ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Ξανανοίγει σε καμιά βδομάδα περίπου και το Sweet Angels στη Φιλαδέλφεια. Λεπτομέρειες προσεχώς.
Αυτά είναι...!!!!Ωραίο μαγαζί...!
Ξανανοίγει σε καμιά βδομάδα περίπου και το Sweet Angels στη Φιλαδέλφεια. Λεπτομέρειες προσεχώς.
Η Βάλια ειναι 1000% γυναικα.
καμια αμφιβολία για αυτο.
Με ξεκινημα στο Φυλης 65, συνεχεια στο Amnezia, περασα στα studio στον ομιλο Κασσανδρας και μετα μεχρι σημερα στον ομολι Μελαντιας κπ.
Την εχω τιμησει 3 φορες με αριστες εντυπωσεις.
100 τοις 100 γυναίκα. Γυναικάρα, για την ακρίβεια, και με πολύ καλές υπηρεσίες.
καλα αυτο το περιμενα,ολες οι μουναρες των στουντιο το εχουν αυτο.μονο η μαντονα εβγαζε ματια στο 50κο...αχχχχ που να γαμιεσαι τωρα πουυυυυυυυ????Οι υπηρεσιες της είναι βάσει προγράμματος, δεν αφήνεται......
Η δίκη μου εμπειρία μαζί της στον τελευταίο όμιλο ήταν πολύ μέτρια....
Απο εμφάνιση βέβαια super περί αυτού καμμία αμφιβολία!
Οι υπηρεσιες της είναι βάσει προγράμματος, δεν αφήνεται......
Η δίκη μου εμπειρία μαζί της στον τελευταίο όμιλο ήταν πολύ μέτρια....
Απο εμφάνιση βέβαια super περί αυτού καμμία αμφιβολία!
ηθελα κ γνωμη παικτων που εχουν μπει κ δωματιο μιστερ Ξυδη μου.η γνωμη σου ειναι παντα υπολογισιμηεμένα δεν με πίστευες ε;
ηθελα κ γνωμη παικτων που εχουν μπει κ δωματιο μιστερ Ξυδη μου.η γνωμη σου ειναι παντα υπολογισιμη
100% θηλυκο μυστη μου. Σιγουρο....Εχω κανει δια ζωσης ελεγχο. Ειναι οι φωτο που την αγριευουν λιγο. Απο κοντα ομορφο προσωπο και πολυ ομορφα ματια.δεν εισαι ομως κ 100% σιγουρος αποτι καταλαβαινω....
Αν με το "δεν αφήνεται" ενοείτε ότι δεν δωρίζει εύκολα "εξτραδάκια εκτός προγράμματος", συμφωνώ. Κατά τα άλλα, τις 4-5 φορές που έτυχε να κάνουμε παρέα, ήταν και διαχυτική και συνεργάσιμη.
Σχετικά όμορφη κοπέλα, αλλά δεν θα τη συνιστούσα. Βλαμμένη και ξενέρωτη.Εχει καποιος συναγωνιστης δοκιμασει την Χρυσα στην Λ.Αθηνων 373; Να μου πει τι λεει απο υπηρεσιες η κοπελα στο δωματιο. Εχω δει τις φωτο της κ εχω μπει στον πειρασμο..
αν λες γι αυτήν , πρώτον δουλεύει Βουρβ 19 πλέον, και δεύτερον οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι fake.
τσέκαρε:
Στο προγραμμα αμα δεις λεει οτι το δινει..Η Νίνα το δίνει το κωλί της?
Νινα: το καλύτερο κομμάτι του πηδηματος των 100 ευρώ .... Ήταν το μασάζ!!
Καλές οι φωτό αλλά δεν φτάνουν.....
Μάλλον εννοεί ότι το γαμήσι δεν έλεγε και πολλάγια πες φιλε τεντεν το λες ειρωνικα η οντως ητανε καλο γιατι με ενδιαφερει .κανει χαλαρωτικο καυλωτικο η νινα ?