Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Αστο να παει στο .....καλο!!! Ειναι σχεδον βεβαιο που θα καταληξει....
Και μετα θα μαλλιοτραβιομαστε παλι με το Γερμανοεκπροσωπο.  :argue:
Γιατί το λες αυτό? Εμείς μετά από τόσες διαφωνίες και μαλλιοτραβήγματα έχουμε γίνει φιλαράκια :) ο καθένας έχει την άποψη του σεβαστή όπως και η επιλογή του σεβαστή και να σου αποκαλύψω και κάτι το μόνο πρόβλημα ήταν με κάποιους χαρακτηρισμούς που υπερέβαιναν την κόσμια συμπεριφορά από εκεί και πέρα κάθε κριτική καλοδεχούμενη γιατί μας αφυπνίζει και εμάς, τσπ μια πολύ ωραία καλημέρα σε όλους και εμείς θα είμαστε εδώ και αυτό το καλοκαίρι να δροσίζουμε τις καυτές επιθυμίες σας ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αστο να παει στο .....καλο!!! Ειναι σχεδον βεβαιο που θα καταληξει....
Και μετα θα μαλλιοτραβιομαστε παλι με το Γερμανοεκπροσωπο.  :argue:
δες όμως την κριτική που μόλις ανέβηκε...μου φαίνεται ο τυφώνας θα παρκάρει σύντομα... :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πρέπει να κάνεις κάποια "υποχώρηση" αν θες να τιμήσεις το απωθημένο σου...καλά μη φανταστείς ρε παιδί μου ότι κρατάνε και επακριβώς τους χρόνους....+10/-10 πάντα παίζει... ;) ;)
ενδεχομένως σε αυτούς που τα έχουνε σκάσει πολλάκις.
αλλά το υφάκι και μόνο μου τη σπάει προσωπικά.

το έχω ξαναπεί. πολύ όμορφες κοπέλες φέρνουνε. Αλλά ούτε σε ΦΚΚ αυτά τα πράγματα.
Αφού είναι στο χέρι της κοπέλας να σε τελειώσει πιο σύντομα. Ας το παλέψει να σε έχει λιώσει στο 5λεπτο.

Στο κάτω κάτω άδειο ήτανε το μαγαζί...προτιμούνε να μένουνε άδειοι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλέ μου φίλε ξέρεις κάτι?? όσο θα το αφήνεις να "πηγαίνει κάτι λάθος" τόσο θα πηγαίνει συνέχεια...πρέπει να πας αποφασισμένος, να μπεις, δώσε το άτιμο το 70άρι και μην σκέφτεσαι τα χιλιάδες αν, ίσως και μπορεί...ο αντικειμενικός στόχος είναι να περάσεις με την κορασίδα που σου έχει "γυαλίσει" εδώ και τόσο καιρό....δεν γίνεται αλλιώς...αν φοβάσαι για το χρόνο ότι θα σημάνει λήξις πρόωρα απλά μπορείς να συνεννοηθείς με την υπηρεσία(ή να πω ρεσεψιονίστ καλύτερα? :grin: :grin:) να υπάρξει μια ελαστικότητα....και αν δεν πας σε μέρα και βάρδια με κόσμο και κίνηση δεν νομίζω να έχεις θέμα...
καλά ρε λαγέ...
δεν θα τις ερωτευθούμε κιόλας...
από μουνί έχει πήξει ο τόπος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατί το λες αυτό? Εμείς μετά από τόσες διαφωνίες και μαλλιοτραβήγματα έχουμε γίνει φιλαράκια :) ο καθένας έχει την άποψη του σεβαστή όπως και η επιλογή του σεβαστή και να σου αποκαλύψω και κάτι το μόνο πρόβλημα ήταν με κάποιους χαρακτηρισμούς που υπερέβαιναν την κόσμια συμπεριφορά από εκεί και πέρα κάθε κριτική καλοδεχούμενη γιατί μας αφυπνίζει και εμάς, τσπ μια πολύ ωραία καλημέρα σε όλους και εμείς θα είμαστε εδώ και αυτό το καλοκαίρι να δροσίζουμε τις καυτές επιθυμίες σας ;)

Χάθηκες...όλα ΟΚ?  :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωφείλω εύσημα στο στούντιο Ηλία Ηλιού 82 (αλυσίδα με το Βούρβαχη 19 και δεν ξέρω και ποια άλλα) και τα απονέμω από εδώ:

Κατά τις 22:15 σήμερα (Τετάρτη 16 Ιουλίου) έκανα μια περατζάδα απ' το ΗΗ82 για να τεστάρω τη milf Στεφανία, την είχα στόχο από καιρό.
Όλα καλά, και για το καλό χούφτωμα έχω βγάλει το ρολόϊ μου και το έχω αφήσει στο κομοδίνο.
Φεύγοντας (περί τις 22:50), ξέχασα να το ξαναφορέσω. Αξία του 700~1.000 ευρώ (όχι γνωστή μάρκα, αλλά τόσο κάνει καινούριο).
Το κατάλαβα όταν πια είχα φτάσει σπίτι (και μένω μακριά).
Τηλεφώνησα στο μαγαζί κατά τις 23:10 (υπάρχει το σταθερό τηλέφωνο στις λίστες).
Η κυρία που ήταν όταν πήγα είχε φύγει, το ίδιο και η Στεφανία. Είχαν αλλάξει βάρδια.
Ήταν ο κύριος που κρατάει το μαγαζί τη νύχτα:
-"Ξέρετε, ήμουν εκεί νωρίτερα, και άφησα το ρολόϊ μου".
-"Ναι, εδώ είναι, μου το άφησε η κυρία".
-"Θα περάσω να το πάρω".
Το οποίο και έγινε.

Μπράβο στους ανθρώπους, θα μπορούσαν να κάνουν τους κινέζους, αλλά δεν είναι τέτοια πάστα.

Ευχαριστώ και δημοσίως.
το ίδιο μου έχει συμβεί με το κασκόλ μου (προφανώς μικρότερης αξίας) στο Κωνσταντινουπόλεως 92Α

δεν είναι κακό να τα λέμε αυτά...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ενδεχομένως σε αυτούς που τα έχουνε σκάσει πολλάκις.
αλλά το υφάκι και μόνο μου τη σπάει προσωπικά.

το έχω ξαναπεί. πολύ όμορφες κοπέλες φέρνουνε. Αλλά ούτε σε ΦΚΚ αυτά τα πράγματα.
Αφού είναι στο χέρι της κοπέλας να σε τελειώσει πιο σύντομα. Ας το παλέψει να σε έχει λιώσει στο 5λεπτο.

Στο κάτω κάτω άδειο ήτανε το μαγαζί...προτιμούνε να μένουνε άδειοι;

αδελφέ σε fkk και με αναμονή τουλάχιστον 15-20 άτομα αν δεν περάσει το μισάωρο η κοπέλα δεν φεύγει από το δωμάτιο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
κάτσε να πέσουν λίγο η τιμές ρε συφοριασμένο δεν είμαστε όλοι λεφτάδες σαν εσένα
ποιος είπε ότι είμαι λεφτάς ρεεε?? :dunno: :dunno: μα όσο πιο νωρίς το κλείσεις τόσο το καλύτερο ρε...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ποιος είπε ότι είμαι λεφτάς ρεεε?? :dunno: :dunno: μα όσο πιο νωρίς το κλείσεις τόσο το καλύτερο ρε...

δεν είναι ακριβώς έτσι συνήθως μέσα στον αύγουστο έχει προσφορες ετσι τα κλείνουμε κάθε χρόνο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι μπιλάρα, ευχαριστώ, όλα  :thumbsup: απλά δεν μπαίνω όλη την ώρα να σας ζαλίζω αλλά παρακολουθώ το forum  καθημερινώς και αδιαλείπτως βεβαίως-βεβαίως.

Αυτό είναι το καλύτερο.... ;)

Artwork

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να κάνω 1 ερώτηση και εάν ξέρει κάποιος κ θέλει να μου απαντήσει.Η Βίκυ από Κροκεών 6 κάτω μαυρομάλα ελληνίδα :boobies:
Ξέρετε εάν και που δουλευει?

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Κανένα νεώτερο για το πότε επιστρέφει η Αλεξάνδρα Σερκώφ στο Κασσάνδρας 8; 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Τζένη Ελληνίδα μελαχρινη στο Sensuality!! Ενα σταυρόλεξο για δυνατούς λυτες ....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Τζένη Ελληνίδα μελαχρινη στο Sensuality!! Ενα σταυρόλεξο για δυνατούς λυτες ....
το "έλυσα" και με σχετική ευκολία... :grin: :grin:

η κοπέλα απλά "τα σπάει"...είναι από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει... :rockon: :rockon:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Λιλιαν + Φριντα. Μαριαννα + Λολα. Μαργκω + Σασα  :-* :-* :-*

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• Athina.jpg
    Athina.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 19
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom