don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
για οσους ξερουν τον χωρο κατι μου λεει οτι δουλευει αυτη εκει βαση και των φωτογραφιων.....μεταλαγμενος βουλγαροκτονος
Παλιοτερα σιγουρα ναιγια οσους ξερουν τον χωρο κατι μου λεει οτι δουλευει αυτη εκει βαση και των φωτογραφιων.....μεταλαγμενος βουλγαροκτονος
Άνοιξε το studio στην Λιοσίων 73Α αλλά με υπηρεσίες και τιμες μπουρδελου (20,00Ευρω). Ας καταχωρηθει στις λίστες του site.
Βασίλη καμία σχέση, πήγαινε με το απλό, ο χρόνος είναι τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά, δες πως ταιριάζεις με την κοπέλα, σου αρέσει ξαναπάς με πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα, εμείς σου απαντάμε υπεύθυνα σαν στούντιο και ελπίζουμε να πας και να γυρίσεις απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί δε κιάρα όλες οι εντυπώσεις αυτή την στιγμή είναι θετικές, στείλε π.μ. όταν είναι να πας να δώσουμε οδηγίες-κατευθύνσεις Υ.Γ. αυτό ισχύει για όλους.σωστά.... ανάθεμα τα λεφτά μου μέσα . . .
thanks! ;)
Πολύ καλό!!Το ειδαμε σημερα πριν λιγο.
Η Τζινα που λες ειναι η Τζινα απο Φωκαιας25 και Φυλης84-86(και αλλα).
Τιμη 20 ευρω.
Πολυ ρομαντικο μπουρδελακι
Στο ειχα γραψει 2-3 σελιδες πισω: "Κανε το Θεο και.....βοηθα" Προφανως επιασε τοπο η προτροπηΒασίλη καμία σχέση, πήγαινε με το απλό, ο χρόνος είναι τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά, δες πως ταιριάζεις με την κοπέλα, σου αρέσει ξαναπάς με πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα, εμείς σου απαντάμε υπεύθυνα σαν στούντιο και ελπίζουμε να πας και να γυρίσεις απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί δε κιάρα όλες οι εντυπώσεις αυτή την στιγμή είναι θετικές, στείλε π.μ. όταν είναι να πας να δώσουμε οδηγίες-κατευθύνσεις Υ.Γ. αυτό ισχύει για όλους.
Είδατε βρε πως τα προσέχουμε τα νέα μέλη?
για Σελίνα που έχω δοκιμάσει εγώ μια φορά όταν δούλευε στο προηγούμενο ίδρυμα μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, πολύ όμορφη κοπέλα, μέσα στο δωμάτιο κάνει ότι μπορεί για να ευχαριστηθείς, δεν κάνει ακρότητες και πάντα όλα μέσα στα(πληρωμένα) όρια... ;)Bικυ? Andrea? Σελινα? Η δικια σου γνωμη?
αν είσαι και παπάς...με την αράδα σου θα πας... ;) ;)Στο ειχα γραψει 2-3 σελιδες πισω: "Κανε το Θεο και.....βοηθα" Προφανως επιασε τοπο η προτροπη
Καλημερες :-*
μπες Μάνια και όλα τα άλλα θα τα ξεχάσεις... ;) ;)Χτες έκανα μια μικρή καταδρομική να δω κάποιες κοπέλες στην Κασάνδρας που δεν τις είχα ξαναδεί
Στο 4γ λοιπόν ήταν η Μάνια, μιλφ ξανθό με σώμα που μου θύμισε Κάρλα από Ρεμούνδου. Φαίνεται έμπειρη γυναίκα.
Στο 4β μια Νάνση, ελληνίδα κοντούλα και γεματούλα και Κωνσταντίνα ρουμάνα στυλιάρι με καύλα γυαλιά. Μου θύμισε λίγο τη Μαριάνα από Καλιρρόης 48. Κάνουν και οι δύο φουλ. Ο στόχος κλειδώθηκε.
για Κωσταντίνα που λες υπάρχει πρόσφατη κριτική μου εδώΧτες έκανα μια μικρή καταδρομική να δω κάποιες κοπέλες στην Κασάνδρας που δεν τις είχα ξαναδεί
Στο 4γ λοιπόν ήταν η Μάνια, μιλφ ξανθό με σώμα που μου θύμισε Κάρλα από Ρεμούνδου. Φαίνεται έμπειρη γυναίκα.
Στο 4β μια Νάνση, ελληνίδα κοντούλα και γεματούλα και Κωνσταντίνα ρουμάνα στυλιάρι με καύλα γυαλιά. Μου θύμισε λίγο τη Μαριάνα από Καλιρρόης 48. Κάνουν και οι δύο φουλ. Ο στόχος κλειδώθηκε.
μπες Μάνια και όλα τα άλλα θα τα ξεχάσεις... ;) ;)
και γιατί δεν (ξανα)πας εσύ?? εεε??για Κωσταντίνα που λες υπάρχει πρόσφατη κριτική μου εδώ
αν πας να μας πεις για να δούμε αν έχει βελτιωθεί. Πάντως στα όρια του τυπικού είναι και χωρίς έξτρα μέσα.
για μια φορά καλή ήταν, όχι για 2η και επιπλέον εγώ μπήκα για άλλο λόγοκαι γιατί δεν (ξανα)πας εσύ?? εεε??
υπάρχει και κριτική μου και του Ινδιάνου...πάντως με λεγόμενά της είναι η πρώτη φορά που δουλεέυει...αυτή την εντύπωση μου έδωσε κι εμένα. ρε συ πού δούλευε αυτή πριν; πολύ γνωστό πρόσωπο είναι.
ναι την είχα διαβάσει την κριτική. χτες η τσατσά ανακοίνωσε φουλ.η δε κωνσταντίνα βγήκε από το συνουσιαστήριο με κρέμα και μωρομάντιλα.για Κωσταντίνα που λες υπάρχει πρόσφατη κριτική μου εδώ
αν πας να μας πεις για να δούμε αν έχει βελτιωθεί. Πάντως στα όρια του τυπικού είναι και χωρίς έξτρα μέσα.
ναι, τα έχει μαζί της πάντα, γυαλάκια φόραγε?ναι την είχα διαβάσει την κριτική. χτες η τσατσά ανακοίνωσε φουλ.η δε κωνσταντίνα βγήκε από το συνουσιαστήριο με κρέμα και μωρομάντιλα.
για μια φορά καλή ήταν, όχι για 2η και επιπλέον εγώ μπήκα για άλλο λόγο
ναι την είχα διαβάσει την κριτική. χτες η τσατσά ανακοίνωσε φουλ.η δε κωνσταντίνα βγήκε από το συνουσιαστήριο με [size=40pt]κρέμα και μωρομάντιλα.[/size]