mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
έλα καλέ, σιγά που είμαι περιβόητος....το καλύτερο παιδί είμαι και πάνω από όλα διακριτικός και ευγενικός....
έλα καλέ, σιγά που είμαι περιβόητος....το καλύτερο παιδί είμαι και πάνω από όλα διακριτικός και ευγενικός....
αν έχεις διαφορετική άποψη να την καταθέσετε σεβαστέ "γερμανοφιλε" συναγωνιστή....
τι μαγαζάρα!!!! λίγο ακριβό...αλλά μαγαζάρα!!!Μια και εχει λιακαδες, δε παμε για ενα καφε στο Gaspar να αποφασισουμε επιτοπου; Ο αλλος απο το Λαγονησι ειναι μακρια αλλα ειναι......κομαντο δε κολωνει!!!!
Σε ευχαριστώ ινδιάνε η Αιμιλία-που για αυτήν έχασες την ομιλία - πήγε πίσω Πολωνία και αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη σε περίπου 15 με 20 ημέρες για νέα θα ενημερώσουμε εγκαίρως.Μωρε ασε τα ξυροκαρπια , την Αιμιλια την Πολωνεζα (ετσι τουλαχιστον συστηθηκε) που ηταν την νυχτα του Α. Βαλεντινου στο X-Bar θα την δουεμ σε studio.
Μιλαω για την κοπελα με το πλουσιο στηθος, ισια μακρυα σκουρα μαλλία, ελαφρως Ευρασιατικα χαρακτηριστικα. Ντυμενη με δαντελωτο ολοσωμο ημιοδιαφανες κολλητο κορμακι, που αφηνε την φαντασια να οργιαζει. Μονο ο χορος της Αντρεα και της Αλεσαντρα ηταν ικανα να παρουν τα ματια μου απο πανω της
Ομολογω οτι τοσα χρονια "καριερας" λιγες φορες εχω δει πρωτη φορα κοπεα και να ενθουσιαζομαι ετσι.
Και απ οτι εμαθα στα ενδοτερα ηταν super με δυο φιλους που την τιμησαν.
Και κατι αλλο : Ουτε στα προγραμματα του X-Bar την βλεπω.
Μια εμφανιση ηταν και παει ? ? ?
ΥΓ: Πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τις εντυπωσεις μας. Σαν πρωτη "πασα" εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα με τους χορούς.
Υπομονη λοιπον.Σε ευχαριστώ ινδιάνε η Αιμιλία-που για αυτήν έχασες την ομιλία - πήγε πίσω Πολωνία και αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη σε περίπου 15 με 20 ημέρες για νέα θα ενημερώσουμε εγκαίρως.
ΦΊΛΕ μας, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, τελευταία φορά, εργάστηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ,στο x-bar, προς το παρόν ξεκουράζεται λίγο για να επανέλθει πιο ανανεωμένη και δροσερή κοντά σας.Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την συγκεκριμένη κυρία;
Κοιτάω κάμποσο καιρό τώρα το πρόγραμμα των μαγαζιών της αλυσίδας και δεν δουλεύει ποτέ....
Παρα πολυ καλη επιλόγηΞέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την συγκεκριμένη κυρία;
Κοιτάω κάμποσο καιρό τώρα το πρόγραμμα των μαγαζιών της αλυσίδας και δεν δουλεύει ποτέ....
Υπομονη λοιπον.
(ΥΓ Πολυ ωραιο λογοπαιγνιο )
Μια ακομα απο τις κοπελες που μου εχει κανει θετικοτατη εντυπωση τοσο εμφανιησιακα, οσο και απο το ναζι της και την τσαχπινια της στον μπαρ ειναι η λατινα Μαριάννα.
Οι λιγε ς πληροφορις πουε χω γι΄αυτη ενθαρυντικες.
Βλεπω οτι ξεκινησε να κανει και καποιες βαρδιες στα studio σας.
Οποτε κανει βραδυνη σε καποιο απο τα μαγαζια σας, θα "τα πουμε " και απο κοντα.......
Βλεπεις προτιμω τα studio απο το X-Bar, μιας και ειναι το "στοιχειο μου"
Λιγο πολύ έτσι είναι φίλτατε!! Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει πρέπει να δίνεις εκει που υπάρχει αξία, πρώτα σε κοπέλες και μετά σε μαγαζιά!!Ολόκληρη GmbH από πίσω, φαρμακοβιομηχανία δυνατή, δοκίμασε και κάτι άλλα κοριτσάκια μας και θα δεις!!! Αλλά ξεχάσαμε ότι εσύ έχεις καταθέσει καρδιά ΚΑΙ πορτοφόλι αλλού οπότε μάταιος ο κόπος, δεν πειράζει όμως θα πίνουμε το καφεδάκι μας εδώ στο φόρουμ, θα πειράζουμε ευγενώς και κοσμίως πάντα ο ένας τον άλλον και θα περνάει ο μάταιος τούτος κόσμος.
Μία πολύ καλή καλημέρα σε όλους.
Τσιμπησες με τις βυζαρες και τα ωραια ποδια εεε;Λιγο πολύ έτσι είναι φίλτατε!! Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει πρέπει να δίνεις εκει που υπάρχει αξία, πρώτα σε κοπέλες και μετά σε μαγαζιά!!
Δεν παυω να θαυμάζω το εμπορικό σας δαιμόνιο και παρ' όλα όσα λέω να παρασύρομαι ενίοτε απο φωτογραφίες αφου εδω τα έχετε πάει άριστα. Εφαγα ένα τελευταίο παλτό απο [size=10pt][size=10pt]Λιλυ[/size][/size] στο Κατεχάκη 8 σε πρόγραμμα των 100 Ευρώ πριν δυο εβδομάδες και υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι δύσκολα θα το ξανακάνω. Ουτε "γειά" απο την/τον υπηρεσία!! Αρκετά δεν είναι?
Θα μπορουσα να σου κάνω προτάσεις (και έχω κάνει στο παρελθόν) αλλά βλέπω πλεον οτι δεν αλλάζει τίποτα και ουτε θα αλλάξει ποτέ. Θα έρχονται οι φουρνιές οι ξενέρωτες, θα προμοτάρονται με πλούσιο φωτο υλικό, θα εντυπωσιάζεται ο κόσμος και την επόμενη μέρα θα είναι κοψοχέρηδες!! Και εσεις με το 100ρικο στην τσέπη!
Οπότε όπως τα λές θα πίνουμε τον καφέ μας, θα τα λέμε αλλά απο εμένα ξανά .....
Αυτα είναι χρήματα διασκέδασης και θα τα δίνω για διασκέδαση και στα μαγαζιά σας δεν περνάω καλά ......
Τιποτα προσωπικό με κανένα. Να είσαι καλά!!
Μόλις επέστρεψα από το Αθανασίας 3, τιμήθηκε η Σάντυ, κοπέλα που είχα σαν στόχο μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες. Χωρίς να κάνει κάτι το extreme, πέρασα πολύ όμορφα, με μια όμορφη κοπέλα για το γούστο μου, και με μεγάλο της όπλο, το στήθος της και το πολύ καλό στοματικό. Η συνεύρεση κινήθηκε σε gfe κλίμα. Λεπτομέρειες στην κριτική
Για αυτό και εμείς υποστηρίζουμε τον πλουραλισμό στους οίκους ανοχής και το δικαίωμα σου -ακόμα και αν διαφωνούμε κάθετα μαζί σου- να εκφράζεις την άποψη σου, να είσαι καλά και σου ευχόμαστε τα χρήματα σου να πιάνουν τόπο πάντα και να περνάς καλά σε οποιοδήποτε στούντιο επισκεφτείς γιατί στην ζωή αυτά μόνο μένουν, οι γκόμενες, τα γκάζια, και οι κραιπάλες -μιας και είμαστε και στεναχωρημένοι όλοι μας, από τον θάνατο του Σάκη του Μπουλά-.Λιγο πολύ έτσι είναι φίλτατε!! Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει πρέπει να δίνεις εκει που υπάρχει αξία, πρώτα σε κοπέλες και μετά σε μαγαζιά!!
Δεν παυω να θαυμάζω το εμπορικό σας δαιμόνιο και παρ' όλα όσα λέω να παρασύρομαι ενίοτε απο φωτογραφίες αφου εδω τα έχετε πάει άριστα. Εφαγα ένα τελευταίο παλτό απο Λιλυ στο Κατεχάκη 8 σε πρόγραμμα των 100 Ευρώ πριν δυο εβδομάδες και υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι δύσκολα θα το ξανακάνω. Ουτε "γειά" απο την/τον υπηρεσία!! Αρκετά δεν είναι?
Θα μπορουσα να σου κάνω προτάσεις (και έχω κάνει στο παρελθόν) αλλά βλέπω πλεον οτι δεν αλλάζει τίποτα και ουτε θα αλλάξει ποτέ. Θα έρχονται οι φουρνιές οι ξενέρωτες, θα προμοτάρονται με πλούσιο φωτο υλικό, θα εντυπωσιάζεται ο κόσμος και την επόμενη μέρα θα είναι κοψοχέρηδες!! Και εσεις με το 100ρικο στην τσέπη!
Οπότε όπως τα λές θα πίνουμε τον καφέ μας, θα τα λέμε αλλά απο εμένα ξανά .....
Αυτα είναι χρήματα διασκέδασης και θα τα δίνω για διασκέδαση και στα μαγαζιά σας δεν περνάω καλά ......
Τιποτα προσωπικό με κανένα. Να είσαι καλά!!