HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Και της Σόνιας να βγάλετε νεες φωτογραφιες
Και της Σόνιας να βγάλετε νεες φωτογραφιες
Καλησπέρα!
Νικόλ, νέα κοπέλα από Κηφισού 60!
Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες της...
Απλό προγραμμα 50 ευρώ, μετά ανεβαίνει ανάλογα με το τι θες.. Πας από εκεί και σου ανακοινώνουν το πρόγραμμαΕπειδή από στούντιο είμαι άσχετος ξέρουμε μήπως για τι τιμές μιλάμε για τη Νικόλ;
Γνωρίζει κανένας παίχτης, τι λέει το μωρό από υπερεσιες;Και μιας που ήμουν εκεί, ορίστε και μια σημερινή της Τζένης....
Πρόγραμμα:
παίζει άραγε και στους γερμανους αυτό ???ξέρω τι λέω και γιατί το λέω, έχεις δίκιο αλλά δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις κοπώσεως, αναφέρομαι στις περιπτώσεις κρυψίματος κι επαναπροώθησης σε βραχέα υπηρεσία με γνώση ότι είναι βρώμικες.
Απλό προγραμμα 50 ευρώ, μετά ανεβαίνει ανάλογα με το τι θες.. Πας από εκεί και σου ανακοινώνουν το πρόγραμμα
παίζει άραγε και στους γερμανους αυτό ???
δεν γνωρίζω για τους συγκεκριμένους, αλλά προς παραλία δεξιά κάτω παίζει σίγουρα.
λολιτα..συμφωνω..απ τα πιο ομορφα στουντιοκοριτσα..αν ηταν call-girl..ολα τα λεφτα..πληροφοριες σε λιγο!Στοχευμενη βολτα χθες στο Αθηνων 373 για τη Λολιτα, με την οποια περασα μολις την ειδα και θα ακολουθησει κριτικη.
Μαζι της ηταν οι:
Νεφελη - Μελαχρινη κοπελα με ωραιο σαλοναρισμα ανετο/μαζεμενο (;) με ωραιο προσωπο, εντονο βαψιμο, κοντα στα 30, σχετικα ψηλη και με ωραιο σωμα.
Σασα - Γνωστη ξανθια κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και σωματαρα απο τα μπουτια και πανω με πλαστικα βυζια, οι γαμπες τις για καποιο λογο ειναι χοντρες/αγυμναστες ενω εχει γραμωμενους κοιλιακους.
Μετα τη συνευρεση μου πηγα στο Ντε Παρι στην αλλη βαρδια, ηταν εκει οι:
Μιχελα - Καθημερινο προσωπο, πιστευω αν βαφτει εντονα μπορει να ανεβει επιπεδα, λεπτο κορμακι πολυ ωραιο σφιχτο, με ωραια παπουτσια. Σχετικα κοντη, στη δεκαετια των 20.
Νανσυ - Στην ιδια δεκαετια κι αυτη, με ατσουμπαλο σωμα, προσωπο στα ιδια πανω κατω. Μακρια απο τα γουστα μου.
Αρχισε να λεει τα προγραμματα η υπηρεσια και εκει που σκεφτομουν τη Μιχαελα για να περασω δεν αναφερθηκε το αυταρχικο, ενω για ελευθερο στοματικο μου ειπε 100! Οχι κι 100 για τετοια κοριτσια, μεγαλη κοροιδια το βλεπω, οποτε εφυγα.
Εκανα μια βολτα στη Λεωφορο Αθηνων που ειχε 2-3 τρανς απο τις οποιες η Αμαρυλλις ηταν αρκετα επικοινωνιακη και μετα στην πιατσα πανω απο τα ΚΤΕΛ οπου ηταν 3 ναυαγια της ζωης απο τα οποια το ενα ηταν ομορφο αλλα κανενα δεν καταφερνε πιστευω να πεισει καποιον να παει μαζι τους, 30 αμαξι, 100(!) ξενοδοχειο. Αλλη μια λιγο πιο πανω, στα ιδια τιμολογιακα αλλα πιο συνεννοησιμη.
Φυσικά και δεν είναι λίγα. Πρέπει να μειώσουν τις τιμές .50 ευρώ;Δεν είναι και λίγα πάντως.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ξερω οτι εδω δεν ειναι μερος να το γραψω (κ η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω που πρεπει να το αναφερω αυτο _θεωρησα οτι 8α το διαβασουν περισσοτερα ατομα εδω) αλλα να εχετε τα ματια σας 1000!!! Στο στουντιο Αριστοτελους 5 απ εξω, την αραζουν κατι αλλοδαπα με μηχανακια, 20 - 22 χρονων κ πετανε αυγα κ πετρες στους περαστικους κ στους στουντιακιδες που βγαινουν απο τους οικους!!!! Ο φιλος μου ο Αλανης "έκοψε" απο το στενο για να παει ρπος γηπεδο Καλλι8εας κ καταληξε πριν λιγη ωρα στο νοσοκομειο, γιατι στα καλα καθουμενα του την πεσαν 5 ατομα, του σπασαν τα γυαλια κ εφυγαν!! Για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν ειναι καιροι να πηγαινουμε τσαρκες χωρις παρεα!!!!!
Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ξερω οτι εδω δεν ειναι μερος να το γραψω (κ η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω που πρεπει να το αναφερω αυτο _θεωρησα οτι 8α το διαβασουν περισσοτερα ατομα εδω) αλλα να εχετε τα ματια σας 1000!!! Στο στουντιο Αριστοτελους 5 απ εξω, την αραζουν κατι αλλοδαπα με μηχανακια, 20 - 22 χρονων κ πετανε αυγα κ πετρες στους περαστικους κ στους στουντιακιδες που βγαινουν απο τους οικους!!!! Ο φιλος μου ο Αλανης "έκοψε" απο το στενο για να παει ρπος γηπεδο Καλλι8εας κ καταληξε πριν λιγη ωρα στο νοσοκομειο, γιατι στα καλα καθουμενα του την πεσαν 5 ατομα, του σπασαν τα γυαλια κ εφυγαν!! Για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν ειναι καιροι να πηγαινουμε τσαρκες χωρις παρεα!!!!!