LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πότε θα έρθεις για τσάρκα ρε χαραμοφάη;
Μονο αμα ερθει κι ο άλεξ
Πότε θα έρθεις για τσάρκα ρε χαραμοφάη;
Επαγγελματικές υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές με έφεραν στο κέντρο της Αθήνας. Έκανα μια στάση στο Κροκεών6 και εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Ιζαμπέλα. Μια κοπέλα που την "κυνηγάω" πολύ καιρό να την πετύχω...αλλά δουλεύει αραιά και μόνο πρωί...Σήμερα λοιπόν έκανα το βήμα για τα ενδότερα. Δεν την είχα ξαναδεί live μόνο μέσω φωτό...Πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ωραία φατσούλα, και κορμί που "σκοτώνει"...Μοντελέ και γυμνασμένο. Ενισχυμένο στήθος πέτρα 3άρι, ωραία περιφέρεια μικρή και στητή, ωραία πόδια και απαλή επιδερμίδα....Λογικά όλα θα έπρεπε όλα να πάνε τέλεια και να περάσω μοναδικά....αλλά φευ...από την αρχή φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια, με απόμακρο ύφος, σφιγμένη, γουργούριζε και η κοιλιά της...Καμία προσπάθεια για δημιουργία κλίματος...Στην περιποιήσή μου "αγγούρι" δεν κουνιόταν, δε λαλούσε, εντελώς μηχανικά ξεκίνησε να μου παίζει το μόριό μου να σηκωθεί, δίχως ίχνος προκαταρτικών ή "παιχνιδιού"...Η πίπα της μονότονη...Και στο σεξ μια από τα ίδια και μου έβγαλε μια ξινίλα και σε κάποια φάση δυσανασχέτησε με έναν μορφασμό στο πρόσωπο...αφού ήδη έχανα και με μεγάλη διαφορά....αποδέχτηκα το γεγονός και έδωσα λήξη....ουδεμία προσπάθεια από εκείνη να αναστρέψει την κατάσταση...Λεπτομέρειες στην κριτική....
Δεν εκατσε, ατυχος ησουν. Ειναι με τα φεγγαρια της....Αμα ταιριαξει ομως ειναι απαιχτη σε συνδυασμο με την εμφανιση της.εγώ δυστυχώς δεν έχω τίποτα να θυμάμαι....όλα ήταν κάκιστου επιπέδου...και μιλάμε για έμπειρη κοπέλα στο χώρο...συμβαίνουν αυτά...στο πρόγραμμα είναι...
επιδη δεν έτυχε να την συναντήσω , η Νταϊάνα τι λέει ???όσο και να την έσκιζα...το ξύλο πόσο να το σκίσεις??? :S :S κακό στον πούτσο μου θα έκανα...πήγα μετά Κασσάνδρας Νταιάνα και πέρασα μια χαρά...και είμαι της λόγικής, όταν κάτι πάει στραβά, δύσκολα ισιώνει, οπότε το καλύτερο είναι να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν...
Ξανθια pro milf Ρωσιδα, με μακριά πλεον μαλλία. Γαλάζια μάτια, όμορφο πρόσωπο με σαρκωδη χείλη και εντονα τα χαρακτηριστιά της φυλής της.επιδη δεν έτυχε να την συναντήσω , η Νταϊάνα τι λέει ???
ο καιρός γαρ εγγύς... αρκετά παθιάρα στο κρεβάτι, με διάθεση να σε ικανοποιήσει, με καλή ανταπόκριση στην περιποίησή μου και ιδιαίτερα στο στοματικό μου, πεντακάθαρη και το ίδιο απαιτεί και από τον παρτενέρ της, και στο σεξ με "υψηλή" συμμετοχή...είναι τρομερά καλοδιατηρημένη, έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί...Ξανθια pro milf Ρωσιδα, με μακριά πλεον μαλλία. Γαλάζια μάτια, όμορφο πρόσωπο με σαρκωδη χείλη και εντονα τα χαρακτηριστιά της φυλής της.
Σωμα καλοφτειαγμένο ενισχυμένο πλούσιο στηθος.
Την εχω τιμησει αρκετες φορες, αλλα αρκετα χρόνια πριν με πολυ καλες εντυπωσεις σε κλιμα gfe.
Δεν εχει τυχει να την δω μετα την επανεμφάνιση της, αλλα η περιγραφη του φιλου μου του λαγού με έβαλε σε σκεψεις για μια νεα συναντηση....
άμα είναι να παίξω τζόκερ καλύτερα...δεν μπορώ να στοιχηματίζω για το αν έχει κεφάκια η δεσποινίς Ιζαμπέλα...Δεν εκατσε, ατυχος ησουν. Ειναι με τα φεγγαρια της....Αμα ταιριαξει ομως ειναι απαιχτη σε συνδυασμο με την εμφανιση της.
Αγαπημενη του tenten για αρκετο διαστημα πριν εξαφανιστει για λιγο.
Τελικα δεν ειχες "υποχρεωσεις" στην περιοχη της Δαφνης; Ειδες τι παθαινεις αμα αλλαζεις το προγραμμα;
:-* :-* :-*
δεν παίζει ασκούφωτο στην συγκεκριμένη αλυσίδα, τουλάχιστον επίσημαειχα πολύ καιρό να περάσω από τους Γερμανούς
πέρασα λοιπόν από Τριγγέτα.
Εντός η Αλεξάνδρα
όμορφη κοπέλα που θα με έπαιρνε μέσα .... αν δεν ρωτούσα πρόγραμμα
Εκεί λοιπόν άρχισαν τα ωραία
50 το απλό (μέχρι εδώ καλά)
70 το ασκούφωτο και αν δεν κάνω λάθος το 69 επισης (το οποίο μου το παρουσίασε σαν φουλ πρόγραμμα
και 100 το μισάωρο... εδώ γέλασα
Δηλαδή της λέω το 50ρικο τι ειναι;
Μου λέει 1 τεταρτο
Ειχα φυγει σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα....
πρέπει να κάνεις κάποια "υποχώρηση" αν θες να τιμήσεις το απωθημένο σου...καλά μη φανταστείς ρε παιδί μου ότι κρατάνε και επακριβώς τους χρόνους....+10/-10 πάντα παίζει... ;) ;)δεν παίζει ασκούφωτο στην συγκεκριμένη αλυσίδα, τουλάχιστον επίσημα
εγώ τις προάλλες που πήγα για την Ιζαμπέλλα η οποία αποτελεί απωθημένο μου, ρώτησα για τους χρόνους, και μου είπαν
50€ το απλό και 15 λεπτά, και 70€ με 20 λεπτά, ενδιαφερόμουνα για το πρόγραμμα των 70€
και εγώ είχα φύγει στα 30 δευτερόλεπτα, καθότι προς στιγμήν πήγα να το σκεφτώ, αλλά στο τέλος η λογική επικράτησε
την σκέφτομαι πολύ καιρό αυτή την "υποχώρηση" που λες, αλλά στο τέλος όλο κάτι πάει λάθοςπρέπει να κάνεις κάποια "υποχώρηση" αν θες να τιμήσεις το απωθημένο σου...καλά μη φανταστείς ρε παιδί μου ότι κρατάνε και επακριβώς τους χρόνους....+10/-10 πάντα παίζει... ;) ;)
πολύ όμορφη κοπέλα,με σούπερ φάτσα και ωραίο κορμί...Φίλος που τη δοκίμασε δεν ενθουσιάστηκε, αλλά δεν τα κλαίει κιόλας...θέλει βελτίωση όπως είπε...η πίποα της όμως όπως είπε είναι τρομερή με τις ματάρες της να σε κοιτάνε...
καλέ μου φίλε ξέρεις κάτι?? όσο θα το αφήνεις να "πηγαίνει κάτι λάθος" τόσο θα πηγαίνει συνέχεια...πρέπει να πας αποφασισμένος, να μπεις, δώσε το άτιμο το 70άρι και μην σκέφτεσαι τα χιλιάδες αν, ίσως και μπορεί...ο αντικειμενικός στόχος είναι να περάσεις με την κορασίδα που σου έχει "γυαλίσει" εδώ και τόσο καιρό....δεν γίνεται αλλιώς...αν φοβάσαι για το χρόνο ότι θα σημάνει λήξις πρόωρα απλά μπορείς να συνεννοηθείς με την υπηρεσία(ή να πω ρεσεψιονίστ καλύτερα? ) να υπάρξει μια ελαστικότητα....και αν δεν πας σε μέρα και βάρδια με κόσμο και κίνηση δεν νομίζω να έχεις θέμα...την σκέφτομαι πολύ καιρό αυτή την "υποχώρηση" που λες, αλλά στο τέλος όλο κάτι πάει λάθος
E συνηθως το κανουν..!Θυμαμαι στα χανια ενα καλοκαιρι....με το που φοραει την καποτα σε πεσμενο μοριο αρχιζει τα αχ-βαχ κ ουτε καν ειχα μπει μεσα..! Οταν πιανω βυζι λεει οχι γιατι με ποναει ειναι φρεσκο....παω να πιασω κεφαλι οχι γιατι ειμαι αβαμενη κ εχω φτιαξει τα μαλλια..! Την διαολοστιλα κ πηρα τα 30 ευρα πισω...με την απειλη οτι θα φερω 10 συντεκνους κ θα φωναζουμε απεξω.Ποτε δεν κλαιω το 50 αρικο γιατι και επιπλο να ειναι εσυ παιρνεις πρωτοβουλια. Η μονη εξαιρεση οταν αρχισει μη αυτο και μη εκεινο και μην ακουμπας. ;)
δεν παίζει ασκούφωτο στην συγκεκριμένη αλυσίδα, τουλάχιστον επίσημα
εγώ τις προάλλες που πήγα για την Ιζαμπέλλα η οποία αποτελεί απωθημένο μου, ρώτησα για τους χρόνους, και μου είπαν
50€ το απλό και 15 λεπτά, και 70€ με 20 λεπτά, ενδιαφερόμουνα για το πρόγραμμα των 70€
και εγώ είχα φύγει στα 30 δευτερόλεπτα, καθότι προς στιγμήν πήγα να το σκεφτώ, αλλά στο τέλος η λογική επικράτησε
Μούναρος.Κασσανδρας 8γ.Βγηκε ολογυμνη η βαλια.
Αστο να παει στο .....καλο!!! Ειναι σχεδον βεβαιο που θα καταληξει....την σκέφτομαι πολύ καιρό αυτή την "υποχώρηση" που λες, αλλά στο τέλος όλο κάτι πάει λάθος