Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μια και εχει λιακαδες, δε παμε για ενα καφε στο Gaspar να αποφασισουμε επιτοπου; Ο αλλος απο το Λαγονησι ειναι μακρια αλλα ειναι......κομαντο δε κολωνει!!!!
τι μαγαζάρα!!!! :rockon: :rockon: λίγο ακριβό...αλλά μαγαζάρα!!! :rockon: :rockon:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Επίσκεψη εχτές απόγευμα στο Ευνείδων 5. Δυο αδιάφορες κοπέλες που δεν συγκράτησα ούτε τα ονόματα τους. Δεν είναι τόσο η μέτρια εμφάνιση γιατί ήταν νεαρές με ωραία σώματα ππου πιθανόν έξω να μέτραγαν τουλάχιστον πάνω απο τον μέσο όρο. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε ίχνος τσαχπινιάς, θηλυκότητας, ένα υποσχόμενο βλέμμα, τίποτα. Σαν φουσκωτέ κούκλες. Απο 20 € το απλό.

Ιωαννίνων 3 η Χρύσα, ξανθιά με ωραίο σώμα, πολύ κοντά στις φωτογραφίες  άχρωμη άγευστη όμως και εδώ.Απο 20 € το απλό.

De Paris, Λ. Αθηνών 204. Απο 50 € το απλό.Πλησιάζοντας την Εθνική οδό από Αθήνα, λίγο πριν την γέφυρα, υπάρχει διακριτή φωτεινή επιγραφή. Κάνοντας δεξιά περνάμε στο πίσω μέρος του κτηρίου όπου υπάρχει ήσυχο, ευρύχωρο και ασφαλές (ελεγχόμενο από κάμερες) παρκινγκ. Είσοδος στον δεύτερο όροφο στην υπηρεσία ένας νεαρός ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι οι υπηρεσίες. Ευγενικός, αναλυτικός ξεκάθαρος, καθόλου πιεστικός, καταλάβεις τι σου λέει  (Έλληνας) και γενικά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία σωστή συνεννόηση.

Το σαλόνι ευρύχωρο, με μια μεγάλη μπάρα κα αρκετούς καναπέδες, ενικά ο χώρος μεγάλος, καλοφτιαγμένος, προσεγμένος.

Κοπέλες η Νικόλ η Ρουμάνα, σταθερή αξία της αλυσιδας, μελαχρινή με άσπρο δέρμα, καρέ μαλί, αδύνατη με τέλειο σώμα, όλα φυσικά, ήρεμο στυλ, κοινωνική με άψογα ελληνικά.
Ιζαμπέλα, ακριβώς ίδια με τις φωτογραφίες, όμορφη κοπέλα, αρκετα σοβαρή στο σαλόνι.
Ντόρα Τρανς. Δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είμαι φαν του είδους, πάντως είναι πολύ σοβαρή στο σαλονι, χωρίς να προκαλεί.

Το δωμάτιο επίσης προσεγμένο, ολοκαίνουριο, πεντακάθαρο, έχει τα πάντα,airconticion  ντουζιέρα, σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτα, καλόγερο, αφρόλουτρο, χαρτί απο μηχάνημα, νιπτήρα, αντιμοικροβιακό gel, υγρομάντηλα, flat tv  κ.λπ. Μζί με το Φυλής 104 τα δύο καλύτερα που έχω επισκεφτεί.

Η συνάντηση έγινε με την Νικολ για την οποία έχω κριτική (για αυτό και δεν ανέβασα), δεν θα πώ πολλά social πριν, social μετά με μεγάλη θεματολογία, πολλά προκαταρτκιτκά, στοματικό εξαιρετικό, διαρκές eye contact, τρείς στάσεις, μια υπέροχη συνεύρεση που κράτησε πάνω απο 20 λεπτα. Δεν μας ενόχλησε κανείς.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Κόρινθο στο μοναδικό studio της περιοχής.Απο 50 € το απλό. Μια μονοκατοικία καινούρια με δικό της χώρο στάθμευσης, σε λίγο δυσπρόσιτο σημείο, αλλά ακριβώς δίπλα στα Jumbo οπότε όποιος χαθεί ξέρει τι να ρωτήσει. Το δωμάτιο καθαρό με όλα τα απαραίτητα στα στανταρντ της αλυσίδας, (από όσο γνωρίζω ανήκει Πειραιώς 193, Λ. Αθηνών 318). Η συνεύρεση έγινε με την Άννα επίσης γνώριμη μου στην οποίά έχω ήδη κριτική, μελαχροινή Ρουμάνα με άσπρο δέρμα, πιτσιρίκα με ωραίο σώμα, μικρό στητό στήθος και εξαιρετικό πίσω σύστημα. Η συνεύρεση ήταν μεγάλη σε διάρκεια, με προκαταρκτικά, καλό στοματικό, και δύο σύντομες στάσεις καθώς ήμουν έτοιμος.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Μωρε ασε τα ξυροκαρπια  :grin:, την Αιμιλια την Πολωνεζα (ετσι τουλαχιστον συστηθηκε) που ηταν την νυχτα του Α. Βαλεντινου στο X-Bar θα την δουεμ σε studio.
Μιλαω για την κοπελα με το πλουσιο στηθος, ισια μακρυα σκουρα μαλλία, ελαφρως Ευρασιατικα χαρακτηριστικα. Ντυμενη με δαντελωτο ολοσωμο ημιοδιαφανες κολλητο κορμακι, που αφηνε την φαντασια να οργιαζει. Μονο ο χορος της Αντρεα και της Αλεσαντρα ηταν ικανα να παρουν τα ματια μου απο πανω της  :grin:

Ομολογω οτι τοσα χρονια "καριερας" λιγες φορες εχω δει πρωτη φορα κοπεα και να ενθουσιαζομαι ετσι.
Και απ οτι εμαθα στα ενδοτερα ηταν super με δυο φιλους που την τιμησαν.

Και κατι αλλο : Ουτε στα προγραμματα του X-Bar την βλεπω.
Μια εμφανιση ηταν και παει ? ? ?

ΥΓ: Πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τις εντυπωσεις μας. Σαν πρωτη "πασα" εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα με τους χορούς.
Σε ευχαριστώ ινδιάνε η Αιμιλία-που για αυτήν έχασες την ομιλία  :2funny:- πήγε πίσω Πολωνία και αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη σε περίπου 15 με 20 ημέρες για νέα θα ενημερώσουμε εγκαίρως.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε ευχαριστώ ινδιάνε η Αιμιλία-που για αυτήν έχασες την ομιλία :2funny:- πήγε πίσω Πολωνία και αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη σε περίπου 15 με 20 ημέρες για νέα θα ενημερώσουμε εγκαίρως.
Υπομονη λοιπον.  :dunno:
(ΥΓ Πολυ ωραιο λογοπαιγνιο  :thumbsup:)

Μια ακομα απο τις κοπελες που μου εχει κανει θετικοτατη εντυπωση τοσο εμφανιησιακα, οσο και απο το ναζι της και την τσαχπινια της στον μπαρ ειναι η λατινα Μαριάννα.
Οι λιγες πληροφοριες που εχω γι΄αυτη ειναι ενθαρυντικες.
Βλεπω οτι ξεκινησε να κανει και καποιες βαρδιες (πρωινη) στα studio σας.
Οποτε κανει βραδυνη σε καποιο απο τα μαγαζια σας, θα "τα πουμε " και απο κοντα.......
Βλεπεις προτιμω τα studio απο το X-Bar, μιας και ειναι το "στοιχειο μου"

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την συγκεκριμένη κυρία;

Κοιτάω κάμποσο καιρό τώρα το πρόγραμμα των μαγαζιών της αλυσίδας και δεν δουλεύει ποτέ....
ΦΊΛΕ μας, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, τελευταία φορά, εργάστηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ,στο x-bar, προς το παρόν ξεκουράζεται λίγο για να επανέλθει πιο ανανεωμένη και δροσερή κοντά σας.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την συγκεκριμένη κυρία;

Κοιτάω κάμποσο καιρό τώρα το πρόγραμμα των μαγαζιών της αλυσίδας και δεν δουλεύει ποτέ....
Παρα πολυ καλη επιλόγη  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Γυναικαρα και αψογη στις υπηρεσιες της.
Τοσο εγω, οσο και ο λαγος, ο ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ,ο Mpouzoklidos και ο kerveras περασαμε πολυ ομορφα μαζι της.
Οταν θα επιστρεψει θα γινει ripetition.......

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Υπομονη λοιπον.  :dunno:
(ΥΓ Πολυ ωραιο λογοπαιγνιο  :thumbsup:)

Μια ακομα απο τις κοπελες που μου εχει κανει θετικοτατη εντυπωση τοσο εμφανιησιακα, οσο και απο το ναζι της και την τσαχπινια της στον μπαρ ειναι η λατινα Μαριάννα.
Οι λιγε ς πληροφορις πουε χω γι΄αυτη ενθαρυντικες.
Βλεπω οτι ξεκινησε να κανει και καποιες βαρδιες στα studio σας.
Οποτε κανει βραδυνη σε καποιο απο τα μαγαζια σας, θα "τα πουμε " και απο κοντα.......
Βλεπεις προτιμω τα studio απο το X-Bar, μιας και ειναι το "στοιχειο μου"

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 
:dancing: :grin: :thumbsup: :thumbsup:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Ολόκληρη GmbH από πίσω, φαρμακοβιομηχανία δυνατή, δοκίμασε και κάτι άλλα κοριτσάκια μας και θα δεις!!! Αλλά ξεχάσαμε ότι εσύ έχεις καταθέσει  καρδιά ΚΑΙ πορτοφόλι αλλού  :2funny: οπότε μάταιος ο κόπος, δεν πειράζει όμως θα πίνουμε το καφεδάκι μας εδώ στο φόρουμ, θα πειράζουμε ευγενώς και κοσμίως πάντα ο ένας τον άλλον και θα περνάει ο μάταιος τούτος κόσμος.
Μία πολύ καλή καλημέρα σε όλους.
Λιγο πολύ έτσι είναι φίλτατε!! Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει πρέπει να δίνεις εκει που υπάρχει αξία, πρώτα σε κοπέλες και μετά σε μαγαζιά!!
Δεν παυω να θαυμάζω το εμπορικό σας δαιμόνιο και παρ' όλα όσα λέω να παρασύρομαι ενίοτε απο φωτογραφίες αφου εδω τα έχετε πάει άριστα. Εφαγα ένα τελευταίο παλτό απο Λιλυ στο Κατεχάκη 8 σε πρόγραμμα των 100 Ευρώ πριν δυο εβδομάδες και υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι δύσκολα θα το ξανακάνω. Ουτε "γειά" απο την/τον υπηρεσία!! Αρκετά δεν είναι?
Θα μπορουσα να σου κάνω προτάσεις (και έχω κάνει στο παρελθόν) αλλά βλέπω πλεον οτι δεν αλλάζει τίποτα και ουτε θα αλλάξει ποτέ. Θα έρχονται οι φουρνιές οι ξενέρωτες, θα προμοτάρονται με πλούσιο φωτο υλικό, θα εντυπωσιάζεται ο κόσμος και την επόμενη μέρα θα είναι κοψοχέρηδες!! Και εσεις με το 100ρικο στην τσέπη!

Οπότε όπως τα λές θα πίνουμε τον καφέ μας, θα τα λέμε αλλά απο εμένα ξανά .....
Αυτα είναι χρήματα διασκέδασης και θα τα δίνω για διασκέδαση και στα μαγαζιά σας δεν περνάω καλά ......
Τιποτα προσωπικό με κανένα. Να είσαι καλά!!

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Λιγο πολύ έτσι είναι φίλτατε!! Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει πρέπει να δίνεις εκει που υπάρχει αξία, πρώτα σε κοπέλες και μετά σε μαγαζιά!!
Δεν παυω να θαυμάζω το εμπορικό σας δαιμόνιο και παρ' όλα όσα λέω να παρασύρομαι ενίοτε απο φωτογραφίες αφου εδω τα έχετε πάει άριστα. Εφαγα ένα τελευταίο παλτό απο [size=10pt][size=10pt]Λιλυ[/size][/size] στο Κατεχάκη 8 σε πρόγραμμα των 100 Ευρώ πριν δυο εβδομάδες και υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι δύσκολα θα το ξανακάνω. Ουτε "γειά" απο την/τον υπηρεσία!! Αρκετά δεν είναι?
Θα μπορουσα να σου κάνω προτάσεις (και έχω κάνει στο παρελθόν) αλλά βλέπω πλεον οτι δεν αλλάζει τίποτα και ουτε θα αλλάξει ποτέ. Θα έρχονται οι φουρνιές οι ξενέρωτες, θα προμοτάρονται με πλούσιο φωτο υλικό, θα εντυπωσιάζεται ο κόσμος και την επόμενη μέρα θα είναι κοψοχέρηδες!! Και εσεις με το 100ρικο στην τσέπη!

Αυτα είναι χρήματα διασκέδασης και θα τα δίνω για διασκέδαση και στα μαγαζιά σας δεν περνάω καλά ......
Τσιμπησες με τις βυζαρες και τα ωραια ποδια εεε;
Ολοκληρη διαλεξη μου εχεις κανει επ' αυτου......Δασκαλε που διδασκες.....
Δεν πειραζει, δεν κλαιμε, παμε γι' αλλα.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Παολα + Λαιμα. Σαμανθα + Φριντα. Μαργκω + Λιλιαν.  :-* :-* :-*
:-* :-* :-*  Φριντα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• PB290033.JPG
    PB290033.JPG
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • PB290031.JPG
    PB290031.JPG
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 52

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
:-* :-* :-*  Μαργκω  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P2100001.JPG
    P2100001.JPG
    54 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P2100007.JPG
    P2100007.JPG
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 30

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
:-* :-* :-*  Λιλιαν   :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P2200010.JPG
    P2200010.JPG
    55 KB · Εμφανίσεις: 40
  • P2200011.JPG
    P2200011.JPG
    55 KB · Εμφανίσεις: 22

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Μίνι ενημέρωση:
Ξεκίνησα με Ιεροφαντών 9, όπου ήταν σε πρωινή βάρδια η Φαίη η οποία με έχει αναστατώσει με τις φωτογραίες της, όπως και η Αντέλα. Η Φαίη έχει κάτι αφέλειες που της κρύβουν τα μάτια και σαλονάρισε πολύ γρήγορα, τόσο που αν και πήγα γι'αυτήν, δεν πέρασα. Είδα και την Αντέλα, η οποία δεν μου κίνησε την περιέργεια.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α, η Στέλλα και η Τζούλια. Το αντίθετο ακριβώς όσον αφορά το σαλονάρισμα! Οι κοπέλες (και οι δύο) είναι πολύ θερμές, αν ήταν λίγο πιο λεπτές θα έμπαινα. Ειδικά η Στέλλα έχει κουκλίστικο πρόσωπο, πολύ όμορφο.
Ανέβηκα και πάνω, όπου ήταν μιά κοπέλα της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα ή δεν το είπε καθόλου η υπηρεσία, η οποία κοπέλα είναι βαρέων και δεν είναι καθόλου στα γούστα μου.
Κροκεών 6 και από τις φωτογραφίες η Βίκυ βγάζει μάτι, με βυζιά τούμπανο και ποδάρες. Ισχύουν όλα, αλλά η κοπέλα είναι μεγαλύτερης ηλικίας από αυτό που θέλω και λίγο σπασμένη, κάτι που με απώθησε....
Θα κάνω καταδρομή μάλλον και το απόγευμα, γιατί θέλω να πάω σε κάποια κοπέλα που δεν έχω ξαναπάει...
Καλές τσάρκες!

Joel2014

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για βριλησσου 36 κ 36Α έχουμε καμια ενημέρωση για τις σημερινές βάρδιες;;;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Μόλις επέστρεψα από το Αθανασίας 3, τιμήθηκε η Σάντυ, κοπέλα που είχα σαν στόχο μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες. Χωρίς να κάνει κάτι το extreme, πέρασα πολύ όμορφα, με μια όμορφη κοπέλα για το γούστο μου, και με μεγάλο της όπλο, το στήθος της και το πολύ καλό στοματικό. Η συνεύρεση κινήθηκε σε gfe κλίμα. Λεπτομέρειες στην κριτική

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μόλις επέστρεψα από το Αθανασίας 3, τιμήθηκε η Σάντυ, κοπέλα που είχα σαν στόχο μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες. Χωρίς να κάνει κάτι το extreme, πέρασα πολύ όμορφα, με μια όμορφη κοπέλα για το γούστο μου, και με μεγάλο της όπλο, το στήθος της και το πολύ καλό στοματικό. Η συνεύρεση κινήθηκε σε gfe κλίμα. Λεπτομέρειες στην κριτική

Άξιος  :thumbsup: :thumbsup: ! στανταράκι μου ή Σάντυ  :tits: :tits: !! πραγματικά πολύ καλή gfe , προκαταβολικά +1 απο μένα  :rockon: !

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Δεν παυω να θαυμάζω το εμπορικό σας δαιμόνιο και παρ' όλα όσα λέω να παρασύρομαι ενίοτε απο φωτογραφίες αφου εδω τα έχετε πάει άριστα. Εφαγα ένα τελευταίο παλτό απο Λιλυ στο Κατεχάκη 8 σε πρόγραμμα των 100 Ευρώ πριν δυο εβδομάδες και υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι δύσκολα θα το ξανακάνω. Ουτε "γειά" απο την/τον υπηρεσία!! Αρκετά δεν είναι?

Για αυτό και εμείς υποστηρίζουμε τον πλουραλισμό στους οίκους ανοχής και το δικαίωμα σου -ακόμα και αν διαφωνούμε κάθετα μαζί σου- να εκφράζεις την άποψη σου, να είσαι καλά και σου ευχόμαστε τα χρήματα σου να πιάνουν τόπο πάντα και να περνάς καλά σε οποιοδήποτε στούντιο επισκεφτείς γιατί στην ζωή αυτά μόνο μένουν, οι γκόμενες, τα γκάζια, και οι κραιπάλες -μιας και είμαστε και στεναχωρημένοι όλοι μας, από τον θάνατο του Σάκη του Μπουλά-.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έμαθα ότι επέστρεψε στους στίβους η γνωστή Ίρις (Καίτη/Κίτυ).....στο Κασσάνδρας 3 όροφος.....περιμένω να μας πει κάποιος μύστης,αν έχει βελτιωθεί τώρα που είναι σε στούντιο......διότι είχα πάθει μεγάλο χουνέρι...το οποίο δεν είχα αναλύσει εκείνο τον καιρό....
Ένα απόσπασμα από την κριτική μου.......

Φυλής 54Β

Καίτη...."comme ci, comme ça"...

από billy13
April 30, 2013
Στους top 100 Αξιολογητές  

" Επέλεξα την σκουρόχρωμη κοπελίτσα με το όνομα Καίτη... Η κορασίδα είναι ομορφούλα και προκλητική -με το βλέμμα της- .......με κατάφερε να περάσω! Πριν μπω συνάντησα μύστη που είπε να την αποφύγω,επειδή είναι ξεπέτα του 5λεπτου.... Είχα όμως μαζί μου τιμημένο μύστη που ξέρει την υπηρεσία και γνώριζα ότι δεν θα φάω πακέτο...
Έδωσα το 20€ και πέρασα στο δωμάτιο.... Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα η οποία έχει σούπερ σώμα.....γυμνή.....
Μου πέρασε προφυλακτικό και μου πήρε ένα πολύ δυνατό τσιμπούκι (το οποίο με τραυμάτισε και δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα αλλά πολύ αργότερα,δεν θα το αναλύσω περαιτέρω).... 69,με εμένα να γλύφω το καθαρό μουνάκι της.....και έτοιμοι για sex.... Μου δίνει 1-2 φιλιά και μετά από λίγο μου είπε....εγώ δεν δίνω φιλάκια...
Δεν έδωσα σημασία και της είπα να έρθει από πάνω μου,όπου έβλεπα τα μικρά-όμορφα στήθη της.....
Δεύτερη στάση ιεραποστολικά γλύφοντας τον λαιμό της......
Τρίτη στάση πισωκολλητό (αντέχει)......με θέα το ωραίο κωλάκι της...και τέταρτη στάση πλαγιαστό (το ζήτησε αυτή).....ώσπου τελείωσα....

Σε ερώτηση μου για έξτρα....είπε ότι δεν κάνει...

Συμπέρασμα,δεν μπορώ να την προτείνω γιατί δεν ξέρω αν πέρασα κάπως καλά επειδή έτσι είναι η κοπέλα ή επειδή είχα πάει με γνωστό μύστη που μετράει ο λόγος του...
Καλά θα κάνει να βελτιωθεί γιατί είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός πλέον.... Καθαρός χρόνος 13 λεπτά (κατά την υπηρεσία)....15 λεπτά με δική μου χρονομέτρηση,άρα μέσος όρος 14 λεπτά".....

Θα εξηγήσω τώρα το πακέτο που είχα φάει με την πίπα της.... Αφού μου είχε περάσει προφυλακτικό.......με το χέρι της τράβηξε απότομα και δυνατά προς τα κάτω το πέος μου με αποτέλεσμα να πονέσω πολύ..... :huh:
Δεν είχα δώσει σημασία και έκανα κανονικά σεξ.... Πήγα μετά από λίγο για κατάθεση δίπλα στο Φ.56 - Νταϊάνα..... Όλα έγιναν κανονικά...μέχρι που τελείωσα και είδα λίγο περίεργο το χρώμα του προφυλακτικού.... Στο σπίτι κατάλαβα ότι ήταν αίμα.....και όταν πήγα να ουρήσω,πονούσα..... Αυτό κράτησε 2-3 μέρες..........ευτυχώς και δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο......
Όποιος την επισκεφτεί.....ας πει 2-3 λόγια........είναι βελτιωμένη σε σχέση με την θητεία της στον οίκο της Φυλής...?  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom