Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
όλες έχουν το κοινό τους φίλε Τόνυ....προφσανώς για να είναι εκεί η κοπέλα θα έχει τους φανατικούς της...
Ξερεις εσυ ΕΝΑΝ που να την προτιμουσε απο την Αντρεα ή τη Νικολ; Να ηταν τουλαχιστον ξανθια, να πεις ρε παιδι μου οτι πιανει αυτα τα γουστα......
Βεβαια οπως ειπε και ο φιλτατος billy , απο τη Ντορα ειναι μεγαλο αλμα βελτιωσης.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξερεις εσυ ΕΝΑΝ που να την προτιμουσε απο την Αντρεα ή τη Νικολ; Να ηταν τουλαχιστον ξανθια, να πεις ρε παιδι μου οτι πιανει αυτα τα γουστα......
Βεβαια οπως ειπε και ο φιλτατος billy , απο τη Ντορα ειναι μεγαλο αλμα βελτιωσης.
Και ομως απο συζητησεις που ειχα, έμαθα οτι η Ντορα έχει αρεκτους θαυμαστες.
Το πλεον αξιοπεροιεργο ειναι οτι 8 στα 10 ραντεβου της Ντορας ειναι σε τριο με τον πελατη και μια κοπελα της βάρδιας.
Τωρα το τι γινεται στο δωματιο μην με ρωτατε..........
Δεν πιστευα στα αυτιά μου.

Απο την άλλη ομως ειναι λογικο.
Οι ιδιοκτητες της επιχειρησης σιγουρα χαζοι δεν ειναι.
Για να την εχουν εκει σημαινει οτι τους αποφέρει κερδη.........

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εδώ να σημειωθεί ότι επί της Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα γύρω στα 250-300 μετρά μετά το ΛΑ 373,  εθεάθη φωτεινή ροζ  πινακίδα «STUDIO». Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να σταματήσουμε για επιπλέον έρευνα…..

athinon_343.jpg

Πέρασα πριν λίγο. Είναι ακριβώς πάνω από τον Γρηγόρη, Αθηνών 343. Πινακίδα σβηστή, χτύπησα δύο φορές αλλά κανείς.  :dunno: :dunno:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Επίσκεψη σήμερα στη φινετσάτη ρουμάνα Νικόλ στο Σ144 . Της μουρλής από κόσμο. Όλα τα δωμάτια γεμάτα.
Καλή εμπειρία, δεν μπορώ να πω.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Τό'χετε καταξεσκίσει το μωρό... :tickedoff: Να βλέπατε πως τελείωνε τη βάρδια της προχθές στο Ντε Παρί... :zombie:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αργά το απόγευμα, τιμήθηκε στο Κασσάνδρας 8Γ η Αλεξάνδρα μετά από 3 σχεδόν χρόνια, όπου την είχα "πάρει" στο προηγούμενο ίδρυμα που εργαζόταν. Αριστη συνάντηση, κινηθήκαμε σε pse ρυθμούς, καλό social και με αρκετές νέες "ιδέες" πάνω στην πράξη. Πέρασα πολύ όμορφα, με άνεση χρόνου και με πολύ καλό κλίμα μέσα στο δωμάτιο μεταξύ μας παρόλο που είχε μεσολαβήσει τόσο μεγάλο διάστημα...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Αργά το απόγευμα, τιμήθηκε στο Κασσάνδρας 8Γ η Αλεξάνδρα μετά από 3 σχεδόν χρόνια, όπου την είχα "πάρει" στο προηγούμενο ίδρυμα που εργαζόταν. Αριστη συνάντηση, κινηθήκαμε σε pse ρυθμούς, καλό social και με αρκετές νέες "ιδέες" πάνω στην πράξη. Πέρασα πολύ όμορφα, με άνεση χρόνου και με πολύ καλό κλίμα μέσα στο δωμάτιο μεταξύ μας παρόλο που είχε μεσολαβήσει τόσο μεγάλο διάστημα...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Πτώμα θα είσαι αύριο λαγε... :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Δεν μου λες λαγε αδυνατισε καθολου το μωρο? Οι καινουργιες φωτο την δειχνουν πιο λεπτη.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Αδημονούμε  :grin: :grin: ! σε παρακαλώ μη το καθυστερείς καί πάρα πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δεν μου λες λαγε αδυνατισε καθολου το μωρο? Οι καινουργιες φωτο την δειχνουν πιο λεπτη.
καμία σχέση με παλιά...έχει μπει στο πλύσιμο....και σε υψηλή θερμοκρασία... :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Νεό ¨ίδρυμα" ετοιμάζεται επί της Λ. Αθηνών πάνω από τον "Γρηγόρη" στο νο 343...για να δούμε τι θα δούμε...θα ανήκει-μάλλον- στη "γερμανική αλυσίδα-....

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Νεό ¨ίδρυμα" ετοιμάζεται επί της Λ. Αθηνών πάνω από τον "Γρηγόρη" στο νο 343...για να δούμε τι θα δούμε...θα ανήκει-μάλλον- στη "γερμανική αλυσίδα-....
καλησπερα σε ολους ειναι ηδη πολλα τα στουντιο στην καβαλας αν ειναι της γερμανικης αλυσιδας που εχουν την τιμη 50 ακατεβατα δεν εχει μελλον.....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Που το ξέρεις ότι θα είναι των γερμανών;

Εγώ πάντως πέρασα χθες μεσημέρι, ήταν κλειστό και τουλάχιστον στην είσοδο είχε εικόνα εγκατάλειψης.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Που το ξέρεις ότι θα είναι των γερμανών;

Εγώ πάντως πέρασα χθες μεσημέρι, ήταν κλειστό και τουλάχιστον στην είσοδο είχε εικόνα εγκατάλειψης.
είπα μάλλον...έτσι ακούγεται...θα δείξει...Σαββατόβραδο πάντως που περάσαμε από τη Λεωφόρο η φωτεινή πινακίδα ήταν αναμμένη...λογικά στις επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715

Οι Γερμανοί έχουν θέμα με την Πάτρα.

Είναι στα 196 μέτρα από το γήπεδο, δηλαδή όχι 200.

Μπορεί να πάει επίσης να ξεχαρμανιάσει κανένα αγοράκι μετά την προπόνηση ή κανένας πατέρας ενώ προπονούνται τα παιδιά του (για προπόνηση δηλαδή κι αυτός) ...μα τι τους έπιασε τους Μινάρες πάλι;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

Μπορεί να πάει επίσης να ξεχαρμανιάσει κανένα αγοράκι μετά την προπόνηση ή κανένας πατέρας ενώ προπονούνται τα παιδιά του (για προπόνηση δηλαδή κι αυτός) ...μα τι τους έπιασε τους Μινάρες πάλι;
Στην Αχαία γενικά υπάρχει πρόβλημα με όλα.. Στριπ-κλαμπς, πόρνες κτλ.. Ο <<άγιος>> άνθρωπος των Καλαβρύτων με την παρέα του (βουλευτές-πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων) είναι κατά του σεξ και υπερ της τάξης και ηθικής..Φυσικά όλη η περιοχή είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Το πρωι στου δρομους και το βραδυ στο ιδρυμα..............

Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ καιρό το site σαν επισκέπτης και είπα να γραφτώ γιατί είμαι και εγώ του αθλήματος και μπορώ να προσφέρω πολλά,έχω ώμος και μία ερώτηση,θέλω ωποσδήποτε να φυστηκώσω την Ριάνα από Βρυλλησού 36 έχω πάει μερικές φορές απο εκεί στο βουνό όλες τις ώρες και δεν την έχω πετύχει και ένα φιλαράκι μου είπε ότι έφυγε.Ξέρει κανείς τίποτα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom