Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Την έχω τιμήσει πολλές φορές,για μένα από τις καλύτερες πίπες...μιλάμε για ασταμάτητο κρφάλι!! :pipa2:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Είναι πρώην Τζούλια από Αθανασίας, πρώην Τζέσσικα από Σπύρου Πάτση, sensuality και Βριλησσού 46...
Αυτη που λες είναι η ξανθιά. Εχει δυο Τζέσικα το μαγαζί. Εγω λεω για τη μελαχρινή που πρέπει να είναι μικρή!!

Η άλλη, η ξανθιά, έχει πολύ καλές υπηρεσίες μόνο που έχει ξεχάσει που είναι το μπάνιο .......

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και αμέσως σύντομη καταδρομική για να ενημερωθώ περί νέων αφίξεων.
Στο Κατεχάκη 5. Είχα να πάω πολύ καιρό. Ψιλοανακαινισμένο μου φάνηκε. Σε κάθε περίπτωση ανθρωπινό.
Κορασίδες Μαρκέλλα και Ρωξάνη. Η πρώτη ωραιότατο μωρό, σωματάρα 9/10!!! Οι Φώτο την αδικούν. Από υπηρεσίες δεν ξέρω, δεδομένου ότι δεν έχω πάρε-δωσε με τα ιδρύματα που εργαζόταν πριν πάει στα μαγαζιά της Καρολίνας.
Η Ρωξάνη, ψηλή με αδύνατο καλό σώμα, ξανθό κοντό καρέ, πρόσωπο 4/10 και πολλά τατουάζ(που δεν φαίνονται στις Φώτο). Φουλ πρόγραμμα και προκλητικό σαλονάρισμα, αλλά δεν είχε καμιά τύχη να με ψήσει.
Πάντως στο σαλόνι ήμασταν τρεις σε αναμονή και δυο σε δωμάτιο, άπαντες για Μαρκέλλα. Την έκανα με ελαφρά πλάγια.......
Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Γιούλη. Νέα μεταγραφή στον όμιλο. Χαλαρά 1.80 ξυπόλητη, ξανθό κοντό μαλλί και ωραίες μπλε-πρασινες ματάρες, αδύνατο σώμα(όχι μοντελέ ανορεκτική), μεγάλο 4αρι στήθος το οποίο δεν κοιτάζει το Δημιουργό του, αλλά δεν το λες και χαλαρό(αυτά έχουν τα μεγάλα μεγέθη). Δεν θα την έλεγα κουκλάρα, αλλά σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη πουθενά. Εντός δωματίου μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική και χαμογελαστή. Για πρώτη φορά σε στούντιο είπα ναι σε μασάζ. Συνήθως είναι χάσιμο χρόνου. Η Γιούλη όμως ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την τέχνη και σε συνδυασμό με τα δυνατά της χέρια μου έκανε ένα μασάζ εφάμιλλο καλών σπα. Δε ρώτησα, αλλά από τα Ελληνικά της και το μασάζ, συμπεραίνω ότι είναι χρόνια στην Ελλάδα, σε μασατζίδικα, χώρο που δεν κατέχω καθόλου.
Στη μάχη, παρότι από τόσο "βαρύ" κορμί περιμένεις να μη έχει ευελιξία και γενικά να μη κουμαντάρεται, η "φρεγάτα" με εξέπληξε, πέταγε, αλλαγές στάσεων σε χρόνο dt. Τα πάντα όλα, ότι γούσταρα. Από το πουθενά, πολύ καλή συνεύρεση.
Περιέργως η κυρία της υποδοχής, εξαιρετικά ευγενική και δεν με ενόχλησε καθόλου, παρότι δεν είχα πάρει το φουλ πρόγραμμα των €100, που μου τόνισε ότι έχει χρόνο 30' .
Στις Κυρίες βλέπω 2-3 ακόμα μεταγραφές της Αλυσίδας, Ελληνίδων (Τζίνα - Κων/να) που τουλάχιστον στις Φώτο δείχνουν εξαιρετικές. Θα παρακαλούσα τους φίλτατους πορνορεπόρτερς Lagonisian & Cheyenne να κάνουν ΑΜΕΣΑ αυτοψία και να ενημερώσουν.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και αμέσως σύντομη καταδρομική για να ενημερωθώ περί νέων αφίξεων.
Στο Κατεχάκη 5. Είχα να πάω πολύ καιρό. Ψιλοανακαινισμένο μου φάνηκε. Σε κάθε περίπτωση ανθρωπινό.
Κορασίδες Μαρκέλλα και Ρωξάνη. Η πρώτη ωραιότατο μωρό, σωματάρα 9/10!!! Οι Φώτο την αδικούν. Από υπηρεσίες δεν ξέρω, δεδομένου ότι δεν έχω πάρε-δωσε με τα ιδρύματα που εργαζόταν πριν πάει στα μαγαζιά της Καρολίνας.
Η Ρωξάνη, ψηλή με αδύνατο καλό σώμα, ξανθό κοντό καρέ, πρόσωπο 4/10 και πολλά τατουάζ(που δεν φαίνονται στις Φώτο). Φουλ πρόγραμμα και προκλητικό σαλονάρισμα, αλλά δεν είχε καμιά τύχη να με ψήσει.
Πάντως στο σαλόνι ήμασταν τρεις σε αναμονή και δυο σε δωμάτιο, άπαντες για Μαρκέλλα. Την έκανα με ελαφρά πλάγια.......
Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Γιούλη. Νέα μεταγραφή στον όμιλο. Χαλαρά 1.80 ξυπόλητη, ξανθό κοντό μαλλί και ωραίες μπλε-πρασινες ματάρες, αδύνατο σώμα(όχι μοντελέ ανορεκτική), μεγάλο 4αρι στήθος το οποίο δεν κοιτάζει το Δημιουργό του, αλλά δεν το λες και χαλαρό(αυτά έχουν τα μεγάλα μεγέθη). Δεν θα την έλεγα κουκλάρα, αλλά σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη πουθενά. Εντός δωματίου μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική και χαμογελαστή. Για πρώτη φορά σε στούντιο είπα ναι σε μασάζ. Συνήθως είναι χάσιμο χρόνου. Η Γιούλη όμως ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την τέχνη και σε συνδυασμό με τα δυνατά της χέρια μου έκανε ένα μασάζ εφάμιλλο καλών σπα. Δε ρώτησα, αλλά από τα Ελληνικά της και το μασάζ, συμπεραίνω ότι είναι χρόνια στην Ελλάδα, σε μασατζίδικα, χώρο που δεν κατέχω καθόλου.
Στη μάχη, παρότι από τόσο "βαρύ" κορμί περιμένεις να μη έχει ευελιξία και γενικά να μη κουμαντάρεται, η "φρεγάτα" με εξέπληξε, πέταγε, αλλαγές στάσεων σε χρόνο dt. Τα πάντα όλα, ότι γούσταρα. Από το πουθενά, πολύ καλή συνεύρεση.
Περιέργως η κυρία της υποδοχής, εξαιρετικά ευγενική και δεν με ενόχλησε καθόλου, παρότι δεν είχα πάρει το φουλ πρόγραμμα των €100, που μου τόνισε ότι έχει χρόνο 30' .
Στις Κυρίες βλέπω 2-3 ακόμα μεταγραφές της Αλυσίδας, Ελληνίδων (Τζίνα - Κων/να) που τουλάχιστον στις Φώτο δείχνουν εξαιρετικές. Θα παρακαλούσα τους φίλτατους πορνορεπόρτερς Lagonisian & Cheyenne να κάνουν ΑΜΕΣΑ αυτοψία και να ενημερώσουν.
ανέμενε στο ακουστικό σου...εντός ΣΚ θα έχεις νεότερα...όσο για τον αν είναι Ελληνίδες η "Ελληνίδες" θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί... ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλα καλά και ωραία αυτά που γράφεις.
Τώρα που είδες ότι ο ανταγωνισμός είναι μειωμένος με συνεχώς αυξανόμενα στούντιο είναι λιγάκι παράδοξο αυτό που ισχυρίζεσαι.
Απλά τα συγκεκριμένα στούντιο έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις και αυξημένα λειτουργικά έξοδα και για να κρατούνται όλα τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας, υγιεινής, οργάνωσης και όλα τα υπόλοιπα για αυτό και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί, ο καθένας βέβαια μπορεί να επιλέξει, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλα τα βαλάντια στον αγοραίο έρωτα.
δεν καταλαβαίνω γιατί πρέεπι να σχολιάζετε κάθε φορά μόλις αναφέρεται το θέμα τιμή.
Κάντε ό,τι σας κατεβάσει η κούτρα σας στο κάτω κάτω.
Στην τελική όπως λέτε κι εσείς επιλογές υπάρχουνε.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το 50ρικό τόσο όσο το οτι συνοδεύεται από υπηρεσίες που για εμένα είναι επαγγελματικές. Και το γεγονός πως ξέρω από την αρχή πως το ένα μάτι είναι στο ρολόι, μου τη δίνει.

Μια χαρά ωραίες είναι οι κοπέλες σας, εκπάγλου ομορφιάς. Αλλά αυτό το πράγμα, μόλις ένας άνθρωπος λέει τη γνώμη του να τον παίρνετε από τα μούτρα καταντάει κουραστικό.

Υ.Γ. και δεν έχω γράψει ΠΟΤΕ για κάποιο από τα στούντιό σας προσωπικά. Ούτε αρνητικό ούτε θετικό.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν ειναι αλλη σταρτηγε μου, απο την Σοφια του Βριλησσου 42 και αργοτερα Τζουλη στο Φ104.
Αριστες και εμενα οι αναμνησεις μου απο την μοναδιη μας συνεδρια.

;) ;) ;) ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλα καλά και ωραία αυτά που γράφεις.
Τώρα που είδες ότι ο ανταγωνισμός είναι μειωμένος με συνεχώς αυξανόμενα στούντιο είναι λιγάκι παράδοξο αυτό που ισχυρίζεσαι.
Απλά τα συγκεκριμένα στούντιο έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις και αυξημένα λειτουργικά έξοδα και για να κρατούνται όλα τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας, υγιεινής, οργάνωσης και όλα τα υπόλοιπα για αυτό και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί, ο καθένας βέβαια μπορεί να επιλέξει, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλα τα βαλάντια στον αγοραίο έρωτα.
και να προσθέσω κάτι για τον ανταγωνισμό.
το το να νοίγει ο ίδιο όλο και περισσότερα στούντιο δεν αυξάνει τον ανταγωνισμό. Τον μειώνει.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Αλεξια.
Αυριο - Λαιμα + Φριντα. Σαμανθα + Φριντα. Μαργκω + Αλεξια.
:-* :-* :-* :-* :-*

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Αλεξια.
Αυριο - Λαιμα + Φριντα. Σαμανθα + Φριντα. Μαργκω + Αλεξια.
:-* :-* :-* :-* :-*
και οι δικές σας κοπέλες πολύ όμορφες...αλλά τα δωμάτια μέσα θέλουνε ανακαινιση.
τέτοια ράτζα....

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Ευχαριστω  :-*
μεγαλο δοματιο   :-*

Συνημμένα

• βριλησσου 42 050.jpg
    βριλησσου 42 050.jpg
    156,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 009.JPG
    009.JPG
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 44

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
και μικρο  :-*

Συνημμένα

• βριλησσου 42 055.jpg
    βριλησσου 42 055.jpg
    134 KB · Εμφανίσεις: 49
  • βριλησσου 42 056.jpg
    βριλησσου 42 056.jpg
    139,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
μεχρι και καθρεφτι στο ταβανι  :-*

Συνημμένα

• 003.JPG
    003.JPG
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 37

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
να ξαναγυριζουνε και παλιεσ καλεσ εποχεσ... ελπιζω  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Αυριο πρωι η Λαιμα  :-* :-* :-* στο λουλουδατο  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• laima 028.jpg
    laima 028.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • laima 032.jpg
    laima 032.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 27

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Δεν ειναι αλλη σταρτηγε μου, απο την Σοφια του Βριλησσου 42 και αργοτερα Τζουλη στο Φ104.
Αριστες και εμενα οι αναμνησεις μου απο την μοναδιη μας συνεδρια.

;) ;) ;) ;) ;)
Σωστος Αρχηγε(οπως παντα αλλωστε). Αυτη ειναι. Απο το στηθος την καταλαβα, γιατι τωρα ειναι ξανθια με κοντο καρε.
Δεν την ειχα πετυχει ποτε στο Β42 ουτε και στης Αντζελας. Δεν ειναι να πεις οτι περναει και απαρατηρητη. Καμαρωτη φρεγατα η κορασις.

Συνημμένα

• Sofia.jpg
    Sofia.jpg
    134,6 KB · Εμφανίσεις: 70

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Σωστος Αρχηγε(οπως παντα αλλωστε). Αυτη ειναι. Απο το στηθος την καταλαβα, γιατι τωρα ειναι ξανθια με κοντο καρε.
Δεν την ειχα πετυχει ποτε στο Β42 ουτε και στης Αντζελας. Δεν ειναι να πεις οτι περναει και απαρατηρητη. Καμαρωτη φρεγατα η κορασις.
Ναι γιατί εσυ στο 42 μπαίνεις με ....γυαλιά!! Βλέπεις μόνο μια, την προκαλείς και μετα φεύγεις τρικλίζοντας!! Χαχα!!
Αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτη τοτε δουλευε κυρίως βράδυ. Οπότε δικαιολογημένος....

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Ναι γιατί εσυ στο 42 μπαίνεις με ....γυαλιά!! Βλέπεις [size=10pt]μόνο μια[/size], την προκαλείς και μετα φεύγεις τρικλίζοντας!! Χαχα!!
Αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτη τοτε δουλευε κυρίως βράδυ. Οπότε δικαιολογημένος....
Σιγουρα δικαιολογημενος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom