Συγκρατήσου, μην χαλιέσαι, με τις φατσούλες
,μην βιάζεσαι... το ίδιο και το αυτό πρόσωπο είμαι, αλλά λίγο τα λόγια του παπά,λίγο η ζέστη, λόγω της ημέρα, άστο Αντωνάκη
ε λαγέ μου ήθελα να πω.
Προσωπικα ΔΕΝ με πειθεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο. Καταρχην γραφεις σωστα Ελληνικα, ο "αλλος/η" δεν ειχε την Ελληνικη ως μητρικη γλωσσα....
Τεσπα δεν εχει και σημασια, εχει;
Άλλαξε και το τροπάρι λίγο, από τους φίλους εδώ ,ε τι εγώ θα συνεχίζω ανάποδα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός όταν γίνονται θετικές κινήσεις και από τις δυο πλευρές? Τα λέω καλά ? Αλλά πάντως σας παραδέχομαι κατευθείαν βγάλατε το συμπέρασμα ότι δεν είμαι το ίδιο πρόσωπο ;) Αφού σας είχα γράψει σε παλιότερα ποστ, ότι είμαι και του λιμανιού είμαι και του σαλονιού, ευτυχώς για όλους μας και για μένα περισσότερο, σιγά σιγά πιάνουμε τα σαλόνια τώρα είμαστε μου φαίνεται στο χωλ ;)
Το τροπαρι αλλαξε πρωτα απο σενα και μετα απο τους υπολοιπους(και σωστα, ετσι επρεπε να γινει)
Την κριτική για το ηρώων πολυτεχνείου, την διαβάσατε?
Τη διαβασαμε!!
Όλα καλά και άγια ,εμείς θα μιλήσουμε με την ζώη αν το μαλάκισε έτσι, αλλά ο φίλος στην πρώτη βραδινή βάρδια να μην βρει πάρκινγκ?
Απέξω στο πεζοδρόμιο-το οποίο είναι και τεράστιο σε πλάτος - παίζεις μπάλα και ότι τα δωμάτια είναι παλιά?- μόλις το χειμώνα τα ανακαινίσαμε το κατάστημα και το σαλόνι σκοτεινό και τα σεντόνια παλιά ,νομίζω είναι λίγο υπερβολικό.
Ο συναγωνιστης δεν περασε καλα και πεταξε ενα 60αρι στα σκουπιδια(κατ' αυτον) οποτε μετα ολα χαλια και παλια τα εβλεπε.
Προφανως επειδη ειναι απο αλλη περιοχη δεν ηξερε οτι μπορει να παρκαρει στο πεζοδρομιο ακριβως μπροστα απο το μαγαζι.
Το Η.Π 37 ειναι απο τα καλα σας μαγαζια, δεν υπαρχει αμφιβολια, ουτε παλια κρεβατια εχει και ειναι πεντακαθαρο, αλλα ειπαμε, αμα ο αλλος δεν περασει καλα ολα βρωμανε μετα.....
Επιγραφή στούντιο δεν βάζουμε, γιατί εκεί είναι γειτονιά καινούργια και στην αρχή τραβήξαμε λούκι χοντρό και που και που τραβάμε ακόμα και δεν θέλουμε να προκαλούμε και επίσης κάποια μαγαζιά που είναι εκτός πιάτσας κεντρικών σημείων, είναι καλό να είναι πιο διακριτικά και να μπορείς να πας χωρίς να καρφωθείς, άσε που τα τάργκετ γκρουπ του συγκεκριμένου είναι πιο family level με 40plus κόσμο, οπότε επιγραφές και τέτοια ,τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Στην ουσια της κριτικης τωρα: Οι κοπελες που φερνετε απο Ουγγαρια μερια, ειναι οι περισσοτερες αντικειμενικα ΣΟΥΠΕΡ ουαου απο εμφανιση, αλλα ειναι και πρωην CG που ερχονται για κανα μπανιο το καλοκαιρι και παραλληλα να κανουν και μια αρπαχτη. Οι εμπειροι παικτες ΔΕΝ τις πλησιαζουν γιατι ξερουν οτι ΔΕΝ θα παρουν αυτο που θελουν και αυτα που τους λετε εσεις απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν, δεν τις ενδιαφερει, θα φυγουν σε 1-2 εβδομαδες. Η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα ηταν η Βιβιαν που σε ενα Αυγουστιατικο κασκαντεριλικι περασα μαζι της στο Ισμηνης και ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Βεβαια μιλαω Γερμανικα και Αγγλικα και εφαγα ενα τεταρτακι να σπασω τον παγο με το μπλα - μπλα. Επισης δεν ειναι στην κατηγορια "ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΙΣΩ", οποτε αυτο την εκανε λιγο πιο δεκτικη και φιλοτιμη.
Αυτα τα ολιγα πρωϊνιατικο....Παω για καμμια βουτια, εχει σουπερ μερα!!!