Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Corrupter91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Πρωην Νινα απο Κασσανδρας, κοντη με βυζαρες και χρονια υπηρεσιας στις αμαρτωλες συνοικιες του κεραμεικου, συνεχιζει καπου? Γνωριζει κανεις?

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Καλησπέρα!

Λίνα, νέα κοπέλα από Κηφισού 60!  :pipa3: :fuck2: :kissass2:
IMG_2099bou.jpg

Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες!  :cool2:
δωσε κι αλλο κωλο!!!!

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Μινι χθεσινη ενημερωση. Πηρα μαζι μου πιο πολλα απ'οσα μπορουσα να ξοδεψω, επρεπε να παω να αδειασω καπου καλα.
Κωνσταντινουπολεως 80, Ντορινα. Ερχεται στο σαλονι και μου αρεσει. Μου τριβεται λιγο και ειμαι ετοιμος να περασω. Σηκωνεται και τριβεται σε αλλο συναγωνιστη που βρισκεται στο σαλονι τον οποιο και τραβαει μεχρι το δωματιο. Τσαντιζομαι, γιατι ειχα μπει πρωτος και βαριομουν να περιμενω να τελειωσει ο αλλος, χωρις να πρεπει κιολας. Σηκωνομαι και φευγω στραβωμενος.
Κασσανδρας 4, Μαγια. Λεπτη ομορφη κοπελα, δεν με επεισε το σαλοναρισμα. Βλεπω τον συναγωνιστη που τραβαγε η Ντορινα στο δωματιο και χαιρομαι που δεν περασε, καλα να παθει (η κοπελα) λεω μεσα μου γιατι δεν φερθηκε σωστα.
Κασσανδρας 3, αλλαγη βαρδιας.
Κασσανδρας 2, μια πολυ ομορφη μελαχρινη με πολιτικα μου ανοιξε, λεει σε μιση ωρα κατω. Δεν ηταν η Λαουριτα.
Κασσανδρας 8, φωνη: Ειμαστε κλειστα.
Σπυρου Πατση 27, δεν ανοιξαν. Κριμα, αν ηταν η Ντιναρα θα περναγα επιτοπου.
Αθηνων 204: Καρμεν, μετρια κοπελα. Ελευθερο στοματικο στα 100 ανακοινωθηκε, ρωτησα και για αυταρχικο, στα ιδια λεει. Σηκωθηκα κι εφυγα χωρις να δω την αλλη κοπελα. Ειχα πανω απο 500 πανω μου, αλλα αυτα που ζητανε για αυτες τις κοπελες ειναι κοροιδια.
Κηφισου 30, Ηλεκτρα. Πιτσιρικα, περασα, θα ακολουθησει κριτικη οταν εχω χρονο. Δεν θα ειναι ιδιαιτερως θετικη!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Κασσανδρας 4, Μαγια. Λεπτη ομορφη κοπελα, δεν με επεισε το σαλοναρισμα. Βλεπω τον συναγωνιστη που τραβαγε η Ντορινα στο δωματιο και χαιρομαι που δεν περασε, καλα να παθει (η κοπελα) λεω μεσα μου γιατι δεν φερθηκε σωστα.
τοχει αλλα βαριεται η την εχει δει πονηρουλα....τα ιδια εκανε και φυλης λενε τα παιδια. πριν λιγες μερες εφαγα ξεπετα,σε απλο προγραμμα :hi:

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Το Φυλης 104 επεκτεινεται σε ομιλο, θα παρουν συντομα και το Κατεχακη 8. Ερχεται η πτωση των γερμανων;
- Μπαααα..... εχουν τη Ζανετ...

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Μινι χθεσινη ενημερωση. Πηρα μαζι μου πιο πολλα απ'οσα μπορουσα να ξοδεψω, επρεπε να παω να αδειασω καπου καλα.
Κωνσταντινουπολεως 80, Ντορινα. Ερχεται στο σαλονι και μου αρεσει. Μου τριβεται λιγο και ειμαι ετοιμος να περασω. Σηκωνεται και τριβεται σε αλλο συναγωνιστη που βρισκεται στο σαλονι τον οποιο και τραβαει μεχρι το δωματιο. Τσαντιζομαι, γιατι ειχα μπει πρωτος και βαριομουν να περιμενω να τελειωσει ο αλλος, χωρις να πρεπει κιολας. Σηκωνομαι και φευγω στραβωμενος.
Κασσανδρας 3, αλλαγη βαρδιας.
Κασσανδρας 2, μια πολυ ομορφη μελαχρινη με πολιτικα μου ανοιξε, λεει σε μιση ωρα κατω. Δεν ηταν η Λαουριτα.
Κασσανδρας 8, φωνη: Ειμαστε κλειστα.
Σπυρου Πατση 27, δεν ανοιξαν. Κριμα, αν ηταν η Ντιναρα θα περναγα επιτοπου.
Αθηνων 204: Καρμεν, μετρια κοπελα. Ελευθερο στοματικο στα 100 ανακοινωθηκε, ρωτησα και για αυταρχικο, στα ιδια λεει. Σηκωθηκα κι εφυγα χωρις να δω την αλλη κοπελα. Ειχα πανω απο 500 πανω μου, αλλα αυτα που ζητανε για αυτες τις κοπελες ειναι κοροιδια.
Κηφισου 30, Ηλεκτρα. Πιτσιρικα, περασα, θα ακολουθησει κριτικη οταν εχω χρονο. Δεν θα ειναι ιδιαιτερως θετικη!
Η Μάγια είναι για τα μπάζα,ούτε 10€ δεν αξίζει πλέον. Έχει Ρουμάνο γκόμενο το κορίτσι μας,τον οποίο αν τον δείτε θα γελάτε για χρόνια.  :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ξερω οτι εδω δεν ειναι μερος να το γραψω (κ η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω που πρεπει να το αναφερω αυτο _θεωρησα οτι 8α το διαβασουν περισσοτερα ατομα εδω) αλλα να εχετε τα ματια σας 1000!!! Στο στουντιο Αριστοτελους 5 απ εξω, την αραζουν κατι αλλοδαπα με μηχανακια, 20 - 22 χρονων κ πετανε αυγα κ πετρες στους περαστικους κ στους στουντιακιδες που βγαινουν απο τους οικους!!!! Ο φιλος μου ο Αλανης "έκοψε" απο το στενο για να παει ρπος γηπεδο Καλλι8εας κ καταληξε πριν λιγη ωρα στο νοσοκομειο, γιατι στα καλα καθουμενα του την πεσαν 5 ατομα, του σπασαν τα γυαλια κ εφυγαν!! Για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν ειναι καιροι να πηγαινουμε τσαρκες χωρις παρεα!!!!!

Είναι σίγουρο αυτό ;
Για να περάσω αν είναι από εκεί.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Βριλησσού Avenue λίγο μετά τις 8 Κυριακή,

Βριλησσού 60 κάτω: Σαμπρίνα, ψηλή με κορμάρα, ξανθιά. Το σώμα της σχεδόν αψεγάδιαστο. Πολύ εντυπωσιακή. Στο πρόγραμμα της έχει πρωκτικό στα 100 ευρώ.

Βριλησσού 60 πάνω:
Άννα, σαφώς κατώτερη από Σαμπρίνα. Όμορφη κοπέλα, με ελαφρώς τσουπωτό κώλο. Στα προγράμματα της δεν έχει κώλο και ακά πίπα.

Βριλησσού 46: Πέγκυ, petite κουκλίτσα, πανέμορφη με κωλαράκι ποιήμα και μικρό βυζάκι. Σαλονάρισε με μαύρα εσώρουχα και σεξυ γοβικό. Στο πρόγραμμα της ακά πίπα στα 80 ευρώ.

Βριλησσού 42: Δύο κοπέλες.
Πρώτη η Μιχαέλα, πετίτ ξανθιά, κάπου στα 30 με όμορφο σωματάκι και αυτή. Σαλονάρισε με ωραίο σετ μαύρων εσωρούχων και με χαιρέτησε δια χειραψίας.
Δεύτερη κοπέλα η Μάγια, ζουμερή προς χοντρή, με δυνατές βυζάρες που ήθελαν να δραπετεύσουν από το σουτιέν. Η ομορφιά της θα με έκανε να περάσω στο δωμάτιο, αν και δεν μου αρέσει αυτός ο σωματότυπος.
Στα προγράμματα των κοριτσιών απουσιάζει το πρωκτικό, ενώ η ακά πίπα είναι στα 100 ευρώ.

Βριλησσού 36: Σαμπρίνα, όμορφη κοπέλα, με εμφανή τα σημάδια κυτταρίτιδας στον κώλο της. Επιθετικό σαλονάρισμα με καβαλίκεμα στο παπάρι μου και φιλιά στο λαιμό. Μόλις κατάλαβε ότι θα φύγω με απαξίωσε και έφυγε για κουζίνα.

Βριλησσού 36Α: Φαίη, γνωστή και μη εξαιρετέα. Αψεγάδιαστο σώμα και στήθος που κοιτάζει στον ουρανό. Την είχα πάρει πριν 2 χρόνια περίπου και μου είχε κάνει ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Φουλ θέατρο και κραυγές.

Αυτά τα ολίγα και καλά να περνάμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Βριλησσού Avenue λίγο μετά τις 8 Κυριακή,

Βριλησσού 36Α: Φαίη, γνωστή και μη εξαιρετέα. Αψεγάδιαστο σώμα και στήθος που κοιτάζει στον ουρανό. Την είχα πάρει πριν 2 χρόνια περίπου και μου είχε κάνει ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Φουλ θέατρο και κραυγές.

Αυτά τα ολίγα και καλά να περνάμε  :rockon: :rockon: :rockon:
Την έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία; Και εγω από τότε έχω να την τιμήσω.  :hi:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν τους αρεσε η www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%85/listingid:485/] κριτικη[/url] μου και αλλαξανε ονομα στο www.athinon204.com/girls/alexia6]κοριτσι[/url]. Την επομενη φορα να μας καλεσουν στα βαφτισια των κοριτσιωνε. Μου αρεσει που λενε στις βαρδιες Αλεξια ΝΕΑ. Για οσους θυμουνται Σιντυ και Αλεξια ειναι η ιδια.
Ευχαριστουμε τη Γερμανικη αλυσιδα για τις νεες αφιξεις.

maoumaoumaou

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες help. Μηπως γνωριζετε αν η κλαουντια απο κατεχακη 5, μελαντιας κλπ αποσυρθηκε? Δεν την εχουν πια στο προγραμμα. Οποιος γνωριζει θα με βοηθουσε ΑΠΕΙΡΑ!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παιδες help. Μηπως γνωριζετε αν η κλαουντια απο κατεχακη 5, μελαντιας κλπ αποσυρθηκε? Δεν την εχουν πια στο προγραμμα. Οποιος γνωριζει θα με βοηθουσε ΑΠΕΙΡΑ!

μπορεί να έφυγε για γιορτές, πλησιάζουν κιόλας και τα κορίτσια σιγά σιγά πάνε για διακοπές ;)

maoumaoumaou

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μακαρι να φυγε μονο για διακοπες. Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom