CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
To Συγγρου 108, το Τατοιου 58 και το Λ. Αθηνων 343 ειναι αλυσιδα.Η οποία δουλεύει τώρα στο Τατοϊου 58 που επαναλειτουργεί.
;) ;) ;)
To Συγγρου 108, το Τατοιου 58 και το Λ. Αθηνων 343 ειναι αλυσιδα.Η οποία δουλεύει τώρα στο Τατοϊου 58 που επαναλειτουργεί.
εννοειτε τυπε!!παντα μια καλη μαυρη κανει την διαφοραΠατρίτσια της αλυσίδας Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κτλ, μεγάλο VFM, μιγάδα, η παρουσία της (μαζί με εκείνη της Violetta απο την Τριγγετοαλυσίδα) αποτελεί μια εξωτική νότα που όμως ΔΕΝ καλύπτει το τεράστιο κενό μιας καλής μαυρούλας που θα έπρεπε να υπάρχει στα αθηναϊκά στούντιο. Μια σωστή αφρικάνικη παρουσία - όπως και ασιατική- λείπει από το ρόστερ των στούντιο - συμφωνείτε;
βραζιλια?δωσε κανα ινφο παραπανωΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121)
20.00 ΜΕ 7.00 ΜΕΛΙΣΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
20.00 ΜΕ 7.00 ΝΙΚΟΛ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ
ισχυει!Το θετικό της υπόθεσης είναι η πληροφορία ότι στο ίδρυμα ξεκινάει για κάποιες βάρδιες για άγνωστο διάστημα η γνωστή Μαντόνα. Σήμερα Σάββατο θα είναι από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 κατά δήλωση της ευγενέστατης και φιλόξενης υπηρεσίας
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121)
20.00 ΜΕ 7.00 ΜΕΛΙΣΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
20.00 ΜΕ 7.00 ΝΙΚΟΛ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ
Υποτίθεται μετά τις γιορτές.Γνωρίζει κάποιος πότε επιστρέφει η Μόνικα Σέρβα?
Το έβαλα κατά λάθος στην μπουρδελοημερίσια, οπότε το μεταφέρω κι εδώ...
Πρωινή επίσκεψη στο ανανεωμένο Κων/πόλεως 132. Ο χώρος έχει γίνει λουξ με άσπρο δερμάτινο καναπέ. Η υπηρεσία μου παρουσίασε δύο μιλφάκια, τη ρωσσίδα Αναστασία και την κατάξανθη Πολωνέζα Ολίβια. Ντυμένες αμφότερες με πολύ σέξυ ρούχα, mini skirt, διχτυωτά καλσόν. Τα ρούχα ήταν και τα μόνο που ήταν του γούστου μου. Οι κοπέλες απείχαν πολύ από αυτές που μου αρέσουν. Πιστεύω όμως ότι θα κάψουν καρδιές σε άλλους συναγωνιστές. 50 ευρώ το πρόγραμμα και με 60 έχει 69 και ελεύθερο στοματικό.
Πατρίτσια της αλυσίδας Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κτλ, μεγάλο VFM, μιγάδα, η παρουσία της (μαζί με εκείνη της Violetta απο την Τριγγετοαλυσίδα) αποτελεί μια εξωτική νότα που όμως ΔΕΝ καλύπτει το τεράστιο κενό μιας καλής μαυρούλας που θα έπρεπε να υπάρχει στα αθηναϊκά στούντιο. Μια σωστή αφρικάνικη παρουσία - όπως και ασιατική- λείπει από το ρόστερ των στούντιο - συμφωνείτε;
Για γίνε πιο αναλυτικός ρε τύπε.