Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Έχεις πμ.Καλησπέρα, χθες το βράδυ κατά τις 12.30 περνωτας έξω από το Σπ. Πατση 40 είδα περιπολικό και μπάτσο να χτυπάει την πόρτα. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Έχεις πμ.Καλησπέρα, χθες το βράδυ κατά τις 12.30 περνωτας έξω από το Σπ. Πατση 40 είδα περιπολικό και μπάτσο να χτυπάει την πόρτα. Γνωρίζει κανείς κάτι;
μιλαμε για ελεεινίδα απ την τσιπρον.μακριά.Καλησπερα στην παρεα! να ρωτησω... αυτη η Εμμανουελα η Κυπριαν, απο βουλχαρη και κηφησου 60. τα τιμαει τα λευτα μας? ευχαριστω!!
ΥΓ: η τζοβάνα από το 121 είναι η γνωστή που είχε περάσει από Φ104 έτσι?
Ετσι.ΥΓ: η τζοβάνα από το 121 είναι η γνωστή που είχε περάσει από Φ104 έτσι?
Ετσι.
Και οχι μονο το 104
Την πρωτοειδα στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδου,μετα ομιλο Μελαντιας, Γερμανους, 104 και τωρα στο 121.
Ετσι.
Και οχι μονο το 104
Την πρωτοειδα στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδου,μετα ομιλο Μελαντιας, Γερμανους, 104 και τωρα στο 121.
Με πολύ καλό σέρβις.
Τελευταια φορα που ειδα την Τζοβαννα και ακουσα τα προγραμματα της κανει φουλ με πρωκτικο, αλαλ ΔΕΝ κανει 69Τι πρόγραμμα κάνει ?
Προέκυψε και πάλι θέμα-πρόβλημα με την λειτουργία του το οποίο είναι άγνωστο αν και πότε θα επιλυθεί.Το Τατοιου 58 σταματησε να βγαζει προγραμματα. Τι εγινε το εκλεισαν παλι; Ξερει κανενας συναγωνιστης;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ CHEYENNE....ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ....ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ TOP ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ¨΄
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ .ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 100 ΚΥΡΙΕ CHEYENNE ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΦΕ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