lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ο καθένας με τα φετιχ του...ω ναι!!!!
ο καθένας με τα φετιχ του...ω ναι!!!!
ναι, το έγραψα, καύλα τα γυαλάκια, σαν αυτά της Μαριάννας.ναι, τα έχει μαζί της πάντα, γυαλάκια φόραγε?
Βασίλη καμία σχέση, πήγαινε με το απλό, ο χρόνος είναι τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά, δες πως ταιριάζεις με την κοπέλα, σου αρέσει ξαναπάς με πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα, εμείς σου απαντάμε υπεύθυνα σαν στούντιο και ελπίζουμε να πας και να γυρίσεις απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί δε κιάρα όλες οι εντυπώσεις αυτή την στιγμή είναι θετικές, στείλε π.μ. όταν είναι να πας να δώσουμε οδηγίες-κατευθύνσεις Υ.Γ. αυτό ισχύει για όλους.
Είδατε βρε πως τα προσέχουμε τα νέα μέλη?
Δεν με βλέπω για θεός, μάλλον για Δον-Καμίλο μου κάνω καλύτεραΣτο ειχα γραψει 2-3 σελιδες πισω: "Κανε το Θεο και.....βοηθα" Προφανως επιασε τοπο η προτροπη
Καλημερες :-*
άτσα και μόρφωση ο εκπρόσωπος!!Δεν με βλέπω για θεός, μάλλον για Δον-Καμίλο μου κάνω καλύτερα
για λεγε... ;)Βασίλη καμία σχέση, πήγαινε με το απλό, ο χρόνος είναι τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά, δες πως ταιριάζεις με την κοπέλα, σου αρέσει ξαναπάς με πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα, εμείς σου απαντάμε υπεύθυνα σαν στούντιο και ελπίζουμε να πας και να γυρίσεις απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί δε κιάρα όλες οι εντυπώσεις αυτή την στιγμή είναι θετικές, [size=12pt]στείλε π.μ. όταν είναι να πας να δώσουμε οδηγίες-κατευθύνσεις Υ.Γ. αυτό ισχύει για όλους.[/size]
Είδατε βρε πως τα προσέχουμε τα νέα μέλη?
Δεκτο κι' αυτοΔεν με βλέπω για θεός, μάλλον για Δον-Καμίλο μου κάνω καλύτερα
Ας προσεχαν αυτοι.....άμα είναι να στείλουμε και ειδικό επιτετραμμένο, ειδική πολυμελή διπλωματική αποστολή για να συνευρεθούμε με μια κορασίδα...τότε άστο..το θέμα είναι να είναι καλή αφ'εαυτού και όχι επειδή είναι "μιλημένη"¨...αυτό θα είναι άδικο για τους μη ασχολούμενους με τα ιντερνετικά... ;) ;)
διακρίνω έναν ελιτισμό ή μου φαίνεται???Ας προσεχαν αυτοι.....
Μου αρέσεις που εκφράζεσαι άνετα, συμφωνώ και επαξαύνω αλλά τι να κάνουμε ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ είπαμε ,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κατά μακιαβέλι μεριά .άμα είναι να στείλουμε και ειδικό επιτετραμμένο, ειδική πολυμελή διπλωματική αποστολή για να συνευρεθούμε με μια κορασίδα...τότε άστο..το θέμα είναι να είναι καλή αφ'εαυτού και όχι επειδή είναι "μιλημένη"¨...αυτό θα είναι άδικο για τους μη ασχολούμενους με τα ιντερνετικά... ;) ;)
για τραμπούκο του χειρίστου είδους... ωραία άμα είναι να παίξουμε "βρώμικα" δεν σφυράς στην Αρτέμιδα να με περιποιηθεί δεόντως???Μου αρέσεις που εκφράζεσαι άνετα, συμφωνώ και επαξαύνω αλλά τι να κάνουμε ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ είπαμε ,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κατά μακιαβέλι μεριά .
Υ.Γ. Δηλ. ρε λαγέ εσυ τόσο καιρό με είχες περάσει για ξύλο απελέκητο ε ε ε???
Μεταξυ μας, δε νομιζω οτι το ιδιο προσωπο εγραφε με αυτο το νικ μερικους μηνες πισω.....Μου αρέσεις που εκφράζεσαι άνετα, συμφωνώ και επαξαύνω αλλά τι να κάνουμε ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ είπαμε ,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κατά μακιαβέλι μεριά .
Υ.Γ. Δηλ. ρε λαγέ εσυ τόσο καιρό με είχες περάσει για ξύλο απελέκητο ε ε ε???
από το στόμα μου το πήρες...τι ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ, τι αναφορές στο Διαφωτισμό...εδώ μιλάμε ο άνθρωπος έχει επίπεδο και ταιριάζει με το προφίλ της αλυσίδας...ο άλλος ήταν γιαΜεταξυ μας, δε νομιζω οτι το ιδιο προσωπο εγραφε με αυτο το νικ μερικους μηνες πισω.....
Αυτος/η που εγραφε τοτε....δεν εχει καμμια σχεση με σενα(κομψα το τοποθετησα)
Άνοιξε το studio στην Λιοσίων 73Α αλλά με υπηρεσίες και τιμες μπουρδελου (20,00Ευρω). Ας καταχωρηθει στις λίστες του site.
Το παλιό "κυριλέ" μπουρδελάκι στην οδό Λιοσίων 73 (ισογειο) επαναλειτουργεί σαν studio συμφωνα με καταχωρηση στις κυρίες.
Εργαζομενη κοπελα κάποια Τζίνα χωρις φωτογραφίες.
Τιμες-προγραμματα προς το παρον αγνωστα.
Εν αναμονη............
ξεκινησε να λεοτουργει σημερα
εκανε ανταποκριση ο Eric Castel στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα
τιμη 20 ευρω, χωρος στουντιο, τιμες μπουρδελου
καλη κινηση...