Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα!  :hi:

Νέες φωτογραφίες Γιάννας από Στούντιο 12!  :lheel: :fuck1: :pipa3:
IMG_9081bou.jpg

Πρόγραμμα:

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
Προσπάθεια νωρίς το μεσημέρι να βρεθώ με τη Μαρίνα (Σερβα) απο Caroline, που όσες φορές τη πήρα, έχω περάσει πολύ καλά. Πήγα αποφασισμένος για το φουλ των 150....
Πληρώνω, περνάω στο δωμάτιο, κάνω το φρεσκάρισμά μου και περιμένω χαζεύοντας το κινητό. Μετά απο λίγο χτυπάει η πόρτα και μπαίνει η υπηρεσία και ζητόντς μου 1000 συγγνώμη, μου λέει πως ο πελάτης που ήταν με τη Μαρίνα, ζήτησε και 2η ώρα συνεχόμενη κι αν ήθελα να έρθει μια άλλη κοπέλα, ή να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν το πολυσκέφτηκα και είπα πως ήθελα μόνο τη Μαρίνα. Ντύθηκα λοιπόν, πήρα πίσω τα 150 και πήγα βόλτα μέχρι το Μαυρο Λιθάρι για καφέ....

στιμενο θα ιταν το σκινικο φιλε για να παρις την αλλη κοπελα αφου εδωσες εσυ πρωτος επρεπε να ερθει καπακιι σεσενα 150 για ενα κωλογκαμισι πολλα ρεσυ σε στουντιος ιδικα

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να γνωρίζει τι είναι το  glory hol Βριλήσσια 46????

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να γνωρίζει τι είναι το  glory hol Βριλήσσια 46????

Τον βάζεις σε μια τρύπα στον τοίχο και η κοπέλλα από την άλλη πλευρά σου παίρνει πίπα ή γαμάς με τον τοίχο ανάμεσά σας.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Μινι χθεσινη ενημερωση:
Λιοσιων 73: Αλισα, ξανθια, εχει και φωτογραφιες, λιγο γεματη για τα γουστα μου. Φλορεντανα, δεν εχει φωτογραφιες. Καλο προσωπο, αλλα εχει μεχρι και διπλες στην κοιλια! Φαουλ η τσατσα, στραβωμενη μου λεει: Εχεις ξαναρθει, ε; Θα δεις τι κοπελες και θα φυγεις παλι, ε; Εγω στο μαγαζι αυτο εχω περασει με κοπελες γυρω στις 6-8 φορες κι αλλη μια μονο που ειχα παει βολτα και δεν μπηκα. Δευτερη η χθεσινη κι αν συνεχισει ετσι δεν θα ξαναπατησω! Κι οταν εφευγα τις ιδιες μαλακιες ελεγε φυσικα...
Κροκεων 6: Σιλβη, μελαχρινη κοπελα με λευκο δερμα, ωραιο προσωπο και σωμα και προφορα απο Σαλονικα. Με αερα αυτοπεποιθησης στο σαλονι που μου εβγαλε τη σιγουρια της ξεπετας. Πιθανον να κανω και λαθος βεβαια!
Κηφισου 30: Σε νεα αλυσιδα πλεον, με κλασικο τσατσο το Γιαννη και κοπελα την Ηλεκτρα, καποιοι συναγωνιστες πιο εμπειροι μπορουν να μας θυμησουν σε ποιο μπουρδελο δουλευε. Ομορφη πιτσιρικα, εμπαινε σε προγραμμα με συναγωνιστη.
Ο υπηρεσιας δηλωσε οτι θα γινει ανακαινηση στο στουντιο με μπαρ, εικονες κτλ. Απο τις 19:00 και μετα ειναι ανοιχτο το μαγαζι και θα δουλευει και αλλη μια κοπελα.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Τον βάζεις σε μια τρύπα στον τοίχο και η κοπέλλα από την άλλη πλευρά σου παίρνει πίπα ή γαμάς με τον τοίχο ανάμεσά σας.
Ωραίο σκηνικό ακούγεται το glory hole  :grin:

Εαν τελειώσουμε πάνω στον τοίχο λέτε να μας κάνουν καμιά έκπτωση ή μας το χρεώνουν σαν παρτούζα;

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
:erection:και δε βλέπεις τι πηδαςκαι πληρώνεις  :wanker:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Συγγνωμη ρε φιλε , αρνητικο είναι ότι δε φιλαει η πουτ@να στο στωμα ή θετικο? Δηλαδη θα γουσταρες να φιλαει στο στομα με γλωσσα?και αν ο προηγούμενος πελατης ειχε ηπατίτιδα και το μάθαινες εσυ κατοπιν εορτης τι θα εκανες? Προσεξτε και λιγο την υγεια σας ορισμένοι. εντελώς φιλικα το λεω.

κύττα Νίκοςςς μερικοί έχουν κολλήσει τα πάντα και κυκλοφορούν με τα παράσημά τους και το έχουν και περηφάνια τους. Οπότε δεν τους νοιάζει ούτε να προφυλαχτούν αλλά ούτε και να προφυλάξουν.
Μη δίνεις σημασία, προφύλαξη και να αποφεύγεις αυτές που εμφανίζονται κι εξαφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Για σπαστά και ξαναρίξτα ρε μεγάλε …. Όλες έτσι κάνουν … πόσο να δουλέψει κάποια σερί ??

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Μινι χθεσινη ενημερωση:
Λιοσιων 73: Αλισα, ξανθια, εχει και φωτογραφιες, λιγο γεματη για τα γουστα μου. Φλορεντανα, δεν εχει φωτογραφιες. Καλο προσωπο, αλλα εχει μεχρι και διπλες στην κοιλια! Φαουλ η τσατσα, στραβωμενη μου λεει: Εχεις ξαναρθει, ε; Θα δεις τι κοπελες και θα φυγεις παλι, ε; Εγω στο μαγαζι αυτο εχω περασει με κοπελες γυρω στις 6-8 φορες κι αλλη μια μονο που ειχα παει βολτα και δεν μπηκα. Δευτερη η χθεσινη κι αν συνεχισει ετσι δεν θα ξαναπατησω! Κι οταν εφευγα τις ιδιες μαλακιες ελεγε φυσικα...
Κροκεων 6: Σιλβη, μελαχρινη κοπελα με λευκο δερμα, ωραιο προσωπο και σωμα και προφορα απο Σαλονικα. Με αερα αυτοπεποιθησης στο σαλονι που μου εβγαλε τη σιγουρια της ξεπετας. Πιθανον να κανω και λαθος βεβαια!
Κηφισου 30: Σε νεα αλυσιδα πλεον, με κλασικο τσατσο το Γιαννη και κοπελα την Ηλεκτρα, καποιοι συναγωνιστες πιο εμπειροι μπορουν να μας θυμησουν σε ποιο μπουρδελο δουλευε. Ομορφη πιτσιρικα, εμπαινε σε προγραμμα με συναγωνιστη.
Ο υπηρεσιας δηλωσε οτι θα γινει ανακαινηση στο στουντιο με μπαρ, εικονες κτλ. Απο τις 19:00 και μετα ειναι ανοιχτο το μαγαζι και θα δουλευει και αλλη μια κοπελα.

Τι πρόγραμμα και τι τιμές η Ηλέκτρα?

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Χθεσινοβραδινο πέρασμα από κάποια στούντιο με φίλο για να δούμε τι παίζει: στούντιο 12 ελλις κ Μαίρη, ωραίες παρουσίες, ο φίλος πέρασε με την Μαίρη, μου είπε ότι ήταν καλά, την έχω στα υπόψιν. Σπύρου πατση 40 ραμονα μελαχρινή με ωραίο σώμα, δούλευε και η Μαντόνα (δεν ξέρω αν ήταν η γνωστή γιατί ήταν στο δωμάτιο) περίμενα μπας και βγει αλλά αργούσε και έφυγα, dream place αντριανα κ αννα, πιο όμορφο μωρό η αννα αλλά δεν με τράβηξε να μπω. Θησεως 365 Τζένη πολύ ωραίο μωρό για τα γούστα μου ( θα έμπαινα αλλά είχε δωμάτιο κ βαρέθηκα να περιμένω) δούλευε και μια νταρντα εν ονόματι αννα (δεν μ άρεσε). Μπήκα κ σ ένα άλλο στην θησεως από την μεριά της ανόδου αλλά δεν συγκρατισα καμία ούτε και πιο ήταν το μαγαζί γιατί μου την έσπασε ο τσατσος. Ο οποίος με υφακι μας είπε, πείτε από την αρχή ότι έρχεστε για βόλτα. Επειδή γνωρίζω ότι κύριοι κ κυρίες που δουλεύουν στην υποδοχή παρακολουθούν το φόρουμ έχω να πω το εξής: όταν μπαίνουμε μέσα δεν υπογραφουμε συμβόλαιο ότι θα περάσουμε ντε και καλά με κάποια στο δωμάτιο, επίσης τέτοιες συμπεριφορές όπως του κυρίου που ανέφερα πιο πάνω, το μόνο που πετυχαινετε είναι να διωχνετε κόσμο, μπορεί να σας την σπάει που δεν μπαίνουμε ή να έχετε τα δικά σας, αλλά από την στιγμή που είμαστε κύριοι απέναντι σας οφείλεται να κάνετε κ εσείς το ίδιο. Τέλος αν έχει κάποιος εμπειρία με την Τζένη θα ήθελα να μ ενημερώσει αν αξίζει ή όχι.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Στοχευμενη βολτα χθες στο Αθηνων 373 για τη Λολιτα, με την οποια περασα μολις την ειδα και θα ακολουθησει κριτικη.
Μαζι της ηταν οι:
Νεφελη - Μελαχρινη κοπελα με ωραιο σαλοναρισμα ανετο/μαζεμενο (;) με ωραιο προσωπο, εντονο βαψιμο, κοντα στα 30, σχετικα ψηλη και με ωραιο σωμα.
Σασα - Γνωστη ξανθια κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και σωματαρα απο τα μπουτια και πανω με πλαστικα βυζια, οι γαμπες τις για καποιο λογο ειναι χοντρες/αγυμναστες ενω εχει γραμωμενους κοιλιακους.
Μετα τη συνευρεση μου πηγα στο Ντε Παρι στην αλλη βαρδια, ηταν εκει οι:
Μιχελα - Καθημερινο προσωπο, πιστευω αν βαφτει εντονα μπορει να ανεβει επιπεδα, λεπτο κορμακι πολυ ωραιο σφιχτο, με ωραια παπουτσια. Σχετικα κοντη, στη δεκαετια των 20.
Νανσυ -  Στην ιδια δεκαετια κι αυτη, με ατσουμπαλο σωμα, προσωπο στα ιδια πανω κατω. Μακρια απο τα γουστα μου.
Αρχισε να λεει τα προγραμματα η υπηρεσια και εκει που σκεφτομουν τη Μιχαελα για να περασω δεν αναφερθηκε το αυταρχικο, ενω για ελευθερο στοματικο μου ειπε 100! Οχι κι 100 για τετοια κοριτσια, μεγαλη κοροιδια το βλεπω, οποτε εφυγα.
Εκανα μια βολτα στη Λεωφορο Αθηνων που ειχε 2-3 τρανς απο τις οποιες η Αμαρυλλις ηταν αρκετα επικοινωνιακη και μετα στην πιατσα πανω απο τα ΚΤΕΛ οπου ηταν 3 ναυαγια της ζωης απο τα οποια το ενα ηταν ομορφο αλλα κανενα δεν καταφερνε πιστευω να πεισει καποιον να παει μαζι τους, 30 αμαξι, 100(!) ξενοδοχειο. Αλλη μια λιγο πιο πανω, στα ιδια τιμολογιακα αλλα πιο συνεννοησιμη.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Για σπαστά και ξαναρίξτα ρε μεγάλε …. Όλες έτσι κάνουν … πόσο να δουλέψει κάποια σερί ??

ξέρω τι λέω και γιατί το λέω, έχεις δίκιο αλλά δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις κοπώσεως, αναφέρομαι στις περιπτώσεις κρυψίματος κι επαναπροώθησης σε βραχέα υπηρεσία με γνώση ότι είναι βρώμικες.

Corrupter91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Μετα την συναντηση με την Μελίνα του κασσανδρας 6 που πλεον εργαζεται ως call girl, συνεχιζω τις ρετρο αναζητησεις μου.. Η Νίνα, επίσης απο κασσανδρας, κοντοπουτανο με βυζαρες, ξερει κανεις που βρισκεται και αν συνεχιζει στο χωρο?

maoumaoumaou

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για κλαουντια απο queen girls τι ξερουμε? Λεει τιποτα?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
....................................
Μιχελα - Καθημερινο προσωπο, πιστευω αν βαφτει εντονα μπορει να ανεβει επιπεδα, λεπτο κορμακι πολυ ωραιο σφιχτο, με ωραια παπουτσια. Σχετικα κοντη, στη δεκαετια των 20.
.............................................
Εννοείται, θα έπρεπε να το έχει κάνει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom