Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οχι δεν εχω περασει απο αυτο το μαγαζι! Πιπινι γαλακτος φαινεται ομως!  :grin:

Μην φας καμιά φόλα και μου τα ρίξεις εμένα μετά....είναι λίγο περίεργο το καυλάκι/στυλιάρι... :cum:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
είπα ότι η πίπα της είναι εφάμιλλη της Άννας Μαρίας... :s&m_1: :s&m_1:
Δυο ειναι οι πιπες άλλου επιπέδου: Αννα Μαρια και Λαουρα (Sensuality)
Τα άλλα όλα είναι ιμιτασιόν. Φαινονται ιδια, δεν είναι ιδια .....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τυποι μου η Αννυ στο μελαντιας 50 , την εχει παρει κανεις , απο φοτο φαινετε τρελο αστερι σε ολα...αν την εχει παρει καποιος ας πει..κριτηκες δεν βλεπο να εχει  :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κόσμιος και όσο πιο ευγενικός γίνεται...

Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από το Βούρβαχη 19, πήρα τηλέφωνο πριν ανέβω για να σιγουρευτώ ότι δουλεύει η Εμμανουέλα. Αφού η κυρία στο τηλέφωνο μου είπε πως όντως δουλεύει, μετά από 5 ακριβώς λεπτά χτύπησα την πόρτα. Απάντηση καμία, ξαναχτύπησα 2η φορά και απάντηση καμία, 3η, 4η, 5η και στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Έφυγα, και μόλις κατέβηκα ξαναπήρα τηλέφωνο λέγοντας το παράπονο μου, και η απάντηση που πήρα ήταν ότι "μήπως ήμουν στο μπάνιο" μα λέω χτύπησα 5 φορές, η κοπέλα δεν μπορούσε να ανοίξει?

Δε ψάχνω να βρω το δίκιο μου, που σίγουρα έχω... αλλά δε γαμιέται ας ρωτήσω την υπεύθυνη που γράφει τις βάρδιες μπας και πάρω καμιά απάντηση πριν αρχίσω τα γαμοσταυριλίκια...

Δηλαδή αυτό που κάνετε και γράφετε τις βάρδιες κάθε μέρα, γιατί το κάνετε? Προφανώς για να μας ενημερώνετε. Και γιατί δεν ανοίγετε τις πόρτες? Δηλαδή πρέπει να κρατάμε χαρτί, να το δείχνουμε στην κάμερα ότι είμαστε από το ίντερνετ για να μας ανοίξετε? Μήπως να γράφουμε και το νικ μας?
Την κυριακή παρεπιμπτόντως είχατε 3η βάρδια την Εμμανουέλα και αντί αυτής πήγα και βρήκα την Ρούμπη. Λίγο σεβασμό και σε αυτούς που έρχοντε από μακριά

Εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, προφανώς τα έχετε κονομήσει και δεν έχετε πλέον ανάγκη. Από εμένα μαύρο από εδώ και πέρα και στα 2 μαγαζιά σας, και δεν πα να φέρετε και  την Sylvia Saint..

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Αυτή η Μελίντα από Sweet Angels λέει τίποτα;

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Σονια απο τους Γερμανους:πραγματικα απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη.Δεν μιλαει ελληνικα.Την δοκιμασα πριν απο κανα μηνα -εναμιση.Δυστυχως δεν ηταν καλη στο κρεβατι,ηταν παγωμενη,αμηχανη και μαζεμενη.Προκαταρτικα ελαχιστα και πιπα αεροπιπα με χερι.Η κοπελα ειναι απειρη και δεν εχει εξοικειωθει με το επαγγελμα που κανει.Κριτικη δεν προκειται να γραψω γιατι βαριεμαι,αλλα αφου περασει ευλογο χρονικο διαστημα ωριμανσης της,θα την ξαναδοκιμασω γιατι οπως προειπα ειναι κορμαρα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σονια απο τους Γερμανους:πραγματικα απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη.Δεν μιλαει ελληνικα.Την δοκιμασα πριν απο κανα μηνα -εναμιση.Δυστυχως δεν ηταν καλη στο κρεβατι,ηταν παγωμενη,αμηχανη και μαζεμενη.Προκαταρτικα ελαχιστα και πιπα αεροπιπα με χερι.Η κοπελα ειναι απειρη και δεν εχει εξοικειωθει με το επαγγελμα που κανει.Κριτικη δεν προκειται να γραψω γιατι βαριεμαι,αλλα αφου περασει ευλογο χρονικο διαστημα ωριμανσης της,θα την ξαναδοκιμασω γιατι οπως προειπα ειναι κορμαρα...
τελικά δεν έχει βελτιωθεί μετά από τόσο καιρό...κρίμα...και την είχα και εγώ στα υπόψιν...τελικά ή το χεις....ή δεν το χεις... :uglystupid: :uglystupid:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αυτή η Μελίντα από Sweet Angels λέει τίποτα;
ωραία κοπέλα, ξανθιά, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμί, σφιχτό με ωραία περιφέρεια...στα ενδότερα φίλοι που την έχουν τιμήσει λένε για μια καλή, στον μέσο όρο απόδοση, κοπέλα... :cheesy:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.197
Πόντοι
3.820
τελικά δεν έχει βελτιωθεί μετά από τόσο καιρό...κρίμα...και την είχα και εγώ στα υπόψιν...τελικά ή το χεις....ή δεν το χεις... :uglystupid: :uglystupid:
για πριν από 1,5 μηνα λεει αν διαβασες καλα,ειχαν γραφτει αντιστοιχα σχολια και τοτε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Βραδυνή εκπόρνευση μετά του τίμιου και τιμημένου Cheyenne στα πέριξ για να δούμε αν τα κορίτσια θέλουν κανένα νεράκι, κανέναν χυμό κλπ...

Τριγγέτα3:Τζούλια: Πανέμορφη, ψηλή,Ρουμάνα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, φυσικό στήθος 3άρι και κορμί πολύ όμορφο συμμετρικό, με άψογη περιφέρεια και πόδια. Σύντομα λέω να κάνω επαναληπτική μιας και πάει καιρός από την πρώτη μας συνάντηση... :grin: :grin:

Συγγρού144: Μαρίνα: Η Ελληνίδα του ομίλου, με μαύρα μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος φυσικό,κορμί με ωραίες καμπύλες και μεγάλο της ατού την περιφέρειά της η οποία ξεχωρίζει...

Αριστοτέλους6: Μπιάνκα: Καστανόξανθο, όμορφο πιτσιρίκι, με ωραίο πρόσωπο και κορμί με ιδιαίτερη έμφαση στην περιφέρειά της...

Αριστοτέλους5: Ρωξάνη: Κοντούλα, μελαχρινή, με φυσικό στήθος, λίγα κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς, και μικρή και πλακουτσωτή κάπως περιφέρεια. Ρομπέρτα: Μελαχρινή και αυτή με μακριά μαλλιά, μεγάλο φυσικό στήθος 4άρι, αρκετά κιλάκια και αυτή παραπανίσια. Δανάη: Μια απόλυτα καθημερινή κοπέλα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που να μου κάνει εντύπωση...

Θησέως40: Έλενα: η γνωστή μελαχροινή Ρουμάνα, επέστρεψε μετά από τις διακοπές της πιο ευδιάθετη από ποτέ. Ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί με ωραία πόδια και περιφέρεια και παιχνιδιάρα φάτσα. Ανίσα:όσο πάει και ομορφαίνει. Σκουρόχρωμη σχετικά, ωραίο πρόσωπο, μοντελέ κορμί, αρκετά "υφάτη" όμως. Τάνια: Η γνωστή σε αυτό το ίδρυμα τα τελευταία χρόνια παρουσία, με παραπανίσια κιλά παντού, πλούσιο στήθος και μέτρια φάτσα...Σοφία: ήταν στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μεγάλης ώρας. Aννα Μαρία:oι συστάσεις είναι περιττές...το καλύτερο τσιμπούκι της Αθήνας και ο κώλος επίσης... :cheesy: :cheesy:

Θησέως35: Μπιάνκα: Μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, με γαλανά μάτια,θαρρείς παιδικό, ωραίο γυμνασμένο κορμί, με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Μαζί της η Έμιλυ: Εντυπωσιακή παρουσία, με ελαφρώς κατσαρό μαλλί, ωραίο πρόσωπο και κορμί πολύ όμορφο. Σύμφωνα με τους μπουρδελάκηδες είναι η κοπέλα που δούλευε ως Άνκα στο Φωκαίας...

Αθηνών204: Ζωή: Μελαχροινή, κοντούλα, με φυσικό στήθος, και όμορφο κορμί. Ιζαμπέλα: το απωθημένο του πασάκου....Ξανθιά, με συμπαθητικό πρόσωπο, με ενισχυμένο 3άρι στήθος, ωραίο κορμί και πόδια και αψεγάδιαστη περιφέρεια. Μόνικα: η επονομαζόμενη και "Σέρβα"...Γυναικάρα, νταρντάνα, κορμάρα, σούπερ αναλογίες, προσωπάρα.....αλλά από υπηρεσίες δεν έχω να θυμάμαι και τα καλύτερα...

Πειραιώς193: Μαριάννα: όμορφη μιλφ, με ξανθά μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί με φυσικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Με ξανάβαλε σε σκέψεις για επαναληπτική...Ράνια: Ξανθά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο, μικρό στήθος, ατσούμπαλό σώμα...μετριοπούλα επιεικώς...

Κων/πόλως94: Νικόλ: είναι η κοπέλα που μέχρι πρόσφατα δούλευε στην Megalexandros chain, κόκκινα μακριά μαλλιά, σκυλέ πρόσωπο, μικρό στήθος, έχει χάσει κάποια κιλά και ωραία σφιχτή περιφέρεια....Βίκυ: για κάποιους....μπουκλωτή μαιμού... :grin: :grin:για μένα γλυκό πιτσιρίκι, με μπουκλωτά μαλλιά, ωραίο στήθος φυσικό σε κοινή θέα, ωραίο κορμί και περιφέρεια και με αρκετά καλές υπηρεσίες στα ενδότερα...

Κων/πόλεως92Α: Φαίη: η κουκλάρα του ομίλου και αυτή με το στήθος της σε κοινή θέα, κορμάρα, με ωραία περιφέρεια και σούπερ υπηρεσίες. Έλενα:Μαύρα μακριά μαλλιά, με κάποια εξτένσιον, σκυλέ πρόσωπο για πολλές μπάτσες, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί...

Κων/πόλεως80: Μαρκέλα: Άλλη μια σταθερή αξία του ομίλου, με σιλικονέ στήθος. ωραίο κορμί και περιφέρεια και ωραίο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Βραδυνή εκπόρνευση μετά του τίμιου και τιμημένου Cheyenne στα πέριξ για να δούμε αν τα κορίτσια θέλουν κανένα νεράκι, κανέναν χυμό κλπ...
Αυτός ο ανθρωπισμός σας - και ιδιαίτερα μέσα από οποιεσδήποτε συνθήκες - για τα εργαζόμενα κορίτσια με συγκινεί βαθύτατα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom