Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
...κι όπως εμφανίσθηκε η Ρία έτσι κι εξαφανίσθηκε από όλα τα προγράμματα του ομίλου: σαν διάττων αστέρας, αφήνοντας πίσω μια γλυκειά ανάμνηση, μια ουρά από απαλό άρωμα να με συντροφεύει σε αυτή τη βασανιστική πορεία προς την αποσύνθεση.
έτσι γίνεται συνήθως...κάνουν μια αρπαχτή και...χαίρετε..εκτός αν είναι στις"δύσκολες μέρες" της... :cheesy: :cheesy:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
θα του πω 2 "κουβέντες" και θα τον φέρω από εκεί...μην ανησυχείς.... :grin: :grin: :grin:
Α!!! για να μην ξεχνιόμαστε αυτές τις ημέρες σας έχω έκπληξη, στο xbar, σε όλα τα κουρασμένα παλικάρια, ινδιάνους, κερβέρες οργκάσμο και φυσικά τον περιβόητο λαγό, όχι της Χρυσής Αυγής, τον άλλον του μπου :2funny: -αν ξεχνάμε κανέναν συγχωρέστε μας -κερνάμε ποτό και ξηροκάρπια για να μας καταθέσετε εντυπώσεις, στο τετ-α-τετ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Α!!! για να μην ξεχνιόμαστε αυτές τις ημέρες σας έχω έκπληξη, στο xbar, σε όλα τα κουρασμένα παλικάρια, ινδιάνους, κερβέρες οργκάσμο και φυσικά τον περιβόητο λαγό, όχι της Χρυσής Αυγής, τον άλλον του μπου :2funny: -αν ξεχνάμε κανέναν συγχωρέστε μας -κερνάμε ποτό και ξηροκάρπια για να μας καταθέσετε εντυπώσεις, στο τετ-α-τετ.
παρεπιμπτόντος και μιας και το ανέφερες, πέρασα για μπύρα το Σάββατο ξημερώματα με τον Mpouzoklido, υπάρχει και η ενημέρωσή μου. Πολύ καλός ο χώρος σας, τουλάχιστον κάτω που έκατσα, αλλά τα μάτια μου πετάχτηκαν έξω με τον χορό της Αλεσάντρας, και το κούνημα της Άντρεα μπροστά μου.

Να είσαι καλά, σε ευχαριστούμε για την πρόταση.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
never say never αναθεώρησε όμως για την Ελίζα η κοπέλα τα σπάει εδώ και καιρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αφήνοντας πτώματα στο πέρασμα της. Τυφώνας κανονικός να πούμε :tits:
Μακαρι να αλλαξε νοοτροπια στις υπηρεσιες της, αφου απο εμφανιση "σκιζει".
Προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν κοπελα, ομως με "φρεναρει" η φημη της.
Εχω ομως και μια θετικη πληροφορια, οποτε οπως σωστα λες "never say never".

θα δουμε...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μωρε ασε τα ξυροκαρπια  :grin:, την Αιμιλια την Πολωνεζα (ετσι τουλαχιστον συστηθηκε) που ηταν την νυχτα του Α. Βαλεντινου στο X-Bar θα την δουεμ σε studio.
Μιλαω για την κοπελα με το πλουσιο στηθος, ισια μακρυα σκουρα μαλλία, ελαφρως Ευρασιατικα χαρακτηριστικα. Ντυμενη με δαντελωτο ολοσωμο ημιοδιαφανες κολλητο κορμακι, που αφηνε την φαντασια να οργιαζει. Μονο ο χορος της Αντρεα και της Αλεσαντρα ηταν ικανα να παρουν τα ματια μου απο πανω της  :grin:

Ομολογω οτι τοσα χρονια "καριερας" λιγες φορες εχω δει πρωτη φορα κοπεα και να ενθουσιαζομαι ετσι.
Και απ οτι εμαθα στα ενδοτερα ηταν super με δυο φιλους που την τιμησαν.

Και κατι αλλο : Ουτε στα προγραμματα του X-Bar την βλεπω.
Μια εμφανιση ηταν και παει ? ? ?

ΥΓ: Πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τις εντυπωσεις μας. Σαν πρωτη "πασα" εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα με τους χορούς.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Αλεξια  :-*
Τεταρτη - Ρεγγινα + Λαιμα. Σαμανθα + Αλεξια. Μαργκω + Λιλιαν  :-* :-* :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μελαντίας χτες βραδάκυ η Τζωρτζιάνα με τη Χρύσα. Ιταλίδα λέει η πρώτη, ελληνίδα η δεύτερη. Η Τζωρτζιάνα είναι μελαχρινό πιπίνι αδύνατο με καρέ μαλλάκι και πρόσωπο που παραπέμπει σε μαθητριούλα. Την έχω ξαναδεί μάλλον στη Φυλής.

