Όπως έγραψε κι ο pervsexmate στην κριτική του, όμορφη κοπέλα.Περιμένουμε κι άλλη κριτική για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο.
πρεπει να ειναι μαχημο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως έγραψε κι ο pervsexmate στην κριτική του, όμορφη κοπέλα.Περιμένουμε κι άλλη κριτική για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο.
Προσπάθεια νωρίς το μεσημέρι να βρεθώ με τη Μαρίνα (Σερβα) απο Caroline, που όσες φορές τη πήρα, έχω περάσει πολύ καλά. Πήγα αποφασισμένος για το φουλ των 150....
Πληρώνω, περνάω στο δωμάτιο, κάνω το φρεσκάρισμά μου και περιμένω χαζεύοντας το κινητό. Μετά απο λίγο χτυπάει η πόρτα και μπαίνει η υπηρεσία και ζητόντς μου 1000 συγγνώμη, μου λέει πως ο πελάτης που ήταν με τη Μαρίνα, ζήτησε και 2η ώρα συνεχόμενη κι αν ήθελα να έρθει μια άλλη κοπέλα, ή να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν το πολυσκέφτηκα και είπα πως ήθελα μόνο τη Μαρίνα. Ντύθηκα λοιπόν, πήρα πίσω τα 150 και πήγα βόλτα μέχρι το Μαυρο Λιθάρι για καφέ....
υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να γνωρίζει τι είναι το glory hol Βριλήσσια 46????
υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να γνωρίζει τι είναι το glory hol Βριλήσσια 46????
Ωραίο σκηνικό ακούγεται το glory holeΤον βάζεις σε μια τρύπα στον τοίχο και η κοπέλλα από την άλλη πλευρά σου παίρνει πίπα ή γαμάς με τον τοίχο ανάμεσά σας.
Συγγνωμη ρε φιλε , αρνητικο είναι ότι δε φιλαει η πουτ@να στο στωμα ή θετικο? Δηλαδη θα γουσταρες να φιλαει στο στομα με γλωσσα?και αν ο προηγούμενος πελατης ειχε ηπατίτιδα και το μάθαινες εσυ κατοπιν εορτης τι θα εκανες? Προσεξτε και λιγο την υγεια σας ορισμένοι. εντελώς φιλικα το λεω.
Μινι χθεσινη ενημερωση:
Λιοσιων 73: Αλισα, ξανθια, εχει και φωτογραφιες, λιγο γεματη για τα γουστα μου. Φλορεντανα, δεν εχει φωτογραφιες. Καλο προσωπο, αλλα εχει μεχρι και διπλες στην κοιλια! Φαουλ η τσατσα, στραβωμενη μου λεει: Εχεις ξαναρθει, ε; Θα δεις τι κοπελες και θα φυγεις παλι, ε; Εγω στο μαγαζι αυτο εχω περασει με κοπελες γυρω στις 6-8 φορες κι αλλη μια μονο που ειχα παει βολτα και δεν μπηκα. Δευτερη η χθεσινη κι αν συνεχισει ετσι δεν θα ξαναπατησω! Κι οταν εφευγα τις ιδιες μαλακιες ελεγε φυσικα...
Κροκεων 6: Σιλβη, μελαχρινη κοπελα με λευκο δερμα, ωραιο προσωπο και σωμα και προφορα απο Σαλονικα. Με αερα αυτοπεποιθησης στο σαλονι που μου εβγαλε τη σιγουρια της ξεπετας. Πιθανον να κανω και λαθος βεβαια!
Κηφισου 30: Σε νεα αλυσιδα πλεον, με κλασικο τσατσο το Γιαννη και κοπελα την Ηλεκτρα, καποιοι συναγωνιστες πιο εμπειροι μπορουν να μας θυμησουν σε ποιο μπουρδελο δουλευε. Ομορφη πιτσιρικα, εμπαινε σε προγραμμα με συναγωνιστη.
Ο υπηρεσιας δηλωσε οτι θα γινει ανακαινηση στο στουντιο με μπαρ, εικονες κτλ. Απο τις 19:00 και μετα ειναι ανοιχτο το μαγαζι και θα δουλευει και αλλη μια κοπελα.
Τι πρόγραμμα και τι τιμές η Ηλέκτρα?
Για σπαστά και ξαναρίξτα ρε μεγάλε …. Όλες έτσι κάνουν … πόσο να δουλέψει κάποια σερί ??
Εννοείται, θα έπρεπε να το έχει κάνει.....................................
Μιχελα - Καθημερινο προσωπο, πιστευω αν βαφτει εντονα μπορει να ανεβει επιπεδα, λεπτο κορμακι πολυ ωραιο σφιχτο, με ωραια παπουτσια. Σχετικα κοντη, στη δεκαετια των 20.
.............................................