Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα απογευμα στο Βριλησσου 42 Λαιμα + Σασα και βραδυ Μαριαννα και Σασα  :-* :-* :-*

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991
γνωριζει κανεις η αμαλια απο βριλησσου-κωσταντινουπολεως αν σταματησε ή συνεχιζει να δουλευει?
γιατι εχω καιρο να τη δω στις βαρδιες :(

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Βραδυνή βόλτα με τη συντροφιά του φίλου και συνοδοιπόρου mpouzoklidos ενώ στην πορεία ενώθηκε και μαζί μας ο μέγιστος cheyenne...

Μεγ. Αλεξάνδρου133:Λώρα: Μια κοπέλα που συνήθως μονοπωλεί τις πρωινές βάρδιες, τώρα και βραδυνή. Συμπαθητικό πρόσωπο, ωραία μαλλιά στο ύψος των ώμων, φυσικό στήθος 2άρι, ωραίο σώμα και περιφέρεια, θαύμα της φύσης, σκληρή, πεταχτή και προκλητική.

Κων/πόλεως92Α: Τζέσσικα: Καστανόξανθη, καθημερινό πρόσωπο, ωραίο στήθος φυσικό, αδύνατο κορμί και ωραία περιφέρεια.

Κασσάνδρας4γ: Έλενα: Μελαχροινά μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, αδύνατο κορμί, μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια καλοσχηματισμένη.

Αθηνών 204: Άιντα, Μάγια και Αντριάννα: και οι 3 μελαχροινές, με την Άιντα πιο μαυριδερή και τσουπωτή, όλες συμπαθητικά κορίτσια, με ωραία πρόσωπα και κορμιά. Από όλες έαν ντε κ καλά έπρεπε να διαλέξω κάποια θα  ήταν η Μάγια, η οποία δεν είναι η αυτή από τη Φυλής....

Κηφισού30: Αμαρυλί(ζζζ): Όμορφη πιτσιρίκα, με ελαφρώς κόκκινα μαλλιά, κατσαρά χθες, μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια που είναι και το όπλο της και συμπαθητικό πρόσωπο. Μαζί της η Μαρίνα: Ξανθιά, μέτριο πρόσωπο, κανονικό σώμα χωρίς κάτι ιδιαίτερο άξιο αναφοράς..

Αθηνών318: Σάντρα: Χαμογελαστή παρουσία, με καστανόξανθο καρέ μαλλί, σώμα με καμπύλες και "πιασίματα" ωραία περιφέρεια.Έχει μπει στα προσεχώς. Μαζί της η Paris: Στυλιάρι, αδύνατη, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι. Εμφανίστηκε με ένα πολύ ωραίο σετ από μαύρα γυαλάκια που της προσέδιδαν ακόμα πιο σέξυ αύρα...

Αθηνών373: Μελίνα: Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο 3.5άρι στήθος, ωραίο σώμα, καλλιγραμμη περιφέρεια. Είναι η ίδια κοπέλα που πρόσφατα εργαζόταν ως Μελινάκι στον όμιλο Κασσάνδρας και παλιότερα ως Νίνα και Σουέντη. Μαζί της το Μαρινάκι: Δεν είναι η Μαρίνα του ίδιου ομίλου, πρόκειται για διαφορετική κοπέλα, αλλά μας απαξίωσε και δεν εμφανίστηκε... :84: :84:

Ισμήνης2: Τζούλια: Εντυπωσιακή παρουσία, μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, κορμί λαμπάδα αψεγάδιαστο, ωραίο στήθος. Φιλική αρκετά μας κράτησε λίγο παρέα. Μαζί της η Kατερίνα γνωστή και ως "kinky". Πολύ εκφραστικό και πονηρό πρόσωπο, μακριά μαύρα μαλλιά, στήθος τορπίλη 4άρι, τρομερά καλοσχηματισμένο, εμφανώς αδυνατισμένη, με ωραίες καμπύλες και ωραία περιφέρεια...

Ηρ.Πολυτεχνείου37: Άννα: Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Ξανθά μαλλιά καρέ, υπέροχο πρόσωπο με πράσινα μάτια, ωραίο στήθος, κορμί όπως πρέπει, ούτε αδύνατο ούτε χοντρό, με ωραίες καμπύλες. Και αυτή με σαγήνεψε..Μαζί της η Μαρίνα: Μελαχροινό πιτσιρίκι, με μακριά μαλλιά, μικρό στήθος αλλά το μεγάλο της όπλο η περιφέρειά της, καλοσχηματισμένη και στητή.

Βριλησσού36: Μαρκέλα:Από τα πιο γνωστά στουντιοκόριτσα, ξανθό μαλλί, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί και περιφέρεια...Μαζί της η Ίνα: Μια παρουσία που είναι κρίμα που δουλεύει σε στούντιο...Άχαρη, αγέλαστη, με καμπούρα, χωρίς σεξουαλικότητα...

Βριλησσού36α: Κλαούτνια: Έχει ομορφύνει πολύ το άτιμο, ξανθό μαλλί, ωραίο πρόσωπο, αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και ωραία μικρή περιφέρεια. Μαζί της η Κέλλυ: Πιο νταρντάνα, ψηλή, με ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, φυσικό στήθος 2.5άρι, ωραίες καμπύλες στο κορμί της και σούπερ υπηρεσίες...

Βριλησσού42: Σάσα: Μελαχροινή πλέον, ωραίο πρόσωπο με γαλανά μάτια, ενισχυμένο στήθος, αδύνατο κορμί και ωραία περιφέρεια. Μαζί της η Μαριάννα: Μελαχροινή γυναικάρα, με πανέμορφο πρόσωπο, φυσικό στήθος, και ωραίο κορμί...

Βριλησσού46: Σίντυ: Ξανθιά, με καθημερινό πρόσωπο, με έντονες γωνίες, φυσικό στήθος και κορμί κανονικό με αρκετά κιλάκια...

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Δυνατό η Κρύσταλ αλλά όπως λένε και οι κριτικές εντός δωματίου είναι με το ρολόι.
Θέλω να ρωτήσω για τη Βίβιαν του ίδιου ομίλου παίδες.
Πού είναι; Φαίνεται τούμπανο, δοκίμασε κανείς;

Καμία βυζαρού με φωτό να δούμε, υπάρχει αυτή την εποχή;
Ιζαμπέλα από Κροκεών είναι μούναρος, ανάλογη ψάχνω, με τα κέφια της, δεν θα την ξανατιμήσω.

Η Ιζαμπέλα είναι απίστευτη κουκλάρα, αλλά εντελώς; κομοδίνο...Απαράδεκτη!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αθηνών373: .... Μαζί της το Μαρινάκι: Δεν είναι η Μαρίνα του ίδιου ομίλου, πρόκειται για διαφορετική κοπέλα, αλλά μας απαξίωσε και δεν εμφανίστηκε... :84: :84:

Νεαρότατη, μετρίου αναστήματος, πολύ ισχνή με κάπως "άδειες" γάμπες. Στα θετικά, το ευειδες πρόσωπό της και το μεγάλο στήθος της. Από υπηρεσίες τώρα, δείχνει να το κατέχει, αλλά θέλει λίγο στρώσιμο. Ομιλιτική και "παιχνιδιαρα" πέραν του δέοντος και σε σημείο ενοχλήσεως.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η Ιζαμπέλα είναι απίστευτη κουκλάρα, αλλά εντελώς; κομοδίνο...Απαράδεκτη!!!
συμφωνώ απόλυτα...στη συνάντηση μας προ μιας εβδομάδας η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη, και οι υπηρεσίες της κάτω του μετρίου...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Η Μόνικα η Σέρβα δίνει το κωλί της? γενικά αξίζει στο δωμάτιο?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Μόνικα η Σέρβα δίνει το κωλί της? γενικά αξίζει στο δωμάτιο?
Oχι δεν το δινει.
Εγω περασα μαζι της αρκετα καλα, πριν ενα χρονο περιπου.
Πολλοι συναγωνιστες ομως εχουν "παραππονα' απο την αποδοσγ της......

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991
γνωριζει κανεις η αμαλια απο βριλησσου-κωσταντινουπολεως αν σταματησε ή συνεχιζει να δουλευει?
γιατι εχω καιρο να τη δω στις βαρδιες  :(

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
συμφωνώ απόλυτα...στη συνάντηση μας προ μιας εβδομάδας η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη, και οι υπηρεσίες της κάτω του μετρίου...

Ειλικρινά με κάτι τέτοιες σου ρχεται να κόψεις τελείως τα studio...Μιλάμε λες και σου κάνει χάρη...

omgk3lol

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
Είμαι Αθήνα για λίγες μέρες και έλεγα να κάνω μια βόλτα αλλά επειδή δεν ξέρω τι παίζει είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ. Για αύριο το πρωί έλεγα αλλά οι επιλογές είναι πολλές. Τι θα προτείνατε για να μην κλάψω τα χρήματά μου? Studio πάντα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Είμαι Αθήνα για λίγες μέρες και έλεγα να κάνω μια βόλτα αλλά επειδή δεν ξέρω τι παίζει είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ. Για αύριο το πρωί έλεγα αλλά οι επιλογές είναι πολλές. Τι θα προτείνατε για να μην κλάψω τα χρήματά μου? Studio πάντα.
τι στυλ σου αρέσει? και γυναίκας αλλά και στυλ σεξ μιλάω...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ειλικρινά με κάτι τέτοιες σου ρχεται να κόψεις τελείως τα studio...Μιλάμε λες και σου κάνει χάρη...
όχι και να κόψεις εσύ τα στούντιο...αυτές θα τα κόψουν...και αν δεν το καταλάβουν με την καλή...θα το καταλάβουν αλλιώς...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
συναγωνιστες την καλησπερα μου
info gia to milfadiko στην σερβιων 26?

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Λαιμα. Σαμανθα + Σασα. Σαμανθα + Μαριαννα  :-* :-* :-*

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Oχι δεν το δινει.
Εγω περασα μαζι της αρκετα καλα, πριν ενα χρονο περιπου.
Πολλοι συναγωνιστες ομως εχουν "παραππονα' απο την αποδοσγ της......

σε ευχαριστώ αδερφέ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τι ακριβως θελεις να μαθεις ???
βαρδιες ? υπηρεσιες κάποιας κοπελας/ποιας  ???

:think: :think: :think: :think:

γενικα εχω δει στο νετ κατι καλα milfakia εκει
εκει δουλευει κ η βαλεντινα απο θησεως 365
ο χωρος τι λεει?
σας ευχαριστω πολυ αδερφια
α κ τιμες αν γινεται

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
H Βαλεντίνα δε δουλεύει αυτό το διάστημα στην Αθήνα.

Ο χώρος γενικά είναι παλιός. Αν έχεις συνηθίσει σε στούντιο τύπου Αθηνών 204 και Μπουζιάνη, τότε σίγουρα θα απογοητευτείς. 

σ ευχαριστω φιλε
ειδα φωτο της ηρας της milf κ μου αρεσει αλλα πουθενα κριτικες για την κοπελα
ξερεις τιμες?
ευχαριστω κ παλι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom