Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Οχι δεν εχω περασει απο αυτο το μαγαζι! Πιπινι γαλακτος φαινεται ομως!
Οχι δεν εχω περασει απο αυτο το μαγαζι! Πιπινι γαλακτος φαινεται ομως!
Μην φας καμιά φόλα και μου τα ρίξεις εμένα μετά....είναι λίγο περίεργο το καυλάκι/στυλιάρι...
Εκανε και αναβαθμηση και αυτη!
Που ειναι η βαθμολογια να σε μαυρισω?
Κάνε comments....
Μόνο μια συμβουλή,είναι αγαπουλιάρικο το μωρό και θέλει τρόπο...Ασε να παω να την γνωρισω πρωτα....................
Μόνο μια συμβουλή,είναι αγαπουλιάρικο το μωρό και θέλει τρόπο...
Στο δωμάτιο λέω,θέλει λάου-λάου και θα βγεις κερδισμένος....Να φερω σοκολατακια η ανθοδεσμη?
Δυο ειναι οι πιπες άλλου επιπέδου: Αννα Μαρια και Λαουρα (Sensuality)είπα ότι η πίπα της είναι εφάμιλλη της Άννας Μαρίας...
τελικά δεν έχει βελτιωθεί μετά από τόσο καιρό...κρίμα...και την είχα και εγώ στα υπόψιν...τελικά ή το χεις....ή δεν το χεις...Σονια απο τους Γερμανους:πραγματικα απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη.Δεν μιλαει ελληνικα.Την δοκιμασα πριν απο κανα μηνα -εναμιση.Δυστυχως δεν ηταν καλη στο κρεβατι,ηταν παγωμενη,αμηχανη και μαζεμενη.Προκαταρτικα ελαχιστα και πιπα αεροπιπα με χερι.Η κοπελα ειναι απειρη και δεν εχει εξοικειωθει με το επαγγελμα που κανει.Κριτικη δεν προκειται να γραψω γιατι βαριεμαι,αλλα αφου περασει ευλογο χρονικο διαστημα ωριμανσης της,θα την ξαναδοκιμασω γιατι οπως προειπα ειναι κορμαρα...
ωραία κοπέλα, ξανθιά, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμί, σφιχτό με ωραία περιφέρεια...στα ενδότερα φίλοι που την έχουν τιμήσει λένε για μια καλή, στον μέσο όρο απόδοση, κοπέλα...Αυτή η Μελίντα από Sweet Angels λέει τίποτα;
για πριν από 1,5 μηνα λεει αν διαβασες καλα,ειχαν γραφτει αντιστοιχα σχολια και τοτετελικά δεν έχει βελτιωθεί μετά από τόσο καιρό...κρίμα...και την είχα και εγώ στα υπόψιν...τελικά ή το χεις....ή δεν το χεις...
Αυτός ο ανθρωπισμός σας - και ιδιαίτερα μέσα από οποιεσδήποτε συνθήκες - για τα εργαζόμενα κορίτσια με συγκινεί βαθύτατα!Βραδυνή εκπόρνευση μετά του τίμιου και τιμημένου Cheyenne στα πέριξ για να δούμε αν τα κορίτσια θέλουν κανένα νεράκι, κανέναν χυμό κλπ...