Τις τελευταιες 10 περιπου μερες εχω περασει 2 φορες απο το Ντε Παρι στοχευμενα για την Τζουλια. Δεν περασα λογω τσατσαδων, σημερα που ηταν η δευτερη φορα αποφασισα να το αναφερω, αν καποιος δει τις κριτικες μου θα καταλαβει οτι ημουν θερμος πελατης της αλυσιδας. Κριμα ειναι να τον παιζουν ετσι.
Πηγα λοιπον την πρωτη φορα 19:30. Η κοπελα ηταν σε δωματιο κι εγω μονος στο σαλονι. 19:35 μπαινει κι αλλος συναγωνιστης. 19:40 βγαινει η κοπελα, κανει σαλονι (μου πεφτει το σαγονι) και λεει μετα οπως μας μετερεφε η τσατσα οτι θα παρει μονο εναν, αφου 20:00 τελειωνει η βαρδια. Σηκωνεται ο συναγωνιστης και λεει να περασει. Και η τσατσα τον αφηνει, χωρις να ρωτησει εμενα που ειχα προτεραιοτητα αν θα περναγα (που θα περναγα!).
Της το ειπα, στ'αρχιδια της, εφυγα τσαντισμενος και πηγα αλλου.
Σημερα πηγα και η τσατσα (που ηταν αλλη) δεν ανεφερε το αυταρχικο σαν προγραμμα που προσφερει η κοπελα, οπως ειχε κανει και η προηγουμενη. Τη ρωταω για αυταρχικο και μου λεει: ναι, στα 100. Εκανα μια γκριματσα εκπληξης, αφου ξερω οτι το κοστος ειναι 80 και στην τελικη εχω περασει και με 60 σε αυταρχικο στο συγκεκριμενο στουντιο.
Εφυγα τσαντισμενος, παλι πηγα αλλου, θα γραψω πριτικη οταν θα εχω χρονο.
Αν συνεχισουν να ψαχνουν για κοροιδα θα κλεισουν κι αλλα απο τα μαγαζια τους...