Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και εμένα γιατί με βάλατε σε μια τρύπα ακριβώς απέναντι από την κουζίνα ρε συ;;; με...μισό μονό κρεβάτι;και μικρο :-*
και εμένα γιατί με βάλατε σε μια τρύπα ακριβώς απέναντι από την κουζίνα ρε συ;;; με...μισό μονό κρεβάτι;και μικρο :-*
δεν ξέρω γιατί και πώς. Δεν με ρώτησαν κάτι τέτοιο. Από την άλλη αυτό σημαίνει πως θυμόμουνα μια χαρά.Σε βάλανε εκεί γιατί τα άλλα δωμάτια ήταν κατειλημμένα.
Μήπως σε ρώτησαν αν θες να περιμένεις να αδειάσουν τα άλλα κι'εσύ βιαζόσουνα; Γιατί μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δωμάτιο.
ινδιάνε δηλαδή εγκρίνεις??Λίγα λόγια για Κάτια την νέα άφιξη στο Κωνσταντινουπόλεως 80, ΜΑ 133 κλπ.
Την είδα χθες σε τσάρκα και μου έκανε ιδιαιτέρα καλή εντύπωση. Ψηλή, ξανθιά, με χυτά καλλίγραμμα πόδια, με λαχταριστή περιφέρεια που κολάζει. Φυσικό καμπυλωτό στήθος, γλυκό συμπαθητικό πρόσωπο με μόνη ατέλεια την ελαφρά γαμψή μύτη της.
Πολύ θετική αύρα στο σαλόνι, γελαστή με λίγα όμως Ελληνικά. Φουλ πρόγραμμα για τους ενδιαφερόμενους.
Μόλις πάρει λίγη εμπειρία θα τιμηθεί πάραυτα...........
Υποθέτω........δεν είναι στυλιάρι..........Λίγα λόγια για Κάτια την νέα άφιξη στο Κωνσταντινουπόλεως 80, ΜΑ 133 κλπ.
Την είδα χθες σε τσάρκα και μου έκανε ιδιαιτέρα καλή εντύπωση. Ψηλή, ξανθιά, με χυτά καλλίγραμμα πόδια, με λαχταριστή περιφέρεια που κολάζει. Φυσικό καμπυλωτό στήθος, γλυκό συμπαθητικό πρόσωπο με μόνη ατέλεια την ελαφρά γαμψή μύτη της.
Πολύ θετική αύρα στο σαλόνι, γελαστή με λίγα όμως Ελληνικά. Φουλ πρόγραμμα για τους ενδιαφερόμενους.
Μόλις πάρει λίγη εμπειρία θα τιμηθεί πάραυτα...........
Εγω να σου πω την αληθεια, δεν το εχω δει ποτε το δωματιο που λες. Δεν ηξερα οτι υπηρχε μεχρι που το ειπε ο px75.δεν ξέρω γιατί και πώς. Δεν με ρώτησαν κάτι τέτοιο. Από την άλλη αυτό σημαίνει πως θυμόμουνα μια χαρά.
Καλό να λέμε τα καλά, καλύτερο να τουςλέμε και τα άσχημα για να διορθώνονται.
Όσες καύλες και να έχεις, στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο.
οχι, μονο στυλιαρι δεν την λες.Υποθέτω........δεν είναι στυλιάρι..........
Κατανοητόν.......thanks.......οχι, μονο στυλιαρι δεν την λες.
για αφτο η ηπερισιεσ θελουνεδεν ξέρω γιατί και πώς. Δεν με ρώτησαν κάτι τέτοιο. Από την άλλη αυτό σημαίνει πως θυμόμουνα μια χαρά.
Καλό να λέμε τα καλά, καλύτερο να τουςλέμε και τα άσχημα για να διορθώνονται.
Όσες καύλες και να έχεις, στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο.
ρε ήμαστε κ μεις εκεί την ίδια ώρα...δεν σας είδαμε....οι ώρες δεν πέρναγαν. Ύπνος δεν μας έπιανε, η αγωνία μεγάλη... Και πριν φύγουμε για αεροδρόμιο κάναμε μια μίνι τσάρκα.
Θησέως 35: Μόνικα ανθυπομετρια μελαμψη κοντη. Τζοαννα ψηλή μελαχρινή με ωραίο φτιαχτό στήθος. Τολμώ να πω ότι μοιάζει αρκετά στην Μόνικα την σερβα στο πολύ μαζεμένο.
Αριστοτέλους 5: Μπελλα όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα αγγλίδα. Κορίνα ψηλή μελαχρινή όμορφο σώμα. Χριστίνα μελαχρινή κοντη αδιάφορη.
Τριγγετα3: Μαρτα ξανθιά ψηλή μιλφ
Ποτάκι και στο xbar όπου κολαστηκα με τον σέξυ χορό της Αντρέα και της Ζετας.
Το καλύτερο ξεκίνημα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
οι ώρες δεν πέρναγαν. Ύπνος δεν μας έπιανε, η αγωνία μεγάλη... Και πριν φύγουμε για αεροδρόμιο κάναμε μια μίνι τσάρκα.
Θησέως 35: Μόνικα ανθυπομετρια μελαμψη κοντη. Τζοαννα ψηλή μελαχρινή με ωραίο φτιαχτό στήθος. Τολμώ να πω ότι μοιάζει αρκετά στην Μόνικα την σερβα στο πολύ μαζεμένο.
Αριστοτέλους 5: Μπελλα όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα αγγλίδα. Κορίνα ψηλή μελαχρινή όμορφο σώμα. Χριστίνα μελαχρινή κοντη αδιάφορη.
Τριγγετα3: Μαρτα ξανθιά ψηλή μιλφ
Ποτάκι και στο xbar όπου κολαστηκα με τον σέξυ χορό της Αντρέα και της Ζετας.
Το καλύτερο ξεκίνημα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
βριλησου 36α η αλινα μαυρο μαλλι με ωραια πλουσια τα ελεη της κ κωλαρα
η υπηρεσια μ ρωτησε ποιο ειναι το ονομα μου στο ιντερνετ
σονυ κ καλα να βαλουμε καλη κριτικη αφου δεν κολλησαμε, δεν μπορω να αρεσω σε ολες υπαρχουν και κακογουστες αφου δεν με ηξερε λογικο ειναι να ειναι ξεπετα τα εριξε πανω μου οτι εγω δεν ειχα ορεξη αλλα αν περναγα σημερα θα ηταν καλυτερη
τι να πεις γυναικες αυτες δεν φταινε ποτε...................................................
Σωστος Αρχηγε(οπως παντα αλλωστε). Αυτη ειναι. Απο το στηθος την καταλαβα, γιατι τωρα ειναι ξανθια με κοντο καρε.
Δεν την ειχα πετυχει ποτε στο Β42 ουτε και στης Αντζελας. Δεν ειναι να πεις οτι περναει και απαρατηρητη. Καμαρωτη φρεγατα η κορασις.
αλλα κατα τ αλλα δεν τους ενδιαφερει το ιντερνετ κ κανουν οτι πληρωνουμεΠεριμένουμε report..........
Μας έχουν ζαλίσει τα @@ με τις κριτικές.......άντε μην αρχίσω να λέω πρωί-πρωί.......