Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αυτη η Ελβίρα (ή καλύτερα η πολύ μεγάλη ΜΕΛΙΝΑ του 36 και 60) είναι χαλαρά δυο Λαιμα και μια Ανιτα μαζί!! Θα αντέξεις?
Πω, πω τι μου θυμισες τωρα....κάποτε είμουν ο αγαπημένος της!!
σόρρυ αλλά μάλλον τα παραλές...και δεν ήσουν ο αγαπημένος της...το πορτοφόλι σου ήταν το αγαπημένο της...μη μπερδευόμαστε... :cheesy: :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αυτη η Ελβίρα (ή καλύτερα η πολύ μεγάλη ΜΕΛΙΝΑ του 36 και 60) είναι χαλαρά δυο Λαιμα και μια Ανιτα μαζί!! Θα αντέξεις?
Πω, πω τι μου θυμισες τωρα....κάποτε είμουν ο αγαπημένος της!!
Θα συμφωνησω  :thumbsup:
Και απο τα R.I.P. Ιππόνακτος 14, Εφεσσου 11, Ιακχου 7Α, Ιωαννινων 5.
Απο τις πλεον σιγουρες επιλογες.
Εμπειρη γυναικα, με φουλ προγραμμα και πολυ καλες υπηρεσιες.
Εχει σταματησει κατα φαινομενα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση απο τα κασσανδρας στα τρια σπιτια που ηταν ανοικτα
Και στις τρεις κοπελες ταιριαζει στις περιγραφες η καταληξη -αρα στο τελος για διαφορετικους λογους
3 ισογειο η λαουρα,μουναρα,βυζαρα,ψηλη μιλφαρα,γυναικαρα και ουτω καθεξης
4β νανσι,μελαγχροινη ελληνιδα με κωλαρα,μπουταρα που ωστοσο ξεφευγουν απο αυτο που λεμε συμμετρια
Φουλ προγραμμα και οπως μου ειπε η κοπελα ,τα χρηματα μετα τη πραξη για να διαπιστωσω ο ιδιος οτι ειναι πολυ καλη στο δωματιο  :)
Σαφως γεματουλα,οχι στουντιακου επιπεδου,αλλα φαινεται καβλιαρα
Να που κολλησαμε και εδω ενα αρα στο τελος
8 δεξια η βαλια,ψηλη,νταρντανα,εδω τα κωλαρα,βυζαρα,μπουταρα ,νταρντανοσωματαρα ταιριαζουν απολυτα,με τη συμμετρια να ειναι παρουσα

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Και στις τρεις κοπελες ταιριαζει στις περιγραφες η καταληξη -αρα στο τελος για διαφορετικους λογους
4β νανσι,μελαγχροινη ελληνιδα με κωλαρα,μπουταρα που ωστοσο ξεφευγουν απο αυτο που λεμε συμμετρια
Φουλ προγραμμα και οπως μου ειπε η κοπελα ,τα χρηματα μετα τη πραξη για να διαπιστωσω ο ιδιος οτι ειναι πολυ καλη στο δωματιο  :)
Σαφως γεματουλα,οχι στουντιακου επιπεδου,αλλα φαινεται καβλιαρα
Να που κολλησαμε και εδω ενα αρα στο τελος
8 δεξια η βαλια,ψηλη,νταρντανα,εδω τα κωλαρα,βυζαρα,μπουταρα ,νταρντανοσωματαρα ταιριαζουν απολυτα,με τη συμμετρια να ειναι παρουσα
χρηματα μετα την πραξη ? πρωτη φορα το ακουω για στουντιο φιλε , πολυ μπροστα λεμε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ε οχι και Milf η Λαουρα αγαπητε μου συμπαιχτη.  :grin:
Ειναι δεν ειναι 25-27 χρονών.
Στα αλλα και για τις αλλες συμφωνω 100%

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ασε τι φαινεται. Τι ειναι εχει σημασια.
Ξεκινησε το 2009.
Τοτε ηταν γυρω στα 20-22.
μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες ισως καμια φορα και τα ξενυχτια και η δουλεια που κανουν να της μεγαλωνει στη πορεια ακομα ποιο πολυ , παντως ολες οσες κοπελες εχω γνωρισει η ηλικια που θα σου πουν ειναι 23 η 24

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες ισως καμια φορα και τα ξενυχτια και η δουλεια που κανουν να της μεγαλωνει στη πορεια ακομα ποιο πολυ , παντως ολες οσες κοπελες εχω γνωρισει η ηλικια που θα σου πουν ειναι 23 η 24

ολες "κλεβουν" τουλαχιστον μια πενταετια ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eχει σπασει πολυ στο προσωπο ινδιανε μου,δεν ξερω αν εχει κανει πλαστικη στο προσωπο
Εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με δυο η' τρια χρονια,ακομη και στο κορμι
Αν ειναι 25 η' 27 αυτο δεν ειναι θετικο για την ιδια

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Eχει σπασει πολυ στο προσωπο ινδιανε μου,δεν ξερω αν εχει κανει πλαστικη στο προσωπο
Εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με δυο η' τρια χρονια,ακομη και στο κορμι
Αν ειναι 25 η' 27 αυτο δεν ειναι θετικο για την ιδια
εχει φτιαξει ομως τις υπηρεσιες της στα πρωτα της βηματα ηταν ξενερα

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Πραγματικα εχει ανεβασει πολυ τις υπηρεσιες της τελευταια... Και μια που το λεμε καιρος ειναι να της κανω μια επισκεψη. Μου λειψανε οι βυζαρες της.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eνταξει ρε παιδια,σορρυ που την εθιξα
Σημερα λοιπον ειδα την λαουρα,μελαγχροινη πιτσιρικα γυρω στα 25
Επισης αυτη την αποτομη αλλαγη φως σκοταδιου τι την αναφερεις?
Στα μπουρδελα τοσα χρονια αυτη η αποτομη αλλαγη δεν μ εχει επηρεασει στις περιγραφες

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μεσημεριανές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να βρίσκομαι στους δρόμους χωρίς αυτοκίνητο δυστυχώς... :headbang:  και αφού φόρεσα τη στολή του δύτη και τσέκαρα τη γόνδολα εν μέσω καταιγίδας μπόρεσα και διέκρινα τα εξής:

Μ. Αλεξάνδρου133: Λώρα: Με μαύρα εσώρουχα ακόμα πιο σέξυ, με καστανά μαλλιά μακριά, συμπαθητική φάτσα, μικρό στήθος και σούπερ σκλήρή, πέτρα περιφέρεια.

Κων/πόλεως80:Αλίνα: Ο ορισμός του κοντοπούτανου, με μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο kinky πρόσωπο, με ωραίο φυσικό στήθος σε κοινή θέα και άψογο κωλαράκι...

Από εκεί το "καθήκον" με καλούσε προς Βουλιαγμένης μεριά, οπότε ταξάκι και....

Μελαντίας50: Μελίσσια: Ακριβώς όπως το ακούτε, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Νεαρό μελαχρινό κορίτσι, από την Κροατία, αδύνατη, με μικρό στήθος και ωραίο κορμί. Ιδιαίτερα φιλική, με χαιρέτησε δια χειραψίας...

Ισμήνης2: Οι 2 κολλητές Ίνγκριντ και Αντρέα, αμφότερες με μαύρα μαλλιά. ωραία πρόσωπα, ενισχύμένα 3.5άρια στήθια και κορμιά με τις σωστές καμπύλες...Γελάσανε ιδιαίτερα με την κατάστασή μου καθώς έσταζα μέχρι το μεδούλι...έφαγα τόνους νερό..

Μπουζιάνη2: Ήλπιζα να διαθέτουν καλό στεγνωτήριο....και πράγματι η Λάουρα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της ώρας προσπάθησε να με "στεγνώσει". Πιο όμορφη από ποτέ, με τα μαλλιά της καστανόξανθα, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, κορμάρα με ωραία πόδια και περιφέρεια. Έγινα "καινούριος"...Λεπτομέρειες στην κριτική....Μαζί της η Λίντα: δεν μπόρεσα να τη δω...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μεσημεριανές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να βρίσκομαι στους δρόμους χωρίς αυτοκίνητο δυστυχώς... :headbang:  και αφού φόρεσα τη στολή του δύτη και τσέκαρα τη γόνδολα εν μέσω καταιγίδας μπόρεσα και διέκρινα τα εξής:

Μ. Αλεξάνδρου133: Λώρα: Με μαύρα εσώρουχα ακόμα πιο σέξυ, με καστανά μαλλιά μακριά, συμπαθητική φάτσα, μικρό στήθος και σούπερ σκλήρή, πέτρα περιφέρεια.

Κων/πόλεως80:Αλίνα: Ο ορισμός του κοντοπούτανου, με μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο kinky πρόσωπο, με ωραίο φυσικό στήθος σε κοινή θέα και άψογο κωλαράκι...

Μελαντίας50: Μελίσσια: Ακριβώς όπως το ακούτε, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Νεαρό μελαχρινό κορίτσι, από την Κροατία, αδύνατη, με μικρό στήθος και ωραίο κορμί. Ιδιαίτερα φιλική, με χαιρέτησε δια χειραψίας...

Ισμήνης2: Οι 2 κολλητές Ίνγκριντ και Αντρέα, αμφότερες με μαύρα μαλλιά. ωραία πρόσωπα, ενισχύμένα 3.5άρια στήθια και κορμιά με τις σωστές καμπύλες...Γελάσανε ιδιαίτερα με την κατάστασή μου καθώς έσταζα μέχρι το μεδούλι...έφαγα τόνους νερό..

Μπουζιάνη2: Ήλπιζα να διαθέτουν καλό στεγνωτήριο....και πράγματι η Λάουρα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της ώρας προσπάθησε να με "στεγνώσει". Πιο όμορφη από ποτέ, με τα μαλλιά της καστανόξανθα, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, κορμάρα με ωραία πόδια και περιφέρεια. Έγινα "καινούριος"...Λεπτομέρειες στην κριτική....Μαζί της η Λίντα: δεν μπόρεσα να τη δω...

Καλύτερα με ταξάκι... :rockon: :rockon: :rockon:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Eνταξει ρε παιδια,σορρυ που την εθιξα
Σημερα λοιπον ειδα την λαουρα,μελαγχροινη πιτσιρικα γυρω στα 25
Επισης αυτη την αποτομη αλλαγη φως σκοταδιου τι την αναφερεις?
Στα μπουρδελα τοσα χρονια αυτη η αποτομη αλλαγη δεν μ εχει επηρεασει στις περιγραφες
ωραιος :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057

[vine][/vine]Μελαντίας50: Μελίσσια: Ακριβώς όπως το ακούτε, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Νεαρό μελαχρινό κορίτσι, από την Κροατία, αδύνατη, με μικρό στήθος και ωραίο κορμί. Ιδιαίτερα φιλική, με χαιρέτησε δια χειραψίας...

τρελο βυζοδιδυμο φιλε λαγε και το κεφαλι στην μεση αλλα και η Λαουρα στη δικη της κλαση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom