Επαγγελματικές υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές με έφεραν στο κέντρο της Αθήνας. Έκανα μια στάση στο Κροκεών6 και εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Ιζαμπέλα. Μια κοπέλα που την "κυνηγάω" πολύ καιρό να την πετύχω...αλλά δουλεύει αραιά και μόνο πρωί...Σήμερα λοιπόν έκανα το βήμα για τα ενδότερα. Δεν την είχα ξαναδεί live μόνο μέσω φωτό...Πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραία φατσούλα, και κορμί που "σκοτώνει"...Μοντελέ και γυμνασμένο. Ενισχυμένο στήθος πέτρα 3άρι, ωραία περιφέρεια μικρή και στητή, ωραία πόδια και απαλή επιδερμίδα....Λογικά όλα θα έπρεπε όλα να πάνε τέλεια και να περάσω μοναδικά....αλλά φευ...από την αρχή φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια, με απόμακρο ύφος, σφιγμένη, γουργούριζε και η κοιλιά της...Καμία προσπάθεια για δημιουργία κλίματος...Στην περιποιήσή μου "αγγούρι" δεν κουνιόταν, δε λαλούσε, εντελώς μηχανικά ξεκίνησε να μου παίζει το μόριό μου να σηκωθεί, δίχως ίχνος προκαταρτικών ή "παιχνιδιού"...Η πίπα της μονότονη...Και στο σεξ μια από τα ίδια και μου έβγαλε μια ξινίλα και σε κάποια φάση δυσανασχέτησε με έναν μορφασμό στο πρόσωπο...αφού ήδη έχανα και με μεγάλη διαφορά....αποδέχτηκα το γεγονός και έδωσα λήξη....ουδεμία προσπάθεια από εκείνη να αναστρέψει την κατάσταση...Λεπτομέρειες στην κριτική....