jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
50άρικο κανονικά.
οκ σ ευχαριστω πολυ λεω να κανω καταδρομικη αυριο στην ηρα
50άρικο κανονικά.
ο χώρος είναι κάτι σαν παλιό σπίτι, κοινόχρηστο μπάνιο, μικρά δωμάτια... κατά την άποψη μου δεν δικαιολογεί το 50άρικο. Προ μηνών είχα τιμήσει μια καινούρια κοπέλα τότε στα 40€. Μετά την είδανε κάπως και το ανεβάσανε στο 50άρικοοκ σ ευχαριστω πολυ λεω να κανω καταδρομικη αυριο στην ηρα
ο χώρος είναι κάτι σαν παλιό σπίτι, κοινόχρηστο μπάνιο, μικρά δωμάτια... κατά την άποψη μου δεν δικαιολογεί το 50άρικο. Προ μηνών είχα τιμήσει μια καινούρια κοπέλα τότε στα 40€. Μετά την είδανε κάπως και το ανεβάσανε στο 50άρικο
όπως σου είπανε και τα άλλα παιδιά, τώρα ξεκινάει από τα 50, αν ακούσεις κάτι άλλο ενημερωσεok σ ευχαριστω φιλε
δηλ ενα προγραμμα των 50 υπαρχει μονο?
η απο εκει ξεκινΑ
όπως σου είπανε και τα άλλα παιδιά, τώρα ξεκινάει από τα 50, αν ακούσεις κάτι άλλο ενημερωσε
Επίσκεψη προ ολίγου με τον mpouzoklidos&Don giovanni σε ιδρύματα των βορείων προαστείων. Ένα από αυτά και το Τατοίου71 με εργαζόμενο κορίτσι την Χριστίνα. Μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό και εκφραστικό πρόσωπο με ωραία μάτια όλο υποσχέσεις, μικρό στήθος,κορμί ελαφρώς τσουπωτό με ωραίες καμπύλες και πολύ καλή περιφέρεια. Μετά από ένα σύντομο διάλογο στο σαλόνι, και με τον μπούζο να χτυπιέται, πέρασα δωμάτιο... Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Αυτό που πέρασα στο δωμάτιο θα το θυμάμαι καιρό. Καταπληκτική συμμετοχή, ωραίες ατάκες, το στοματικό της απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, εφάμιλλο της Άννας Μαρίας, με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής(και της πολύς ευρύτερης if u know what i mean ;) ;) ), πολλά φιλιά, και ξανά πίπα σα λυσσασμένη. όπως μου είπε είναι το φετίχ της. Στο σεξ άψογη, πολύ αληθοφανής συμμετοχή, χωρίς δυσανασχετήσεις, απρόσκοπτο παιχνίδι με τα πατουσάκια της και εκεί που με ξέρανε... είναι όταν μου είπε να της τα δώσω όλα στο στόμα....Και πάλι πίπα, με παιχνίδια της γλώσσας, βαθιά υγρή, πολύ mouthfucking δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν και μετά από λίγο γέμισα το στοματάκι της με το σπέρμα μου και εμένα να είμαι στα πρόθυρα ανακοπής...Δεν περιγράφω άλλο....Κριτική αύριο...Η κοπέλα μπαίνει στην golden list μου... :headbaning3: :headbaning3:
είπα ότι η πίπα της είναι εφάμιλλη της Άννας Μαρίας...Συνελθε!!! Απο την μια μας λες οτι την λενε Χριστινα και απο την αλλη Αννα Μαρια.
Λαγέ αρχίδια σου έγλυψε...?είπα ότι η πίπα της είναι εφάμιλλη της Άννας Μαρίας...
Λαγέ αρχίδια σου έγλυψε...?
αρχίδια, κώλο, μπρος πίσω, πλα΄για, φοβερή πίπα, δάκρυα από τα μάτια με deep throat...και το τελείωμα στο στόμα....απλά magic...Λαγέ αρχίδια σου έγλυψε...?
αρχίδια, κώλο, μπρος πίσω, πλα΄για, φοβερή πίπα, δάκρυα από τα μάτια με deep throat...και το τελείωμα στο στόμα....απλά magic...
Δεν ξαναλέω τίποτα για λαγό,τέλος.... Τα γάμησε όλα πλέον...Τον καραμελωσε απο πανω μεχρι κατω!
και εγώ ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω...κριτική αύριο...Ππππππππσσσσσσςςςςςςςς,έχεις πλέον τον σεβασμό μου......μύστη μου...το είχες τεράστια ανάγκη......απλά respect/παίρνω κάμψεις...
αρχίδια, κώλο, μπρος πίσω, πλα΄για, φοβερή πίπα, δάκρυα από τα μάτια με deep throat...και το τελείωμα στο στόμα....απλά magic...
και εγώ ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω...κριτική αύριο...
Δεν ξαναλέω τίποτα για λαγό,τέλος.... Τα γάμησε όλα πλέον...
Αμάν και εσύ...Βαλε και μια φωτο της Χριστινας βρε Χριστιανε!!
Ναι μας τα ειπε το Αλικακι!