Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Ακριβώς 4 μηνύματα πριν την ερώτησή σου: "Ομορφουλα, μινιον σε διαστασεις, με πολυ καλο γυμνασμενο σωματακι και περιποιημενα ακρα.
Απο υπηρεσιες........ αμφιταλαντευομαι, αναμεσα σε διαφορα επιπλα που βλεπω γυρω μου στο σαλονι.
Αν ηθελε θα μπορουσε να ειναι top".

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Ομορφουλα, μινιον σε διαστασεις, με πολυ καλο γυμνασμενο σωματακι και περιποιημενα ακρα.
Απο υπηρεσιες........ αμφιταλαντευομαι, αναμεσα σε διαφορα επιπλα που βλεπω γυρω μου στο σαλονι.
Αν ηθελε θα μπορουσε να ειναι top.
Ειχες πει οτι δεν θα ξαναπατουσες σε μαγαζι των Γερμανών μετα απο Ν συνεχόμενες φόλες ή κάνω λάθος?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ακριβώς 4 μηνύματα πριν την ερώτησή σου: "Ομορφουλα, μινιον σε διαστασεις, με πολυ καλο γυμνασμενο σωματακι και περιποιημενα ακρα.
Αν ηθελε θα μπορουσε να ειναι top".

Thnks  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !! τώρα το πρόσεξα .

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Στο Αχαρνών 106 τώρα φιγουράρει μια ξανθιά ονόματι Ναταλί που δείχνει πολλά υποσχόμενη. Ξέρει κανείς τίποτα;

πέρασα αφού δεν απαντάτε: ρωσιδάρα νταρντάνα ξανθιά μιλφ με έντονα χαρακτηριστικά, ολοστρόγγυλο πρόσωπο, έντονα βαμμένα κόκκινα χείλη, κόκκινο διχτυωτό καλσόν, σώμα τούμπανο με κωλάρα σφιχτή. 20 ευρώ το σκέτο 30 το άφιλτρο. Καλή περίπτωση για μιλφάκηδες.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ενδιαφέρεσαι?? όποτε θες φύγαμε.... :grin: :grin: :grin:

μην περιμένεις πάντως...παπάδες... ;) ;)

Εσύ μη τυχόν καί ακούσεις για ενδιαφέρον αμέσως πρόθυμος  :tooth: :tooth: :tooth: !! εν' πάσει περιπτώσει είναι ωραίο παιδί  :tits2: :tits2: καί πράγματι μια επίσκεψη τουλάχιστον...." εθιμοτυπική "  :knockinb: :knockinb: :knockinb: την αξίζει  ;) ;) ;) !

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τοπ 3 πιπίνια του μήνα:
Ρία (Κατεχάκη/Μελαντίας)
Λάουρα-Λαουρίτα (Κασσάνδρας 4γ)
Βανέσσα-γκόθικ (Φυλής 104)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Ειχες πει οτι δεν θα ξαναπατουσες σε μαγαζι των Γερμανών μετα απο Ν συνεχόμενες φόλες ή κάνω λάθος?
Αν και μεγαλος*, σωστα θυμασαι......
Η γνωμη - βοηθεια προς συναγωνιστη, αφορουσε εμπειρια που ειχα πριν τη δηλωση μου, προ 8μηνου περιπου.
Μια απο τις Ν φολες ηταν και η λεγαμενη. Με επαναληπτικη συνεδρια, μηπως εφαιγε η μερα.....Το ιδιο εργο copy-paste!!!

Παντως το εσπασα το εμπαργκο και συναντησα τη Γιουλη-Julia στο Πολυτεχνειου 37(κριτικη μετα την επαναληπτικη, για σιγουρα συμπερασματα).
Παρα πολυ καλη(ειδικα που με εβλεπε πρωτη φορα). Επισης δεν με ενοχλησε κανεις, αν και το μισαωρο το ξεπερασα αρκετα.

*Ειδημων εννοω, μη παρεξηγηθουμε.......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χθες το βράδυ, τελειώνοντας με κάποια ραντεβού, είχα ανάγκη να κατέβω στην αγαπημένη μου πιάτσα να πάρω λίγο αέρα...(και όχι μόνο) :grin:

Κασσάνδρας4α: Μαντόννα: Η Ελληνίδα μίλφ σεξοβόμβα του ομίλου, με ενισχυμένο στήθος 4άρι, ωραίο σώμα, αδύνατο, με ωραία πόδια και περιφέρεια. Ελκυστικότατη και σέξυ μέσα στο άσπρο fishnet που φορούσε...

Κασσάνδρας4β: Χρύσα:Καστανόξανθη, με συμπαθητικό μουτράκι, φυσικό στήθος, ωραίο κορμί, σχετικά αδύνατο με ωραία περιφέρεια. Μαζί της η Αντζελίνα: Μελαχροινή, με κατσαρό μαλλί, ωραίο κορμί και περιφέρεια αξιοσημείωτη, πολύ τουρλωτή....

Κασσάνδρας4γ: Λαουρίτα: όσο πάει και ομορφαίνει. Μελαχροινή, με ωραία, πρόστυχη φάτσα, αδύνατο κορμί, με ωραία περιφέρεια, μικρό στήθος...

Κασσάνδρας 3κάτω: Η ορίτζιναλ Λάουρα...Γυναικάρα από τις λίγες, πολύ πιο προσιτή και ανθρώπινη από τότε που ξεκίνησε...

Κασσάνδρας 8β: Βάλια: Όμορφη παρουσία, με πανέμορφο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, "γεμάτο" σώμα με καμπύλες ομοιόμορφα κατανεμημένες....όσο την βλέπω τόσο μου μπαίνουν ιδέες....

Κασσάνδρα8γ: Aλεξάνδρα: Ξανθιά, όμορφη παρουσία, με φυσικό στήθος 4άρι, ωραίο κορμί, αδυνατισμένη πια, με καμπύλες και φουλ πρόγραμμα(όχι ελεύθερο).Μαρίνα: H μελαχροινή ντίβα του ομίλου σκέτη σεξοβόμβα...

Σπ.Πάτση 40: Tο φως της εισόδου ανοιχτό, δεν μου άνοιξαν ποτέ...

Λεωφ. Αθηνών 318: Άννα: Mελαχροινό πιπίνι, με ωραίο κορμί, αδύνατο, φυσικό στήθος μικρό κοριτσίστικο μς δυνατό σημείο την πονηρή φατσούλα της...Η Χριστίνα ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα οπότε έφυγα...

Λεωφ. Αθηνών 204: Nicole: Η μελαχροινή σεξοβόμβα του ομίλου με τη φεράρι... :lol: Ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί, πρόστυχη φάτσα και καλλίγραμμη περιφέρεια και πόδια...Αντρέα: Δυστυχώς ήταν στο δωμάτιο και λέω δυστυχώς γιατί ήθελα να υποβάλλω τα σέβη μου για το strip show της την Παρασκευή στο ΧBAR...Από τις πιο ωραίες παρουσίες στα στούντιο...Χυμώδης γυναίκα, μελαχροινή, με ωραίο "παιδικό" πρόσωπο και φωνή, ενισχυμένο 4άρι στήθος και ωραίες καμπύλες σε όλο το κορμί. την έχω τιμήσει δις με άριστες εντυπώσεις....

Λεωφ. Αθηνών373: Μελίντα: Ξανθιά κοπέλα, με συμπαθητική φάτσα, μικρό στήθος, ωραίο "μοντελέ" κορμί και πολύ ύφος....

Κων/πόλεως 92Α: Mιχαέλλα: Mια απότ ις μεγάλες μου συμπάθειες στο χώρο...Γλυκό κορίτσι, με μελαχροινο-κόκκινα μαλλιά μακριά, φυσικό μεγάλο στήθος 3.5άρι, ωραίο αδύνατο σώμα και με αξιόλογη περιφέρεια...Τώρα που το σκέφτομαι καιρό έχω να την "τιμήσω"...Ιζαμπέλλα: Η κριτκή του cheyenne την περιγράφει τέλεια, δεν έχω να προσθέσω κάτι...Μόνο ότι έχει ξεθαρρέψει και πλεόν ξέρει κ καυλαντίζει αρκετά στο σαλόνι...

Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Bικτώρια: Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, χαμογελαστή, με φυσικό στήθος 4άρι που βγάζει μάτια, αδύνατο κορμί, καλλιγραμμη και ωραία πόδια και όμορφη περιφέρεια, στρογγυλή, χωρίς περιττά λίπη κλπ...Πέρασα στο δωμάτιο μαζί της και δεν το μετάνιωσα...Από τις πιο ωραίες gf εμπειρίες μου, με άνεση χρόνου, πλούσια προκαταρτικά και ποικιλία στην πράξη...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Κων.πόλεως 59:Μετά από καιρό ανοιχτά φώτα, αλλά όταν ανέβηκα και έφτασα στην πόρτα ουδείς ανταποκρίθηκε στα κουδούνια μου... :free-indifferent-smileys-746:

Τριγγέτα3: Κατερίνα: Γνωστή και ως kinky...Απίστευτη παρουσία, μελαχροινή νταρντάνα, με ενισχυμένο στήθος 4άρι, ωραία φατσούλα παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα πρόστυχη, ωραίο κορμί με καμπύλες και love handles καισούπερ περιφέρεια. Αριστες αναμνήσεις από την πρόσφατη συνάντησή μας...Κάτσαμε λίγο στο σαλόνι και μιλήσαμε σε εγκάρδιο κλίμα...

Κηφισού60:Αντριάννα: ένας από τους μελλοντικούς στόχους μου...Αέρας έμπειρης γυναίκας στο σαλόνι, όμορφο σώμα, καστανόξανθη, πλούσιο στήθος και πραγματικά πολύ γλυκό πρόσωπο...πολύ "ζεστή" παρουσία...
ρε λαγέ, γιαυτό δεν μπορώ να σε διαβάζω...
ολες σου αρέσουνε
εντάξει, δεν είπαμε να τις κακοκαρδίσουμε, τη δουλειά τους κάνουνε, αλλά δεν μπορεί να σου αρέσουνε και όλες.

έλεος δηλαδή.

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Καλησπέρα  :smitten:

Αυριο νύχτα 23:30 με 07:00 το πρωι μαζί μου και η Βαλια!!!!

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 41

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Η γνωμη - βοηθεια προς συναγωνιστη, αφορουσε εμπειρια που ειχα πριν τη δηλωση μου, προ 8μηνου περιπου.
Μια απο τις Ν φολες ηταν και η λεγαμενη. Με επαναληπτικη συνεδρια, μηπως εφαιγε η μερα.....Το ιδιο εργο copy-paste!!!

Παντως το εσπασα το εμπαργκο και συναντησα τη Γιουλη-Julia στο Πολυτεχνειου 37(κριτικη μετα την επαναληπτικη, για σιγουρα συμπερασματα).
Παρα πολυ καλη(ειδικα που με εβλεπε πρωτη φορα). Επισης δεν με ενοχλησε κανεις, αν και το μισαωρο το ξεπερασα αρκετα.

never say never αναθεώρησε όμως για την Ελίζα η κοπέλα τα σπάει εδώ και καιρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αφήνοντας πτώματα στο πέρασμα της. Τυφώνας κανονικός να πούμε :tits:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130

Αυτη παλικάρι μου είναι μαθήτρια της Γλυκουλας απο τη μεγάλη της Ρωσίας σχολή!! Και με μετεκπαίδευση στην Αντζελα!!
Η κοπέλα έχει πάει στα καλύτερα σχολεία......δεν είναι εισαγωγής για καλοκαιρινές διακοπές!
Εδω οι γερμανοί πήραν έτοιμο παίκτη και με περγαμηνές!! Βάσει αυτού μόνο την φιλοξενία μπορουν να διεκδικήσουν.
Και η δική μου εμπειρία μαζί της σαν Σοφία οταν είχε ξεκινήσει ήταν πολύ καλή. Αλλά το είχε ρίξει στη νύχτα τότε ......

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
never say never αναθεώρησε όμως για την Ελίζα η κοπέλα τα σπάει εδώ και καιρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αφήνοντας πτώματα στο πέρασμα της. Τυφώνας κανονικός να πούμε :tits:
Οι άλλες γιατί δεν παίρνουν το ιδιο φάρμακο? Το κρατάει μόνο για πάρτη της ή αγοράσατε μόνο ένα χάπι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και που το ξέρεις εσύ ρε λαγέ. Όταν ξεκίνησε η Λάουρα εσύ ακόμη κοιμόσουν με τα τσαρούχια.

Βάζω στοίχημα δε γνωρίζεις καν από που ξεκίνησε.
γενικά ο λαγός δημιουργεί εντυπώσεις μέσα στον άκρατο ενθουσιασμό του...ο οποίος νομίζω πως πηγάζει περισσότερο από τα θέλω του παρά από τις πραγματικές εμπειρίες κάποιες φορές.
Τον θαυμάζω για τον ενθουσιασμό του...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μελαντίας χτες βραδάκυ η Τζωρτζιάνα με τη Χρύσα. Ιταλίδα λέει η πρώτη, ελληνίδα η δεύτερη. Η Τζωρτζιάνα είναι μελαχρινό πιπίνι αδύνατο με καρέ μαλλάκι και πρόσωπο που παραπέμπει σε μαθητριούλα. Την έχω ξαναδεί μάλλον στη Φυλής. Η απειρία της φάνηκε στο σαλονάρισμα. Πάντως κλειδώθηκε ο στόχος για το μέλλον, όταν θα ΄ρθει η ανάπτυξη.

Συγγρού 108 στο Τζόβισχάουζ, η Τζοβάννα και η Σουσάνα. Η πρώτη ξανθό τούμπανο και η δεύτερη μελαχρινή με άκρως θηλυκό σώμα και ωραίο πρόσωπο. Κάναν και πρωκτικό με 100(!!!) ευρώ. Στο σαλονάρισμα έρχονται και σε ασπάζονται αμφότερες. Γενικά ακριβό σαν στούντιο.

Κασάνδρας 4 η Μαντόνα έχει συμπεριλάβει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο πρόγραμμα.

Κασάνδρας 4β Αντζελίνα και Χρύσα, μεκαχρινή αι ξανθιά, μόνιμα εκεί. Ξεπέτες φαίνονται.

Κασάνδρας 4γ η Μαριλένα (την έχω πάρει παλαιότερα και απορώ γιατί το έκανα, μάλλον με έψησαν τασ fishnets) και η Λαουρίτα σκέτη κόλαση.

Αχαρνών 106 δύο ρωσίδες η ψηλή λεγόταν Φωτεινή, καστανόξανθη με σπασμένο πρόσωπο, και η άλλη, Άννα, κοκκινομάλλα πιο κοντή με κότσο τα μαλλιά, γνωστή από κάπου αλλά δεν θυμάμαι πού, μιλφ αμφότερες. 20 ευρώ το απλό, 4ο η παρτούζα, ελεύθερο τελειωτικό με 30 ευρώ.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Οι άλλες γιατί δεν παίρνουν το ιδιο φάρμακο? Το κρατάει μόνο για πάρτη της ή αγοράσατε μόνο ένα χάπι?
Ολόκληρη GmbH από πίσω, φαρμακοβιομηχανία δυνατή, δοκίμασε και κάτι άλλα κοριτσάκια μας και θα δεις!!! Αλλά ξεχάσαμε ότι εσύ έχεις καταθέσει  καρδιά ΚΑΙ πορτοφόλι αλλού  :2funny: οπότε μάταιος ο κόπος, δεν πειράζει όμως θα πίνουμε το καφεδάκι μας εδώ στο φόρουμ, θα πειράζουμε ευγενώς και κοσμίως πάντα ο ένας τον άλλον και θα περνάει ο μάταιος τούτος κόσμος.
Μία πολύ καλή καλημέρα σε όλους.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα  :smitten:

Αυριο νύχτα 23:30 με 07:00 το πρωι μαζί μου και η Βαλια!!!!

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

Αντε Μαρινακι, πες και στην φιλη σου να ξεκινησει ξανα γιατι την πεθυμησαμε!  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ολόκληρη GmbH από πίσω, φαρμακοβιομηχανία δυνατή, δοκίμασε και κάτι άλλα κοριτσάκια μας και θα δεις!!! Αλλά ξεχάσαμε ότι εσύ έχεις καταθέσει  καρδιά ΚΑΙ πορτοφόλι αλλού  :2funny: οπότε μάταιος ο κόπος, δεν πειράζει όμως θα πίνουμε το καφεδάκι μας εδώ στο φόρουμ, θα πειράζουμε ευγενώς και κοσμίως πάντα ο ένας τον άλλον και θα περνάει ο μάταιος τούτος κόσμος.
Μία πολύ καλή καλημέρα σε όλους.
θα του πω 2 "κουβέντες" και θα τον φέρω από εκεί...μην ανησυχείς.... :grin: :grin: :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
...κι όπως εμφανίσθηκε η Ρία έτσι κι εξαφανίσθηκε από όλα τα προγράμματα του ομίλου: σαν διάττων αστέρας, αφήνοντας πίσω μια γλυκειά ανάμνηση, μια ουρά από απαλό άρωμα να με συντροφεύει σε αυτή τη βασανιστική πορεία προς την αποσύνθεση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom