Σε ευχαριστω φιλε για την πληροφορια αφου ειναι ετσι θα παω.Με την bianca εγω ο μαλακας περασα γιατι αυτα παθαινεις αμα σκεφτεσαι με το κατω κεφαλι εκτος δλδ απο χαλια μαυρα ειναι και φολα μεσα,που να την συγκρινεις με συλβια δλδ.για bianca θα συμφωνήσω 100% μαζί σου...την είδα και τρόμαξα....να την αναγνωρίσω...Για Σόνια που λες...πολύ όμορφο κορίτσι, συναντάς αυτό που βλέπεις στις φωτός, ωραία φάτσα...στα ενδότερα φίλος που πέρασε ανέφερε ότι θέλει δουλίτσα ακόμα. Το προσπαθεί πάντως...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
H Τζούλια η ψηλή από τον όμιλο των γερμανών , πού χάθηκε ?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
θα απουσιάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω προσωπικών ζητημάτων...όταν επανέλθει σίγουρα θα το μάθουμε...H Τζούλια η ψηλή από τον όμιλο των γερμανών , πού χάθηκε ?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
το ίδιο και το αυτό πρόσωπο...κάνει βάρδιες και στα 2 μαγαζιά...Τώρα μπερδεύτηκα!!!
Αυτή η Εμμανουέλα που πήρα στη Βούρβαχη και ο φίλος μου πριν από λίγο καιρό στη Μπουζιάνη ποια είναι;;;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Tην εχω τιμησει τρεις φορες συνεχως με ανοδικες τάσεις.Γνώμες για την εικονιζόμενη Εμανουέλα της Μπουζιάνη έχουμε ?
Την πρωτη φορα ήταν απλα καλή αρκετά μεσα στα ορια του προγραμματος.
Την δευτερη σαφως πιο βλετιωμενη και την τριτη εξαιρετικη.........
Δεν ειναι η κοπελα της φωτογραφιας, αλλα εχουν παρα πολλά κοινά σημεία.
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Τελευταία φορά που της μίλησα ήταν νοσοκομείο δεν είπε γιατι.τωρα έχει σβήσει κ το Facebook της.
εσύ λες για την Τζούλια την Ρουμάνα ο φίλος νομίζω πως ρωτάει για την Τζούλι την ψιλή την Ρωσίδα αν διάβαση ο φίλος ας διευκρίνηση για πια μιλάει
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Για την πρωην Τζουλι νυν Συλβια τη Ρωσιδα πρεπει να μιλαει, αφου τονιζει το ψηλη.εσύ λες για την Τζούλια την Ρουμάνα ο φίλος νομίζω πως ρωτάει για την Τζούλι την ψιλή την Ρωσίδα αν διάβαση ο φίλος ας διευκρίνηση για πια μιλάει
Αν ναι φιλε μου pilofori, θα την βρεις στα μαγαζια του ομιλου της Καρολίνας σαν Συλβια....
Συνημμένα
Hammer7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημέρα σε όλους!
Μια ερώτηση να κάνω: έχει κανείς δοκιμάσει Κιάρα? Δουλεύει σήμερα 20:00 - 06:00 στο Ισμήνης 2 από ότι είδα. Από της φωτο φαίνεται ότι έχει τρομερό πίσω σύστημα....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μια ερώτηση να κάνω: έχει κανείς δοκιμάσει Κιάρα? Δουλεύει σήμερα 20:00 - 06:00 στο Ισμήνης 2 από ότι είδα. Από της φωτο φαίνεται ότι έχει τρομερό πίσω σύστημα....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Yπηρχε.....Δε ρωτάω εγω toninno άλλος ρωτάει,κράτησα το "όμιλος Γερμανών" κ υπέθεσα τη Ρουμανα.αληθεια υπάρχει ρωσσιδακι στους γερμανούς;
Η ψηλη Ρωσιδα που εργαζεται πλεον οπως ειπε ο toninni στον ομιλο Μελαντιας σαν Συλβια
gkorobliss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλισπερα!!! Τι προτεινετε απο στουντιο12 μιας και με βολευει αφου μενω Ωροπο!Διαβαζω κριτικες αλλα δεν βγαζω ακρη!!! Σονια φαινεται σιγουρακι και Αννιτα! Κατι αλλο εχει να προτεινει κανεις??? Απο φωτο μου αρεσει Βικυ,Γιαννα,Pamela και Αndrea Λιγη βοηθεια παρακαλω, για να μην κλαιω τα λεφτα της βενζινης αλλα και της καταθεσης! Ευχαριστω ;)
Καλισπερα!!! Τι προτεινετε απο στουντιο12 μιας και με βολευει αφου μενω Ωροπο!Διαβαζω κριτικες αλλα δεν βγαζω ακρη!!! Σονια φαινεται σιγουρακι και Αννιτα! Κατι αλλο εχει να προτεινει κανεις??? Απο φωτο μου αρεσει Βικυ,Γιαννα,Pamela και Αndrea Λιγη βοηθεια παρακαλω, για να μην κλαιω τα λεφτα της βενζινης αλλα και της καταθεσης! Ευχαριστω ;)
Βίκυ!!!!
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Στο συγκεκριμενο μαγαζι τα προγραμματα ΔΕΝ βγαινουν εγκαιρα και ΔΕΝ ειναι πολυ αξιοπιστα, γι' αυτο παιρνε τηλ. πριν ξεκινησεις, διοτι:Καλισπερα!!! Τι προτεινετε απο στουντιο12 μιας και με βολευει αφου μενω Ωροπο!Διαβαζω κριτικες αλλα δεν βγαζω ακρη!!! Σονια φαινεται σιγουρακι και Αννιτα! Κατι αλλο εχει να προτεινει κανεις??? Απο φωτο μου αρεσει Βικυ,Γιαννα,Pamela και Αndrea Λιγη βοηθεια παρακαλω, για να μην κλαιω τα λεφτα της βενζινης αλλα και της καταθεσης! Ευχαριστω ;)
Αννιτα Πολωνεζαρα = POWER. Κορμι 9,5/10 με ρωγα καγκελο και ματαρες που οταν σε κοιτανε στη πιπα σκεφτεσαι μηπως εχεις παει Παραδεισο....
Σονια = Μεσα στο Milf top5 στα Αθηναϊκα στουντιο. Αν δεν εισαι μιλφακιας, περνα το στο ντουκου.
Βικυ = Εμφανιση πολυ καλη, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι με τα φεγγαρια της. Ικανη για το καλυτερο αλλα και τη χειροτερη ξεπετα. Ρισκο.
Pamela New = Αψογο μοντελε κορμι, πανω απο 1.75 , πιπινι απειρο. Αν εισαι κι' εσυ κατω απο 25 ΟΚ θα εισαι. Αμα ψαχνεις εμπειρη γυναικα να σε στειλει, δεν....
Τις υπολοιπες δεν τις ξερω οποτε περιμενε να σου πουν οι πιο εξπερ. Ψιλοαδιαφορες θα ελεγα αν με ρωταγες.....
Ο Θεος μαζι σου Γιαννακη μου
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Ξεχασα την Αφροδιτη....Μη κοιτας τις φωτο, την αδικουν γιατι δεν απεικονιζουν τι κανει στο δωματιο....Επισης λιγο με τα φεγγαρια της στο σερβις.Καλισπερα!!! Τι προτεινετε απο στουντιο12 μιας και με βολευει αφου μενω Ωροπο!Διαβαζω κριτικες αλλα δεν βγαζω ακρη!!! Σονια φαινεται σιγουρακι και Αννιτα! Κατι αλλο εχει να προτεινει κανεις??? Απο φωτο μου αρεσει Βικυ,Γιαννα,Pamela και Αndrea Λιγη βοηθεια παρακαλω, για να μην κλαιω τα λεφτα της βενζινης αλλα και της καταθεσης! Ευχαριστω ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ακόμα σε περιμένω να με πας στην Αννίτα...Ξεχασα την Αφροδιτη....Μη κοιτας τις φωτο, την αδικουν γιατι δεν απεικονιζουν τι κανει στο δωματιο....Επισης λιγο με τα φεγγαρια της στο σερβις.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
διδακτωρικό έχεις κάνει εεε??Στο συγκεκριμενο μαγαζι τα προγραμματα ΔΕΝ βγαινουν εγκαιρα και ΔΕΝ ειναι πολυ αξιοπιστα, γι' αυτο παιρνε τηλ. πριν ξεκινησεις, διοτι:
Αννιτα Πολωνεζαρα = POWER. Κορμι 9,5/10 με ρωγα καγκελο και ματαρες που οταν σε κοιτανε στη πιπα σκεφτεσαι μηπως εχεις παει Παραδεισο....
Σονια = Μεσα στο Milf top5 στα Αθηναϊκα στουντιο. Αν δεν εισαι μιλφακιας, περνα το στο ντουκου.
Βικυ = Εμφανιση πολυ καλη, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι με τα φεγγαρια της. Ικανη για το καλυτερο αλλα και τη χειροτερη ξεπετα. Ρισκο.
Pamela New = Αψογο μοντελε κορμι, πανω απο 1.75 , πιπινι απειρο. Αν εισαι κι' εσυ κατω απο 25 ΟΚ θα εισαι. Αμα ψαχνεις εμπειρη γυναικα να σε στειλει, δεν....
Τις υπολοιπες δεν τις ξερω οποτε περιμενε να σου πουν οι πιο εξπερ. Ψιλοαδιαφορες θα ελεγα αν με ρωταγες.....
Ο Θεος μαζι σου Γιαννακη μου
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.εσύ λες για την Τζούλια την Ρουμάνα ο φίλος νομίζω πως ρωτάει για την Τζούλι την ψιλή την Ρωσίδα αν διάβαση ο φίλος ας διευκρίνηση για πια μιλάει
Αναφερόμουν στη ρουμάνα. Για μένα από τα καλύτερα VFM αυτήν τη στιγμή στα στούντιο
Hammer7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημέρα σε όλους!
καμία πληροφορία κανένας που να την έχει πάρει ? δεν υπάρχουν πολλά φράγκα, μην τα κλαίω...
ευχαριστώ και πάλι!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μέσα μην πριμένεις πολλά...είναι πανέμορφη, Ελληνίδα, από τα κορίτσια που μένεις μαλάκας....είναι γλύκα...αλλά άπειρη και λίγο "μαζεμένη"...καμία πληροφορία κανένας που να την έχει πάρει ? δεν υπάρχουν πολλά φράγκα, μην τα κλαίω...
ευχαριστώ και πάλι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K