Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Για να ανοίξουνε και  κατά Νότια προάστεια τίποτις (εκτός των Γερμανών),...όπως παλιά ,... ;)

που πιάσανε τα γιοφύρια και τις εξοχές σαν τους κατσαπλιάδες !

Έχει στην Ηρώων Πολυτεχνείου...Σωστά;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γερμανικό είναι !

Δεν ψωνίζω απο αλυσίδες  ! Καφέ απο τον Μάκη στη γειτονιά κι όχι απο Μικέλ η Στάρμπακς ή >Φλόκα ή ότι νάναι !

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Τρούμπα, και πέριξ σταθμού στον Πειραιά...Μώραλη ακούς ρε;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715

Πρόσφατες περιπέτειες:

Αφού δεν είχα καθόλου πληροφόρηση δοκίμασα τις 2 που είχα ρωτήσει.

Α. Σ108, το πιπίνι με το πεσμένο βυζί, Εμιλυ, ρουμάνα, δεν...κομοδινάκι, αλλά για να είμαι και δίκαιος, η πίπα της καλή. Ρουμάνικη σχολή.

Β. Εμανουέλα από Μελαντίας/ Λ. Αθηνών/ Κατεχάκη. Σέρβα, μου θύμισε Τζέσικα Σπ.Πάτση και μετά των γλυκών αγγέλων σε μικρογραφία. Δεν κάνει πολλά, αλλά ήταν μια τίμια συνεύρεση και θα την ξαναδώ. Ακάποβιτς/ Γαρδουμπολόβερζ δε σας καλύπτει, δεν τα κάνει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Πρόσφατες περιπέτειες:

Αφού δεν είχα καθόλου πληροφόρηση δοκίμασα τις 2 που είχα ρωτήσει.

Α. Σ108, το πιπίνι με το πεσμένο βυζί, Εμιλυ, ρουμάνα, δεν...κομοδινάκι, αλλά για να είμαι και δίκαιος, η πίπα της καλή. Ρουμάνικη σχολή.

Β. Εμανουέλα από Μελαντίας/ Λ. Αθηνών/ Κατεχάκη. Σέρβα, μου θύμισε Τζέσικα Σπ.Πάτση και μετά των γλυκών αγγέλων σε μικρογραφία. Δεν κάνει πολλά, αλλά ήταν μια τίμια συνεύρεση και θα την ξαναδώ. Ακάποβιτς/ Γαρδουμπολόβερζ δε σας καλύπτει, δεν τα κάνει.

σημερα που περασα το απογευμα απο Σπυρου Πατση ειδα κλειστο το στουντιο στο 27 νουμερο...
μετα το Σπυρου Πατση 40 παει και το 27  :priest:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
σημερα που περασα το απογευμα απο Σπυρου Πατση ειδα κλειστο το στουντιο στο 27 νουμερο...
μετα το Σπυρου Πατση 40 παει και το 27  :priest:

Αυτή η Αγάπη η ρωσσίδα που δούλευε στο 27 έχει εξαφανιστεί...;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μετα το Σπυρου Πατση 40 παει και το 27  :priest:
Στην τσαρκα του Σαββατου ηταν ανοικτα και τα δυο.

Στο ΣΠ40 μια μετριοπουλα δεν αξιζει καν αναφερθω. Δεν μας ειπαν το ονομα της, δεν την ειχα ξαναδει.
Υπολειτουργει οπως και το αδερφακι Πειραιως 121.

Στο ΣΠ27 λογικα πλεον λειτουργει με νεα διευθυνση, οπως προκυπτει απο σχετικο διαλογο που ειχα με κοπελα και υπηρεσια. Η Ζακλιν το εργαζοεμνο κοριτσι. Ξανθια promilf, αρκετα συμπαθης, ευγεμικη και προσχαρη, Ωραια σωμα, αξιολογη παρουσια σε γενικες γραμμες. Εχει κανει καποιες βαρδιες και στο Αθανασιας 3 με το ιδιο ονομα.
Λογικα θα ειναι σε αναζητηση προσωπικου και υπολειτουργει.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
από το στόμα μου το πήρες...τι ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ, τι αναφορές στο Διαφωτισμό...εδώ μιλάμε ο άνθρωπος έχει επίπεδο και ταιριάζει με το προφίλ της αλυσίδας...ο άλλος ήταν για  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :2on1: :2on1:
Συγκρατήσου, μην χαλιέσαι, με τις φατσούλες :grin: ,μην βιάζεσαι... το ίδιο και το αυτό πρόσωπο είμαι, αλλά λίγο τα λόγια του παπά,λίγο η ζέστη, λόγω της ημέρα, άστο Αντωνάκη :2funny: ε λαγέ μου ήθελα να πω.
Άλλαξε και το τροπάρι λίγο, από τους φίλους εδώ ,ε τι εγώ θα συνεχίζω ανάποδα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός όταν γίνονται θετικές κινήσεις και από τις δυο πλευρές? Τα λέω καλά ? Αλλά πάντως σας παραδέχομαι κατευθείαν βγάλατε το συμπέρασμα ότι δεν είμαι το ίδιο πρόσωπο  ;) Αφού σας είχα γράψει σε παλιότερα ποστ, ότι είμαι και του λιμανιού είμαι και του σαλονιού, ευτυχώς για όλους μας και για μένα περισσότερο, σιγά σιγά πιάνουμε τα σαλόνια τώρα είμαστε μου φαίνεται στο χωλ ;)
 Την κριτική για το ηρώων πολυτεχνείου, την διαβάσατε?
Όλα καλά και άγια ,εμείς θα μιλήσουμε με την ζώη αν το μαλάκισε έτσι, αλλά ο φίλος στην πρώτη βραδινή βάρδια να μην βρει πάρκινγκ?
Απέξω στο πεζοδρόμιο-το οποίο είναι και τεράστιο σε πλάτος - παίζεις μπάλα και ότι τα δωμάτια είναι παλιά?- μόλις το χειμώνα τα ανακαινίσαμε το κατάστημα και το σαλόνι σκοτεινό και τα σεντόνια παλιά ,νομίζω είναι λίγο υπερβολικό.
Επιγραφή στούντιο δεν βάζουμε, γιατί εκεί είναι γειτονιά καινούργια  και στην αρχή τραβήξαμε λούκι χοντρό και που και που τραβάμε ακόμα  και δεν θέλουμε να προκαλούμε και επίσης  κάποια μαγαζιά που είναι εκτός πιάτσας κεντρικών σημείων, είναι καλό να  είναι πιο διακριτικά και να μπορείς να πας χωρίς να καρφωθείς, άσε που τα τάργκετ γκρουπ του συγκεκριμένου είναι πιο family level με 40plus κόσμο, οπότε επιγραφές και τέτοια ,τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Συγκρατήσου, μην χαλιέσαι, με τις φατσούλες :grin: ,μην βιάζεσαι... το ίδιο και το αυτό πρόσωπο είμαι, αλλά λίγο τα λόγια του παπά,λίγο η ζέστη, λόγω της ημέρα, άστο Αντωνάκη :2funny: ε λαγέ μου ήθελα να πω.
Προσωπικα ΔΕΝ με πειθεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο. Καταρχην γραφεις σωστα Ελληνικα, ο "αλλος/η" δεν ειχε την Ελληνικη ως μητρικη γλωσσα....
Τεσπα δεν εχει και σημασια, εχει;

Άλλαξε και το τροπάρι λίγο, από τους φίλους εδώ ,ε τι εγώ θα συνεχίζω ανάποδα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός όταν γίνονται θετικές κινήσεις και από τις δυο πλευρές? Τα λέω καλά ? Αλλά πάντως σας παραδέχομαι κατευθείαν βγάλατε το συμπέρασμα ότι δεν είμαι το ίδιο πρόσωπο  ;) Αφού σας είχα γράψει σε παλιότερα ποστ, ότι είμαι και του λιμανιού είμαι και του σαλονιού, ευτυχώς για όλους μας και για μένα περισσότερο, σιγά σιγά πιάνουμε τα σαλόνια τώρα είμαστε μου φαίνεται στο χωλ ;)
Το τροπαρι αλλαξε πρωτα απο σενα και μετα απο τους υπολοιπους(και σωστα, ετσι επρεπε να γινει)

Την κριτική για το ηρώων πολυτεχνείου, την διαβάσατε? Τη διαβασαμε!!
Όλα καλά και άγια ,εμείς θα μιλήσουμε με την ζώη αν το μαλάκισε έτσι, αλλά ο φίλος στην πρώτη βραδινή βάρδια να μην βρει πάρκινγκ?
Απέξω στο πεζοδρόμιο-το οποίο είναι και τεράστιο σε πλάτος - παίζεις μπάλα και ότι τα δωμάτια είναι παλιά?- μόλις το χειμώνα τα ανακαινίσαμε το κατάστημα και το σαλόνι σκοτεινό και τα σεντόνια παλιά ,νομίζω είναι λίγο υπερβολικό.
Ο συναγωνιστης δεν περασε καλα και πεταξε ενα 60αρι στα σκουπιδια(κατ' αυτον) οποτε μετα ολα χαλια και παλια τα εβλεπε.
Προφανως επειδη ειναι απο αλλη περιοχη δεν ηξερε οτι μπορει να παρκαρει στο πεζοδρομιο ακριβως μπροστα απο το μαγαζι.
Το Η.Π 37 ειναι απο τα καλα σας μαγαζια, δεν υπαρχει αμφιβολια, ουτε παλια κρεβατια εχει και ειναι πεντακαθαρο, αλλα ειπαμε, αμα ο αλλος δεν περασει καλα ολα βρωμανε μετα.....

Επιγραφή στούντιο δεν βάζουμε, γιατί εκεί είναι γειτονιά καινούργια  και στην αρχή τραβήξαμε λούκι χοντρό και που και που τραβάμε ακόμα  και δεν θέλουμε να προκαλούμε και επίσης  κάποια μαγαζιά που είναι εκτός πιάτσας κεντρικών σημείων, είναι καλό να  είναι πιο διακριτικά και να μπορείς να πας χωρίς να καρφωθείς, άσε που τα τάργκετ γκρουπ του συγκεκριμένου είναι πιο family level με 40plus κόσμο, οπότε επιγραφές και τέτοια ,τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Στην ουσια της κριτικης τωρα: Οι κοπελες που φερνετε απο Ουγγαρια μερια, ειναι οι περισσοτερες αντικειμενικα ΣΟΥΠΕΡ ουαου απο εμφανιση, αλλα ειναι και πρωην CG που ερχονται για κανα μπανιο το καλοκαιρι και παραλληλα να κανουν και μια αρπαχτη. Οι εμπειροι παικτες ΔΕΝ τις πλησιαζουν γιατι ξερουν οτι ΔΕΝ θα παρουν αυτο που θελουν και αυτα που τους λετε εσεις απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν, δεν τις ενδιαφερει, θα φυγουν σε 1-2 εβδομαδες. Η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα ηταν η Βιβιαν που σε ενα Αυγουστιατικο κασκαντεριλικι περασα μαζι της στο Ισμηνης και ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Βεβαια μιλαω Γερμανικα και Αγγλικα και εφαγα ενα τεταρτακι να σπασω τον παγο με το μπλα - μπλα. Επισης δεν ειναι στην κατηγορια "ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΙΣΩ", οποτε αυτο την εκανε λιγο πιο δεκτικη και φιλοτιμη.
Αυτα τα ολιγα πρωϊνιατικο....Παω για καμμια βουτια, εχει σουπερ μερα!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Άλλαξε και το τροπάρι λίγο, από τους φίλους εδώ ,ε τι εγώ θα συνεχίζω ανάποδα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός όταν γίνονται θετικές κινήσεις και από τις δυο πλευρές? Τα λέω καλά ? Αλλά πάντως σας παραδέχομαι κατευθείαν βγάλατε το συμπέρασμα ότι δεν είμαι το ίδιο πρόσωπο  ;) Αφού σας είχα γράψει σε παλιότερα ποστ, ότι είμαι και του λιμανιού είμαι και του σαλονιού, ευτυχώς για όλους μας και για μένα περισσότερο, σιγά σιγά πιάνουμε τα σαλόνια τώρα είμαστε μου φαίνεται στο χωλ ;)
 Την κριτική για το ηρώων πολυτεχνείου, την διαβάσατε?
Επιγραφή στούντιο δεν βάζουμε, γιατί εκεί είναι γειτονιά καινούργια  και στην αρχή τραβήξαμε λούκι χοντρό και που και που τραβάμε ακόμα  και δεν θέλουμε να προκαλούμε και επίσης  κάποια μαγαζιά που είναι εκτός πιάτσας κεντρικών σημείων, είναι καλό να  είναι πιο διακριτικά και να μπορείς να πας χωρίς να καρφωθείς, άσε που τα τάργκετ γκρουπ του συγκεκριμένου είναι πιο family level με 40plus κόσμο, οπότε επιγραφές και τέτοια ,τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
σε προτιμάμε του σαλονιού πάντως...πολιτισμός ρε παιδί μου και διάλογος με ανταλλαγές απόψεων...αναφορικά με την κριτική...πράγματι μου έκανε εντύπωση το θέμα του πάρκινγκ  μιας και το πςζοδρόμιο μοιάζει με αλάνα μπροστά...αλλά μάλλον τα πήρε όλα "μπάλα" η κακή συνεύρεση που είχε ο φίλος...τέλοσπάντων στα υπόλοιποα με κάλυψε ο 911...

για τη Σόνια τι έχεις να πεις??πρέπει να της μιλήσετε νομίζω...απανωτά τα κρούσματα... >:( >:(

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Επιστροφή από Αριστοτέλους 6 μαζί με τον Μάκη1985, για τα μάτια της Ιζαμπέλλας.
Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Πολλούς μήνες τώρα αποτελεί στόχο και των δυό μας. Πήγαμε με τις χαμηλότερες των προσδοκιών.

Η γνώμη μου...

Μια πολύ όμορφη κοπέλα, τουλάχιστον για το γούστο μου, εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και fishnet που προσωπικά εμένα με φτιάχνουν. Στα του αγώνα από αυτό που περίμενα ότι θα λάβω, έλαβα περισσότερα. Τι εννοώ... καλή πίπα (δεν το περίμενα), σωστά στησίματα (νόμιζα ότι θα προσπαθούσε να κλέψει) και χρόνος στο επιτρεπόμενο όριο που θέλει η ενλόγω αλυσίδα. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή. Πρόγραμμα των 70€, χρόνος κοντά στα 20 λεπτά.
Σε καμία περίπτωση  τα λεφτά που έδωσα με αυτά που πήρα ΔΕΝ είναι vfm. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πέρασα καλά.

Τι με χάλασε...
Ότι η κοπέλα δεν έχει αυτό που λέμε την πουτανιά μέσα της ώστε να κάνει κάτι, και να με κάνει να ξαναπάω.

Τα υπόλοιπα στη κριτική μου

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Και κάτι άλλο τώρα...Το στούντιο 16 που είναι στη Ν.Ιωνία και είναι αδερφάκι του 12 μάλλον κατέβασε ρολά...Ε λίγο το σημείο λίγο η περιοχή που είναι εκτός πιάτσας...Για να δούμε...
Περίεργο μου φαίνεται.
Το σημείο που είναι προσιτό από παντού είναι εκτός πιάτσας ???
Τί έπρεπε να πούμε για το στούντιο 12 που ξεκινάς να πας ξυρισμένος και φθάνεις αξύριστος... ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Περίεργο μου φαίνεται.
Το σημείο που είναι προσιτό από παντού είναι εκτός πιάτσας ???
Τί έπρεπε να πούμε για το στούντιο 12 που ξεκινάς να πας ξυρισμένος και φθάνεις αξύριστος... ?

Κι όμως δεν έχει δουλειά σε αντίθεση με το 12...!Εκεί που έχει ανοίξει δεν έχει πολύ καλή πρόσβαση...!Το 12 παίζει μπάλα μόνο του...!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
για τη Σόνια τι έχεις να πεις??πρέπει να της μιλήσετε νομίζω...απανωτά τα κρούσματα... >:( >:(

μιλάμε για κομοδίνο, ή μάλλον για έκθεμα ενυδρείου, σταθερό, όπως φύκια, κοράλια και συναφή.
Μάλλον θα τη νουθετήσουν κι αυτή στο μιλητό το γνωστό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλά, μου θυμίζεις τον άλλον τον παπάρα,...
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και ότι θες να το γράφεις εδώ,που μπορώ να απαντήσω.... :idiot: :uglystupid:
Μαζέψου..................... :idiot: :uglystupid:
Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι σημαίνει...αυτό που έγραψες και σου επιστρέφω... :idiot: :uglystupid:

:idiot: :uglystupid:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom