Στο συγκεκριμενο μαγαζι τα προγραμματα ΔΕΝ βγαινουν εγκαιρα και ΔΕΝ ειναι πολυ αξιοπιστα, γι' αυτο παιρνε τηλ. πριν ξεκινησεις, διοτι:
Αννιτα Πολωνεζαρα = POWER. Κορμι 9,5/10 με ρωγα καγκελο και ματαρες που οταν σε κοιτανε στη πιπα σκεφτεσαι μηπως εχεις παει Παραδεισο....
Σονια = Μεσα στο Milf top5 στα Αθηναϊκα στουντιο. Αν δεν εισαι μιλφακιας, περνα το στο ντουκου.
Βικυ = Εμφανιση πολυ καλη, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι με τα φεγγαρια της. Ικανη για το καλυτερο αλλα και τη χειροτερη ξεπετα. Ρισκο.
Pamela New = Αψογο μοντελε κορμι, πανω απο 1.75 , πιπινι απειρο. Αν εισαι κι' εσυ κατω απο 25 ΟΚ θα εισαι. Αμα ψαχνεις εμπειρη γυναικα να σε στειλει, δεν....
Τις υπολοιπες δεν τις ξερω οποτε περιμενε να σου πουν οι πιο εξπερ. Ψιλοαδιαφορες θα ελεγα αν με ρωταγες.....
Ο Θεος μαζι σου Γιαννακη μου
Συμφωνω με τα παραπανω και προσθετω:
Ρενατα: Τσαχπινα με ωραιο κωλο και μικρο βυζι, λιγο βιαστικη στα προκαταρτικα αλλα αξιζει.
Ρανια: Ψηλη ξανθια ελληνιδα μοντελε σωμα ομορφο προσωπο, δεν βιαζεται στο δωματιο.
Λιζα: Το απωθημενο με τη ζουμπουρλουδικη συμμαθητρια. Καμπυλες, καλοφτιαγμενο βυζι, gfe κατασταση, λιγο βιαστικη στα προκαταρτικα.
Μαριζα: Ψηλη μελαχρινη νταρντανογκομενα ωραιος κωλος μετριου μεγεθους βυζι. Αξιολογη παρουσια.
Αφροδιτη: Milfαρα απο τις λιγες, οσο της λειπει απο εμφανιση το εχει στο δωματιο. Pse κατασταση, ειδικα αμα την πετυχεις με ορεξεις... θα λιωσεις!!!
Για μενα Αννιτα που καλυπτει τα περισσοτερα γουστα, Αφροδιτη και Σονια αν γουσταρεις milf καταστασεις, Ρανια, Παμελα αν γουσταρεις πιπινοκαταστασεις!!!
Εγω στο συγκεκριμενο δεν εχω κλαψει ποτε τα λεφτα μου!!!