επειτα απο μεγαλη αποχη...τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι οπως παλια...
εχουμε και λεμε
λελας 35....η βανεσσα. σε ακυρη μερα και ωρα,εντυπωση προκαλει το γεματο σαλονι και δωματια
εχει ομορφυνει καπως σε σχεση με παλιοτερα,μαλλον gym. απο οσο θυμαμαι στα ενδοτερα ηταν μετρια. εχει φαει ακυρο απο το ιππωνακτος,εφοσον μετα απο 2-3 συνεδριες αρχισε τα μα και μου(εντελως αδικα βεβαια). ευγενικα παραπονακια απο μερους της οποτε απο μερους μου ευγενικη κοκκινη καρτα
μπουχος απο κει
τριγγετοαλυσιδα....για ευνοητους λογους δεν αναφερω μαγαζια και ημερομηνιες
κευτη(katy)...ομορφο λεπτο μελαχροινο μοντελοειδες.
αλεξανδρα....πολυ καλο σωμα!αλογισιο σαλοναρισμα!!! σχετικα προστυχη μουρη με πιρσινγκ αν θυμαμαι καλα,τεσπα απο μουρη δε λεει.δειχνει αξιολογη περιπτωση !
νεφελη....λεγεται οτι ειναι η πρωην μαριζα απο στουντιο 12 και βριλησσου 55. στο βουνο,παρα τις οχι και τοσο καλες κριτικες,ειχα περασει καλα μαζι της.στο 12 ειχε μπαχατελεψει.τωρα...πολυ καλο κορμι,σκερτσατο σαλοναρισμα,μαλακια που δεν μπηκα
λορελ...ομορφη κοπελα απο ρουμανια,αν και απο ρουμανες προτιμω τα πετιτ κορμια απο τις πολεις και οχι τις νταρντανες που ερχονται απο τα χωραφια
. ακουγοντας τοσο καιρο(απο τοτε που δουλευε στο βουνο) τα τοσα καλα λογια απο αξιολογοτατους συναγωνιστες,ειχε και ενα πολλα υποσχομενο βλεμμα,το τολμησα.απλο προγραμμα των 50.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! μου τη βιδωσε,δε μπορει ολοι να περνανε τοσο καλα,τοσο καιρο και εγω τιποτα,μαλλον την πετυχα σε ασχημη μερα. πηγαινοντας κοντρα στο ειναι μου,μετα απο λιγες μερες ξαναπαω,σε μεγαααααααλο προγραμμα αυτη τη φορα
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! δεν επεκτεινομαι σε λεπτομερειες,ουτε και της ειπα τιποτα,αμα θελει ας διορθωθει απο μονη της,ακομη και στο μεταξι περνας καλυτερα
υ.γ.περασμα απο φυλης πρωινη και απογευματινη βαρδια(γνωριζω οτι δεν ειναι για το παρον νημα,αλλα ειναι καποια σκορπια σχολια που με την ευκαιρια παραθετω)...
φ71 κατω....αντζελα,ξανθια λεπτη,πολυ δυνατο τεμαχιο(απο φατσα μετρια).
φ69 β....μια νταρντανουλα καστανη,σοφια νομιζω,βυζαρες μπουταρες,προστυχοφατσα με κενο αναμεσα στα δοντια,πολυ σεξυ παρουσια,για πολλα γλεντια! θα εμπαινε στα υποψη αν δε πεταγε μια ειρωνικη μαλακια τελευταια στιγμη
φ67...η αλινα με το σουπερ ντουπερ αεροδιαστημικο πατουρι :o
φ86β.... η μαριαννα,μετριοτατη και αλλη μια ψιλοχαλια.
φωκ27 υπογα...η βιολετα,δειχνει να θελει να σε κανει να περασεις καλα.καυτο σαλοναρισμα η ρουφιανα
φωκ27 ...μια ξανθια λεπτη,ομορφο προσωπο αλα καμερον ντιαζ και τη τσατσα να ανακοινωνει ελευθερα,πρωκτικα και τελειωμα οπου θελεις. τελειωμα οπου θελεις σε αυτο το πλασμα :o wwowwwwww
φ66....η πολυ ομορφη και απιστευτα ξενερωτη αννα
φ54 η 56? κατω(το παλιο)....μελαχροινη κοντουλα με μικρο στηθος,ωραιο πατουρι και φοβερο λαγνο βλεμμα :-*
τυφλα να εχουν τα στουντιο
να περνατε καλα παιδες