Επισκέπτης
σε καμμιά προετοιμασία της μλάντα μπόλεσλαβ θα έχει πάει. Έχει και γυναικείο πρωτάθλημα η τσεχία
σε καμμιά προετοιμασία της μλάντα μπόλεσλαβ θα έχει πάει. Έχει και γυναικείο πρωτάθλημα η τσεχία
εχει παει ντουμπαι για διακοπες και εργασια...σε καμμιά προετοιμασία της μλάντα μπόλεσλαβ θα έχει πάει. Έχει και γυναικείο πρωτάθλημα η τσεχία
τιμια επιλογη η Αγάπη μπορώ να πω αξίζει το 20 αρικοΑν και δεν είμαστε στην αντίστοιχη κατηγορία για την φουρειρα των φτωχών δεν ξέρω, μπορώ όμως να σου πω που θα βρεις την Έφη Σαρρή των φτωχών όπως είχε πει πολύ πετυχημένα ένας συναγωνιστής παλιότερα θα πας αν σε ενδιαφέρει Φωκαιας24 μετά της δώδεκα τα μεσάνυχτα θα βρεις την μιλφογκιλφ Αγαπη
εχει παει ντουμπαι για διακοπες και εργασια...
το θέμα είναι ότι όσο είναι στην αλυσίδα των γερμανών δεν έχει μέλλον το πράμα..
χαχααχχαχα ε ναι ρε τυπε και εγω το ιδιο θα παθαινα...!Εχει κανεις αποψη για αυτο το κοριτσι?Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου -στις πρώτες φωτογραφίες- τα'χει παίξει με το Λυδιάκι!!!
ειναι σαν τη Βικυ στους γερμανους Ξυδη?καύλα πρόσωπο!!!
Εχω παει μαζι της 2 φορες οταν δουλευε στο κασσανδρας 8Γ..Περασα πολυ καλα μαζι της..καύλα πρόσωπο!!!
ξέρουμε που χάθηκε η φουρέιρα των φτωχών αλεξάνδρα???
το θέμα είναι ότι όσο είναι στην αλυσίδα των γερμανών δεν έχει μέλλον το πράμα..
Δε χάνεις και τίποτα πραγματικά αν δεις τη Σαμάνθα από κοντά δεν θα ενθουσιαστείς καθώς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ασε τις φωτό την μεγενθυνουν.Δηλαδή φυλής θα δεις πολύ καλιτερες στα20€πουλα αυτή ούτε με την έκπτωση δεν αξίζει...Έλεος ποια με αυτά τα studio Κων. 92Α κτλ...
Ότι καλό το βάζουν στα βριλησσού και από εδώ τα ίδια και τα ίδια...
Εμείς που δεν ξέρουμε να πάμε Βριλησσού πως θα δοκιμάσουμε ( ) τη Σαμάνθα ;
παιζει να ειναι αυτη κ να εχει βγαλει τα τατου με φωτοσοπ?εχει παει ντουμπαι για διακοπες και εργασια...
παιζει να ειναι αυτη κ να εχει βγαλει τα τατου με φωτοσοπ?
οκ.να σου πω,μηπως βλεπεις τη παραθεση που εχω κανει τη προτελευταια κ να μου απαντησεις?δε νομίζω μαν καμία σχέση