Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eνταξει ρε παιδια,σορρυ που την εθιξα
Σημερα λοιπον ειδα την λαουρα,μελαγχροινη πιτσιρικα γυρω στα 25
Επισης αυτη την αποτομη αλλαγη φως σκοταδιου τι την αναφερεις?
Στα μπουρδελα τοσα χρονια αυτη η αποτομη αλλαγη δεν μ εχει επηρεασει στις περιγραφες

Έχει απόλυτο δίκιο ο xilnik.

Έχετε την απόψή σας-έχει την δική του άποψη και εικόνα και προσπαθείτε να του την επιβάλλετε-εμμέσως-χρυσώνοντας το χάπι και λέγοντας "για απότομη αλλαγή φωτός και σκοταδιού".

Δηλαδή δεν έχει εξασκηθεί το μάτι του τόσα χρόνια στον -ακόμη χειρότερο απ'των στούντιο-φωτισμό των μπουρδέλων;

Αυτό είδε-αυτό έγραψε και πολύ καλά έκανε...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τρελο βυζοδιδυμο φιλε λαγε και το κεφαλι στην μεση αλλα και η Λαουρα στη δικη της κλαση.
και τις 2 κορασίδες τις έχω τιμήσει κατά το παρελθόν από 2 φορές έκαστη με πιο πρόσφατη την Ίνγκριντ στο Αριστοτέλους6 με καλές εντυπώσεις και από τις 2...σήμερα ήθελα τη μιλφάρα μιας και είχα καιρό να τη δω....και δεν το μετάνιωσα...άλλο επίπεδο...αντικειμενικά... ;)

alexia 20@

Ιερόδουλη
Εγγρ.
9 Δεκ 2013
Like
0
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα στην Αθήνα παρέα με τους χύστες Gary από το Hong Kong και Robbert από το Ηνωμένο Βασίλειο... :rockon: :rockon:

Κασσάνδρας3(κάτω): Λάουρα: Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο στήθος εκπληκτικό φυσικό, ωραίο κορμί με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Από τα "δυνατά χαρτιά" του ομίλου...

Κασσάνδρας3(πάνω):Ελένη: Μαύρα κατσαρά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, ωραίο αδύνατο κορμί.

Κασσάνδρας8α:Μόνικα
: Η γνωστή Βουλγάρα με το σούπερ κορμί, σιλικονέ στήθος τούμπανο, αδύνατο και γυμνασμένο κορμί, φοβερός κωλαράκος, σφιχτός και πέτσχτός...

Κασσάνδρας8β: Κλειστό...

Κασσάνδρας8γ: Η μελαχρινή σεξοβόμβα Μαρίνα. Τα λόγια περιττά...

Μεγ. Αλεξάνδρου133:Κλαούντια: Καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με γαλαζοπράσινα μάτια, αδύνατο κορμί, μοντελέ, με μικρό στήθος και καλοσχηματισμένο κωλαράκι.

Κων/πόλεως92Α: Κέλλυ: Ψηλή, με συμπαθητιτκό πρόσωπο, μακριά ξανθά μαλλιά, φυσικό στήθος 3άρι, κορμί με ωραίες καμπύλες. Μαζί της η Μαρκέλλα:Γνωστή πλέον, με ξανθά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, σιλικονέ στήθος και κορμί πολύ όμορφο με ωραία περιφέρεια.

Τριγγέτα3: Αλέξια: Ελληνίδα, με μακριά μπουκλωτά ξανθά μαλλιά, πολύ άσχημο και αγέλαστο πρόσωπο, και κορμί κάπως μπαταλεμένο, το οποίο κάλυπτε με ένα φόρεμα. Πραγματικά όλοι τρομάξαμε όταν βγήκε..elpizw toulaxiston twra na vriskeste se kaluterh katastash apo to sok ths kata polu apaisias parousias m!.Μαζί της το Βουλγάρικο άτι η Ιζαμπέλα, χωρίς σουτιέν, πολύ ωραίο κορμί, κώλος ποιήμα...μοίρασε εγκεφαλικά...

Αριστοτέλους6: Μπεατρίς: Εντυπωσιακή ψηλή κοπέλα, με πολύ ωραίο κορμί, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, στήθος φυσικό μικρό και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Μαζί της η Καίητ: Μελαχρινή, γλυκό κοριτσάκι, με μικρό στήθος, και ωραίο αδύνατο κορμί...

Μικρή στάση με τους συναγωνιστές στο μπαρ για ποτό όπου υπήρξε καυλάντα μέχρι εσχάτων με τα κορίτσια...

Θησέως40:Mπία: Σχιστομάτα, με στρογγυλό πρόσωπο, κορμί με αρκετά κιλά αλλά χαμογελαστή. Μαζί της η Ανίσα: Σκουρόχρωμη, αδύνατη, ωραία φατσούλα, μοντελέ κορμί...

Βριλησσού55: Άντζυ:Ψηλή, πολύ αδύνατη, μαύρα μακριά μαλλιά, μικρό στήθος και αδύνατα πόδια. Γνωστή και ως Μαριλένα από Κασσάνδρας. Μαζί της η Νικόλ: Πλέον με πολύ "αέρα" στο σαλόνι, πολύ δυνατό καυλάντισμα, με κόκκινα μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος 2άρι και κορμί με ωραίες καμπύλες.

Βριλησσού36: Πέννυ: Μες στην τρέλλα, εμφανίστηκε με μαύρο καπελάκι adidas, και ένα μάυρο-ας το πούμε- φόρεμα που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και επιδόθηκε σε ένα φοβερό sex show όπου τρέλλανε τους άλλους 2 φίλους...Μαζί της η Τζέσσικα: Με τα μάυρα γυαλάκια της, εμφανίστηκε, ξανθά μαλλιά, μικρό στήθος φυσικό και ωραίο κορμί αδύνατο με ωραία περιφέρεια και πόδια..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παράθεση από: jimy.m. στις χθες στις 20:32
ελευθερο στοματικο κανει η σερκοβ?
πες τιμες κ προγραμμα κ για μας που ειμαστε μακρια Smiley
Τωρα πλεον κανει, στο αναλογο προγραμμα.

;) ;) ;) ;)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Αυτη η Ελβίρα (ή καλύτερα η πολύ μεγάλη ΜΕΛΙΝΑ του 36 και 60) είναι χαλαρά δυο Λαιμα και μια Ανιτα μαζί!! Θα αντέξεις?
Πω, πω τι μου θυμισες τωρα....κάποτε είμουν ο αγαπημένος της!!
Το ξερω, μου τα λεγες τοτε αλλα ο μ@λ@κ@ς ειχα ....αλλου το μυαλο μου....τοτε!!!

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο Κωνσταντινουπόλεως 92 Α, όπου μας υποδέχθηκε η γλυκιά κι ευγενική Κατερίνα.Δούλευαν δύο κουκλάρες.Η καστανή Εβελίνα κι η ξανθιά Κέλυ.Μετά βίας συγκρατήθηκα, για να μην τις πάρω στο δωμάτιο και τις δύο, για να μπορέσω να φύγω απ΄το στούντιο, σώος κι αβλαβής.Οπότε, μετά την προχθεσινή συνάντησή μου με την Εβελίνα, χθες ήταν η σειρά της Κέλυς.Και με τις δύο κοπέλες πέρασα υπέροχα, αφού οι υπηρεσίες τους στο δωμάτιο είναι εκπληκτικές.
Λεπτομέρειες στις κριτικές που θα ακολουθήσουν συντόμως. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο Κωνσταντινουπόλεως 92 Α, όπου μας υποδέχθηκε η γλυκιά κι ευγενική Κατερίνα.Δούλευαν δύο κουκλάρες.Η καστανή Εβελίνα κι η ξανθιά Κέλυ.Μετά βίας συγκρατήθηκα, για να μην τις πάρω στο δωμάτιο και τις δύο, για να μπορέσω να φύγω απ΄το στούντιο, σώος κι αβλαβής.Οπότε, μετά την προχθεσινή συνάντησή μου με την Εβελίνα, χθες ήταν η σειρά της Κέλυς.Και με τις δύο κοπέλες πέρασα υπέροχα, αφού οι υπηρεσίες τους στο δωμάτιο είναι εκπληκτικές.
Λεπτομέρειες στις κριτικές που θα ακολουθήσουν συντόμως. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αναμενουμε τυπε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
η αλήθεια είναι ότι μετά από 2 μέρες καταφέραμε και ηρεμήσαμε λίγο....τέτοια τρομάρα δεν ήταν και λίγη... :cheesy: :cheesy:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παράθεση από: jimy.m. στις χθες στις 20:32
ελευθερο στοματικο κανει η σερκοβ?
πες τιμες κ προγραμμα κ για μας που ειμαστε μακρια SmileyΤωρα πλεον κανει, στο αναλογο προγραμμα.

;) ;) ;) ;)

σ ευχαριστω μεγαλε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σαββατιάτικη τσάρκα με συντροφιά mpouzoklidos, cheyenne, bk1981

Αθανασίας3:Αλέξια:Ψηλή, αδύνατη, ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο και όμορφη περιφέρεια.

Μελαντίας50:Χρύσα: Μαύρα(πλέον) μαλλιά μακριά, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος και κανονικό κορμί.Μαζί της η Αλίσια: Γνωστή και από τη θητεία της στη Φυλής, ωραίο μιλφάκι, ξανθό, φορούσε και στα μαλλλιά του κάτι σαν κορόνα, σιλικονέ στήθος, ωραίο κορμί σφιχτό και μέτρια φάτσα.Τρίτη κοπέλα η Γαβριέλα: Ξανθό κοντό μαλλί, συμπαθητική μουρίτσα  και κορμί με αρκετά κιλά.

Μπουζιάνη2: Κλειστό...

Ισμήνης2: Έβελυν:όμορφη κοπέλα, ξανθά μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με μπλε μάτια, ωραίο κορμί με ωραία περιφέρεια. Μαζί της η Βάλερι: Πιο "γεμάτη", καστανή, μακριά μαλλιά, σώμα με καμπύλες αλλά συμμετρικά...

Βουλιαγμένης238: Νάνσυ:Απαστράπτουσα χθες, με μακρύ ξανθό μαλλί μέχρι τον κώλο, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο 3άρ στήθος, αδύνατο κορμί και ωραία πόδια...

Συγγρού144:Ίνγκριντ: η γνωστή πλέον Ρουμάνα, με τα υπέροχα μάτια και το 4άρι στήθος, πολύ ωραίο σώμα για τα γούστα μου και καλές υπηρεσίες.

Αριστοτέλους6:Κιάρα:Από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες, ένα πιτσιρίκι που σε συναρπάζει. Φοβερή μουρίτσα, με ωραία έκφραση, μικρό βυζάκι, και κορμί αδύνατο αλλά με ωραία περιφέρεια...Μαζί της και η Κλάρα: Αδιάφορη, μπουκλωτή, με αρκετά κιλά...

Τριγγέτα3: Αλέξια:η Ελληνίδα που αναφέρθηκα  και προχθές με το ξανθό μαλλι΄, το φουντωτό, το περίεργο "σπασμένο" πρόσωπο και το κορμί με αρκετά κιλά... Πίστευα ότι η τρομάρα μου την πρώτη φορά ίσως ήταν υπερβολική. Τελικά όχι. Και πάλι έφυγα με τρεμάμενα πόδια. Απορώ πως αξιώνει 50 ευρώ αυτή η κοπέλα.Τζοβάνα: Γνωστή στο μέσο στουντιάκια, με μεγάλη θητεία σε πολλές αλυσίδες, με κόκκινο μαλλί μακρύ, στήθος ενισχυμένο, και κορμί με τις σωστές αναλογίες...

Πειραιώς193: Ζιζέλ: η γνωστή δεσποινίς που δεν έχει αφήσει στύντιο για στούντιο..Μαύρο μαλλί, ενισχυμένο στήθος, τούμπανο, αδύνατο και γυμνασμένο κορμί. Συναγωνιστές αναφέρουν ότι στα ενδότερα είναι "φωτιά"...

Κων/πόλεως80:Κλαούντια: γνωστή πλέον-μετά και την κριτική του biker-, Ρουμάνα, ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο, με ανοιχτόχρωμα μάτια, αδύνατο κορμί, με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Εβελίνα: Από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχω δει, με μακρύ μαύρο μαλλί, ωραίο πρόσωπο εκφραστικό, ωραίο στήθος φυσικό και κορμάρα, σφιχτή και καλλίγραμμη.Γνωστή και ως Ιζαμπέλα από τη θητεία της στη Φωκαίας. Και παρά του αντιθέτου φήμες, συναγωνιστές την τίμησαν με εξαιρετικές εντυπώσεις...

Κων/πόλεως92Α:Πένυ: Τι να πει κανείς?? Έδωσε σόού πάλι. Μαζί της η Τζέσσικα:Aδυνατούλα, με ξανθά μαλλιά, τα γυαλάκια της παρόντα, μικρό στήθος και ωραό κορμί.

Κων/πόλεως92:Μαρίνα: Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο και πολλά κιλά παντού κυρίως στην κοιλιά. Αξιώνει για φουλ πρόγραμμα 120 ευρώ...

Κασσάνδρας4α: Ελίνα: Ψηλή "κοπέλα", με σιλικονέ στήθος, άγρια φάτσα αλλά ωραίο κορμί χωρίς τίποτα περιττό...μια ακόμη προσθήκη για τους λάτρεις του είδους...

Κασσάνδρας4β:Άντζελα:
Γύρισε μετά από απουσία κάποιων μηνών, κοντούλα, με κορμί με πιασίματα, ωραίο μεγάλο στήθος και πολύ γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο. Την είχα τιμήσει και είχα περάσει πολύ καλά. Για τους λάτρεις των αματούρικων φάσεων. Λαουρίτα: Μαύρα μαλλιά, μικρό στήθος, γλυκό πρόσωπο και ωραίο κωλαράκι. Μαρία: Αδύνατη, αγέλαστη μελαχρινή κοπέλα, γενικά αδιάφορη...Από Φυλής πρέπει να ήρθε...

Κασσάνδρας4γ: το γνωστό μιλφάκι η Μάνια, με τις καταπληκτικές επιδόσεις στο δωμάτιο.Και η Αλίκη. Αδιάφορη σε όλα...

Κασσάνδρας3(κάτω):Ζέτα: ό,τι ωραιότερο και αρτιότερο έχει να επιδείξει η επιστήμη στον τομέα "αλλαγή φύλου". Ξανθά μακριά μαλλιά, σιλικονέ στήθος ωραίο και κορμί με ωραίες καμπύλες και ωραία περιφέρεια. Αν ποτέ κάνω το "βήμα"....θα ναι μαζί της...

Κασσάνδρας3(πάνω):Έλενα: η γνωστή Ρουμάνα και με θητεία στο Θ40, με ωραίο πρόσωπο, μαύρα μαλλιά, ενισχυμένο στήθος ωραίο και αδύνατο κορμί.

Κασσάνδρας8: Άντζυ: Από τις ωραίες παρουσίες, ξανθιά με όμορφο στήθος κορμί με τα σωστά "πιασίματα", ωραία περιφέρεια. Μάλλον σήμερα θα "γνωριστούμε" καλύτερα...

Αθηνών204:Μπεατρίς: Δεύτερη φορά που τη συναντώ, μακριά μαλλιά, αδύνατο κορμί ωραίο με αξιόλογη περιφέρεια, πολύ γλυκό και χαμογελαστό πρόσωπο. Καίητ: Μάυρα μαλλιά, αδύνατο κορμί, με μικρό στήθος, πιο "μαζεμένη"...Και η Κατερίνα: αδυνατισμένη, με το στήθος της σε κοινή θέα, ωραίο πρόσωπο και καμπύλες που κολάζουν.

Κηφισού30:Δανάη: Μαύρα μακριά μαλλιά,αδιάφορο πρόσωπο με οδοντοστοιχία που θέλει δουλίτσα, μεγάλο φυσικό στήθος και περιττά κιλά παντού, σε περιφέρεια, πόδια, κοιλιά. Μαζί της η Ξένια: ξανθιά, με ωραίο, "μοιραίο" πρόσωπο, με φυσικό στήθος μικρό και όμορφο κορμί με δυνατό σημείο την περιφέρεια της.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Εβελίνα: Από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχω δει, με μακρύ μαύρο μαλλί, ωραίο πρόσωπο εκφραστικό, ωραίο στήθος φυσικό και κορμάρα, σφιχτή και καλλίγραμμη.Γνωστή και ως Ιζαμπέλα από τη θητεία της στη Φωκαίας. Και παρά του αντιθέτου φήμες, συναγωνιστές την τίμησαν με εξαιρετικές εντυπώσεις...

Κασσάνδρας4α: Ελίνα: Ψηλή "κοπέλα", με σιλικονέ στήθος, άγρια φάτσα αλλά ωραίο κορμί χωρίς τίποτα περιττό...μια ακόμη προσθήκη για τους λάτρεις του είδους...

Να'σαι καλά φίλε που μου έλυσες την απορία...
Τον τελευταίο καιρό είχε τύχει να πάω στα στούντιο της Βριλησσού και ενώ μου λέγανε αρχικά έχουμε δυο κοπέλες, μετά ερχόταν μόνο η μία και στην ερώτηση μου που είναι η δεύτερη κοπέλα... Κάθε φορά μου έλεγαν ότι η άλλη κοπέλα δεν βγαίνει διότι λέει τη γνωρίζεις ήδη από κάπου έξω. Δεν κατάφερα ποτέ να δω αυτήν την περιβόητη Εβελίνα... Έφτασα σε σημείο να πιστεύω ότι εκδιδόταν καμιά γνωστή φίλη...  :2funny:
Τελικά είναι η Ιζαμπέλλα, η οποία δεν ξέρω τι κάνει τώρα, όντως είναι πολύ όμορφη αλλά απαράδεχτη στο δωμάτιο. Δεν κάνει τίποτα απολύτως. Την έχω πάρει Φυλής πάνω από 3 φορές και το μετάνιοωσα σε όλες. Απλά έμπαινα διότι ναι, είναι όμορφη. Παλιά ήταν και Κασσάνδρας και μετά πήγε και Φωκαίας. Για εμένα γκόμενα που τη βρίσκεις με 20Ε να την πληρώνω 50Ε...  :headbang: :headbang: :headbang:

Η Άννα πάλι χάθηκε? Έφυγε? Εννοώ για Κασσάνδρας 4Α...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σαββατιάτικη τσάρκα με συντροφιά mpouzoklidos, cheyenne, bk1981
Να συμπληρωσω επιγραμματικα :
Κωνσταντινουπολεως 94 : Εμιλυ. Η ψηλη ξανθια σκουροχρωμη αδυνατη κορασιδα.
Βριλλησού 42 : Μαριάννα. Η γνωστη μελαχρινη με την μεγαλη θητεια στον Μεγαλεξανδρο και Πιπινου 118 σαν Αλικη.
Βριλλησού 36Α : Μαρκελα. Σκουρηνε ελαφρα τα μαλλια της και της πηγαίνει αρκετά. Κέλλυ, η γλυκια νεαρη ξανθια με τις ωραιες καμπυλες.
Βριλλησού 36 : Αμαλια και Σαμπρινα. νεαρες μελαχρινες sexy παρουσιες.
Βριλλησού 55 : Βικυ. νεαρη με μπουκλωτα μαλλία, τσαχπινα με πολυ καυλαντα στο σαλονι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να'σαι καλά φίλε που μου έλυσες την απορία...

Τελικά είναι η Ιζαμπέλλα, η οποία δεν ξέρω τι κάνει τώρα, όντως είναι πολύ όμορφη αλλά απαράδεχτη στο δωμάτιο. Δεν κάνει τίποτα απολύτως. Την έχω πάρει Φυλής πάνω από 3 φορές και το μετάνιοωσα σε όλες. Απλά έμπαινα διότι ναι, είναι όμορφη. Παλιά ήταν και Κασσάνδρας και μετά πήγε και Φωκαίας. Για εμένα γκόμενα που τη βρίσκεις με 20Ε να την πληρώνω 50Ε...  :headbang: :headbang: :headbang:
3 φιλοι μου αντιθετα που την εχουν τιμησει στο studio εχουν μεινει απολυτα ευχαριστημενοι.
Με πολλα προκατρκτικα, συμμετοχη και ανεση χρόνου.
Ενδεχομενως η "αναβαθμιση" κατηγοριας/τιμης, να απεφερε και "αναβαθμιση" υπηρεσιων.

kgrod

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom