Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βραδυνή εκπόρνευση μετά του τίμιου και τιμημένου Cheyenne στα πέριξ για να δούμε αν τα κορίτσια θέλουν κανένα νεράκι, κανέναν χυμό κλπ...

Θησέως35: Μπιάνκα: Μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, με γαλανά μάτια,θαρρείς παιδικό, ωραίο γυμνασμένο κορμί, με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Μαζί της η Έμιλυ: Εντυπωσιακή παρουσία, με ελαφρώς κατσαρό μαλλί, ωραίο πρόσωπο και κορμί πολύ όμορφο. Σύμφωνα με τους μπουρδελάκηδες είναι η κοπέλα που δούλευε ως Άνκα στο Φωκαίας...

Το νου σας... :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βραδυνή εκπόρνευση μετά του τίμιου και τιμημένου Cheyenne στα πέριξ για να δούμε αν τα κορίτσια θέλουν κανένα νεράκι, κανέναν χυμό κλπ...

Τριγγέτα3:Τζούλια: Πανέμορφη, ψηλή,Ρουμάνα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, φυσικό στήθος 3άρι και κορμί πολύ όμορφο συμμετρικό, με άψογη περιφέρεια και πόδια. Σύντομα λέω να κάνω επαναληπτική μιας και πάει καιρός από την πρώτη μας συνάντηση... :grin: :grin:
Ενιχυμένο λαγέ μου, ενισχυμένο///////

:dunno: :dunno: :dunno:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αυτή η Μελίντα από Sweet Angels λέει τίποτα;
Ειναι η Μελιντα που εργαζοταν για μεγάλο διαστημα στην αλυσιδα Μελαντιας 50 κπ αλλα και στους Γερμανους.
Κορμαρα με φουλ προγραμμα (9τοτε τουλαχιστιον), προσωπο εκφυλο.
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω.
Στα αντιστοιχα μαγαζια μπορεις να βρεις κριτικες της.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τα σεβη μου στον λαγο και στον τιμιο τσεγιεν που δεν σταματουν να τσαρκαρουν και να ενημερωνουν :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απογευματινό πέρασμα  απο Κασσάνδρας  8γ  μετά  τών  συνοδοιπόρων  Cheyenne , Lagonisian & Mpouzoklidos , worκing girls ή  Μαρίνα  καί ή  Βάλια  , έχωντας  κλειδώσει  απο  πρίν  τον  στόχο  μου  που λέγεται  Βάλια  , μια  ψηλή  κοπέλα  με  πολύ όμορφα πιασίματα καί εξ' ίσου  πολύ  όμορφο πρόσωπο  :tits2: με την οποία  είχα  ξανάσυνευρεθεί πρίν  απο  αρκετό καιρό στο Κασσάνδρας 3 , πήρα  το πρόγραμμα  τών  80 €  που περιλάμβάνει  στάση 69 ( δεν το τίμησα για δικούς μου λόγους )  καί ελεύθερο  στοματικό  , ή Βάλια  μία  γυναίκα  που  πραγματικά γεμίζει το κρεβάτι  δεν διέψευσε  τις προσδοκίες μου καί πέρασα  ένα  χαλαρωτικό  ημίωρο σχεδόν  που περιλάμβανε ένα φοβερό καί  βαθύ  στοματικό  με πολύ σάλιο  στον μικρό Don  :pipa2:  όσο  και καραμέλωμα  στα  @@ , εναλλαγή στάσεων ( καρεκλάτο , στα  4 καί ιεραποστολικό ) καί τελείωμα  πάλι με  ακάπωτο  στά  καλοστημένα  βυζόμπαλα  της    ! στην συνέχεια  ολιγόλεπτο  social  καί  μ' ένα  φιλάκι  στο μάγουλο απο  μεριάς  της αποχαιρετισθήκαμε καί ανανεώσαμε  το  ραντεβού μας  για  το  προσεχές  μέλλον , εγώ μετά  αποχώρησα  ενώ  οί  τρείς  caballeros  συνέχισαν  την  βραδυνή τους  περιήγηση  σε  διάφορα  ευαγή ιδρύματα  καί  αναμένουμε  την ενδιαφέρουσα αναφορά τους  :rockon: :rockon: !

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Απογευματινό πέρασμα  απο Κασσάνδρας  8γ  μετά  τών  συνοδοιπόρων  Cheyenne , Lagonisian & Mpouzoklidos , worκing girls ή  Μαρίνα  καί ή  Βάλια  , έχωντας  κλειδώσει  απο  πρίν  τον  στόχο  μου  που λέγεται  Βάλια  , μια  ψηλή  κοπέλα  με  πολύ όμορφα πιασίματα καί εξ' ίσου  πολύ  όμορφο πρόσωπο  :tits2: με την οποία  είχα  ξανάσυνευρεθεί πρίν  απο  αρκετό καιρό στο Κασσάνδρας 3 , πήρα  το πρόγραμμα  τών  80 €  που περιλάμβάνει  στάση 69 ( δεν το τίμησα για δικούς μου λόγους )  καί ελεύθερο  στοματικό  , ή Βάλια  μία  γυναίκα  που  πραγματικά γεμίζει το κρεβάτι  δεν διέψευσε  τις προσδοκίες μου καί πέρασα  ένα  χαλαρωτικό  ημίωρο σχεδόν  που περιλάμβανε ένα φοβερό καί  βαθύ  στοματικό  με πολύ σάλιο  στον μικρό Don  :pipa2:  όσο  και καραμέλωμα  στα  @@ , εναλλαγή στάσεων ( καρεκλάτο , στα  4 καί ιεραποστολικό ) καί τελείωμα  πάλι με  ακάπωτο  στά  καλοστημένα  βυζόμπαλα  της    ! στην συνέχεια  ολιγόλεπτο  social  καί  μ' ένα  φιλάκι  στο μάγουλο απο  μεριάς  της αποχαιρετισθήκαμε καί ανανεώσαμε  το  ραντεβού μας  για  το  προσεχές  μέλλον , εγώ μετά  αποχώρησα   ενώ  οί  τρείς  caballeros  συνέχισαν  την  βραδυνή τους  περιήγηση  σε  διάφορα  ευαγή ιδρύματα  καί  αναμένουμε  την ενδιαφέρουσα αναφορά τους   :rockon: :rockon: !

:smitten:

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
Η Κινεζικη αποβολη την παλευει μετα απο αυτες τις μεγαλες τσαρκες, ελπιζω για να εχουμε τις παντα κατατοπιστικοτατες ενημερωσεις της παρεας. Αντε και καλο καλοκαιρι....

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εχω λεφτα και ορεξη να παω σε ενα στουντιακι τωρα. Τα πιο κοντινα μου ειναι στην Κατεχακη αλλά δεν παύουν να απεχουν 20 Κμ απο το σπίτι μου (χ2) κι ενω θελω να γαμησω βαριεμε πολυ την οδηγηση.

mitsakos70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Υβόννη από Ρεμούνδου 21 σε ποιο studio δουλεύει;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Παρέα με τον cheyenne, mpouzoklidos και don giovanni χθες το βραδάκι κάναμε μια μικρή επιλεκτική τσάρκα προκειμένου να δούμε ορισμένα κορίτσια που μας ενδιέφεραν...

Κασσάνδρας8γ: Βάλια: Ψηλή κοπέλα, νταρντάν, με πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραία μάτια, μακριά μαλλιά καστανόξανθα, ενισχυμένο στήθος και κορμί με ωραίες καμπύλες και "κρατήματα"...Τα υπόλοιπα όπως τα περιγράφει και ο don giovanni που πέρασε μαζί της στα πορνοενδότερα. Μαζί της η μοναδική Μαρίνα: Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια, ωραίο πρόσωπο με χειλάρες, ενισχυμένο στήθος, και ωραίο κορμί γυμνασμένο και με τις σωστές αναλογίες....

Κασσάνδρας4γ: Έλενα:
Αδύνατη, γυμνασμένη μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, εξαιρετική περιφέρεια και υπηρεσίες.

Κων/πόλεως92Α: Σαμπρίνα: Η νέα άφιξη του συγκεκριμένου ομίλου. Μελαχροινά μακριά μαλλιά, ενδιαφέρον πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά, σώμα όπως πρέπει,ούτε αδύνατο, ούτε χοντρό, ωραία περιφέρεια και στήθος. Μου θύμισε λίγο την Αλίνα, του ιδίου ομίλου...

Κων/πόλεως94: Έμιλυ: Γνωστή παρουσία εδώ και χρόνια, σκουρόχρωμη ελαφρώς, καστανόξανθα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, φυσικό στήθος 2.5άρι σε κοινή θέα, και ωραίο κορμί, σφιχτό και αδύνατο.

Αθηνών204: Κρυστάλ: Από τα πιο ωραία πλάσματα που έχω δει. Κοκκινομάλλα, με ωραία φάτσα, παραδόξως ήταν χαμογελαστή και ευγενική, κορμί τρομερό και φοβερό, αρκετά μαυρισμένη, με περιφέρεια που και να θες "αιχμαλωτίζει". ωραία σφιχτά πόδια και γενικά ένα σύνολο πολύ πάνω από το να το χαρακτηρίσεις καλό....τώρα κατάλαβα γιατί τη γάμησε ο PIATSAS....  :uglystupid: :uglystupid: Γκαμπριέλα: όμορφη, μελαχροινή κοπέλα, με ωραίο στήθος και πρόσωπο, ωραία καλλίγραμμα πόδια, περιφέρεια καλοσχηματισμένη. Την είχα τιμήσει σαν Βίβιαν στο Κηφισού30 με άριστες εντυπώσεις. Μαζί τους και η Βίκυ: η γνωστή εξ αλλαγής φύλου κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά και ωραίο κορμί...

Πειραιώς193:Ρεμπέκα: νέα παρουσία στο χώρο, ξανθιά, με συμπαθητικό πρόσωπο, κορμί "στρογγυλό" με αρκετά κιλάκια, χωρίς κάτι άλλο άξιο αναφοράς.Πάντως απέχει αρκετά από τις φωτογραφίες....Μαζί της και η Bianca: Ξανθό, πλατινέ μαλλί, συμπαθητική μουρίτσα, και κορμί καθημερινό, ωραίο...

Μπουζιάνη2:Λουίζα: Νέα άφιξη στο χώρο, με καστανόξανθα μαλλιά μακριά, ωραίο πρόσωπο, και αδύνατο κορμί με ωραία περιφέρεια. Εμφανώς "τρακαρισμένη", λίγο αμήχανη, μας σαλονάρισε δια χειραψίας κάτι που μας άρεσε...

Τατοίου58: Ναταλί: η γνωστή μιλφ, με τα ξανθά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, φυσικό στήθος καιωραίο κορμί "γυναικείο"....περισσότερες λεπτομέρειες από ον Ινδιάνο που την τίμησε...

Τατοίου71: Χριστίνα: Μαύρα μακριά μαλλιά, πρόσωπο εκφραστικό με ωραία μάτια, φυσικό στήθος και ωραίο κορμί με καμπύλες. Άριστες υπηρεσίες όπως διαπίστωσα προχθές εγώ, αλλά και ο Ινδιάνος που την τίμησε χθες στα "καπάκια"...Τζοάννα: Μια από τις αδυναμίες μου. Κατσαρό κόκκινο φουντωτό μαλλί, πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο 3άρι στήθος, ωραίο κορμί, με πολύ όμορφα πόδια και περιφέρεια. Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και πέρασα για δεύτερη φορά στα ενδότερα με ακόμα καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ βελτιωμένη και πιο χαλαρή...Λεπτομέρειες στην κριτική.

Βριλησσού42: Μαριάννα:Γνωστή εδώ και χρόνια, ψηλή, μελαχροινή με μακριά μαλλιά, υπέροχο πρόσωπο, φυσικό στήθος  και κορμί ωραίο με σωστές αναλογίες..Σάσα: Μελαχροινά μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, αδύνατο κορμί και ωραία πόδια και περιφέρεια.

Βριλησσού36: Φαίη: πασίγνωστη πλέον, με "αέρα" έμπειρης γυναίκας, φυσικό στήθος σε κοινή θέα και φοβερό κορμί, αψεγάδιαστο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παρέα με τον cheyenne, mpouzoklidos και don giovanni χθες το βραδάκι κάναμε μια μικρή επιλεκτική τσάρκα προκειμένου να δούμε ορισμένα κορίτσια που μας ενδιέφεραν...

Κασσάνδρας4γ: Έλενα:
Αδύνατη, γυμνασμένη μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, εξαιρετική περιφέρεια και υπηρεσίες.

Ωραίος λαγέ... :cum: :cum: :cum:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κασσάνδρας4γ: Έλενα:[/color] Αδύνατη, γυμνασμένη μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, εξαιρετική περιφέρεια και υπηρεσίες.

Το διαβαζω συνεχεια στις περιγραφες αλλα λεξικο μεταφρασης δεν εχω!!  :grin:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.415
Πόντοι
26.096
Το διαβαζω συνεχεια στις περιγραφες αλλα λεξικο μεταφρασης δεν εχω!!  :grin:
Βέβαια δεν έχω άποψη αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η διατύπωση της ερωτήσεώς σας είναι εξαιρετική!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το διαβαζω συνεχεια στις περιγραφες αλλα λεξικο μεταφρασης δεν εχω!!  :grin:
Δεν "καταλαβαινεις" -δηθεν  :grin:- τι εννοει λεγοντας περιφερεια, ή δεν συμφωνεις οτι η περιφερια της Ελενας ειναι εξαιρετική ?

ΥΓ: Εγω παντως δεν θα την χαρακτηριζα εξαιρετικη την περισφεριεα της   :grin:

Για τους τυπους :
περιφερεια = κωλος

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν "καταλαβαινεις" -δηθεν  :grin:- τι εννοει λεγοντας περιφερεια, ή δεν συμφωνεις οτι η περιφερια της Ελενας ειναι εξαιρετική ?

ΥΓ: Εγω παντως δεν θα την χαρακτηριζα εξαιρετικη την περισφεριεα της   :grin:

Τσιμπησες Ινδιανε γιατι απο σενα εμαθε να γραφει για περιφερειες ο μικρος.

Δεν μου λες οταν γραφεις "Αδύνατη, γυμνασμένη μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, εξαιρετική περιφέρεια και υπηρεσίες."
τι εννοει ο ποιητης? :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τσιμπησες Ινδιανε γιατι απο σενα εμαθε να γραφει για περιφερειες ο μικρος.

Δεν μου λες οταν γραφεις "Αδύνατη, γυμνασμένη μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, εξαιρετική περιφέρεια και υπηρεσίες."
τι εννοει ο ποιητης? :think:
Οτι ειναι μια κοπελα μετριου(-) αναστηματος, χωρις περιττα κιλά,με επιπεδη κοιλια, μπορεις να την πεις αδυνατη, ισια καστανα μαλλία,  απλο καθημερινο γλυκο πρόσωπο.
Το στηθος της ειναι μικρό, οπως αναλόγων διαστασεων και ο κωλος της  :grin:, τον οποιο οπως εγραψα και παραπανω δεν θα τον χαρακτηριζα εξαιρετικο.
Γλυκια/ευχαριστη παρυσια σε γενικές γραμμες, που εμενα ομως δεν με "ψηνει" για την στενωτερη γνωριμία, παρόλο που ο φιλος μου ο λαγος εχει περάσει πολυ καλα΄μαζι της και τις 2 φορες που την εχει τιμησει.

Με προταιρη θητεια στο Φορμιωνος 212 και στην Γερμανικη αλυσιδα/X-Bar, εδω και καποιο διαστημα στον ομιλο Κασσανδρας

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οτι ειναι μια κοπελα μετριου(-) αναστηματος, χωρις περιττα κιλά,με επιπεδη κοιλια, μπορεις να την πεις αδυνατη, ισια καστανα μαλλία,  απλο καθημερινο γλυκο πρόσωπο.
Το στηθος της ειναι μικρό, οπως αναλόγων διαστασεων και ο κωλος της  :grin:, τον οποιο οπως εγραψα και παραπανω δεν θα τον χαρακτηριζα εξαιρετικο.
Γλυκια/ευχαριστη παρυσια σε γενικές γραμμες, που εμενα ομως δεν με "ψηνει" για την στενωτερη γνωριμία, παρόλο που ο φιλος μου ο λαγος εχει περάσει πολυ καλα΄μαζι της και τις 2 φορες που την εχει τιμησει.

Με προταιρη θητεια στο Φορμιωνος 212 και στην Γερμανικη αλυσιδα/X-Bar, εδω και καποιο διαστημα στον ομιλο Κασσανδρας

Καλα εσενα σε εχω παρει πρεφα χρονια τωρα. Σου αρεσουν γυναικες τυπου Κελλυς απο το 104 για να χουφτωνεις βρε αδερφε και να μην πιανεις κοκαλα  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλα εσενα σε εχω παρει πρεφα χρονια τωρα. Σου αρεσουν γυναικες τυπου Κελλυς απο το 104 για να χουφτωνεις βρε αδερφε και να μην πιανεις κοκαλα  :grin:
Ειμαι "παντος καιρου" εγω  :grin:
Μπορει να παω απο την πιο "αφρατη" μεχρι την πιο αδυνατη, απο την πιο ψηλη μεχρι την πιο κοντη, ξανθια  ή μελαχρινη, πιπινι ή milf.
Φτανει να μου κανει το "κλικ"

;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom