρα , οταν πηγαμε ατην Αχαρνων ηταν δωδεκα παρα πεντε ! Τρελλο γελιο !
...ο Νικολας , επαιρνε κατι εκφρασεις... ... καλα...οχι οτι κι'εγω πηγαινα πισω,αλλα δεν ειχα καθρεφτη να με βλεπω , οποτε χαζευα , Πιτσι και Νικο και πεθαινα! ιδιως σε κεινο στην Ιασωνος,αν δεν κανω λαθος Ωχ Παναγια μουυυυυυ!!!είπε κορυφαίες ατάκες ο nickolakis025
...ο Νικολας , επαιρνε κατι εκφρασεις... ... καλα...οχι οτι κι'εγω πηγαινα πισω,αλλα δεν ειχα καθρεφτη να με βλεπω , οποτε χαζευα , Πιτσι και Νικο και πεθαινα! ιδιως σε κεινο στην Ιασωνος,αν δεν κανω λαθος Ωχ Παναγια μουυυυυυ!!!
Mηπως εφυγες ψιλοτρυπημενος καμμια φορα και τα λες αυτα.http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/chase.gif[/img[/URL]]
Οχι ρωταω μηπως. :think:
[/quote]
χαχα οχι ρε αρρωστε αφου δεν εχω καν μπει.... καλο παντως το κοτοπουλακι - πουστρακι....
Οκ φιλε!Τα επιχειρηματα σου ειναι ακραδαντα!Πες μας μονο, η αποψη σου για το κουτελο και για
τις πλατες που οφειλεται,στην εμπειρια η στην παρατηρητικοτητα?
Αυτο σου λεει τιποτα?Μην κοβεισ τιποτα η Λιντα ειναι 100% γυναικα.
Αυτο σου λεει τιποτα?
επίσης ξέρει κανεις που είναι η σονια μας από λέλας??? η τσατσα το πρωϊ μου πε πως είναι¨άρρωστη και δεν θα ξαναρθει και ανησύχησα...