nikolaosbadelis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
μια Αννα μελαχροινη που ηταν παλιότερα στην Φραντζη;Ψάξε την σαν Γκαμπριέλα στους Γερμανούς
μια Αννα μελαχροινη που ηταν παλιότερα στην Φραντζη;Ψάξε την σαν Γκαμπριέλα στους Γερμανούς
στο Γκάζι...στην Κασσάνδρας...μια Αννα μελαχροινη που ηταν παλιότερα στην Φραντζη;
και κορμάρα έτσι??και κώλος ποίημα....δοκίμασα για πρώτη φορά λοιπόν την Παρασκευή τη Μόνικα από τα Κασσάνδρας....
PSE κατάσταση, εξαιρετική δουλειά στο βυζί της....
αλλά στους παλιούς εδώ μέσα δεν λέω και κάτι νέο...
σωστόν. και δεν ρωτησα αν τον δινει να σου πω την αληθειακαι κορμάρα έτσι??και κώλος ποίημα....
ΔΕΝ τον δίνει....σωστόν. και δεν ρωτησα αν τον δινει να σου πω την αληθεια
δοκίμασα για πρώτη φορά λοιπόν την Παρασκευή τη Μόνικα από τα Κασσάνδρας....
PSE κατάσταση, εξαιρετική δουλειά στο βυζί της....
αλλά στους παλιούς εδώ μέσα δεν λέω και κάτι νέο...
και κορμάρα έτσι??και κώλος ποίημα....
σωστόν. και δεν ρωτησα αν τον δινει να σου πω την αληθεια
Τον δίνει..........ΔΕΝ τον δίνει....
είσαι σίγουρος ότι η Μόνικα κάνει πρωκτικό??Τον δίνει..........
Τουλαχιστον μεχρι την τελευαια φορα που την ειδα.
είσαι σίγουρος ότι η Μόνικα κάνει πρωκτικό??
πολύ όμορφη κοπέλα,με σούπερ φάτσα και ωραίο κορμί...Φίλος που τη δοκίμασε δεν ενθουσιάστηκε, αλλά δεν τα κλαίει κιόλας...θέλει βελτίωση όπως είπε...η πίποα της όμως όπως είπε είναι τρομερή με τις ματάρες της να σε κοιτάνε...
thnx broπολύ όμορφη κοπέλα,με σούπερ φάτσα και ωραίο κορμί...Φίλος που τη δοκίμασε δεν ενθουσιάστηκε, αλλά δεν τα κλαίει κιόλας...θέλει βελτίωση όπως είπε...η πίποα της όμως όπως είπε είναι τρομερή με τις ματάρες της να σε κοιτάνε...
θέλω να την "τιμήσω" και εγώ....απλά δεν έχουν κάτσει οι βάρδιες ακόμα να με βολεύουν...thnx bro
Oτι καινουργιο το περιμενω να το δοκιμασουν οι ειδικοιθέλω να την "τιμήσω" και εγώ....απλά δεν έχουν κάτσει οι βάρδιες ακόμα να με βολεύουν...
πάλι εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα??Oτι καινουργιο το περιμενω να το δοκιμασουν οι ειδικοι