Πρωινή τσάρκα στα φτερό..
Τριγγέτα3: Ίνγκριντ: Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο βλέμμα με καταπράσινα μάτια, ενισχυμένο 4άρι στήθος με άριστη δουλειά, ωραίο κορμί σφιχτό και με καμπύλες. Αποτελεί από τις αδυναμίες μου στον συγκεκριμένο όμιλο. Μαζί της η Έμμα σε πρόγραμμα 1 ώρας αν και 10:30 το πρωί. Δεν είχα την υπομονή να την περιμένω.
Συγγρού144: Βίβιαν: Μαύρα μακριά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο, με έντονα μάτια, τεράστιο στήθος, το οποίο ασφυκτιούσε μέσα στο σουτιέν. Το κορμί πολύ πιο παχύ από ότι στις φωτός με μπουτάρες, κωλάρα, κοιλιά...
Αριστοτέλους6:Αντρέα:Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο πολύ εκφραστικό, ενισχυμένο στήθος 4άρι και αυτή με καλή δουλειά και κορμί όπως πρέπει με τις σωστές καμπύλες σε περιφέρεια.
Αθανασίας3: Μιρέλα: Ξανθιά πλέον, με καρέ μαλλί, αδύνατη πολύ, με καθημερινό πρόσωπο και κορμί γυμνασμένο με ωραία περιφέρεια.
Αθηνών 204: Νίκη: Από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μακριά ίσια μαλλιά, ωραίο κορμί αψεγάδιαστο, με ευμεγέθες στήθος και περιφέρεια που κοιτάζει...στο Θεό. Πραγματικά μου άρεσε πολύ...Μαζί της η Λίλυ: η γνωστή Γερμανίδα του ομίλου, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενισχυμένο στήθος και αξιοπρόσεκτο κωλαράκι με ωραία καμπύλη, τον οποίο προσφέρει. Να σημειώσω το εξής περιέργο...την ημέρα το πρόγραμμα τζακούζι έχει 120 ευρώ το βράδυ έχει 200
Αθηνών318: Οποία έκπληξις....Ζιζέλ: Ναι ναι, η γνωστή γυρολόγος των στούντιο δοκιμάζει τώρα την τύχη της στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Αδύνατη, με στήθος σιλικονέ, γραμμωμένη κοιλιά, σφιχτά πόδια και φάτσα που οι γνώμες είναι διχασμένες...Μαζί της η Κωνσταντίνα: Παλιά καραβάνα στα στούντιο, με μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραίο στήθος, και "γεμάτο" κορμί....
Ηρώων Πολυτεχνείου37: Ζέτα: Η ξανθιά κούκλα από΄τη Λετονία, με πολύ ωραίο πρόσωπο, με γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος και ωραίο κορμί και καλλίγραμμη περιφέρεια και πόδια. Ο στόχος "κλείδωσε" και πέρασμα στο δωμάτιο μετά την πρώτη μας γνωριμία πριν αρκετούς μήνες, με άριστες εντυπώσεις και πάλι, άνεση χρόνου, αρκετό πάθος. Λεπτομέρειες στην κριτική. Να σημειώσω ότι το στούντιο βρίσκεται υπό ανακαίνιση μιας και ανοίγει και κάτω δεύτερος όροφος με άλλα 2 δωμάτια...