Για δώσε πληροφορίες.....Φυλής με τι όνομα δούλευε..... Τζωρτζιάννα θυμάμαι μόνο την πρώην Μεταξιώτισα.... :boobies:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα συναγωνιστες νυχτερινη βολτα σε καποια στουντιο μιας και ειχα ρεπο πριν απο λιγη ωρα. Κασσανδρας8Γ Τζουλια και Βαλια(φοραδα)με Μαρινα,Κασσανδρας3κατω Λουιζα,Κασσανδρας6 Ιρενα,Κασσανδρας4Γ Λαουριτα πολυ καλη με ωραιο στυλακι και φιλικοτατη διαθεση στο σαλονι,Κωσταντινουπολεως80 μια Ελιζαμπεθ,Κωσταντινουπολεως94 Βικυ ειπε οτι ειναι απο Ισπανια για αλβανιδα εμοιαζε περισσοτερο συμπαθητικη παντως,Μεγαλου αλεξανδρου133 Μαριαννα ψηλη ειπε οτι ειναι απο σερβια, αυτα τα ολιγα δεν συνεχισα παρακατω καλο ξημερωμα σε ολους

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
kαλημερα συναγωνιστες νυχτερινη βολτα σε καποια στουντιο μιας και ειχα ρεπο πριν απο λιγη ωρα. Κασσανδρας8Γ Τζουλια και Βαλια(φοραδα)με Μαρινα,Κασσανδρας3κατω Λουιζα,Κασσανδρας6 Ιρενα,Κασσανδρας4Γ Λαουριτα πολυ καλη με ωραιο στυλακι και φιλικοτατη διαθεση στο σαλονι,Κωσταντινουπολεως80 μια Ελιζαμπεθ,Κωσταντινουπολεως94 Βικυ ειπε οτι ειναι απο Ισπανια για αλβανιδα εμοιαζε περισσοτερο συμπαθητικη παντως,Μεγαλου αλεξανδρου133 Μαριαννα ψηλη ειπε οτι ειναι απο σερβια, αυτα τα ολιγα δεν συνεχισα παρακατω καλο ξημερωμα σε ολους
Ιζαμπελλα  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μωρε ασε τα ξυροκαρπια  :grin:, την Αιμιλια την Πολωνεζα (ετσι τουλαχιστον συστηθηκε) που ηταν την νυχτα του Α. Βαλεντινου στο X-Bar θα την δουεμ σε studio.
Μιλαω για την κοπελα με το πλουσιο στηθος, ισια μακρυα σκουρα μαλλία, ελαφρως Ευρασιατικα χαρακτηριστικα. Ντυμενη με δαντελωτο ολοσωμο ημιοδιαφανες κολλητο κορμακι, που αφηνε την φαντασια να οργιαζει. Μονο ο χορος της Αντρεα και της Αλεσαντρα ηταν ικανα να παρουν τα ματια μου απο πανω της  :grin:

Ομολογω οτι τοσα χρονια "καριερας" λιγες φορες εχω δει πρωτη φορα κοπεα και να ενθουσιαζομαι ετσι.
Και απ οτι εμαθα στα ενδοτερα ηταν super με δυο φιλους που την τιμησαν.

Και κατι αλλο : Ουτε στα προγραμματα του X-Bar την βλεπω.
Μια εμφανιση ηταν και παει ? ? ?

ΥΓ: Πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τις εντυπωσεις μας. Σαν πρωτη "πασα" εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα με τους χορούς.
εγώ για χάρη της ινδιάνε μου αν την ξαναπετύχω θα την "πάρω"...δε γίνεται αυτό που έπαθα όταν την είδα...δεν υπάρχει.!!!! :fuck1: :fuck1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
έλα καλέ, σιγά που είμαι περιβόητος....το καλύτερο παιδί είμαι και πάνω από όλα διακριτικός και ευγενικός....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Για δώσε πληροφορίες.....Φυλής με τι όνομα δούλευε..... Τζωρτζιάννα θυμάμαι μόνο την πρώην Μεταξιώτισα.... :boobies:

