karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ρε μαγκες αυτη η ιζαμπελλα απο τριγγετοαλυσιδα λεει τιποτα??εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο αλλα νομιζω οτι θα φαω φολα,δεν ξερω γιατι..εχει δοκιμασει κανεις?
Μουνάρα από τις λίγες, αψεγάδιαστο κορμί, ωραία φάτσα...φίλοι που τη δοκίμασαν μου μετέφεραν μέτριες εντυπωσεις...αλλά για το παλμαρέ ενδεχομένως να αξίζει...Ρε μαγκες αυτη η ιζαμπελλα απο τριγγετοαλυσιδα λεει τιποτα??εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο αλλα νομιζω οτι θα φαω φολα,δεν ξερω γιατι..εχει δοκιμασει κανεις?
Μαλιστα,κατατοπιστικοτατος οπως παντα σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!Μουνάρα από τις λίγες, αψεγάδιαστο κορμί, ωραία φάτσα...φίλοι που τη δοκίμασαν μου μετέφεραν μέτριες εντυπωσεις...αλλά για το παλμαρέ ενδεχομένως να αξίζει...
Την εχω τιμησει παλιοτερα στο Κατεχακη 8.Ρε μαγκες αυτη η ιζαμπελλα απο τριγγετοαλυσιδα λεει τιποτα??εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο αλλα νομιζω οτι θα φαω φολα,δεν ξερω γιατι..εχει δοκιμασει κανεις?
είναι και αυτά τα άτιμα τα γηρατειά...Την εχω τιμησει παλιοτερα στο Κατεχακη 8.
Οντως πολυ ομορφη κοπελα.
Απο υπηρεσιες αρκετα τυπικη, χωρις "φλογα", μια συναντση που δεν εχω πολλα να θυμαμαι......
Σωστο κι΄αυτοείναι και αυτά τα άτιμα τα γηρατειά...
Δεν ξερω ρε γαμωτο κοιταζω τις φωτο της στο site και με φτιαχνει απιστευτα αλλα απο την αλλη εχει κατι που με απωθει..οποτε μαλλον το ενστικτο μου με οδηγει σωστα αν κρινω απο τα οσα λετε.. ευχαριστω και παλι!!!Την εχω τιμησει παλιοτερα στο Κατεχακη 8.
Οντως πολυ ομορφη κοπελα.
Απο υπηρεσιες αρκετα τυπικη, χωρις "φλογα", δεν ειχαμε καθολου χημεια και οικειοτητα, μια συναντση που δεν εχω πολλα να θυμαμαι......
μπα...θα έχω γυναίκα, 4 παιδιά, 3 σκυλιά και δεν θα παίρνω ανάσα από τις επαγγελματικές μου/οικογενειακές υποχρεώσεις....Σωστο κι΄αυτο
Αλλα ακομα θυμαμαι για παραδειγμα την Ρεα απο το Καλυμνου 36Α το 1990.
Αμα ειναι καλη η συνεδρια την θυμασαι εμχρι τα βαθια γεραματα.
Απορω πως θυμαμαι ολες αυτες τις κοπελες και γραφω τις ενημερωσεις ακομα..........
Ηθελα να ηξερα ρε μπαγασα, οταν φτασεις τα χρονια μου, αμα θα τσαρκαρεις ακομα
Η kendra απο αλυσιδα τι καπνο φουμαρει;
Επισης Σονια, Αλισα απο το ιδιο ιδρυμα;
Ο χαμος απο πιτσιρικορουμανακια...
Tην Κεντρα την εχω παρει 3 φορες σε 3 διαφορετικα στουντιο. Απο εμφανιση λαμπαδα. Φερνει λιγο προς Αλεξανδρακη στο προσωπο. Απο υπηρεσιες 3 διαφορετικα προσωπα.
Α.Ηρωων πολυτεχνειου- Εντελως παθητικη μα υπακουη
Β.Βριλησου - Εμφανως βελτιωμενη και με περισσοτερη ορεξη
Γ. Τριγγετα - Αποτομη πτωση εχοντας αναπτυξει μια ελαφρα "πεοφοβια" (τραβιοτανε επιδεξια κατα διαστηματα)
Οι συνευρεσεις πραγματοποιηθηκαν με την ως ανω χρονολογικη σειρα...
μη φοβάσαι...δε χάνεται αυτή...είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα τη δούμε σε κάποιο άλλο ίδρυμα ή αλυσίδα ιδρυμάτων....Η Να ταλυ δεν ειναι πλεον ουτε στις φωτο ουτε στο προγραμμα του Τατοιου 58.Ξερουμε τι συμβαινει;Μετακομισε;
Tην Κεντρα την εχω παρει 3 φορες σε 3 διαφορετικα στουντιο. Απο εμφανιση λαμπαδα. Φερνει λιγο προς Αλεξανδρακη στο προσωπο. Απο υπηρεσιες 3 διαφορετικα προσωπα.
Α.Ηρωων πολυτεχνειου- Εντελως παθητικη μα υπακουη
Β.Βριλησου - Εμφανως βελτιωμενη και με περισσοτερη ορεξη
Γ. Τριγγετα - Αποτομη πτωση εχοντας αναπτυξει μια ελαφρα "πεοφοβια" (τραβιοτανε επιδεξια κατα διαστηματα)
Οι συνευρεσεις πραγματοποιηθηκαν με την ως ανω χρονολογικη σειρα...
Θα ξεκινησει στην Γερμανικη αλυσιδα.Η Να ταλυ δεν ειναι πλεον ουτε στις φωτο ουτε στο προγραμμα του Τατοιου 58.Ξερουμε τι συμβαινει;Μετακομισε;
πρόσφατη η συνεύρεση μου μαζί της, μαζί με γνωστό συναγωνιστή. Πρόγραμμα στα 70€ έκαστος, με 69. Καθαρή, όμορφη, δεκτική σε ότι λογικό της ζήτησα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αυτό που λέμε "πουτανιά" ώστε να με κάνει να ξαναπάω. Για τα 70€ που δώσαμε, δεν είναι VFM. Ξεπέτα δεν είναι πάντως, και ούτε είχα θέμα με το χρόνο.. Για το παλμαρέ και για μια φορά καλή είναι. Υπάρχει και κριτική μου στο στούντιο Αριστοτέλους 6Ρε μαγκες αυτη η ιζαμπελλα απο τριγγετοαλυσιδα λεει τιποτα??εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο αλλα νομιζω οτι θα φαω φολα,δεν ξερω γιατι..εχει δοκιμασει κανεις?
Ψάχνω για γιαπωνέζα ;)...ξέρουμε τίποτα παιδιά?
Ευχαριστώ!
Ψάχνω για γιαπωνέζα ;)...ξέρουμε τίποτα παιδιά?
Ευχαριστώ!
γεμάτη η Αθήνα. Στήσου έξω από το αρχαιολογικό Μουσείο στην Πατησίων.