Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Αυτή η κατάσταση στη Βριλησσού δεν πάει άλλο....πάλι χθες απέναντι από το Βριλησσού55 παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και μέχρι να ανέβουμε και να κατέβουμε από πάνω, που απλά είδαμε τα κορίτσια, κάποιοι πρόλαβαν και έσπασαν το μικρό τζαμάκι του συνοδηγού κάνοντας το αμάξι χάλια...και μάλιστα δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα...είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει...2με το αμάξι μου και χθες με το νοικιασμένο αμάξι των φίλων-τουριστών..Κάτι πρέπει να γίνει..

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Αυτή η κατάσταση στη Βριλησσού δεν πάει άλλο....πάλι χθες απέναντι από το Βριλησσού55 παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και μέχρι να ανέβουμε και να κατέβουμε από πάνω, που απλά είδαμε τα κορίτσια, κάποιοι πρόλαβαν και έσπασαν το μικρό τζαμάκι του συνοδηγού κάνοντας το αμάξι χάλια...και μάλιστα δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα...είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει...2με το αμάξι μου και χθες με το νοικιασμένο αμάξι των φίλων-τουριστών..Κάτι πρέπει να γίνει..
καθονται και κοιτανε λαγε τσιλιαδωροι ειναι να παρκαρεις αλλου και να το κοβεις με τα ποδια

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
ταξάκι από δω κ πέρα...το βράδυ πλέον είναι άνδρο εγκληματιών...
εννοειται αν δε σε νοιαζει το οικονομικο ταξακι ολε αλλα να ξερεις παιζουν σπειρες γυρω απο τα στουντιο και κοζαρουν αυτοκινητα συνεχως οχι μονο βριλησσου

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
εννοειται αν δε σε νοιαζει το οικονομικο ταξακι ολε αλλα να ξερεις παιζουν σπειρες γυρω απο τα στουντιο και κοζαρουν αυτοκινητα συνεχως οχι μονο βριλησσου
γκάζι, Μεταμόρφωση, Συγγρού, Βουλιαγμένης δεν μου έχει τύχει τίποτα ποτε..

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
γκάζι, Μεταμόρφωση, Συγγρού, Βουλιαγμένης δεν μου έχει τύχει τίποτα ποτε..
γκαζι εμενα μου χει τυχει περσι τον χειμωνα κωνσταντινουπολεως τεσπα..να προσεχεις γενικα ειναι να ταιριαξει η φαση

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
αμ πες οτι πηγες βραδυ κ με τρομαξες!λαγε στην επομενη κανε οτι μπαινεις σε μαγαζι κ κατσε καπου να κοψεις κινηση....αν εχεις ορεξη βεβαια για τετοιες ταρζανιες.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
αμ πες οτι πηγες βραδυ κ με τρομαξες!λαγε στην επομενη κανε οτι μπαινεις σε μαγαζι κ κατσε καπου να κοψεις κινηση....αν εχεις ορεξη βεβαια για τετοιες ταρζανιες.
αν πιάσω κανέναν την ώρα της πράξης...μιλάμε θα έχουμε...έρωτες.... :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης

Αφηνέ το λίγο πιο ψηλά.
Είναι ένα συγκεκριμένο(ευρύτερα μιλάω)σημείο που είναι και κάπως πιο φωτεινό και σε μια λογική απόσταση από τα ιδρύματα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
εμπειρια κανεις απο την κυπρια εμμανουελα? :huh:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
η σερκοβα δουλευει κηφισσου 30 αυριο πρωι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom