Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μα όλα τα μαθαίνεις πια??? :grin: :grin:

δόξα τω Θεώ με λίγη βοήθεια από όλους τα βρήκαμε και τα συμφωνήσαμε!! :rockon: :rockon: δεν το λες και εσύ μια για την τελική επιβεβαίωση?? αν ξέρεις φυσικά.... :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
μα όλα τα μαθαίνεις πια??? :grin: :grin:

δόξα τω Θεώ με λίγη βοήθεια από όλους τα βρήκαμε και τα συμφωνήσαμε!! :rockon: :rockon: δεν το λες και εσύ μια για την τελική επιβεβαίωση?? αν ξέρεις φυσικά.... :cheesy: :cheesy:

Χθες το απόγευμα εκεί ήταν, με ωραία μαύρα εσώρουχα,μαύρες ζαρτιέρες και σε πληροφορώ πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο...

Αφού ήταν χθες δεν θα είναι και σήμερα;  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθες το απόγευμα εκεί ήταν, με ωραία μαύρα εσώρουχα,μαύρες ζαρτιέρες και σε πληροφορώ πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο...

με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου....μαύρες ζαρτιέρες και εσώρουχα??? :cum: :cum: :cum: :cum: μάλιστα.....αλλά είναι να απορεί κανείς γιατί να εκδίδεται στα 20-30 ευρώ όταν θα μπορούσε να κάνει πάταγο και στα "ανώτερα" κλιμάκια... :uglystupid:

Επισκέπτης
με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου....μαύρες ζαρτιέρες και εσώρουχα??? :cum: :cum: :cum: :cum: μάλιστα.....αλλά είναι να απορεί κανείς γιατί να εκδίδεται στα 20-30 ευρώ όταν θα μπορούσε να κάνει πάταγο και στα "ανώτερα" κλιμάκια... :uglystupid:

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο και πραγματικά είναι άξιο απορίας γιατί δεν συμβαίνει!
Κοίτα, αν πας, να μας πεις πως πέρασες...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο και πραγματικά είναι άξιο απορίας γιατί δεν συμβαίνει!
Κοίτα, αν πας, να μας πεις πως πέρασες...
πάντα δεν το κάνω?? έχεις παράπονο?? δεν είμαι μοναχοφαγάς...και να σκεφθείς όταν την είχα πρωτοδεί στους Γερμανούς την είχα απαξιώσει... :headbang:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αλήθεια γιατί όμως;Δηλαδή τι δεν σου "κολλούσε" σε αυτή τότε;
πρώτες μέρες στη δουλειά και μου είχε φανεί πολύ παγοκολώνα...όπως είναι το σύστημα των Γερμανών δηλαδή....παρόλο που η υπηρεσία έσκιζε τα πτυχία της ότι ήταν σούπερ μέσα...δεν πειράζει...κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Επισκέπτης
πρώτες μέρες στη δουλειά και μου είχε φανεί πολύ παγοκολώνα...όπως είναι το σύστημα των Γερμανών δηλαδή....παρόλο που η υπηρεσία έσκιζε τα πτυχία της ότι ήταν σούπερ μέσα...δεν πειράζει...κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Είναι καλή περίπτωση τελικά...
(Και κοίτα κακομοίρη μου να μιλάς-γράφεις σε όλους μας για τις επισκέψεις σου, τις ελεγχόμενες-από το έμπειρο λαγονίσιο μάτι- νέες αφίξεις και όλα τα συμπαρομαρτούντα  :woldman: )

