Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
πολύ όμορφη κοπέλα,με σούπερ φάτσα και ωραίο κορμί...Φίλος που τη δοκίμασε δεν ενθουσιάστηκε, αλλά δεν τα κλαίει κιόλας...θέλει βελτίωση όπως είπε...η πίποα της όμως όπως είπε είναι τρομερή με τις ματάρες της να σε κοιτάνε...
Ισως ειναι η αντικαταστατης της Νικολ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πολύ όμορφη κοπέλα,με σούπερ φάτσα και ωραίο κορμί...Φίλος που τη δοκίμασε δεν ενθουσιάστηκε, αλλά δεν τα κλαίει κιόλας...θέλει βελτίωση όπως είπε...η πίποα της όμως όπως είπε είναι τρομερή με τις ματάρες της να σε κοιτάνε...

Βρε λαγε και το 80% να ειναι απο τις φωτο ειναι μουναρα.  :o  Δηλαδη να την γαμησεις για 20 λεπτα για ενα 50 αρικο δεν ειναι ενθουσιασμος?  :think: Το εχετε παραχεσει με τις συλλεκτικες προτιμησεις που μπορει και εμφανησιακα να μην λενε τιποτα!  :grin:

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
16
:tits2: :tits2:ZANET

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    233,5 KB · Εμφανίσεις: 43

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Βρε λαγε και το 80% να ειναι απο τις φωτο ειναι μουναρα.  :o  Δηλαδη να την γαμησεις για 20 λεπτα για ενα 50 αρικο δεν ειναι ενθουσιασμος?  :think: Το εχετε παραχεσει με τις συλλεκτικες προτιμησεις που μπορει και εμφανησιακα να μην λενε τιποτα!  :grin:
Ρε τυπε οντως ειναι μουναρα...αλλα αμα ειναι επιπλο.........κριμα δεν ειναι να κλαις το 50αρικο???? Προσωπικα οσο μουναρα κ να ειναι εαν ειναι επιπλο τα κλαιω

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η Andrea απο το ισμηνης 2 ειναι καλη παιδια?
Την εχω τιμησει τρεις φορες σε προγραμμα των 70 ευρω και εχω περασει πολυ καλά.
Οι περισσότεροι γνωστοί και φιλοι μου που εχουν παει μαζι της εχουν μείνει ευχαρστημενοι.
Υπαρχουν βεβαια και κάποιες κακες κριτικες.

Τα συμπερασματα δικα σου.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε τυπε οντως ειναι μουναρα...αλλα αμα ειναι επιπλο.........κριμα δεν ειναι να κλαις το 50αρικο???? Προσωπικα οσο μουναρα κ να ειναι εαν ειναι επιπλο τα κλαιω

Ποτε δεν κλαιω το 50 αρικο γιατι και επιπλο να ειναι εσυ παιρνεις πρωτοβουλια. Η μονη εξαιρεση οταν αρχισει μη αυτο και μη εκεινο και μην ακουμπας.  ;)

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306

Εκτος και αν ειναι επιπλο δια χειρος Βαραγκη  :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ποτε δεν κλαιω το 50 αρικο γιατι και επιπλο να ειναι εσυ παιρνεις πρωτοβουλια. Η μονη εξαιρεση οταν αρχισει μη αυτο και μη εκεινο και μην ακουμπας.  ;)
Αν η τσατσά είναι α-καπέλο με τρικ-τρικ, της σκας ένα διευθυντικό sandwich στο τέλος και σου περνάει η στενοχώρια. Πέουνγκ. Χαζό ε;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Επαγγελματικές υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές με έφεραν στο κέντρο της Αθήνας. Έκανα μια στάση στο Κροκεών6 και εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Ιζαμπέλα. Μια κοπέλα που την "κυνηγάω" πολύ καιρό να την πετύχω...αλλά δουλεύει αραιά και μόνο πρωί...Σήμερα λοιπόν έκανα το βήμα για τα ενδότερα. Δεν την είχα ξαναδεί live μόνο μέσω φωτό...Πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραία φατσούλα, και κορμί που "σκοτώνει"...Μοντελέ και γυμνασμένο. Ενισχυμένο στήθος πέτρα 3άρι, ωραία περιφέρεια μικρή και στητή, ωραία πόδια και απαλή επιδερμίδα....Λογικά όλα θα έπρεπε όλα να πάνε τέλεια και να περάσω μοναδικά....αλλά φευ...από την αρχή φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια, με απόμακρο ύφος, σφιγμένη, γουργούριζε και η κοιλιά της...Καμία προσπάθεια για δημιουργία κλίματος...Στην περιποιήσή μου "αγγούρι" δεν κουνιόταν, δε λαλούσε, εντελώς μηχανικά ξεκίνησε να μου παίζει το μόριό μου να σηκωθεί, δίχως ίχνος προκαταρτικών ή "παιχνιδιού"...Η πίπα της μονότονη...Και στο σεξ μια από τα ίδια και μου έβγαλε μια ξινίλα και σε κάποια φάση δυσανασχέτησε με έναν μορφασμό στο πρόσωπο...αφού ήδη έχανα και με μεγάλη διαφορά....αποδέχτηκα το γεγονός και έδωσα λήξη....ουδεμία προσπάθεια από εκείνη να αναστρέψει την κατάσταση...Λεπτομέρειες στην κριτική....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Φεύγοντας από το Κροκεών με συναισθήματα κενού και ολίγον θυμού, ανακάλεσα γρήγορα στο μυαλό μου τι εναλλακτικές είχα....πρώτη σκέψη ήταν να πάω στη Τζένη στο Κων/πόλεως αλλά περνώντας από τον πορνόδρομο της Κασσάνδρας σταμάτησα να δω τι "παίζει". Μπήκα στο 4γ και μου παρουσιάστηκε η Νταιάνα. Τη θυμόμουν από παλιά χωρίς ωστόσο να την τιμήσω...Πιο γλυκιά πλέον, πιο προσιτή, με ξανθά μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος 3άρι, και ωραίο κορμί σφιχτό και συμμετρικό με ωραία περιφέρεια και πόδια. Με κόλασε η άτιμη και έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα δωμάτιο με πρόγραμμα 69...Αυτή τη φορά έπεσα διάνα...Καλή συμμετοχή, αισθησιακά λόγια, ευχάριστη στο δωμάτιο, με καλή συμμετοχή τόσο στο στοματικό μου, όσο και το δικό της και στο σεξ έκανε ότι ακριβώς ήθελα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια πολύ καλή επιλογή για να μην κλαις τα λεφτά σου...Λεπτομέρειες στην κριτική....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επαγγελματικές υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές με έφεραν στο κέντρο της Αθήνας. Έκανα μια στάση στο Κροκεών6 και εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Ιζαμπέλα. Μια κοπέλα που την "κυνηγάω" πολύ καιρό να την πετύχω...αλλά δουλεύει αραιά και μόνο πρωί...Σήμερα λοιπόν έκανα το βήμα για τα ενδότερα. Δεν την είχα ξαναδεί live μόνο μέσω φωτό...Πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραία φατσούλα, και κορμί που "σκοτώνει"...Μοντελέ και γυμνασμένο. Ενισχυμένο στήθος πέτρα 3άρι, ωραία περιφέρεια μικρή και στητή, ωραία πόδια και απαλή επιδερμίδα....Λογικά όλα θα έπρεπε όλα να πάνε τέλεια και να περάσω μοναδικά....αλλά φευ...από την αρχή φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια, με απόμακρο ύφος, σφιγμένη, γουργούριζε και η κοιλιά της...Καμία προσπάθεια για δημιουργία κλίματος...Στην περιποιήσή μου "αγγούρι" δεν κουνιόταν, δε λαλούσε, εντελώς μηχανικά ξεκίνησε να μου παίζει το μόριό μου να σηκωθεί, δίχως ίχνος προκαταρτικών ή "παιχνιδιού"...Η πίπα της μονότονη...Και στο σεξ μια από τα ίδια και μου έβγαλε μια ξινίλα και σε κάποια φάση δυσανασχέτησε με έναν μορφασμό στο πρόσωπο...αφού ήδη έχανα και με μεγάλη διαφορά....αποδέχτηκα το γεγονός και έδωσα λήξη....ουδεμία προσπάθεια από εκείνη να αναστρέψει την κατάσταση...Λεπτομέρειες στην κριτική....

Μήπως πείναγε ρε.....;  :think:
Πάντως,καλό φαίνεται το κοντό..... :pipa1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πείναγε δεν πείναγε....μου έσπασε τα @@...billy είναι πανέμορφη κοπέλα, στυλιάρι που λες κ συ.... ;) ;)αναμφισβήτητα καλλονή... :boobies: :boobies:αλλά....αλλά....από  :knockinb: :knockinb: γάμα τα... :headbang: :headbang:

Σπάστηκα με το κοντό....έπρεπε να την πιάσεις και να την σκίσεις...όχι να την διώξεις... :S

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σπάστηκα με το κοντό....έπρεπε να την πιάσεις και να την σκίσεις...όχι να την διώξεις... :S
όσο και να την έσκιζα...το ξύλο πόσο να το σκίσεις??? :S :S κακό στον πούτσο μου θα έκανα...πήγα μετά Κασσάνδρας Νταιάνα και πέρασα μια χαρά...και είμαι της λόγικής, όταν κάτι πάει στραβά, δύσκολα ισιώνει, οπότε το καλύτερο είναι να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
όσο και να την έσκιζα...το ξύλο πόσο να το σκίσεις??? :S :S κακό στον πούτσο μου θα έκανα...πήγα μετά Κασσάνδρας Νταιάνα και πέρασα μια χαρά...και είμαι της λόγικής, όταν κάτι πάει στραβά, δύσκολα ισιώνει, οπότε το καλύτερο είναι να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν...
:thumbsup:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
πείναγε δεν πείναγε....μου έσπασε τα @@...billy είναι πανέμορφη κοπέλα, στυλιάρι που λες κ συ.... ;) ;)αναμφισβήτητα καλλονή... :boobies: :boobies:αλλά....αλλά....από  :knockinb: :knockinb: γάμα τα... :headbang: :headbang:

Ότι δις Ιζαμπέλα είναι κάπως "κυκλοθυμική", αποτελεί αναμφισβητητο γεγονός. Εγώ πάντως (αν εξαιρέσουμε το μάλον μετρίου επιπέδου στοματικό) εχω περάσει πολύ καλά μαζί της.  

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ότι δις Ιζαμπέλα είναι κάπως "κυκλοθυμική", αποτελεί αναμφισβητητο γεγονός. Εγώ πάντως (αν εξαιρέσουμε το μάλον μετρίου επιπέδου στοματικό) εχω περάσει πολύ καλά μαζί της.  
εγώ δυστυχώς δεν έχω τίποτα να θυμάμαι....όλα ήταν κάκιστου επιπέδου...και μιλάμε για έμπειρη κοπέλα στο χώρο...συμβαίνουν αυτά...στο πρόγραμμα είναι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Εσύ είσαι και μπον βιβέρ άγιε μου. Δε συγκρίνεσαι με το μπούλη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom