MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
Τι λέει η τυπισσα;έχουμε άποψη;
Πήγαινε Βικάκι.............να περάσεις τέλεια.......Πείτε μου και γι αυτη!συμμετοχη service και κατα πόσο οι φωτό ειναι ακριβείς!
κωλο δίνει;Πήγαινε Βικάκι.............να περάσεις τέλεια.......
Τρανσάκι είναι......κωλο δίνει;
καλα ρε βαζελε να με στείλεις θες;είπα κ γω να πάω στούντιο !Απ τις φωτό δε φαινεταιΤρανσάκι είναι......
Τα'θελε ο κώλος σου........καλα ρε βαζελε να με στείλεις θες;είπα κ γω να πάω στούντιο !Απ τις φωτό δε φαινεται
την άλλη την ξέρεις;Τα'θελε ο κώλος σου........
Θα μας πουν τα παιδιά,δεν έχω προσωπική εμπειρία.....την άλλη την ξέρεις;
μεχρι να μας πουν πες μου τον πιο μουναρο που δίνει κωλο κ τα σπάει στο γαμησι!Θα μας πουν τα παιδιά,δεν έχω προσωπική εμπειρία.....
μεχρι να μας πουν πες μου τον πιο μουναρο που δίνει κωλο κ τα σπάει στο γαμησι!
Μαρινα στο Κασσανδρας 8
Σαμπρινα στο Κατεχακη 5/ΛΑ 373/Μελαντιας 50
οκ και την εχω στοχοποιησει εδώ κ καιρό!και να φανταστείς αυτη κ μόνο απ τις φωτο μου βγάζει σε τραβεΈχει απαντήσει ήδη ο ινδιάνος.........
Πήγαινε Μαρίνα να ξεσκιστείς στον πούτσο.....
οκ και την εχω στοχοποιησει εδώ κ καιρό!και να φανταστείς αυτη κ μόνο απ τις φωτο μου βγάζει σε τραβε
Από κοντά που την έχω δει και έχουμε γνωριστεί (δεν έχω περάσει μαζί της).....είναι μια χαρά.....έχει φτιάξει πολύ,γυμνασμένη και έτσι..... Όλοι σχεδόν λένε ότι είναι γεννημένη για γαμήσι....
Άρα τους ακούμε!
παιδια χτες περασα απο Βριλησσου 55 και ειδα την Εμιλυ, αξιζη τον κοπο να περασω με εβαλε σε σκεψεις
τοσο καλη; εμφανισιακα εχω πολυ να παω εκει απ τον καιρο που δουλευε η αμανταεσημερα το μεσημερη περασα απο το στουντιο Καρολαιν ΚΑτεχακη 5
εργαζομενη ηταν η Ρωξανη
πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες και με κορμι φιδισιο και θανατηφορο, το δε κωλι της ειναι ποιημα
το στουντιο αδειο απο κοσμο,
μου εκανε εντυπωση η ευγενεια της υπηρεσιας, αψογη κυρια
δεν μου αρεσε ομως οτι δεν υπηρχε στο προγραμμα ελευθερο στοματικο και το 69 το χρεωναν 70 ευρω...
το φουλ προγραμμα το χρεωνουν 100 ευρω, και στο φουλ ΔΕΝ αναφερθηκε πρωκτικο, αλλα 69, μασαζ και περοσσοτερος χρονος
κριμα για το ομορφο κοριτσι και για την ευγενεστατη υπηρεσια, δεν περασα με τετοιες τιμες και προγραμματα...
καποιοι νομιζω δεν εχουν καταλαβει ακομα σε τι οικονομικη κατασταση βρισκεται ο περισσοτερος κοσμος...
τοσο καλη; εμφανισιακα εχω πολυ να παω εκει απ τον καιρο που δουλευε η αμαντα
εμαθα ειναι εκει μια πολυ καλη μου φιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρουμαναουλα, αρκετα ομορφη, οι φωτογραφιεςς της πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.Γλυκητατη και γελαστη στο σαλονι.Πείτε μου και γι αυτη!συμμετοχη service και κατα πόσο οι φωτό ειναι ακριβείς!
Ρουμαναουλα, αρκετα ομορφη, οι φωτογραφιεςς της πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.Γλυκητατη και γελαστη στο σαλονι.
Δεν εχω ομως εμπειρια μαζι της στα ενδοτερα.
Βριλησσου 36-36Α οχι 35.Αν αναφέρεσαι σε κάποια που ήταν στο 35 και δήλωνε Κύπρια και Βραζιλιανά, πολύ όμορφη αλλά τρελή ξεπέτα.