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Διάβασα την κριτική του pervsexmate σχετικά με την Νέα Άφιξη Ανίλα στο Κασάνδρας 4β και αποφάσισα να επισκεφτώ τον οίκο πάραυτα. Στο πρόγραμμα το πρωινό φιγουράριζαν η Νάνσυ (κοντοχοντρούλα ελληνίδα με γλυκό προσωπάκι) και η Νέα Άφιξη. Χτύπησα το κουδούνι και εισερχόμενος άκουσα την αγαναχτισμένη φωνή της Νάνσυς να λέει "κάθε μερα-κάθε μέρα". Η αλήθεια έιναι πως πριν δυο εβδομάδες είχα περάσει πάλι από το συγκεκριμένο στούντιο ψάχνοντας την Κωνσταντίνα, το μελαχρινό πιπίνι, το οποίο όμως δεν ήταν εκεί. Αυτό σύμφωνα με την κα Νάνσυ είναι το "κάθε μέρα". Και φαντάζομαι ότι σύμφωνα με την κα Νάνσυ όταν διαβάζουμε ότι υπάρχει στο μαγαζί Νέα Άφιξη δεν πρέπει να περνάμε βολτα διότι η Κα Νάνσυ ενοχλείται. Όπως καταλαβαίνετε είχα ήδη φορτώσει κι ενώ ήμουν αποφασισμένος να περάσω με το μελαχρινό πιπίνι Ανίλα, όχι τόσο λόγω ομορφιάς αλλά περισσότερο βασιζόμενος στην καλή κριτική του συναγωνιστή, σηκώθηκα κι έφυγα. Η δε Νάνσυ συνέχιζε να ουρλιάζει "κάθε μέρα δεν βαρέθηκες;". Δεν της είπα καμιά παναγία εκείνη την ώρα σεβόμενος τον ευγενικό κύριο στην υποδοχή και τη νεόφερτη κοπέλα, αλλά από μένα ΜΑΥΡΟ πλέον σε όλη την αλυσσίδα διότι το 60άρι που βγάζει η κάθε Νάνσυ με δέκα λεπτά πασάλειμμα εγώ το βγάζω με 3 μέρες ξεκώλιασμα και απαιτώ σεβασμό ως πελάτης.  

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Διάβασα την κριτική του pervsexmate σχετικά με την Νέα Άφιξη Ανίλα στο Κασάνδρας 4β και αποφάσισα να επισκεφτώ τον οίκο πάραυτα. Στο πρόγραμμα το πρωινό φιγουράριζαν η Νάνσυ (κοντοχοντρούλα ελληνίδα με γλυκό προσωπάκι) και η Νέα Άφιξη. Χτύπησα το κουδούνι και εισερχόμενος άκουσα την αγαναχτισμένη φωνή της Νάνσυς να λέει "κάθε μερα-κάθε μέρα". Η αλήθεια έιναι πως πριν δυο εβδομάδες είχα περάσει πάλι από το συγκεκριμένο στούντιο ψάχνοντας την Κωνσταντίνα, το μελαχρινό πιπίνι, το οποίο όμως δεν ήταν εκεί. Αυτό σύμφωνα με την κα Νάνσυ είναι το "κάθε μέρα". Και φαντάζομαι ότι σύμφωνα με την κα Νάνσυ όταν διαβάζουμε ότι υπάρχει στο μαγαζί Νέα Άφιξη δεν πρέπει να περνάμε βολτα διότι η Κα Νάνσυ ενοχλείται. Όπως καταλαβένετε είχα ήδη φορτώσει κι ενώ ήμουν αποφασισμένος να περάσω με το μελαχρινό πιπίνι Ανίλα, όχι τόσο λόγω ομορφιάς αλλά περισσότερο βασιζόμενος στην καλή κριτική του συναγωνιστή, σηκώθηκα κι έφυγα. Η δε Νάνσυ συνέχιζε να ουρλιάζει "κάθε μέρα δεν βαρέθηκες;". Δεν της είπα καμιά παναγία εκείνη την ώρα σεβόμενος τον ευγενικό κύριο στην υποδοχή και τη νεόφερτη κοπέλα, αλλά από μένα ΜΑΥΡΟ πλέον σε όλη την αλυσσίδα διότι το 60άρι που βγάζει η κάθε Νάνσυ με δέκα λεπτά πασάλειμμα εγώ το βγάζω με 3 μέρες ξεκώλιασμα και απαιτώ σεβασμό ως πελάτης.  

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα την κριτική του pervsexmate σχετικά με την Νέα Άφιξη Ανίλα στο Κασάνδρας 4β και αποφάσισα να επισκεφτώ τον οίκο πάραυτα. Στο πρόγραμμα το πρωινό φιγουράριζαν η Νάνσυ (κοντοχοντρούλα ελληνίδα με γλυκό προσωπάκι) και η Νέα Άφιξη. Χτύπησα το κουδούνι και εισερχόμενος άκουσα την αγαναχτισμένη φωνή της Νάνσυς να λέει "κάθε μερα-κάθε μέρα". Η αλήθεια έιναι πως πριν δυο εβδομάδες είχα περάσει πάλι από το συγκεκριμένο στούντιο ψάχνοντας την Κωνσταντίνα, το μελαχρινό πιπίνι, το οποίο όμως δεν ήταν εκεί. Αυτό σύμφωνα με την κα Νάνσυ είναι το "κάθε μέρα". Και φαντάζομαι ότι σύμφωνα με την κα Νάνσυ όταν διαβάζουμε ότι υπάρχει στο μαγαζί Νέα Άφιξη δεν πρέπει να περνάμε βολτα διότι η Κα Νάνσυ ενοχλείται. Όπως καταλαβένετε είχα ήδη φορτώσει κι ενώ ήμουν αποφασισμένος να περάσω με το μελαχρινό πιπίνι Ανίλα, όχι τόσο λόγω ομορφιάς αλλά περισσότερο βασιζόμενος στην καλή κριτική του συναγωνιστή, σηκώθηκα κι έφυγα. Η δε Νάνσυ συνέχιζε να ουρλιάζει "κάθε μέρα δεν βαρέθηκες;". Δεν της είπα καμιά παναγία εκείνη την ώρα σεβόμενος τον ευγενικό κύριο στην υποδοχή και τη νεόφερτη κοπέλα, αλλά από μένα ΜΑΥΡΟ πλέον σε όλη την αλυσσίδα διότι το 60άρι που βγάζει η κάθε Νάνσυ με δέκα λεπτά πασάλειμμα εγώ το βγάζω με 3 μέρες ξεκώλιασμα και απαιτώ σεβασμό ως πελάτης.  
ρε γράφτους στα αρχ ... σου  :tickedoff: :tickedoff:
μην αρχίσουμε να λέμε τι κακές συμπεριφορές έχουμε φάει κατά καιρούς απο τα τσόλια του συγκεκριμένου ομίλου , που την έχουν δει με ύφος 100 καρδιναλίων .  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σε αυτή την ζωή παίρνεις ότι αξίζεις .
προσέχεις και ΣΕΒΕΣΤΕ τους γύρο σου σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ και αυτοί .  :dancing:
τους έχεις για τα αρχιδια.... σου
σε γράφουν και αυτοί  :birdman:
απλά πράγματα λέμε τώρα. απέκτησαν και ύφος λες και συμετεχουν στα πειράματα του CERN  :s&m_1: :s&m_1:

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751

Αγαπητέ συναθλητή πράγματι πέρασα καλά και θα ξαναπήγαινα, αλλά δεν είναι σωστό να μας φέρονται έτσι. Θα τα βρούμε κι αλλού τα κορίτσια και τα προγράμματα....
Καλές τσάρκες!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Της ειπες να παει να γαμηθει !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Το παλιοτσουτσεκι!!!!!!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Χθες το μεσημερι στις 4 και μετα στις 4 και 20 που πηγα δεν μου ανοιξανε!....κατι το οποιο μου εχει ξανατυχη στο εν λογο στουντιο !

Επισκέπτης
Χθες το μεσημερι στις 4 και μετα στις 4 και 20 που πηγα δεν μου ανοιξανε!....κατι το οποιο μου εχει ξανατυχη στο εν λογο στουντιο !

Εγώ πέρασα κατά τις 7 και όλα καλά-όπως και όλες τις υπόλοιπες φορές που έχω πάει οπότε... :dunno:

Επισκέπτης
Δεν της είπα καμιά παναγία εκείνη την ώρα σεβόμενος τον ευγενικό κύριο στην υποδοχή και τη νεόφερτη κοπέλα, αλλά από μένα ΜΑΥΡΟ πλέον σε όλη την αλυσσίδα διότι το 60άρι που βγάζει η κάθε Νάνσυ με δέκα λεπτά πασάλειμμα εγώ το βγάζω με 3 μέρες ξεκώλιασμα και απαιτώ σεβασμό ως πελάτης.  

Έχεις απόλυτο δίκιο ως προς την συμπεριφορά της κοπέλας απέναντί σου-αυτό δεν το συζητάμε καν.

Αλλά από την συμπεριφορά μιας συγκεκριμένης κοπέλας, μια δεδομένη χρονική στιγμή,ας μη καταδικάζουμε και ας μη παίρνει η μπάλλα όλα τα μαγαζιά της Κασάνδρας.

Ακόμη κι εσύ ο ίδιος αναφέρεις τον ευγενικό κύριο της υποδοχής που αν υποθέσουμε ότι και αυτός κινούνταν στο ίδιο μήκος κύματος θα έπρεπε να είναι αγενής και κακότροπος και όμως...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Πρωινή τσάρκα στα φτερό..

Τριγγέτα3: Ίνγκριντ: Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο βλέμμα με καταπράσινα μάτια, ενισχυμένο 4άρι στήθος με άριστη δουλειά, ωραίο κορμί σφιχτό και με καμπύλες. Αποτελεί από τις αδυναμίες μου στον συγκεκριμένο όμιλο. Μαζί της η Έμμα σε πρόγραμμα 1 ώρας αν και 10:30 το πρωί. Δεν είχα την υπομονή να την περιμένω.

Συγγρού144: Βίβιαν: Μαύρα μακριά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο, με έντονα μάτια, τεράστιο στήθος, το οποίο ασφυκτιούσε μέσα στο σουτιέν. Το κορμί πολύ πιο παχύ από ότι στις φωτός με μπουτάρες, κωλάρα, κοιλιά... :rolleyes:

Αριστοτέλους6:Αντρέα:Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο πολύ εκφραστικό, ενισχυμένο στήθος 4άρι και αυτή με καλή δουλειά και κορμί όπως πρέπει με τις σωστές καμπύλες σε περιφέρεια.

Αθανασίας3: Μιρέλα: Ξανθιά πλέον, με καρέ μαλλί, αδύνατη πολύ, με καθημερινό πρόσωπο και κορμί γυμνασμένο με ωραία περιφέρεια.

Αθηνών 204: Νίκη: Από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μακριά ίσια μαλλιά, ωραίο κορμί αψεγάδιαστο, με ευμεγέθες στήθος και περιφέρεια που κοιτάζει...στο Θεό. Πραγματικά μου άρεσε πολύ...Μαζί της η Λίλυ: η γνωστή Γερμανίδα του ομίλου, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενισχυμένο στήθος και αξιοπρόσεκτο κωλαράκι με ωραία καμπύλη, τον οποίο προσφέρει. Να σημειώσω το εξής περιέργο...την ημέρα το πρόγραμμα τζακούζι έχει 120 ευρώ το βράδυ έχει 200  :jerking:

Αθηνών318: Οποία έκπληξις....Ζιζέλ: Ναι ναι, η γνωστή γυρολόγος των στούντιο δοκιμάζει τώρα την τύχη της στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Αδύνατη, με στήθος σιλικονέ, γραμμωμένη κοιλιά, σφιχτά πόδια και φάτσα που οι γνώμες είναι διχασμένες...Μαζί της η Κωνσταντίνα: Παλιά καραβάνα στα στούντιο, με μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραίο στήθος, και "γεμάτο" κορμί....

Ηρώων Πολυτεχνείου37: Ζέτα: Η ξανθιά κούκλα από΄τη Λετονία, με πολύ ωραίο πρόσωπο, με γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος και ωραίο κορμί και καλλίγραμμη περιφέρεια και πόδια. Ο στόχος "κλείδωσε" και πέρασμα στο δωμάτιο μετά την πρώτη μας γνωριμία πριν αρκετούς μήνες, με άριστες εντυπώσεις και πάλι, άνεση χρόνου, αρκετό πάθος. Λεπτομέρειες στην κριτική. Να σημειώσω ότι το στούντιο βρίσκεται υπό ανακαίνιση μιας και ανοίγει και κάτω δεύτερος όροφος με άλλα 2 δωμάτια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Είναι καλή περίπτωση τελικά...
(Και κοίτα κακομοίρη μου να μιλάς-γράφεις σε όλους μας για τις επισκέψεις σου, τις ελεγχόμενες-από το έμπειρο λαγονίσιο μάτι- νέες αφίξεις και όλα τα συμπαρομαρτούντα  :woldman: )
τώρα εσύ ειρωνεύεσαι...αλλά...καλή καρδιά... ;) ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αχ αυτη η κωνσταντινα ρε λαγε τη μου θυμισες τωρα , ξεκινηματα στουντιακης μου περιοδειας ολο εκει κατελειγα τη γυναικαρα θεε μου!!! στη πορεια ομως αλλαξε και την ειδε καπως η δε ξερω μπορει να μη μου εβγαζε γουστα λογω συμπεριφορας..παντως ειναι και παραμενει μια πολυ ωραια γυναικα που σιγουρα αξιζει να εχει μπει στου καθε στουντιακια το καρνε
δεν μου φαίνεται "κάπως"...ίσα ίσα που είναι φιλική και διαχυτική...αρκετά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom