Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :)  :)  :)  16/7/14 ;evw 20/7/14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Ελενα
Κασσανδρας 3(πανω): κλειστό
Κασσανδρας 4(πανω): κλειστό - κλειστό - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):  Νάνση  - Λαουρίτα - Λαουρίτα/Σαμπρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Νταϊάνα - Έλενα - κλειστό
Κασσανδρας 6: κλειστό - Ζέτα - Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ:    Μόνικα/Βάλια/Μαρίνα - Μαρίνα/Βανέσα/Κωνσταντίνα
Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ράνια/Σοφία - Τάνια
Σολωμού 32Α: Μπιάνκα - Μπιάνκα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επαγγελματικές υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές με έφεραν στο κέντρο της Αθήνας. Έκανα μια στάση στο Κροκεών6 και εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Ιζαμπέλα. Μια κοπέλα που την "κυνηγάω" πολύ καιρό να την πετύχω...αλλά δουλεύει αραιά και μόνο πρωί...Σήμερα λοιπόν έκανα το βήμα για τα ενδότερα. Δεν την είχα ξαναδεί live μόνο μέσω φωτό...Πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραία φατσούλα, και κορμί που "σκοτώνει"...Μοντελέ και γυμνασμένο. Ενισχυμένο στήθος πέτρα 3άρι, ωραία περιφέρεια μικρή και στητή, ωραία πόδια και απαλή επιδερμίδα....Λογικά όλα θα έπρεπε όλα να πάνε τέλεια και να περάσω μοναδικά....αλλά φευ...από την αρχή φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια, με απόμακρο ύφος, σφιγμένη, γουργούριζε και η κοιλιά της...Καμία προσπάθεια για δημιουργία κλίματος...Στην περιποιήσή μου "αγγούρι" δεν κουνιόταν, δε λαλούσε, εντελώς μηχανικά ξεκίνησε να μου παίζει το μόριό μου να σηκωθεί, δίχως ίχνος προκαταρτικών ή "παιχνιδιού"...Η πίπα της μονότονη...Και στο σεξ μια από τα ίδια και μου έβγαλε μια ξινίλα και σε κάποια φάση δυσανασχέτησε με έναν μορφασμό στο πρόσωπο...αφού ήδη έχανα και με μεγάλη διαφορά....αποδέχτηκα το γεγονός και έδωσα λήξη....ουδεμία προσπάθεια από εκείνη να αναστρέψει την κατάσταση...Λεπτομέρειες στην κριτική....

Εμ θα πήγες καί εσύ την ώρα  που θα είχανε  συσσίτιο  καί  την έκοψε λόρδα την δόλια  :tooth: :tooth: :tooth: ! πάλι  καλά  δηλαδή  που  δεν  είχες  καί άλλου είδους...περίεργα  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: !!!

Συνημμένα

• 467066.jpg
    467066.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 21

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
εγώ δυστυχώς δεν έχω τίποτα να θυμάμαι....όλα ήταν κάκιστου επιπέδου...και μιλάμε για έμπειρη κοπέλα στο χώρο...συμβαίνουν αυτά...στο πρόγραμμα είναι...
Δεν εκατσε, ατυχος ησουν. Ειναι με τα φεγγαρια της....Αμα ταιριαξει ομως ειναι απαιχτη σε συνδυασμο με την εμφανιση της.
Αγαπημενη του tenten για αρκετο διαστημα πριν εξαφανιστει για λιγο.

Τελικα δεν ειχες "υποχρεωσεις" στην περιοχη της Δαφνης; Ειδες τι παθαινεις αμα αλλαζεις το προγραμμα;
:-* :-* :-*

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
όσο και να την έσκιζα...το ξύλο πόσο να το σκίσεις??? :S :S κακό στον πούτσο μου θα έκανα...πήγα μετά Κασσάνδρας Νταιάνα και πέρασα μια χαρά...και είμαι της λόγικής, όταν κάτι πάει στραβά, δύσκολα ισιώνει, οπότε το καλύτερο είναι να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν...
επιδη δεν έτυχε να την συναντήσω , η Νταϊάνα τι λέει ???

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
επιδη δεν έτυχε να την συναντήσω , η Νταϊάνα τι λέει ???
Ξανθια pro milf Ρωσιδα, με μακριά πλεον μαλλία. Γαλάζια μάτια, όμορφο πρόσωπο με σαρκωδη χείλη και εντονα τα χαρακτηριστιά της φυλής της.
Σωμα καλοφτειαγμένο ενισχυμένο πλούσιο στηθος.
Την εχω τιμησει αρκετες φορες, αλλα αρκετα χρόνια πριν με πολυ καλες εντυπωσεις σε κλιμα gfe.
Δεν εχει τυχει να την δω μετα την επανεμφάνιση της, αλλα η περιγραφη του φιλου μου του λαγού με έβαλε σε σκεψεις για μια νεα συναντηση....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειχα πολύ καιρό να περάσω από τους Γερμανούς
πέρασα λοιπόν από Τριγγέτα.
Εντός η Αλεξάνδρα
όμορφη κοπέλα που θα με έπαιρνε μέσα .... αν δεν ρωτούσα πρόγραμμα

Εκεί λοιπόν άρχισαν τα ωραία
50 το απλό (μέχρι εδώ καλά)
70 το ασκούφωτο και αν δεν κάνω λάθος το 69 επισης (το οποίο μου το παρουσίασε σαν φουλ πρόγραμμα

και 100 το μισάωρο... εδώ γέλασα

Δηλαδή της λέω το 50ρικο τι ειναι;
Μου λέει 1 τεταρτο

Ειχα φυγει σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ξανθια pro milf Ρωσιδα, με μακριά πλεον μαλλία. Γαλάζια μάτια, όμορφο πρόσωπο με σαρκωδη χείλη και εντονα τα χαρακτηριστιά της φυλής της.
Σωμα καλοφτειαγμένο ενισχυμένο πλούσιο στηθος.
Την εχω τιμησει αρκετες φορες, αλλα αρκετα χρόνια πριν με πολυ καλες εντυπωσεις σε κλιμα gfe.
Δεν εχει τυχει να την δω μετα την επανεμφάνιση της, αλλα η περιγραφη του φιλου μου του λαγού με έβαλε σε σκεψεις για μια νεα συναντηση....
ο καιρός γαρ εγγύς... :grin: :grin: αρκετά παθιάρα στο κρεβάτι, με διάθεση να σε ικανοποιήσει, με καλή ανταπόκριση στην περιποίησή μου και ιδιαίτερα στο στοματικό μου, πεντακάθαρη και το ίδιο απαιτεί και από τον παρτενέρ της, και στο σεξ με "υψηλή" συμμετοχή...είναι τρομερά καλοδιατηρημένη, έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δεν εκατσε, ατυχος ησουν. Ειναι με τα φεγγαρια της....Αμα ταιριαξει ομως ειναι απαιχτη σε συνδυασμο με την εμφανιση της.
Αγαπημενη του tenten για αρκετο διαστημα πριν εξαφανιστει για λιγο.

Τελικα δεν ειχες "υποχρεωσεις" στην περιοχη της Δαφνης; Ειδες τι παθαινεις αμα αλλαζεις το προγραμμα;
:-* :-* :-*
άμα είναι να παίξω τζόκερ καλύτερα...δεν μπορώ να στοιχηματίζω για το αν έχει κεφάκια η δεσποινίς Ιζαμπέλα... :tickedoff: :tickedoff:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ειχα πολύ καιρό να περάσω από τους Γερμανούς
πέρασα λοιπόν από Τριγγέτα.
Εντός η Αλεξάνδρα
όμορφη κοπέλα που θα με έπαιρνε μέσα .... αν δεν ρωτούσα πρόγραμμα

Εκεί λοιπόν άρχισαν τα ωραία
50 το απλό (μέχρι εδώ καλά)
70 το ασκούφωτο και αν δεν κάνω λάθος το 69 επισης (το οποίο μου το παρουσίασε σαν φουλ πρόγραμμα

και 100 το μισάωρο... εδώ γέλασα

Δηλαδή της λέω το 50ρικο τι ειναι;
Μου λέει 1 τεταρτο

Ειχα φυγει σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα....
δεν παίζει ασκούφωτο στην συγκεκριμένη αλυσίδα, τουλάχιστον επίσημα
εγώ τις προάλλες που πήγα για την Ιζαμπέλλα η οποία αποτελεί απωθημένο μου, ρώτησα για τους χρόνους, και μου είπαν
50€ το απλό και 15 λεπτά, και 70€ με 20 λεπτά, ενδιαφερόμουνα για το πρόγραμμα των 70€
και εγώ είχα φύγει στα 30 δευτερόλεπτα, καθότι προς στιγμήν πήγα να το σκεφτώ, αλλά στο τέλος η λογική επικράτησε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εγώ τις προάλλες που πήγα για την Ιζαμπέλλα η οποία αποτελεί απωθημένο μου, ρώτησα για τους χρόνους, και μου είπαν
50€ το απλό και 15 λεπτά, και 70€ με 20 λεπτά, ενδιαφερόμουνα για το πρόγραμμα των 70€
και εγώ είχα φύγει στα 30 δευτερόλεπτα, καθότι προς στιγμήν πήγα να το σκεφτώ, αλλά στο τέλος η λογική επικράτησε
πρέπει να κάνεις κάποια "υποχώρηση" αν θες να τιμήσεις το απωθημένο σου...καλά μη φανταστείς ρε παιδί μου ότι κρατάνε και επακριβώς τους χρόνους....+10/-10 πάντα παίζει... ;) ;)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
πρέπει να κάνεις κάποια "υποχώρηση" αν θες να τιμήσεις το απωθημένο σου...καλά μη φανταστείς ρε παιδί μου ότι κρατάνε και επακριβώς τους χρόνους....+10/-10 πάντα παίζει... ;) ;)
την σκέφτομαι πολύ καιρό αυτή την "υποχώρηση" που λες, αλλά στο τέλος όλο κάτι πάει λάθος  :think:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
πολύ όμορφη κοπέλα,με σούπερ φάτσα και ωραίο κορμί...Φίλος που τη δοκίμασε δεν ενθουσιάστηκε, αλλά δεν τα κλαίει κιόλας...θέλει βελτίωση όπως είπε...η πίποα της όμως όπως είπε είναι τρομερή με τις ματάρες της να σε κοιτάνε...

την είχα δοκιμάσει την 1η εβδομάδα που εμφανίστηκε.
στήσιμο στα 4 ήταν για κλάματα, σα να μη θέλει να σε αφήσει να μπεις.
Πίπα μηχανική, πιστονοειδής πάνω κάτω δίχως χάρη
δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα, αλλά δε θα τα έδινα ούτε για να με κυττάνε οι ματάρες της.
Αν ήταν να δίνω λεφτά για να με κυττάνε ματάρες, πάω σε καμμιά κτηνοτροφική μονάδα, δίνω 5 ευρώ και κάθομαι κανένα 2ωρο να με κυττάνε κατάματα οι αγελάδες τους.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
την σκέφτομαι πολύ καιρό αυτή την "υποχώρηση" που λες, αλλά στο τέλος όλο κάτι πάει λάθος  :think:
καλέ μου φίλε ξέρεις κάτι?? όσο θα το αφήνεις να "πηγαίνει κάτι λάθος" τόσο θα πηγαίνει συνέχεια...πρέπει να πας αποφασισμένος, να μπεις, δώσε το άτιμο το 70άρι και μην σκέφτεσαι τα χιλιάδες αν, ίσως και μπορεί...ο αντικειμενικός στόχος είναι να περάσεις με την κορασίδα που σου έχει "γυαλίσει" εδώ και τόσο καιρό....δεν γίνεται αλλιώς...αν φοβάσαι για το χρόνο ότι θα σημάνει λήξις πρόωρα απλά μπορείς να συνεννοηθείς με την υπηρεσία(ή να πω ρεσεψιονίστ καλύτερα? :grin: :grin:) να υπάρξει μια ελαστικότητα....και αν δεν πας σε μέρα και βάρδια με κόσμο και κίνηση δεν νομίζω να έχεις θέμα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ποτε δεν κλαιω το 50 αρικο γιατι και επιπλο να ειναι εσυ παιρνεις πρωτοβουλια. Η μονη εξαιρεση οταν αρχισει μη αυτο και μη εκεινο και μην ακουμπας.  ;)
E συνηθως το κανουν..!Θυμαμαι στα χανια ενα καλοκαιρι....με το που φοραει την καποτα σε πεσμενο μοριο αρχιζει τα αχ-βαχ κ ουτε καν ειχα μπει μεσα..! Οταν πιανω βυζι λεει οχι γιατι με ποναει ειναι φρεσκο....παω να πιασω κεφαλι οχι γιατι ειμαι αβαμενη κ εχω φτιαξει τα μαλλια..! Την διαολοστιλα κ πηρα τα 30 ευρα πισω...με την απειλη οτι θα φερω 10 συντεκνους κ θα φωναζουμε απεξω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715

Μερκελισμός...
αν και υπάρχουν 1-2 κορίτσια ακόμα εκεί που δεν ακολουθούν τις προσταγές της Άντζελας κατά γράμμα.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Μιας και βρεθηκα αθηνα για δουλειες ειπα να κανω μια βολτα προς γκαζι να δω τι παιζει....Κατα τις 9μιση με 10παρα ημουν στην περιοχη και μπορω να πω οτι το επιπεδο των κοριτσιων ηταν ιδιατερα ψηλο...

Μεγ Αλεξναδρου 133.Η πορνοσταρ πλεον του ομιλου,Κλαουντια,εχει ομορφυνει επικινδυνα με πολυ ναζι,ειναι πρωτη προτεραιοτητα για εμενα μολις εχω το απαραιτητο μπατζετ..

Κωνσταντινουπολεως 80.Η αρτι αφιχθεις απο τις διακοπες και μαυρισμενη,Φαιη.Επισης πολυ ομορφη παρουσια με απιθανο στηθος και φοβερα ποδια.

Κωνσταντινουπολεως 92Α.2  κοριτσια.Η σεξυ κι οποιος αντεξει μαρκελα,με εξαιρετικο μαυρισμα και πραγματικα πιο ομορφη απο την τελευταια φορα που την ειχα δει πριν κανα χρονο,και η μαλλον αδιαφορη(για τα γουστα μου)τζεσικα.

Κωνσταντινουπολεως 94.Βικυ ενα καστανοξανθο,μετριου αναστηματος αλλα με ωραιες αναλογιες και εκφυλο προσωπο.Εντονη καυλαντα στο σαλονι.Δεν ξερω για τις υπηρεσιες της εντος αλλα απο πλευρας εμφανισης αξιζει ενα τεστ ντραιβ

Κασσανδρας 8γ.Βγηκε ολογυμνη η βαλια.Ομορφο προσωπο,αναστημα νταρντανας αλλα αδυνατισμενη νομιζω απο την τελευταια φορα που την ειχα δει

Κασσανδρας 3.Η λαουρα.Ομορφη παρουσια,ψηλη με απιθανο στηθος.

Κασσανδρας 4β.Λαουριτα ισως η πιο μετρια παρουσια που ειδα.Μελαχρινη skinny με μετριο προσωπο κατα τη γνωμη μου.

Σπυρου πατση 40 ενα καστανοξανθο κοντοπουτανο,καινουρια κοπελα ειπε η υπηρεσια.Ομορφη κοπελιτσα αν και μ κανε εντυπωση που κανε σαλοναρισμα με τη σαγιοναρ.φευγοντας φωναζε απο την πορτα ελα πισω δεν θα βρεις καλυτερη... :free-indifferent-smileys-746:

Μια παρατηρηση σχετικα με τα προγραμματα του κασσανδρας.Περιμενα μεχρι τις 12 παρα κατι ν ανοιξει το 4παν οπου συμφωνα με το προγραμμα θα δουλευε η αννα αλλα τελικα ανοιξε με αλλη κοπελα.Πολλοι παμε με βαση το προγραμμα και δεν μενουμε διπλα.Ας μην γινονται τοσο συχνα ανακριβειες

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ωφείλω εύσημα στο στούντιο Ηλία Ηλιού 82 (αλυσίδα με το Βούρβαχη 19 και δεν ξέρω και ποια άλλα) και τα απονέμω από εδώ:

Κατά τις 22:15 σήμερα (Τετάρτη 16 Ιουλίου) έκανα μια περατζάδα απ' το ΗΗ82 για να τεστάρω τη milf Στεφανία, την είχα στόχο από καιρό.
Όλα καλά, και για το καλό χούφτωμα έχω βγάλει το ρολόϊ μου και το έχω αφήσει στο κομοδίνο.
Φεύγοντας (περί τις 22:50), ξέχασα να το ξαναφορέσω. Αξία του 700~1.000 ευρώ (όχι γνωστή μάρκα, αλλά τόσο κάνει καινούριο).
Το κατάλαβα όταν πια είχα φτάσει σπίτι (και μένω μακριά).
Τηλεφώνησα στο μαγαζί κατά τις 23:10 (υπάρχει το σταθερό τηλέφωνο στις λίστες).
Η κυρία που ήταν όταν πήγα είχε φύγει, το ίδιο και η Στεφανία. Είχαν αλλάξει βάρδια.
Ήταν ο κύριος που κρατάει το μαγαζί τη νύχτα:
-"Ξέρετε, ήμουν εκεί νωρίτερα, και άφησα το ρολόϊ μου".
-"Ναι, εδώ είναι, μου το άφησε η κυρία".
-"Θα περάσω να το πάρω".
Το οποίο και έγινε.

Μπράβο στους ανθρώπους, θα μπορούσαν να κάνουν τους κινέζους, αλλά δεν είναι τέτοια πάστα.

Ευχαριστώ και δημοσίως.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
την σκέφτομαι πολύ καιρό αυτή την "υποχώρηση" που λες, αλλά στο τέλος όλο κάτι πάει λάθος  :think:
Αστο να παει στο .....καλο!!! Ειναι σχεδον βεβαιο που θα καταληξει....
Και μετα θα μαλλιοτραβιομαστε παλι με το Γερμανοεκπροσωπο.  :argue:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom