Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
καλησπερα σε ολους ειναι ηδη πολλα τα στουντιο στην καβαλας αν ειναι της γερμανικης αλυσιδας που εχουν την τιμη 50 ακατεβατα δεν εχει μελλον.....
Για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις....καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη όσο για την πάτρα θα ποστάρω σήμερα αναλυτικά το θέμα για να δείτε μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τις μεγάλες διαφορές,

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Στην αλυσίδα των γερμανών (Συγγρού-τριγγετα) εχει κανείς εμπειρία από παρτουζα ?? Κάνουν ???? ... Ειναι την τετάρτη κοινή βάρδια βικυ-Νικόλ και μπαίνω σε πειρασμό....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Χτες - Μελαντίας - Ρία - Τσόντα: ακόμα θυμάμαι και καυλώνω. Θα ακολουθήσει κριτική.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Σήμερα στο Ντε Παρί. Πήγα έτοιμος για Ελίζα. Ήταν στο δωμάτιο, οπότε είδα τις άλλες κοπέλες και περίμενα. Βγήκε και μου λέει ο υπηρεσίας ότι το αυταρχικό είναι στα 100! Πριν ένα περίπου μήνα στο ίδιο ίδρυμα πλήρωσα 80, τόσα είχα μαζί μου. Και στα υπόλοιπα της αλυσίδας που έχω πάει τόσο ήταν πάντα. Μα καλά, τις ανεβάζουν τις τιμές;; Να δούμε που θα πάει αυτό....

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις....καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη όσο για την πάτρα θα ποστάρω σήμερα αναλυτικά το θέμα για να δείτε μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τις μεγάλες διαφορές,
Καλησπερα κοιτα το μονο που ξερω παραπανω ειναι οτι και οι μισθοι εχουν μειωθει δραματικα και η ανεργια εχει τεραστια αυξηση πραγμα βεβαια που δεν φαινεται να σας απασχολει προφανως απευθυνεστε στους λιγους δικαιωμα σας ελευθερη αγορα εχουμε στον συγκεκριμενο κλαδο λειπει ο ανταγωνισμος ωστε να μειωθουν οι τιμες

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Καλησπερα κοιτα το μονο που ξερω παραπανω ειναι οτι και οι μισθοι εχουν μειωθει δραματικα και η ανεργια εχει τεραστια αυξηση πραγμα βεβαια που δεν φαινεται να σας απασχολει προφανως απευθυνεστε στους λιγους δικαιωμα σας ελευθερη αγορα εχουμε στον συγκεκριμενο κλαδο λειπει ο ανταγωνισμος ωστε να μειωθουν οι τιμες
Όλα καλά και ωραία αυτά που γράφεις.
Τώρα που είδες ότι ο ανταγωνισμός είναι μειωμένος με συνεχώς αυξανόμενα στούντιο είναι λιγάκι παράδοξο αυτό που ισχυρίζεσαι.
Απλά τα συγκεκριμένα στούντιο έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις και αυξημένα λειτουργικά έξοδα και για να κρατούνται όλα τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας, υγιεινής, οργάνωσης και όλα τα υπόλοιπα για αυτό και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί, ο καθένας βέβαια μπορεί να επιλέξει, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλα τα βαλάντια στον αγοραίο έρωτα.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0

Οι Γερμανοί έχουν θέμα με την Πάτρα.

Είναι στα 196 μέτρα από το γήπεδο, δηλαδή όχι 200.

Μπορεί να πάει επίσης να ξεχαρμανιάσει κανένα αγοράκι μετά την προπόνηση ή κανένας πατέρας ενώ προπονούνται τα παιδιά του (για προπόνηση δηλαδή κι αυτός) ...μα τι τους έπιασε τους Μινάρες πάλι;
ΚΑΛΕ μας φίλε, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με εμάς, γιατί εμείς έχουμε τα στούντιο PRO-SEX-ETO το οποίο έχει άδεια εγκατάστασης από το 2005 και για το στούντιο το οποίο αναφέρεσαι είναι κάποιο άλλο. Σε ευχαριστούμε πάντως για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Tzesika μελαχρινή στο Sweet Angels φαινεται απιστευτο κορμί! Καμμια εμπειρία?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Επίσης εντύπωση μου έκανε ο χαμός που γινόταν κυρίως στο Λ.Αθηνών 204 από πελάτες και στο σαλόνι και στα δωμάτια...Εργαζόμενα κορίτσια η Νικόλ η Ρουμάνα και η Μαρίνα η Ελληνίδα...Ένιωσα λες και μπήκα σε FKK με τόσο κόσμο....και μετά σου λένε κρίση...  :headbang: :headbang:

Κατά τα άλλα σε 2-3 που μπήκα στο Γκάζι σχετική ηρεμία, αλλά παντού υπήρχε δωμάτιο που περίμενε....φαίνεται ο κόσμος :knockinb: :knockinb: το μεσημέρι....όπως άλλωστε κ γω τελικά..... :P :P
Αλλαγή

Νομίζω ότι πλέον ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί εκει που τον σέβονται και γίνεται καλή δουλειά. Την προηγούμενη εβδομάδα στο Sweet angel είδα την Τζένη, γινόταν χαμός, το ίδιο και στη Πατρίτσια στην Πειραιώς. Και δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το μαγαζί τελικά η κοπέλα κάνει το παιχνίδι. Και αυτέ που αναφέρεις είναι απο τις άξιες για αυτό έχουν κόσμο. Από την άλλη πας σε άλλα μαγαζιά και ολόκληρη βάρδια δεν μπαίνει πελάτης. Λογικό, πριν είχε πέντε πενηντάρικα να διαθέσει τώρα έχει ενα. Προσέχει πιο πολύ που θα το δώσει.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Εδώ να σημειωθεί ότι επί της Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα γύρω στα 250-300 μετρά μετά το ΛΑ 373,  εθεάθη φωτεινή ροζ  πινακίδα «STUDIO». Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να σταματήσουμε για επιπλέον έρευνα…..

Η ταμπέλα υπάρχει πάνω απο μήνα. Πέρασα μετά την ανάρτηση σου αλλά η ταμπέλα ήταν σβηστή και δεν άνοιξε κανείς.

Πάντως από διακριτικότητα όχι και το καλύτερο. Καλημέρισα όλο τον Γρηγόρη. :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Απογευματινή συνάντηση με cheyenne για να τσεκάρουμε κάποιους στόχους και ιδρύματα

Κασσάνδρας4γ:Mάρσυ: Χθες αρρώστησα με την πάρτη της. Μακριά καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, αδύνατη γυμνασμένη κοιλιά, πολύ ωραία και καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ωραία πόδια. Αέρας σέξυ και θηλυκότητας...σίγουρα ο επόμενός μου στόχος. Ο μέγιστος  tsoutsounas, αναφώνησε ότι ήταν λαδοκόρη στο Στουρνάρη 63.... :respect18: :respect18:

Κασσάνδρας 4β: Έλενα: Άλλη μια πρώην λαδοκόρη. Μελαχροινή, κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμίκαι δυνατό σημείο την περιφέρειά της. Τζένη: Ένα κοντό, μικρό, φοβισμένο πλασματάκι, μελαχροινό, χωρίς κάτι ιδιαίτερο...

Κασσάνδρας4α: Μαντόννα: H Eλληνίδα καλλονή του ομίλου, ξανθιά μακριά μαλλιά με εξτέ, ενιαχυμένο στήθος και ωραία πόδια-περιφέρεια. Για εμένα θα την έβαζα στην ίδια κατηγορία με την Jenna Jameson την Αμερικανίδα πορνοστάρ... 8)

Σπ. Πάτση40: για μια ακόμη φορά κλειστό

Κηφισού30: Ξένια: Ξανθά μακριά μαλλιά, φυσικό 2άρι στήθος, ωραίο πρόσωπο με ματάρες, υπέροχη καλοσχηματισμένη περιφέρεια και ωραία ποδια. Έχω τα καλύτερα να θυμάμαι από την πρόσφατη συνεδρία μας, Μαζί της μια νέα άφιξη Δανάη: Mακριά, μαύρα μαλλιά, συμπαθητικό καθημερινό πρόσωπο κια αρκετά παραπανίσια κιλά με κάπως περίεργη περιφέρεια.

Βούρβαχη19: Iβάννα: Kαστανό μιλφ, με γλυκύτατο πρόσωπο και συνέχεια μες στο χαμόγελο, ενισχυμένο 3άρι στήθος, ωραίο "γεμάτο" κορμί με ωραία περιφέρεια. Ο ινδιάνος δεν κρατήθηκε και πέρασε στα ενδώτερα. Βαλεντίνα: Γνωστή παρουσία εδώ και χρόνια, πληθωρικό μιλφ, ξανθό με όλα σε -άρες. Βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρες...

Ισμήνης 2: Mαρίνα: η μελαχροινή Ελληνίδα πιτσιρίκα του ομίλου, με μικρό φυσικό στήθος 1.5άρι, αδυνατισμένη κι άλλο, πονηρό πρόσωπο και μεγάλο ατού την περιφέρειά της. Με θητεία και σε άλλο γνωστό ίδρυμα ένα από τα στανταράκια μου. Ζέτα: H ξανθιά Λιθουανή, γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο σούπερ στήθος και πολύ ωραίο κορμί και περιφέρεια. Καλές υπηρεσίες όπως θυμάμαι στην προ μηνών συνευρεση μας. Αλέξια: New entry, με καστανοκόκκοινα μαλλιά σγουρά, αξιοσημείωτο στήθος, γλυκό καθημερινό πρόσωπο και αδύνατο κορμί ωραίο με ψηλά πόδια και πεταχτή περιφέρεια. Μάλλον πρέπει να εξοικειωθεί και με τα τακούνια...

Φραντζή 47: Εδώ τελείωσε η τσάρκα μας, μιας και η μελαχροινή καλλονή Αννα, με τα θέλγητρά της με μάγεψε και με παρέσυρε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και παραισθήσεων για μια ακόμη φορά....

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Η ταμπέλα υπάρχει πάνω απο μήνα. Πέρασα μετά την ανάρτηση σου αλλά η ταμπέλα ήταν σβηστή και δεν άνοιξε κανείς.

Πάντως από διακριτικότητα όχι και το καλύτερο. Καλημέρισα όλο τον Γρηγόρη. :grin:

Η ταμπέλα υπάρχει τουλάχιστον από Νοέμβριο/13

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ ή σε άλλο θέμα. Χθες είδα καινούργια ταμπέλα "STUDIO" στην λεωφόρο Αθηνών στο ύψος τών Τ.Ε.Ι. στο ρεύμα προς Αθήνα (πάνω από τον Γρηγόρη για όποιους ξέρουν), λίγο παρακάτω από το Queens (Λ.Αθηνών 373) και απέναντι από το Λ.Αθηνών 318.

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παίδες έχει κανείς γνώση για μαγια και τζοάνα στο τατοίου 58 . Ειδικά η μάγια βγάζει κατι πολυ έκφυλο. Δουλευαν πουθενα παλιά να δω καμμια κριτικη.  :helpplea:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απογευματινή συνάντηση με cheyenne για να τσεκάρουμε κάποιους στόχους και ιδρύματα

Κασσάνδρας4γ:Mάρσυ: Χθες αρρώστησα με την πάρτη της. Μακριά καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, αδύνατη γυμνασμένη κοιλιά, πολύ ωραία και καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ωραία πόδια. Αέρας σέξυ και θηλυκότητας...σίγουρα ο επόμενός μου στόχος. Ο μέγιστος  tsoutsounas, αναφώνησε ότι ήταν λαδοκόρη στο Στουρνάρη 63.... :respect18: :respect18:

Κασσάνδρας 4β: Έλενα: Άλλη μια πρώην λαδοκόρη. Μελαχροινή, κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμίκαι δυνατό σημείο την περιφέρειά της. Τζένη: Ένα κοντό, μικρό, φοβισμένο πλασματάκι, μελαχροινό, χωρίς κάτι ιδιαίτερο...

Κασσάνδρας4α: Μαντόννα: H Eλληνίδα καλλονή του ομίλου, ξανθιά μακριά μαλλιά με εξτέ, ενιαχυμένο στήθος και ωραία πόδια-περιφέρεια. Για εμένα θα την έβαζα στην ίδια κατηγορία με την Jenna Jameson την Αμερικανίδα πορνοστάρ... 8)

Σπ. Πάτση40: για μια ακόμη φορά κλειστό

Κηφισού30: Ξένια: Ξανθά μακριά μαλλιά, φυσικό 2άρι στήθος, ωραίο πρόσωπο με ματάρες, υπέροχη καλοσχηματισμένη περιφέρεια και ωραία ποδια. Έχω τα καλύτερα να θυμάμαι από την πρόσφατη συνεδρία μας, Μαζί της μια νέα άφιξη Δανάη: Mακριά, μαύρα μαλλιά, συμπαθητικό καθημερινό πρόσωπο κια αρκετά παραπανίσια κιλά με κάπως περίεργη περιφέρεια.

Βούρβαχη19: Iβάννα: Kαστανό μιλφ, με γλυκύτατο πρόσωπο και συνέχεια μες στο χαμόγελο, ενισχυμένο 3άρι στήθος, ωραίο "γεμάτο" κορμί με ωραία περιφέρεια. Ο ινδιάνος δεν κρατήθηκε και πέρασε στα ενδώτερα. Βαλεντίνα: Γνωστή παρουσία εδώ και χρόνια, πληθωρικό μιλφ, ξανθό με όλα σε -άρες. Βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρες...

Ισμήνης 2: Mαρίνα: η μελαχροινή Ελληνίδα πιτσιρίκα του ομίλου, με μικρό φυσικό στήθος 1.5άρι, αδυνατισμένη κι άλλο, πονηρό πρόσωπο και μεγάλο ατού την περιφέρειά της. Με θητεία και σε άλλο γνωστό ίδρυμα ένα από τα στανταράκια μου. Ζέτα: H ξανθιά Λιθουανή, γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο σούπερ στήθος και πολύ ωραίο κορμί και περιφέρεια. Καλές υπηρεσίες όπως θυμάμαι στην προ μηνών συνευρεση μας. Αλέξια: New entry, με καστανοκόκκοινα μαλλιά σγουρά, αξιοσημείωτο στήθος, γλυκό καθημερινό πρόσωπο και αδύνατο κορμί ωραίο με ψηλά πόδια και πεταχτή περιφέρεια. Μάλλον πρέπει να εξοικειωθεί και με τα τακούνια...

Φραντζή 47: Εδώ τελείωσε η τσάρκα μας, μιας και η μελαχροινή καλλονή Αννα, με τα θέλγητρά της με μάγεψε και με παρέσυρε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και παραισθήσεων για μια ακόμη φορά....

Μήπως ήταν ή ίδια που είχαμε δεί μαζί παλιότερα στο Κηφισού 30  :think: ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[quote author=donald fuck  link=topic=7646.msg5238927#msg5238927 date=1392225427]
παίδες έχει κανείς γνώση για μαγια και τζοάνα στο τατοίου 58 . Ειδικά η μάγια βγάζει κατι πολυ έκφυλο. Δουλευαν πουθενα παλιά να δω καμμια κριτικη.  :helpplea:
[/quote]

1500 φορές τα έχουμε πει........για πολλούς στην Φυλής ήταν μέτρια..... Για εμένα προσωπικά είναι και γαμώ τα πιπίνια,έχω περάσει τέλεια μαζί της 20+ φορές....
Τώρα που επέστρεψε στούντιο,έχουμε χάσει επαφή..... :kissass:

www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:44289/#jr_review_39353]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:44289/#jr_review_39353[/url]
:S

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλησπέρα !!!

Απο σήμερα μεχρι τέλος της εβδομάδας 18:00 με 07:00 το πρωι  <Παρασκευή και Σάββατο μεχρι 08:00>

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    150,8 KB · Εμφανίσεις: 34

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
Tzesika μελαχρινή στο Sweet Angels φαινεται απιστευτο κορμί! Καμμια εμπειρία?

νομίζω -με επιφύλαξη- ότι την είχα πάρει σε κάποιο στην Σπύρου Πάτση προ 2 ετών, με ίδιο όνομα.

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Είναι πρώην Τζούλια από Αθανασίας, πρώην Τζέσσικα από Σπύρου Πάτση, sensuality και Βριλησσού 46...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom