Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
οκ σ ευχαριστω πολυ λεω να κανω καταδρομικη αυριο στην ηρα :)
ο χώρος είναι κάτι σαν παλιό σπίτι, κοινόχρηστο μπάνιο, μικρά δωμάτια... κατά την άποψη μου δεν δικαιολογεί το 50άρικο. Προ μηνών είχα τιμήσει μια καινούρια κοπέλα τότε στα 40€. Μετά την είδανε κάπως και το ανεβάσανε στο 50άρικο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ο χώρος είναι κάτι σαν παλιό σπίτι, κοινόχρηστο μπάνιο, μικρά δωμάτια... κατά την άποψη μου δεν δικαιολογεί το 50άρικο. Προ μηνών είχα τιμήσει μια καινούρια κοπέλα τότε στα 40€. Μετά την είδανε κάπως και το ανεβάσανε στο 50άρικο

ok σ ευχαριστω φιλε
δηλ ενα προγραμμα των 50 υπαρχει μονο?
η απο εκει ξεκινΑ

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ok σ ευχαριστω φιλε
δηλ ενα προγραμμα των 50 υπαρχει μονο?
η απο εκει ξεκινΑ
όπως σου είπανε και τα άλλα παιδιά, τώρα ξεκινάει από τα 50, αν ακούσεις κάτι άλλο ενημερωσε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Επισκεψη στο νεο στουντιο 16 στη Φιλικης εταιριας στην Ν. Ιωνια. Βρισκεται πανω απο εναν φουρνο στον πρωτο οροφο. Μαρμαρινα σκαλια, η τσατσα ευγενικη. Ωραιος χωρος, με ωραιες απιχρωσεις, ανετα δωματια πολυτελειας. Εργαζομενη η Αφροδιτη η οποια ειναι η θδια με του 12 και οπως μας επιβεβαιωσε ειναι αδερφακια....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Επίσκεψη προ ολίγου με τον mpouzoklidos&Don giovanni σε ιδρύματα των βορείων προαστείων. Ένα από αυτά και το Τατοίου71 με εργαζόμενο κορίτσι την Χριστίνα. Μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό και εκφραστικό πρόσωπο με ωραία μάτια όλο υποσχέσεις, μικρό στήθος,κορμί ελαφρώς τσουπωτό με ωραίες καμπύλες και πολύ καλή περιφέρεια. Μετά από ένα σύντομο διάλογο στο σαλόνι, και με τον μπούζο να χτυπιέται, πέρασα δωμάτιο... Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Αυτό που πέρασα στο δωμάτιο θα το θυμάμαι καιρό. Καταπληκτική συμμετοχή, ωραίες ατάκες, το στοματικό της απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, εφάμιλλο της Άννας Μαρίας, με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής(και της πολύς ευρύτερης if u know what i mean  ;) ;) :grin: :grin: :grin:), πολλά φιλιά, και ξανά πίπα σα λυσσασμένη. όπως μου είπε είναι το φετίχ της. Στο σεξ άψογη, πολύ αληθοφανής συμμετοχή, χωρίς δυσανασχετήσεις, απρόσκοπτο παιχνίδι με τα πατουσάκια της και εκεί που με ξέρανε...  :boff: :boff: είναι όταν μου είπε να της τα δώσω όλα στο στόμα....Και πάλι πίπα, με παιχνίδια της γλώσσας, βαθιά υγρή, πολύ mouthfucking δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν και μετά από λίγο γέμισα το στοματάκι της με το σπέρμα μου και εμένα να είμαι στα πρόθυρα ανακοπής...Δεν περιγράφω άλλο....Κριτική αύριο...Η κοπέλα μπαίνει στην golden list μου... :headbaning3: :headbaning3:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Επίσκεψη προ ολίγου με τον mpouzoklidos&Don giovanni σε ιδρύματα των βορείων προαστείων. Ένα από αυτά και το Τατοίου71 με εργαζόμενο κορίτσι την Χριστίνα. Μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό και εκφραστικό πρόσωπο με ωραία μάτια όλο υποσχέσεις, μικρό στήθος,κορμί ελαφρώς τσουπωτό με ωραίες καμπύλες και πολύ καλή περιφέρεια. Μετά από ένα σύντομο διάλογο στο σαλόνι, και με τον μπούζο να χτυπιέται, πέρασα δωμάτιο... Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Αυτό που πέρασα στο δωμάτιο θα το θυμάμαι καιρό. Καταπληκτική συμμετοχή, ωραίες ατάκες, το στοματικό της απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, εφάμιλλο της Άννας Μαρίας, με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής(και της πολύς ευρύτερης if u know what i mean  ;) ;) :grin: :grin: :grin:), πολλά φιλιά, και ξανά πίπα σα λυσσασμένη. όπως μου είπε είναι το φετίχ της. Στο σεξ άψογη, πολύ αληθοφανής συμμετοχή, χωρίς δυσανασχετήσεις, απρόσκοπτο παιχνίδι με τα πατουσάκια της και εκεί που με ξέρανε...  :boff: :boff: είναι όταν μου είπε να της τα δώσω όλα στο στόμα....Και πάλι πίπα, με παιχνίδια της γλώσσας, βαθιά υγρή, πολύ mouthfucking δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν και μετά από λίγο γέμισα το στοματάκι της με το σπέρμα μου και εμένα να είμαι στα πρόθυρα ανακοπής...Δεν περιγράφω άλλο....Κριτική αύριο...Η κοπέλα μπαίνει στην golden list μου... :headbaning3: :headbaning3:

Συνελθε!!!  :s&m_3: :s&m_3: Απο την μια μας λες οτι την λενε Χριστινα και απο την αλλη Αννα Μαρια.  :s&m_1: :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αρχίδια, κώλο, μπρος πίσω, πλα΄για, φοβερή πίπα, δάκρυα από τα μάτια με deep throat...και το τελείωμα στο στόμα....απλά magic... :pipa2: :pipa2:

Ππππππππσσσσσσςςςςςςςς,έχεις πλέον τον σεβασμό μου......μύστη μου...το είχες τεράστια ανάγκη......απλά respect/παίρνω κάμψεις... :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ππππππππσσσσσσςςςςςςςς,έχεις πλέον τον σεβασμό μου......μύστη μου...το είχες τεράστια ανάγκη......απλά respect/παίρνω κάμψεις... :rockon: :rockon: :rockon:
και εγώ ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω...κριτική αύριο... :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αρχίδια, κώλο, μπρος πίσω, πλα΄για, φοβερή πίπα, δάκρυα από τα μάτια με deep throat...και το τελείωμα στο στόμα....απλά magic... :pipa2: :pipa2:

Βαλε και μια φωτο της Χριστινας βρε Χριστιανε!!  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Κατι τετοιο ειχα υποψιν!!

URL]

Αλλα δεν δουλευει το λινκ.

Συνημμένα

• X.jpg
    X.jpg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom