Απογευματινή συνάντηση με cheyenne για να τσεκάρουμε κάποιους στόχους και ιδρύματα
Κασσάνδρας4γ:Mάρσυ: Χθες αρρώστησα με την πάρτη της. Μακριά καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, αδύνατη γυμνασμένη κοιλιά, πολύ ωραία και καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ωραία πόδια. Αέρας σέξυ και θηλυκότητας...σίγουρα ο επόμενός μου στόχος. Ο μέγιστος tsoutsounas, αναφώνησε ότι ήταν λαδοκόρη στο Στουρνάρη 63.... :respect18: :respect18:
Κασσάνδρας 4β: Έλενα: Άλλη μια πρώην λαδοκόρη. Μελαχροινή, κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμίκαι δυνατό σημείο την περιφέρειά της. Τζένη: Ένα κοντό, μικρό, φοβισμένο πλασματάκι, μελαχροινό, χωρίς κάτι ιδιαίτερο...
Κασσάνδρας4α: Μαντόννα: H Eλληνίδα καλλονή του ομίλου, ξανθιά μακριά μαλλιά με εξτέ, ενιαχυμένο στήθος και ωραία πόδια-περιφέρεια. Για εμένα θα την έβαζα στην ίδια κατηγορία με την Jenna Jameson την Αμερικανίδα πορνοστάρ... 8)
Σπ. Πάτση40: για μια ακόμη φορά κλειστό
Κηφισού30: Ξένια: Ξανθά μακριά μαλλιά, φυσικό 2άρι στήθος, ωραίο πρόσωπο με ματάρες, υπέροχη καλοσχηματισμένη περιφέρεια και ωραία ποδια. Έχω τα καλύτερα να θυμάμαι από την πρόσφατη συνεδρία μας, Μαζί της μια νέα άφιξη Δανάη: Mακριά, μαύρα μαλλιά, συμπαθητικό καθημερινό πρόσωπο κια αρκετά παραπανίσια κιλά με κάπως περίεργη περιφέρεια.
Βούρβαχη19: Iβάννα: Kαστανό μιλφ, με γλυκύτατο πρόσωπο και συνέχεια μες στο χαμόγελο, ενισχυμένο 3άρι στήθος, ωραίο "γεμάτο" κορμί με ωραία περιφέρεια. Ο ινδιάνος δεν κρατήθηκε και πέρασε στα ενδώτερα. Βαλεντίνα: Γνωστή παρουσία εδώ και χρόνια, πληθωρικό μιλφ, ξανθό με όλα σε -άρες. Βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρες...
Ισμήνης 2: Mαρίνα: η μελαχροινή Ελληνίδα πιτσιρίκα του ομίλου, με μικρό φυσικό στήθος 1.5άρι, αδυνατισμένη κι άλλο, πονηρό πρόσωπο και μεγάλο ατού την περιφέρειά της. Με θητεία και σε άλλο γνωστό ίδρυμα ένα από τα στανταράκια μου. Ζέτα: H ξανθιά Λιθουανή, γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο σούπερ στήθος και πολύ ωραίο κορμί και περιφέρεια. Καλές υπηρεσίες όπως θυμάμαι στην προ μηνών συνευρεση μας. Αλέξια: New entry, με καστανοκόκκοινα μαλλιά σγουρά, αξιοσημείωτο στήθος, γλυκό καθημερινό πρόσωπο και αδύνατο κορμί ωραίο με ψηλά πόδια και πεταχτή περιφέρεια. Μάλλον πρέπει να εξοικειωθεί και με τα τακούνια...
Φραντζή 47: Εδώ τελείωσε η τσάρκα μας, μιας και η μελαχροινή καλλονή Αννα, με τα θέλγητρά της με μάγεψε και με παρέσυρε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και παραισθήσεων για μια ακόμη φορά....