Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν νομίζω να θυμάμαι αλλού... δεν είμαι και ο καλύτερος καταγραφέας αναμνήσεων, αλλά επειδή το γυρόφερνα αρκετό καιρό πριν μπω, δεν νομίζω να κάνω λάθος

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα και χρόνια πολλά !!! 14 φλεβάρη του Αγιου Βαλεντίνου και σήμερα μετά τις 18:00 το "Would you be our Valentine" party μας στο studio με τις Δέσποινα, Βανέσα, Αντριάνα, Πωλίνα, Κέλλυ, Αλίκη, Πάολα, Άντζελα !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δηλαδη 7 κουτια σοκολατακια/γλυκα να φερουμε?  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε βάλανε εκεί γιατί τα άλλα δωμάτια ήταν κατειλημμένα.
Μήπως σε ρώτησαν αν θες να περιμένεις να αδειάσουν τα άλλα κι'εσύ βιαζόσουνα; Γιατί μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δωμάτιο.
δεν ξέρω γιατί και πώς. Δεν με ρώτησαν κάτι τέτοιο. Από την άλλη αυτό σημαίνει πως θυμόμουνα μια χαρά.
Καλό να λέμε τα καλά, καλύτερο να τουςλέμε και τα άσχημα για να διορθώνονται.
Όσες καύλες και να έχεις, στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Αυτός ο μήνας με πήγε καλά. Μετά το πανηγυρικό μαμήσι με τη Ρία στο Μελαντίας 50, είπα να κλείσω τις πιπινοεκκρεμότητες που είχα αφήσει, και να αποσυρθώ μετά για λίγο από το άθλημα διότι αφαιμάχθηκα οικονομικά. Αλλά έπρεπε να κλείσω με ωραίο τρόπο για να μην μείνω ανικανοποίητος. Αρχικά είπα να ξαναπάω στη Ρία την οποία ακόμα της σκέφτομαι και γκαυλώνω, αλλά δυστυχώς δεν βόλευαν τα ωράρια και γι' αυτό μετέβην στο Κασάνδρας για να δώ τη Λάουρα/Λαουρίτα, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τη Λάουρα στο Κασάνδρας 3. Πράγματι το μελαχρινό πιπίνι ήταν εκεί. Έχει μια τσαχπινιά, πολύ ωραίο βλέμμα και πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο. Άσε που μου θύμισε μια συμφοιτήτριά που είχα καταφέρει να μισοπηδήξω και μου είχε μείνει απωθημένο. Η ευγενική τσατσά έκανε σκόντο στο πρόγραμμα οπότε πέρασα με 40 ευρώ. Είχε και πρωκτικό στα 80. Στα 40 ευρώ συνήθως οι κοπέλες είναι διεκπεραιωτικές αλλά η Λαουρίτα δεν μάσησε. Ήρθε και μου έκανε μια πολύ ωραία επίθεση, γύρισε 69 από μόνη της, επαιζα με το μουνάκι της, εκείνη είχε πολύ καλή ενέργεια, χόρευε, σηκωνόταν, τούρλωνε το θεσπέσιο κωλαράκι της, γενικά δεν είπε όχι σε τίποτα. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, έγλειφε καλαμπαλίκια, γενικά ήταν πολύ άνετη και το ίδρωσε το σαραντάευρο. Όταν τελείωσα, δεν έφυγε αλλά τεντώθηκε στο κρεββάτι σαν γατί και μετά άρχισε να παίρνει σέξυ πόζες τουρλώνοντας το κωλαράκι της. Άμα είχα κι άλλα λεφτά θα την ξαναπήδαγα εκεί στα ίσια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λίγα λόγια για Κάτια την νέα άφιξη στο Κωνσταντινουπόλεως 80, ΜΑ 133 κλπ.
Την είδα χθες σε τσάρκα και μου έκανε ιδιαιτέρα καλή εντύπωση. Ψηλή, ξανθιά, με χυτά καλλίγραμμα πόδια, με λαχταριστή περιφέρεια που κολάζει. Φυσικό καμπυλωτό στήθος, γλυκό συμπαθητικό πρόσωπο με μόνη ατέλεια την ελαφρά γαμψή μύτη της.
Πολύ θετική αύρα στο σαλόνι, γελαστή με λίγα όμως Ελληνικά. Φουλ πρόγραμμα για τους ενδιαφερόμενους.
Μόλις πάρει λίγη εμπειρία θα τιμηθεί πάραυτα...........

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Την είδα χθες σε τσάρκα και μου έκανε ιδιαιτέρα καλή εντύπωση. Ψηλή, ξανθιά, με χυτά καλλίγραμμα πόδια, με λαχταριστή περιφέρεια που κολάζει. Φυσικό καμπυλωτό στήθος, γλυκό συμπαθητικό πρόσωπο με μόνη ατέλεια την ελαφρά γαμψή μύτη της.
Πολύ θετική αύρα στο σαλόνι, γελαστή με λίγα όμως Ελληνικά. Φουλ πρόγραμμα για τους ενδιαφερόμενους.
ινδιάνε δηλαδή εγκρίνεις??

να την  :fuck1: :fuck1: :fuck1:??/

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υποθέτω........δεν είναι στυλιάρι.......... :boobies:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
δεν ξέρω γιατί και πώς. Δεν με ρώτησαν κάτι τέτοιο. Από την άλλη αυτό σημαίνει πως θυμόμουνα μια χαρά.
Όσες καύλες και να έχεις, στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο.
Εγω να σου πω την αληθεια, δεν το εχω δει ποτε το δωματιο που λες. Δεν ηξερα οτι υπηρχε μεχρι που το ειπε ο px75.
Πολυ ατυχος ησουν. Τα αλλα δυο δωματια του μαγαζιου ειναι πολυ καλα. Οχι επιπεδο sensuality, αλλα πολυ αξιοπρεπη.
Την επομενη αν σε ξαναβαλουν εκει, πες οτι θα περιμενεις. Δε λεει να πληρωνεις για στουντιο και το δωματιο να ειναι αθλιο.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
για αφτο η ηπερισιεσ θελουνε  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
μεταμεσονυντια εφοδος στα ιδρυματα αφου κατεθεσα στην αννα μαρια λογω της ημερας..........
μαλεξανδρου 133 το κλαουντιακι αδυνατη   ορεξατη με πειραζε συνεχεια ,εχει ανεβει πολυ και στο σαλονι
φανταζομαι κ μεσα οσο περναει ο καιρος θα γινεται καλυτερη.
κων/πωλεως 80 ιζαμπελλα πρωην ριανα αδυνατη μελαμψη το στηθος της δεν μου αρεσε.
κων/πωλεως 92α η μαριαννα το οπλο γυναικαρα με τα ολα της γνωστη στους πιο πολλους.
βριλησου 36α η αλινα μαυρο μαλλι με ωραια πλουσια τα ελεη της κ κωλαρα
η υπηρεσια μ ρωτησε ποιο ειναι το ονομα μου στο ιντερνετ
σονυ κ καλα να βαλουμε καλη κριτικη αφου δεν κολλησαμε, δεν μπορω να αρεσω σε ολες υπαρχουν και κακογουστες αφου δεν με ηξερε λογικο ειναι να ειναι ξεπετα τα εριξε πανω μου οτι εγω δεν ειχα ορεξη αλλα αν περναγα σημερα θα ηταν καλυτερη
τι να πεις γυναικες αυτες δεν φταινε ποτε...................................................
βριλησου 36 η κατια ωραιο ξανθο μωρακι με ωραιο στηθοςμαζι της η βικτωρια με βυζαρες κ ωραιο κορμι αυτη μ αρεσε
αρκετα θα την τιμησω στο μελλον.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
οι ώρες δεν πέρναγαν. Ύπνος δεν μας έπιανε, η αγωνία μεγάλη... Και πριν φύγουμε για αεροδρόμιο κάναμε μια μίνι τσάρκα.
Θησέως 35: Μόνικα ανθυπομετρια μελαμψη κοντη. Τζοαννα ψηλή μελαχρινή με ωραίο φτιαχτό στήθος. Τολμώ να πω ότι μοιάζει αρκετά στην Μόνικα την σερβα στο πολύ μαζεμένο.
Αριστοτέλους 5: Μπελλα όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα αγγλίδα. Κορίνα ψηλή μελαχρινή όμορφο σώμα. Χριστίνα μελαχρινή κοντη αδιάφορη.
Τριγγετα3: Μαρτα ξανθιά ψηλή μιλφ
Ποτάκι και στο xbar  όπου κολαστηκα με τον σέξυ χορό της Αντρέα και της Ζετας.
Το καλύτερο ξεκίνημα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινή συνάντηση με το νέο αστέρι της Κασσανδροαλυσίδας, τη Μάρσυ...όμορφη παρουσία, ξανθιά, με ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, καμπυλωτή περιφέρεια, πεντακάθαρη...Στα της πράξης έμεινα σούπερ ευχαριστημένος, με καλά προκαταρτικά, σε gfe στυλ αρχικά και με πολλή συμμετοχή και ταπεραμέντο στο κυρίως μενού...Πολλές εναλλαγές, χωρίς βιασύνη....Πιστεύω ότι ανεβάζει αισθητά το επίπεδο στον πορνόδρομο....Λεπτομέρειες στην κριτική....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
οι ώρες δεν πέρναγαν. Ύπνος δεν μας έπιανε, η αγωνία μεγάλη... Και πριν φύγουμε για αεροδρόμιο κάναμε μια μίνι τσάρκα.
Θησέως 35: Μόνικα ανθυπομετρια μελαμψη κοντη. Τζοαννα ψηλή μελαχρινή με ωραίο φτιαχτό στήθος. Τολμώ να πω ότι μοιάζει αρκετά στην Μόνικα την σερβα στο πολύ μαζεμένο.
Αριστοτέλους 5: Μπελλα όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα αγγλίδα. Κορίνα ψηλή μελαχρινή όμορφο σώμα. Χριστίνα μελαχρινή κοντη αδιάφορη.
Ποτάκι και στο xbar  όπου κολαστηκα με τον σέξυ χορό της Αντρέα και της Ζετας.
ρε ήμαστε κ μεις εκεί την ίδια ώρα...δεν σας είδαμε.... :headbang: :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποτάκι και στο xbar  όπου κολαστηκα με τον σέξυ χορό της Αντρέα και της Ζετας.

Περιμένουμε report.......... :boobies:

βριλησου 36α η αλινα μαυρο μαλλι με ωραια πλουσια τα ελεη της κ κωλαρα
η υπηρεσια μ ρωτησε ποιο ειναι το ονομα μου στο ιντερνετ
σονυ κ καλα να βαλουμε καλη κριτικη αφου δεν κολλησαμε, δεν μπορω να αρεσω σε ολες υπαρχουν και κακογουστες αφου δεν με ηξερε λογικο ειναι να ειναι ξεπετα τα εριξε πανω μου οτι εγω δεν ειχα ορεξη αλλα αν περναγα σημερα θα ηταν καλυτερη
τι να πεις γυναικες αυτες δεν φταινε ποτε...................................................

Μας έχουν ζαλίσει τα @@ με τις κριτικές.......άντε μην αρχίσω να λέω πρωί-πρωί.......  :)
Καλόμαθαν........ :rolleyes:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Σωστος Αρχηγε(οπως παντα αλλωστε). Αυτη ειναι. Απο το στηθος την καταλαβα, γιατι τωρα ειναι ξανθια με κοντο καρε.
Δεν την ειχα πετυχει ποτε στο Β42 ουτε και στης Αντζελας. Δεν ειναι να πεις οτι περναει και απαρατηρητη. Καμαρωτη φρεγατα η κορασις.

δούλευε και Βουλ 68 (παλαιότερα όταν είχαν τις ίδιες κοπέλες) ως Σοφία

εντυπωσιακή εμφανισιακά!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Περιμένουμε report.......... :boobies:

Μας έχουν ζαλίσει τα @@ με τις κριτικές.......άντε μην αρχίσω να λέω πρωί-πρωί.......  :)
αλλα κατα τ αλλα δεν τους ενδιαφερει το ιντερνετ κ κανουν οτι πληρωνουμε
κ δεν κανουν εξτρα επειδη γραφουμε οχι μωρε ...... σε λιγο θα μας πουν οτι δεν γαμιουνται κιολλας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom