DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η γνώση αποκτάται όταν την κυνηγάς...βαριέσαι να την κυνηγήσουμε??? ;) ;)
Την γνώση ή την Ζανέτ ?
η γνώση αποκτάται όταν την κυνηγάς...βαριέσαι να την κυνηγήσουμε??? ;) ;)
Αφού όλες έχουν φωτό,μπες στα σάιτ και δες....Θα παρακαλουσα τους στουντιακηδες να κανουν τον κοπο να βαζουν και καμια φωτο απο τα μωρα γιατι εμεις οι ασχετοι ντεν καταλαμπαινι τι πεζι!
Αφού όλες έχουν φωτό,μπες στα σάιτ και δες....
Οταν διαβαζεις το θρεντ εδω ειναι σαν να διαβαζεις κωδικους. Θελω φωτο οχι να υποθετω πια ειναι γιατι οι πιο πολλες δουλευουν σε διαφορα μαγαζια και με διαφορετικα ονοματα!
Οταν διαβαζεις το θρεντ εδω ειναι σαν να διαβαζεις κωδικους. Θελω φωτο οχι να υποθετω πια ειναι γιατι οι πιο πολλες δουλευουν σε διαφορα μαγαζια και με διαφορετικα ονοματα!
Πες ποια σε ενδιαφερει και οτι μπορουμε θα το κανουμε.Μην ανησυχεις τα γνωστα τα βρησκω και τα δοκιμαζω αλλα μου ξεφευγουν τα μαργαριταρια!
Γιατι κοβεις τα γραμματα?Δεν εινια δυνατον να βαουμε φωτο σε καθε κοπλα που κανουμε ενηεμρωση.
Καποιες φορες απο το κινητο ξεφευγουν μερικα.Γιατι κοβεις τα γραμματα?
Κι εγω το ιδιο εχω παθει πολλες φορες, να εισαι καλαΚαποιες φορες απο το κινητο ξεφευγουν μερικα.
θεωρησα καλυτερο ομως να απαντησω εστω και με καποια γραμματα να ξεφευγουν, παρα να μην γραψω τιποτα. ;)
Επισης. ;)Κι εγω το ιδιο εχω παθει πολλες φορες, να εισαι καλα
Πες ποια σε ενδιαφερει και οτι μπορουμε θα το κανουμε.
Δεν εινια δυνατον να βαουμε φωτο σε καθε κοπλα που κανουμε ενηεμρωση.
Θα το εχω στο μυαλο μου. ;)Ευχαριστω για την προσφορα Ινδιανε! Στο θρεντ με τις σιτιτουριστριες οταν γινονται ερωτησεις η σχολια συνηθως βαζουν λινκ οπου δειχνουν το μωρο. Δεν θα ηταν δυσκολο νομιζω να κανετε και εσεις το ιδιο.
αλοίμονο....Ημουν και εγω εκει για να δω την νεα αφιξη.
Οχι τόσο νεα για μενα
Την ειχα τιμησει προ διετιας περιπου στο Πειραιώς 121 οταν εργαζοταν εκει σαν Ελπιδα.
Εργαστηκε και στο Σ. Πατση 40 σαν Δεσποινα και για λιγο στο Τατοιου 58 σσν Αμαντα.
Ο ICCAROS ηταν ακριβεστατος στην περιγραφη του.
Εμενα το προσωπο της μου αρεσει και το θεωρω γλυκο. Η συνεδρια μου μαζι της ηταν αρκετα πανω απο τον μέσο ορο και τβρα που την ξαναβρηκα θα υπαρξει επαναληπτικη το πιθανοτερο.
Ψάξε την σαν Γκαμπριέλα στους Γερμανούςμια βανέσσα που δούλευε παλιά πειραιώς 93 και κηφισού 30 που την πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο και με ποιό όνομα??