Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
ΔΕ ξέρω αν γίνεται, αλλά πρεπει να οργανωθούμε τοσο για τα γυφτάκια όσο κ για τους προαναφερμενους!!! Υποτίθεται έχουμε καποια μερη που πηγαίνουμε ωστε να χαλαρώνουμε κ να ξεδίνουμε... ΔΕ γίνεται να έχουμε κ αυτό τον φόβο στο νου..! Εγώ προσωπικά, είχα παει σημερα νωρίς για σεξάκι(5 k 20 το απόγευμα, μόνος μου) κατα την διάρκεια όμως νύχτωσε κ είχα το μυαλο μου στο χθεσινό.. Ξυνό μου βγήκε!! :(

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλημέρα!  :hi: :hi:

Φωτογραφίες Αννίτας από Στούντιο 12!  :zfuck: :fuck1: :tits:
bou.jpg

Πρόγραμμα:

hitto

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
80
Πόντοι
0
παιδια η κασσανδρας 4 εχει κλεισει?
Ξερετε εκεινη την Λαουρα που δουλευω εκει?

Θυμαμαι καποτε καταπληκτικες βυζαρες

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Εξαιρετική κ δε δουλευει όλη τη βδομάδα!

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
ΔΕ ξέρω αν γίνεται, αλλά πρεπει να οργανωθούμε τοσο για τα γυφτάκια όσο κ για τους προαναφερμενους!!! Υποτίθεται έχουμε καποια μερη που πηγαίνουμε ωστε να χαλαρώνουμε κ να ξεδίνουμε... ΔΕ γίνεται να έχουμε κ αυτό τον φόβο στο νου..! Εγώ προσωπικά, είχα παει σημερα νωρίς για σεξάκι(5 k 20 το απόγευμα, μόνος μου) κατα την διάρκεια όμως νύχτωσε κ είχα το μυαλο μου στο χθεσινό.. Ξυνό μου βγήκε!! :(
σωστος....... οπλο να ειχα θα τους ξαπλωνα....αντε με τον καθε παλιοπουστα που τρομοκρατει ανθρωπους....απαγορευεται αυτο..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο στο Brazil House
Σοφία από την Κολομβία μαυρουλα λεπτή με μικρό βυζι, Μπιανκα από Βενεζουέλα μαυρουλα χοντρή με 4αρια σιλικονάτα βυζιά και Μελισσα η Βραζιλιανα μαυρουλα με πιασιματα αλλά πολύ σφιχτο κορμί 3αρια γεμάτα βυζια, οι δύο πρώτες απλό πρόγραμμα και θα φύγουν γύρω στις 2100, η Μελισσα κάνει τα πάντα... σύμφωνα με την υπηρεσία, λέω θα περάσω με την Μελισσα, πες μου προγράμματα ρωτώ, απλό με 69 50 ευρώ.... εεε λέω, αν θες και κωλο 80 ευρώ.. τις λέω δεν νομίζω εγώ με άλλα λεφτά την παίρνω,πόσα της δίνεις με ρωτάει, 30 φουλ πρόγραμμα απαντάω, οκ δώσε τόσα τότε μου λέει η τσατσα, πέρασα θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου, όλο και χειρότερη....

• Like
Αντιδράσεις: viator

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μαζευοντας μικρες αθωες εμπειριες....  :orchestra:

κειτυ απο γερμανους.....ομορφο γλυκο πολυ αδυνατο πιπινακι εκ ρουμανιας,χαρακτηριστικο οτι σε πιπωνει και σε κοιταζει ομορφα, gfe φαση, μικρο πεσμενο βυζακι,πολυ ομορφα ποδια ομως ,γλυκια ηρεμη συμπεριφορα,ωραια στησιματα.... ειδικα στα 4,παρολο που εχει μικρο κωλαρακι, ειναι σαν ζυμαρακι και προσφερει ωραιες χειρολαβες. σε σκαμπιλακια αντεδρασε θετικα,αλλα φοβηθηκα μη το μαθει ο bk και εκοψα φορα. μια ευχαριστη παρουσια και συνευρεση,στο αν θα ξαναπηγαινα ειμαι θετικος,απλα δεν ειναι ευκολο να σταθει στις συνθηκες σκληρου ανταγωνισμου που εχει η πιατσα πλεον...μεγαλη προσφορα-χαμηλη ζητηση.

κασανδρας 4 γ....αλινα και μαγια ,παλια ηταν φυλης 71,86,φωκαιας κλπ. ψιλοχαλια χωρος,ευγενεστατη η κυρια υποδοχης. η αλινα ειναι τρελο πατουρι  :zfuck:

η μαγια ειναι μια μελαχροινη ομορφη πετιτ ρουμανουλα γυρω στα 22-23 χρονων, με μικρο στηθακι και πολυ καλο πατουρι με κωλαρακι προκλητικο ποιημα! ξερει να το πλασαρει και στο σαλονι μια χαρα. δε θα φαω χρονο για τα ενδοτερα,αλλα η κοπελιτσα δεν κανει. οσο και να προσπαθει να το παιξει καλη,το αρωμα της φυλης εχει πεσει πολυ βαρυ πανω της. αν και φανταζομαι και εκει με 20 ευρω μπαρουφα θα ηταν. θα ξαναγυρισω στο συγκεκριμενο οικο μονο για να φυτιλιασω ενα πενηνταρι ισα ισα για να τον ακουμπησω σε αυτο το θαυμα της φυσης (εσυ που διαβαζεις ναι,καλα καταλαβες,τη κωλαρα της αλινας εννοω) και δε ξαναπαταω. δεν ειναι τοσο η ξεπετα,αλλα στον οικο γινεται του πακη το πανηγυρι,ειμουν μονος μου με 15 ορκ τριγυρω. καθαροι και σουλουπωμενοι δε λεω,αλλα αισιχτιρ επιτελους. δε φτανει που τους βαζουν στο σαλονι,τους παιρνουν και στα δωματια και ποιος ξερει τι γινεται εκει μεσα με τις γυφτισες....παει και το γκαζι μαλακιστικε,μας βλεπω τελευταιο προπυργιο να φυλαμε καραουλι σαν καραισκακηδες στο βουνο,αι σιχτιρ δις!!!

μου ερχεται η ιδεα για  ζανετ στους γερμανους,ακυρη μερα,ωρα αρκετα μετα τα μεσανυχτα,ερημοι οι δρομοι,θελει μιαμιση ωρα να κλεισει συμφωνα με το προγραμμα,οκ λεω προλαβαινω μια χαρα. αρχιδια καπαμα,με το που φτανω μες στη καλη χαρα, γεματα τα δωματια, 7 συναγωνιστες (ολοι πιτσιρικαδες) να περιμενουν για δωματιο,κεραστηκα ενα νερακι και εφυγα  :tired:

βριλησου 46....η ρεινα ηταν δωματιο και ως συνηθως βαριεμαι το περιμενε. η πεγκυ...ομορφο κοντο πετιτ χαμογελαστο πεταχτουλικο πιπινακι,πολλα υποσχομενο...δεν ενεδωσα στη γοητεια της,επιφυλασσομαι ομως  :tits2:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΡΑ....ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ....ΜΟΥΝΑΡΑ....ΓΑΜΗΣΑΡΑ !!! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 500cc ΜΕ ORIGINAL YOSIMURA  :hi:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715

μου ερχεται η ιδεα για  ζανετ στους γερμανους,ακυρη μερα,ωρα αρκετα μετα τα μεσανυχτα,ερημοι οι δρομοι,θελει μιαμιση ωρα να κλεισει συμφωνα με το προγραμμα,οκ λεω προλαβαινω μια χαρα. αρχιδια καπαμα,με το που φτανω μες στη καλη χαρα, γεματα τα δωματια, 7 συναγωνιστες (ολοι πιτσιρικαδες) να περιμενουν για δωματιο,κεραστηκα ενα νερακι και εφυγα  :tired:

βριλησου 46....η ρεινα ηταν δωματιο και ως συνηθως βαριεμαι το περιμενε. η πεγκυ...ομορφο κοντο πετιτ χαμογελαστο πεταχτουλικο πιπινακι,πολλα υποσχομενο...δεν ενεδωσα στη γοητεια της,επιφυλασσομαι ομως  :tits2:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΡΑ....ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ....ΜΟΥΝΑΡΑ....ΓΑΜΗΣΑΡΑ !!! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 500cc ΜΕ ORIGINAL YOSIMURA  :hi:

Η Σίντυ με τις βυζάρες στο Β46 τι λέει; Την έχεις πετύχει; (Ή κανείς άλλος...;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447

κασανδρας 4 γ.. θα ξαναγυρισω στο συγκεκριμενο οικο μονο για να φυτιλιασω ενα πενηνταρι ισα ισα για να τον ακουμπησω σε αυτο το θαυμα της φυσης (εσυ που διαβαζεις ναι,καλα καταλαβες,τη κωλαρα της αλινας εννοω) και δε ξαναπαταω. δεν ειναι τοσο η ξεπετα,αλλα στον οικο γινεται του πακη το πανηγυρι,ειμουν μονος μου με 15 ορκ τριγυρω. καθαροι και σουλουπωμενοι δε λεω,αλλα αισιχτιρ επιτελους. δε φτανει που τους βαζουν στο σαλονι,τους παιρνουν και στα δωματια και ποιος ξερει τι γινεται εκει μεσα με τις γυφτισες....παει και το γκαζι μαλακιστικε,μας βλεπω τελευταιο προπυργιο να φυλαμε καραουλι σαν καραισκακηδες στο βουνο,αι σιχτιρ δις!!!

Ορκ στα στουντιο της Κασσανδρας????
εκει ξεπεσανε?
με αυτους δουλεουνε?  :vomit:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Η Σίντυ με τις βυζάρες στο Β46 τι λέει; Την έχεις πετύχει; (Ή κανείς άλλος...;)
σοβαρα μελη μου εχουν πει πως ειναι απο καλη εως πολυ καλη,ειδικα στο gfe,οπως ακριβως ειπε ο px :hi:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
κασανδρας 4 γ....αλινα και μαγια ,παλια ηταν φυλης 71,86,φωκαιας κλπ. ψιλοχαλια χωρος,ευγενεστατη η κυρια υποδοχης. η αλινα ειναι τρελο πατουρι  :zfuck:
θα ξαναγυρισω στο συγκεκριμενο οικο μονο για να φυτιλιασω ενα πενηνταρι ισα ισα για να τον ακουμπησω σε αυτο το θαυμα της φυσης (εσυ που διαβαζεις ναι,καλα καταλαβες,τη κωλαρα της αλινας εννοω) και δε ξαναπαταω. δεν ειναι τοσο η ξεπετα,αλλα στον οικο γινεται του πακη το πανηγυρι,ειμουν μονος μου με 15 ορκ τριγυρω. καθαροι και σουλουπωμενοι δε λεω,αλλα αισιχτιρ επιτελους. δε φτανει που τους βαζουν στο σαλονι,τους παιρνουν και στα δωματια και ποιος ξερει τι γινεται εκει μεσα με τις γυφτισες....παει και το γκαζι μαλακιστικε,μας βλεπω τελευταιο προπυργιο να φυλαμε καραουλι σαν καραισκακηδες στο βουνο,αι σιχτιρ δις!!!
Όχι ρε πούστη μου! Οι πακιστανοί γαμάνε εκεί με 50 ευρώ, μία ξεπέτα;
Αυτή η Αλίνα με το τρελό πατούρι έχει ένα τεντωμένο χαμόγελο και δούλεψε παλιά και Λιοσίων 73 όροφος;

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Όχι ρε πούστη μου! Οι πακιστανοί γαμάνε εκεί με 50 ευρώ, μία ξεπέτα;
Αυτή η Αλίνα με το τρελό πατούρι έχει ένα τεντωμένο χαμόγελο και δούλεψε παλιά και Λιοσίων 73 όροφος;
Δεν είναι η ίδια. Η Αλίνα που δουλεύει τώρα στη Κασάνδρας είναι η ρουμάνα με ωραίο κώλο που έχει δουλέψει στο Φυλής 86 (ισόγειο) μαζί με την Μάγια, στο Φυλής 67 και 71 (ισόγειο).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom