Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Hammer7777

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ λαγέ για τις πληροφορίες! με κάλυψες και ως προς την εμφάνιση (στις φωτο φαίνεται τρελό κορμί για τα γούστα μου φυσικά) αλλά και ως προς τις επιδόσεις της μέσα....

κάτι τελευταίο, κάνει φουλ προγραμα (anal)?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ευχαριστώ λαγέ για τις πληροφορίες! με κάλυψες και ως προς την εμφάνιση (στις φωτο φαίνεται τρελό κορμί για τα γούστα μου φυσικά) αλλά και ως προς τις επιδόσεις της μέσα....

το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?? :2funny: :2funny:

Hammer7777

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχα

οκ λαγέ, κατάλαβα...

ευχαριστώ φίλε, αν δοκιμάσω θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου εδώ...

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845

Επισης να ξερεις οτι τα προγραμματα αρχιζουν απο €70, ασχετα που η τσατσα θα σου πει €50 το "απλο".
Με το "απλο" μονο βλεπεις δεν προλαβαινεις να ......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

Hammer7777

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επισης να ξερεις οτι τα προγραμματα αρχιζουν απο €70, ασχετα που η τσατσα θα σου πει €50 το "απλο".
Με το "απλο" μονο βλεπεις δεν προλαβαινεις να ......

σωστά.... ανάθεμα τα λεφτά μου μέσα . . .  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

thanks!  ;)

gkorobliss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Για Αννιτα ,Pamela ,Bικυ με κοβω αλλα για την τελευταια δεν ξερουν ποτε επιστρεφει, ευχαριστω και παλι! :thumbsup:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Για Αννιτα ,Pamela ,Bικυ με κοβω αλλα για την τελευταια δεν ξερουν ποτε επιστρεφει, ευχαριστω και παλι! :thumbsup:

Πήγε διακοπές ή την έκανε το βικάκι? γιατί τα συνηθίζει αυτά....

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Πήγε διακοπές ή την έκανε το βικάκι? γιατί τα συνηθίζει αυτά....

Ακυρο γιατί εγώ μιλάω για τη γνωστή Βίκυ από τους γερμανούς, παλιά Κασσάνδρας και πολλά άλλα....Την άλλη δεν την ξέρω

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Στο συγκεκριμενο μαγαζι τα προγραμματα ΔΕΝ βγαινουν εγκαιρα και ΔΕΝ ειναι πολυ αξιοπιστα, γι' αυτο παιρνε τηλ. πριν ξεκινησεις, διοτι:
Αννιτα Πολωνεζαρα = POWER. Κορμι 9,5/10 με ρωγα καγκελο και ματαρες που οταν σε κοιτανε στη πιπα σκεφτεσαι μηπως εχεις παει Παραδεισο....
Σονια = Μεσα στο Milf top5 στα Αθηναϊκα στουντιο. Αν δεν εισαι μιλφακιας, περνα το στο ντουκου.
Βικυ = Εμφανιση πολυ καλη, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι με τα φεγγαρια της. Ικανη για το καλυτερο αλλα και τη χειροτερη ξεπετα. Ρισκο.
Pamela New = Αψογο μοντελε κορμι, πανω απο 1.75 , πιπινι απειρο. Αν εισαι κι' εσυ κατω απο 25 ΟΚ θα εισαι. Αμα ψαχνεις εμπειρη γυναικα να σε στειλει, δεν....
Τις υπολοιπες δεν τις ξερω οποτε περιμενε να σου πουν οι πιο εξπερ. Ψιλοαδιαφορες θα ελεγα αν με ρωταγες.....
Ο Θεος μαζι σου Γιαννακη μου

Συμφωνω με τα παραπανω και προσθετω:

Ρενατα: Τσαχπινα με ωραιο κωλο και μικρο βυζι, λιγο βιαστικη στα προκαταρτικα αλλα αξιζει.
Ρανια: Ψηλη ξανθια ελληνιδα μοντελε σωμα ομορφο προσωπο, δεν βιαζεται στο δωματιο.
Λιζα: Το απωθημενο με τη ζουμπουρλουδικη συμμαθητρια. Καμπυλες, καλοφτιαγμενο βυζι, gfe κατασταση, λιγο βιαστικη στα προκαταρτικα.
Μαριζα: Ψηλη μελαχρινη νταρντανογκομενα ωραιος κωλος μετριου μεγεθους βυζι. Αξιολογη παρουσια.
Αφροδιτη: Milfαρα απο τις λιγες, οσο της λειπει απο εμφανιση το εχει στο δωματιο. Pse κατασταση, ειδικα αμα την πετυχεις με ορεξεις... θα λιωσεις!!!

Για μενα Αννιτα που καλυπτει τα περισσοτερα γουστα, Αφροδιτη και Σονια αν γουσταρεις milf καταστασεις, Ρανια, Παμελα αν γουσταρεις πιπινοκαταστασεις!!!

Εγω στο συγκεκριμενο δεν εχω κλαψει ποτε τα λεφτα μου!!!

gkorobliss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με τα παραπανω και προσθετω:

Ρενατα: Τσαχπινα με ωραιο κωλο και μικρο βυζι, λιγο βιαστικη στα προκαταρτικα αλλα αξιζει.
Ρανια: Ψηλη ξανθια ελληνιδα μοντελε σωμα ομορφο προσωπο, δεν βιαζεται στο δωματιο.
Λιζα: Το απωθημενο με τη ζουμπουρλουδικη συμμαθητρια. Καμπυλες, καλοφτιαγμενο βυζι, gfe κατασταση, λιγο βιαστικη στα προκαταρτικα.
Μαριζα: Ψηλη μελαχρινη νταρντανογκομενα ωραιος κωλος μετριου μεγεθους βυζι. Αξιολογη παρουσια.
Αφροδιτη: Milfαρα απο τις λιγες, οσο της λειπει απο εμφανιση το εχει στο δωματιο. Pse κατασταση, ειδικα αμα την πετυχεις με ορεξεις... θα λιωσεις!!!

Για μενα Αννιτα που καλυπτει τα περισσοτερα γουστα, Αφροδιτη και Σονια αν γουσταρεις milf καταστασεις, Ρανια, Παμελα αν γουσταρεις πιπινοκαταστασεις!!!

Εγω στο συγκεκριμενο δεν εχω κλαψει ποτε τα λεφτα μου!!!
Bικυ? Andrea? Σελινα? Η δικια σου γνωμη?

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Η Νικόλ με την ''φεράρι'' απ τους Γερμανούς διακοπές ακόμα η σταμάτησε?  :think:

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Bικυ? Andrea? Σελινα? Η δικια σου γνωμη?

Απο τις λιγες που δεν εχουν δοκιμαστει...

Βικυ με τα φεγγαρια της... Πανεμορφη παντως...
Αντρεα αδυνατο πιπινι μικρο βυζι ωραιος πατος...
Σελινα ψηλη ξανθια με φτιαχτο βυζι, ωραια παρουσια.

Παντως και οι τρεις ειναι στο προγραμμα να τιμηθουν.

Εγω θα δοκιμαζα και την Τζουντι που παιζει δυνατα τωρα τελευταια. Δεν την εχω δει αλλα απο τις φωτο φαινεται αξιαγαμητη...

gkorobliss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο τις λιγες που δεν εχουν δοκιμαστει...

Βικυ με τα φεγγαρια της... Πανεμορφη παντως...
Αντρεα αδυνατο πιπινι μικρο βυζι ωραιος πατος...
Σελινα ψηλη ξανθια με φτιαχτο βυζι, ωραια παρουσια.

Παντως και οι τρεις ειναι στο προγραμμα να τιμηθουν.

Εγω θα δοκιμαζα και την Τζουντι που παιζει δυνατα τωρα τελευταια. Δεν την εχω δει αλλα απο τις φωτο φαινεται αξιαγαμητη...
Ωραιος!!! Thanks :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το παλιό "κυριλέ" μπουρδελάκι στην οδό Λιοσίων 73 (ισογειο) επαναλειτουργεί σαν studio συμφωνα με καταχωρηση στις κυρίες.
Εργαζομενη κοπελα κάποια Τζίνα χωρις φωτογραφίες.
Τιμες-προγραμματα προς το παρον αγνωστα.
Εν αναμονη............

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Άνοιξε το studio στην Λιοσίων 73Α αλλά με υπηρεσίες και τιμες μπουρδελου (20,00Ευρω). Ας καταχωρηθει στις λίστες του site.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom