Corrupter91
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Πρωην Νινα απο Κασσανδρας, κοντη με βυζαρες και χρονια υπηρεσιας στις αμαρτωλες συνοικιες του κεραμεικου, συνεχιζει καπου? Γνωριζει κανεις?
Πονταρε αλλού τα λεφτά σου, πολύ μέτρια..Eμπειρια κανεις απο μιλφ συλβια?
Βυζαρου ηλια ηλιου κ βουρβαχη δουλευει
Thanks
δωσε κι αλλο κωλο!!!!Καλησπέρα!
Λίνα, νέα κοπέλα από Κηφισού 60!
Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες!
τοχει αλλα βαριεται η την εχει δει πονηρουλα....τα ιδια εκανε και φυλης λενε τα παιδια. πριν λιγες μερες εφαγα ξεπετα,σε απλο προγραμμαΚασσανδρας 4, Μαγια. Λεπτη ομορφη κοπελα, δεν με επεισε το σαλοναρισμα. Βλεπω τον συναγωνιστη που τραβαγε η Ντορινα στο δωματιο και χαιρομαι που δεν περασε, καλα να παθει (η κοπελα) λεω μεσα μου γιατι δεν φερθηκε σωστα.
Η Μάγια είναι για τα μπάζα,ούτε 10€ δεν αξίζει πλέον. Έχει Ρουμάνο γκόμενο το κορίτσι μας,τον οποίο αν τον δείτε θα γελάτε για χρόνια.Μινι χθεσινη ενημερωση. Πηρα μαζι μου πιο πολλα απ'οσα μπορουσα να ξοδεψω, επρεπε να παω να αδειασω καπου καλα.
Κωνσταντινουπολεως 80, Ντορινα. Ερχεται στο σαλονι και μου αρεσει. Μου τριβεται λιγο και ειμαι ετοιμος να περασω. Σηκωνεται και τριβεται σε αλλο συναγωνιστη που βρισκεται στο σαλονι τον οποιο και τραβαει μεχρι το δωματιο. Τσαντιζομαι, γιατι ειχα μπει πρωτος και βαριομουν να περιμενω να τελειωσει ο αλλος, χωρις να πρεπει κιολας. Σηκωνομαι και φευγω στραβωμενος.
Κασσανδρας 4, Μαγια. Λεπτη ομορφη κοπελα, δεν με επεισε το σαλοναρισμα. Βλεπω τον συναγωνιστη που τραβαγε η Ντορινα στο δωματιο και χαιρομαι που δεν περασε, καλα να παθει (η κοπελα) λεω μεσα μου γιατι δεν φερθηκε σωστα.
Κασσανδρας 3, αλλαγη βαρδιας.
Κασσανδρας 2, μια πολυ ομορφη μελαχρινη με πολιτικα μου ανοιξε, λεει σε μιση ωρα κατω. Δεν ηταν η Λαουριτα.
Κασσανδρας 8, φωνη: Ειμαστε κλειστα.
Σπυρου Πατση 27, δεν ανοιξαν. Κριμα, αν ηταν η Ντιναρα θα περναγα επιτοπου.
Αθηνων 204: Καρμεν, μετρια κοπελα. Ελευθερο στοματικο στα 100 ανακοινωθηκε, ρωτησα και για αυταρχικο, στα ιδια λεει. Σηκωθηκα κι εφυγα χωρις να δω την αλλη κοπελα. Ειχα πανω απο 500 πανω μου, αλλα αυτα που ζητανε για αυτες τις κοπελες ειναι κοροιδια.
Κηφισου 30, Ηλεκτρα. Πιτσιρικα, περασα, θα ακολουθησει κριτικη οταν εχω χρονο. Δεν θα ειναι ιδιαιτερως θετικη!
Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ξερω οτι εδω δεν ειναι μερος να το γραψω (κ η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω που πρεπει να το αναφερω αυτο _θεωρησα οτι 8α το διαβασουν περισσοτερα ατομα εδω) αλλα να εχετε τα ματια σας 1000!!! Στο στουντιο Αριστοτελους 5 απ εξω, την αραζουν κατι αλλοδαπα με μηχανακια, 20 - 22 χρονων κ πετανε αυγα κ πετρες στους περαστικους κ στους στουντιακιδες που βγαινουν απο τους οικους!!!! Ο φιλος μου ο Αλανης "έκοψε" απο το στενο για να παει ρπος γηπεδο Καλλι8εας κ καταληξε πριν λιγη ωρα στο νοσοκομειο, γιατι στα καλα καθουμενα του την πεσαν 5 ατομα, του σπασαν τα γυαλια κ εφυγαν!! Για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν ειναι καιροι να πηγαινουμε τσαρκες χωρις παρεα!!!!!
Την έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία; Και εγω από τότε έχω να την τιμήσω.Βριλησσού Avenue λίγο μετά τις 8 Κυριακή,
Βριλησσού 36Α: Φαίη, γνωστή και μη εξαιρετέα. Αψεγάδιαστο σώμα και στήθος που κοιτάζει στον ουρανό. Την είχα πάρει πριν 2 χρόνια περίπου και μου είχε κάνει ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Φουλ θέατρο και κραυγές.
Αυτά τα ολίγα και καλά να περνάμε
Την έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία; Και εγω από τότε έχω να την τιμήσω.
Παιδες help. Μηπως γνωριζετε αν η κλαουντια απο κατεχακη 5, μελαντιας κλπ αποσυρθηκε? Δεν την εχουν πια στο προγραμμα. Οποιος γνωριζει θα με βοηθουσε ΑΠΕΙΡΑ!