Πραγματικά δεν θυμάμαι από πού τη θυμάμαι. Σίγουρα την έχω ξαναδεί όμως. Ας πάει κάποιος χωρίς κενά μνήμης. Εμένα τα τσίπουρα με έχουν κάψει.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Αυτη παλικάρι μου είναι μαθήτρια της Γλυκουλας απο τη μεγάλη της Ρωσίας σχολή!! Και με μετεκπαίδευση στην Αντζελα!!
Η κοπέλα έχει πάει στα καλύτερα σχολεία......δεν είναι εισαγωγής για καλοκαιρινές διακοπές!
Εδω οι γερμανοί πήραν έτοιμο παίκτη και με περγαμηνές!! Βάσει αυτού μόνο την φιλοξενία μπορουν να διεκδικήσουν.
Και η δική μου εμπειρία μαζί της σαν Σοφία οταν είχε ξεκινήσει ήταν πολύ καλή. Αλλά το είχε ρίξει στη νύχτα τότε ......
Εμφανης η ποιοτητα της εκπαιδευσης!!!! Παντως τωρα τελευταια ολο πρωϊνα τη βλεπω(σημερα παλι) οποτε κανονισε το....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πραγματικά δεν θυμάμαι από πού τη θυμάμαι. Σίγουρα την έχω ξαναδεί όμως. Ας πάει κάποιος χωρίς κενά μνήμης. Εμένα τα τσίπουρα με έχουν κάψει.

OK.....αν έχει δουλέψει Φυλής,την ξέρουμε 1.000%... :boobies:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εμφανης η ποιοτητα της εκπαιδευσης!!!! Παντως τωρα τελευταια ολο πρωϊνα τη βλεπω(σημερα παλι) οποτε κανονισε το....
εγώ πάντωε είμαι μέσα...πες μου πότε και φύγαμε... :sunglasses:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τετάρτη 19/2 και στην απογευματινη μας βαρδια "30min Pleasure" με τις Νεφέλη-Βανέσα-Κέλλυ-(υποδοχή Άντζελα)

ΟΛΑ μας τα προγραμματα απο το πιο απλο μεχρι το πιο συνθετο με 30λεπτα minimum παραμονης της κοπελας στο δωματιο

more info

www.imagebam.com/image/710b36306439738] [/b[/URL]]

VGamias

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την συγκεκριμένη κυρία;

Κοιτάω κάμποσο καιρό τώρα το πρόγραμμα των μαγαζιών της αλυσίδας και δεν δουλεύει ποτέ....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
εγώ πάντωε είμαι μέσα...πες μου πότε και φύγαμε... :sunglasses:
ΟΚ θα το δω γιατί είναι πολύ ωραίο παιδί!! Και κατι που δεν αναφέρθηκε: Εχει απο τα μεγαλύτερα μουνοχειλα που έχω δεί .....
Αλλά κάθε φορά λειτουργεί η λογική και βάζω προταιρεότητα: Ρεγγίνα, Αντριάνα, ήρθε και η Ευα στο 46, μου έβαλε ο Τονινο και την Ανιτα στο 12 που δυστυχώς μου άρεσε, εμφανίστηκε πάλι και η Ιζαμπέλα στο Κροκεών, μια κόλαση .....
Επίσης για κάποιο λόγο μου κινει την περιέργεια η Τζέσικα η μελαχρινή στο Θεσσαλονίκης αλλά δεν βλέπω κάποιο σχόλιο....
Stand by Λαγέ μου!!

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
ΟΚ θα το δω γιατί είναι πολύ ωραίο παιδί!! Και κατι που δεν αναφέρθηκε: Εχει απο τα μεγαλύτερα μουνοχειλα που έχω δεί .....
Αλλά κάθε φορά λειτουργεί η λογική και βάζω προταιρεότητα: Ρεγγίνα, Αντριάνα, ήρθε και η Ευα στο 46, μου έβαλε ο Τονινο και την Ανιτα στο 12 που δυστυχώς μου άρεσε, εμφανίστηκε πάλι και η Ιζαμπέλα στο Κροκεών, μια κόλαση .....
Επίσης για κάποιο λόγο μου κινει την περιέργεια η Τζέσικα η μελαχρινή στο Θεσσαλονίκης αλλά δεν βλέπω κάποιο σχόλιο....
Stand by Λαγέ μου!!
Μια και εχει λιακαδες, δε παμε για ενα καφε στο Gaspar να αποφασισουμε επιτοπου; Ο αλλος απο το Λαγονησι ειναι μακρια αλλα ειναι......κομαντο δε κολωνει!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom