Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αχ αυτη η κωνσταντινα ρε λαγε τη μου θυμισες τωρα , ξεκινηματα στουντιακης μου περιοδειας ολο εκει κατελειγα τη γυναικαρα θεε μου!!! στη πορεια ομως αλλαξε και την ειδε καπως η δε ξερω μπορει να μη μου εβγαζε γουστα λογω συμπεριφορας..παντως ειναι και παραμενει μια πολυ ωραια γυναικα που σιγουρα αξιζει να εχει μπει στου καθε στουντιακια το καρνε

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Αθηνών 204: Νίκη: Από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μακριά ίσια μαλλιά, ωραίο κορμί αψεγάδιαστο, με ευμεγέθες στήθος και περιφέρεια που κοιτάζει...στο Θεό. Πραγματικά μου άρεσε πολύ...Μαζί της η Λίλυ: η γνωστή Γερμανίδα του ομίλου, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενισχυμένο στήθος και αξιοπρόσεκτο κωλαράκι με ωραία καμπύλη, τον οποίο προσφέρει. Να σημειώσω το εξής περιέργο...την ημέρα το πρόγραμμα τζακούζι έχει 120 ευρώ το βράδυ έχει 200  :jerking:

εχω παρει πρόγραμμα με τζακούζι 10,30 το βραδυ,120ε το πληρωσα...μηπως δεν καταλαβες?τα 40 λεπτα εχουν 120  η 1 ωρα 200..αυτο που ειχε πει εμενα η υπηρεσια..

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αθηνών318: Οποία έκπληξις....Ζιζέλ: Ναι ναι, η γνωστή γυρολόγος των στούντιο δοκιμάζει τώρα την τύχη της στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Αδύνατη, με στήθος σιλικονέ, γραμμωμένη κοιλιά, σφιχτά πόδια και φάτσα που οι γνώμες είναι διχασμένες...καί όχι μόνο  για την φάτσα

Βρε βρε να την  πάλι ή γυναίκα  με  τα....χίλια  ονόματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τυπε η μαντονα ειναι σαν τη μπιλια της ρουλέτας,εκει που παει να κατσει σε κοκκινο σου κανει μια τσουπ και παει μαυρο...για να μη πω στο zero!  :boobies:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
η μαντονα δουλευει κανονικα αυτη τη βδομαδα ή εξαφανιστηκε παλι ?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715

μάλιστα...ευχαριστώ, αλλά για την κριτική, την έχω διαβάσει όταν τη δημοσιεύσατε άγιε,
όμως στην πολύ συγκεκριμένη μου ερώτηση δεν έχω απάντηση.
Σπάει ή δε σπάει μέση;
Θυμάται κανείς τη Μάγια;
ε, κάτι τέτοιο ψάχνω, ευλύγιστο.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μετά από ακόμη μία συνάντηση με την Μαριάννα, όπου πέρασα υπέροχα μαζί της, κατευθήνθηκα (επιλεκτικά) στο Κωνσταντινουπόλεως 80,για να δω από κοντά την Εβελίνα.
Πολύ όμορφη, νεαρή κοπέλα, με γλυκό πρόσωπο, υπέροχο σώμα (το οποίο κοσμούν τρία τατουάζ, ένα στον ώμο, ένα στο αριστερό μπράτσο κι ένα στο δεξί μηρό), εμφανίστηκε στο σαλόνι έχοντας τα σφριγηλά στήθη της σε κοινή θέα.Παιχνιδιάρα και επικοινωνιακή στο σαλόνι, κάθησε δίπλα μου και τα είπαμε σύντομα για γνωριστούμε και για να μάθω τα προγράμματά της.
Μου άρεσε πολύ και θα συναντηθούμε σύντομα, για να υπάρξει πιο στενή επαφή.  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Ενα - δυο ποστ τη μερα στην ενημερωση για στουντιο......Δεν παμε καλα φιλε admin

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα στην Αθήνα παρέα με τους χύστες Gary από το Hong Kong και Robbert από το Ηνωμένο Βασίλειο... :rockon: :rockon:

Κασσάνδρας3(κάτω): Λάουρα: Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο στήθος εκπληκτικό φυσικό, ωραίο κορμί με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Από τα "δυνατά χαρτιά" του ομίλου...

Κασσάνδρας3(πάνω):Ελένη: Μαύρα κατσαρά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, ωραίο αδύνατο κορμί.

Κασσάνδρας8α:Μόνικα
: Η γνωστή Βουλγάρα με το σούπερ κορμί, σιλικονέ στήθος τούμπανο, αδύνατο και γυμνασμένο κορμί, φοβερός κωλαράκος, σφιχτός και πέτσχτός...

Κασσάνδρας8β: Κλειστό...

Κασσάνδρας8γ: Η μελαχρινή σεξοβόμβα Μαρίνα. Τα λόγια περιττά...

Μεγ. Αλεξάνδρου133:Κλαούντια: Καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με γαλαζοπράσινα μάτια, αδύνατο κορμί, μοντελέ, με μικρό στήθος και καλοσχηματισμένο κωλαράκι.

Κων/πόλεως92Α: Κέλλυ: Ψηλή, με συμπαθητιτκό πρόσωπο, μακριά ξανθά μαλλιά, φυσικό στήθος 3άρι, κορμί με ωραίες καμπύλες. Μαζί της η Μαρκέλλα:Γνωστή πλέον, με ξανθά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, σιλικονέ στήθος και κορμί πολύ όμορφο με ωραία περιφέρεια.

Τριγγέτα3: Αλέξια: Ελληνίδα, με μακριά μπουκλωτά ξανθά μαλλιά, πολύ άσχημο και αγέλαστο πρόσωπο, και κορμί κάπως μπαταλεμένο, το οποίο κάλυπτε με ένα φόρεμα. Πραγματικά όλοι τρομάξαμε όταν βγήκε...Μαζί της το Βουλγάρικο άτι η Ιζαμπέλα, χωρίς σουτιέν, πολύ ωραίο κορμί, κώλος ποιήμα...μοίρασε εγκεφαλικά...

Αριστοτέλους6: Μπεατρίς: Εντυπωσιακή ψηλή κοπέλα, με πολύ ωραίο κορμί, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, στήθος φυσικό μικρό και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Μαζί της η Καίητ: Μελαχρινή, γλυκό κοριτσάκι, με μικρό στήθος, και ωραίο αδύνατο κορμί...

Μικρή στάση με τους συναγωνιστές στο μπαρ για ποτό όπου υπήρξε καυλάντα μέχρι εσχάτων με τα κορίτσια...

Θησέως40:Mπία: Σχιστομάτα, με στρογγυλό πρόσωπο, κορμί με αρκετά κιλά αλλά χαμογελαστή. Μαζί της η Ανίσα: Σκουρόχρωμη, αδύνατη, ωραία φατσούλα, μοντελέ κορμί...

Βριλησσού55: Άντζυ:Ψηλή, πολύ αδύνατη, μαύρα μακριά μαλλιά, μικρό στήθος και αδύνατα πόδια. Γνωστή και ως Μαριλένα από Κασσάνδρας. Μαζί της η Νικόλ: Πλέον με πολύ "αέρα" στο σαλόνι, πολύ δυνατό καυλάντισμα, με κόκκινα μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος 2άρι και κορμί με ωραίες καμπύλες.

Βριλησσού36: Πέννυ: Μες στην τρέλλα, εμφανίστηκε με μαύρο καπελάκι adidas, και ένα μάυρο-ας το πούμε- φόρεμα που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και επιδόθηκε σε ένα φοβερό sex show όπου τρέλλανε τους άλλους 2 φίλους...Μαζί της η Τζέσσικα: Με τα μάυρα γυαλάκια της, εμφανίστηκε, ξανθά μαλλιά, μικρό στήθος φυσικό και ωραίο κορμί αδύνατο με ωραία περιφέρεια και πόδια..

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα στην Αθήνα παρέα με τους χύστες Gary από το Hong Kong και Robbert από το Ηνωμένο Βασίλειο... :rockon: :rockon:

Κασσάνδρας3(κάτω): Λάουρα: Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο στήθος εκπληκτικό φυσικό, ωραίο κορμί με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Από τα "δυνατά χαρτιά" του ομίλου...

Κασσάνδρας3(πάνω):Ελένη: Μαύρα κατσαρά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, ωραίο αδύνατο κορμί.

Κασσάνδρας8α:Μόνικα
: Η γνωστή Βουλγάρα με το σούπερ κορμί, σιλικονέ στήθος τούμπανο, αδύνατο και γυμνασμένο κορμί, φοβερός κωλαράκος, σφιχτός και πέτσχτός...

Κασσάνδρας8β: Κλειστό...

Κασσάνδρας8γ: Η μελαχρινή σεξοβόμβα Μαρίνα. Τα λόγια περιττά...

Μεγ. Αλεξάνδρου133:Κλαούντια: Καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με γαλαζοπράσινα μάτια, αδύνατο κορμί, μοντελέ, με μικρό στήθος και καλοσχηματισμένο κωλαράκι.

Κων/πόλεως92Α: Κέλλυ: Ψηλή, με συμπαθητιτκό πρόσωπο, μακριά ξανθά μαλλιά, φυσικό στήθος 3άρι, κορμί με ωραίες καμπύλες. Μαζί της η Μαρκέλλα:Γνωστή πλέον, με ξανθά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, σιλικονέ στήθος και κορμί πολύ όμορφο με ωραία περιφέρεια.

Τριγγέτα3: Αλέξια: Ελληνίδα, με μακριά μπουκλωτά ξανθά μαλλιά, πολύ άσχημο και αγέλαστο πρόσωπο, και κορμί κάπως μπαταλεμένο, το οποίο κάλυπτε με ένα φόρεμα. Πραγματικά όλοι τρομάξαμε όταν βγήκε...Μαζί της το Βουλγάρικο άτι η Ιζαμπέλα, χωρίς σουτιέν, πολύ ωραίο κορμί, κώλος ποιήμα...μοίρασε εγκεφαλικά...

Αριστοτέλους6: Μπεατρίς: Εντυπωσιακή ψηλή κοπέλα, με πολύ ωραίο κορμί, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, στήθος φυσικό μικρό και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Μαζί της η Καίητ: Μελαχρινή, γλυκό κοριτσάκι, με μικρό στήθος, και ωραίο αδύνατο κορμί...

Μικρή στάση με τους συναγωνιστές στο μπαρ για ποτό όπου υπήρξε καυλάντα μέχρι εσχάτων με τα κορίτσια...

Θησέως40:Mπία: Σχιστομάτα, με στρογγυλό πρόσωπο, κορμί με αρκετά κιλά αλλά χαμογελαστή. Μαζί της η Ανίσα: Σκουρόχρωμη, αδύνατη, ωραία φατσούλα, μοντελέ κορμί...

Βριλησσού55: Άντζυ:Ψηλή, πολύ αδύνατη, μαύρα μακριά μαλλιά, μικρό στήθος και αδύνατα πόδια. Γνωστή και ως Μαριλένα από Κασσάνδρας. Μαζί της η Νικόλ: Πλέον με πολύ "αέρα" στο σαλόνι, πολύ δυνατό καυλάντισμα, με κόκκινα μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος 2άρι και κορμί με ωραίες καμπύλες.

Βριλησσού36: Πέννυ: Μες στην τρέλλα, εμφανίστηκε με μαύρο καπελάκι adidas, και ένα μάυρο-ας το πούμε- φόρεμα που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και επιδόθηκε σε ένα φοβερό sex show όπου τρέλλανε τους άλλους 2 φίλους...Μαζί της η Τζέσσικα: Με τα μάυρα γυαλάκια της, εμφανίστηκε, ξανθά μαλλιά, μικρό στήθος φυσικό και ωραίο κορμί αδύνατο με ωραία περιφέρεια και πόδια..
ωραιος λαγε ....τιμηθηκε κανα πορνιδιο ?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενα - δυο ποστ τη μερα στην ενημερωση για στουντιο......Δεν παμε καλα φιλε admin
Και πολλα απο αυτα ανουσια.  :dunno:
Μετα λυπης μου θα συμφωνησω.Αλλα τι να σου κανει και ο admin..........

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
εκανα χθες μια βολτα απο αριστοτελους 6 για να δω τελικα αυτο το τριμπαζο τη βιβιαν.χαλια μαυρα.μαζι της η λιλη.αειδια κι αυτη.στο τριγγετα 3 γαμησα τελικα τη  jovana.καλο μουνι αλλα τα μουτρα της ιδια με τη τασουλα του κιτσου στη διαφημιση.εριξα αλλον ενα στη λαουρα στο μπουζιανη 2 και γυρισα σπιτι να κλαψω που δεν μου απαντησε η ελβιρα στο μηνυμα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ρε φιλαράκι αν δεν ευχαριστήθηκες πήδημα με τη Τζοβάνα και τη Λάουρα τότε τι να πω?? ούτε η Ελβίρα θα σε ικανοποιούσε...και αν διάβαζες την ενημέρωσή μου προχθές για τη Βίβιαν θα έβλεπες ότι πρόκειται για μπαζάκι με πολλά κιλά...

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
μαλλον δε καταλαβες φιλε lagostian.δεν ειπα δεν περασα καλα με τα 2 κοριτσια.ισα-ισα.απλα συμφωνησα μαζι σου για το μπαζο τη βιβιαν και εκανα και ενα ειρωνικο σχολιο για την ελβιρα η οποια λεει οτι ειναι επιλεκτικη σε πελατες (λες και τους ξερει εδω μεσα) αλλα το τηλεφωνο της μου το εχει δωσει και δεν απαντα.

fidaki o diamantis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
14
Like
265
Πόντοι
31
Χθες πέρασα απο Κροκεων να δω την Βίκυ που έχω διαβάσει αρκετά...  αλλα  τι φάτσα ειναι αυτή ρε παιδιά? :headbang:...θηλυκός Γεωργίου ....η άλλη η Τζεσσικα ήταν σε  :knockinb: 1 ώρας  οπότε έφυγα απραγος.Κριμα γιατί απο τις φωτό αλλα περίμενα. ...στα 50 μ λέω δεν περνάω μια απο 204...με κρύα καρδια . Εκει πετυχαίνω Μορενα  και άλλη μια Μπιάνκα νομίζω ( ωραίο κοριτσάκι-μοντέλε). Διάλεξα την πρώτη και πέρασα ανέλπιστα καλά...
Όσο για άλλες συνευρέσεις: ΛΟΛΑ απο  Τατοιου κλπ. Τρελό πορνιδιο με πολυ ναζί και καλο  :knockinb:,
ΖΑΝΕΤ Αριστοτελους 6 κλπ. Γνήσια  καυλορωσιδα με φοβερό κωλο και επίσης καλές υπηρεσίες,
ΙΓΚΡΙΝΤ όμορφο Μελαχροινο ρουμανακι με σωματοτυπο Ρουλας Κορομηλά ( βυζαρες, αδύνατα πόδια και κοιλιτσα.Απο service τα τυπικά. ΑΝΝΙΤΑ απο 12 τα έχουνε πει πολλοί άλλοι και συμφωνώ , pse απο τα λίγα  με κορμαρα και ρωγες απίστευτες.
ΖΩΗ απο ΛΑ373 milfακι απο Σαλονικα με Γερμανική προφορά λόγω πολλών χρόνων εκει,πολυ ωραίο κορμί  :tits2:και πολυ καλο  :knockinb:
Αυτά  απο μένα ,μπράβο σε ολα τα παιδιά για τις ενημερώσεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom