You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Αυτη που λες είναι η ξανθιά. Εχει δυο Τζέσικα το μαγαζί. Εγω λεω για τη μελαχρινή που πρέπει να είναι μικρή!!Είναι πρώην Τζούλια από Αθανασίας, πρώην Τζέσσικα από Σπύρου Πάτση, sensuality και Βριλησσού 46...
Η άλλη, η ξανθιά, έχει πολύ καλές υπηρεσίες μόνο που έχει ξεχάσει που είναι το μπάνιο .......
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και αμέσως σύντομη καταδρομική για να ενημερωθώ περί νέων αφίξεων.
Στο Κατεχάκη 5. Είχα να πάω πολύ καιρό. Ψιλοανακαινισμένο μου φάνηκε. Σε κάθε περίπτωση ανθρωπινό.
Κορασίδες Μαρκέλλα και Ρωξάνη. Η πρώτη ωραιότατο μωρό, σωματάρα 9/10!!! Οι Φώτο την αδικούν. Από υπηρεσίες δεν ξέρω, δεδομένου ότι δεν έχω πάρε-δωσε με τα ιδρύματα που εργαζόταν πριν πάει στα μαγαζιά της Καρολίνας.
Η Ρωξάνη, ψηλή με αδύνατο καλό σώμα, ξανθό κοντό καρέ, πρόσωπο 4/10 και πολλά τατουάζ(που δεν φαίνονται στις Φώτο). Φουλ πρόγραμμα και προκλητικό σαλονάρισμα, αλλά δεν είχε καμιά τύχη να με ψήσει.
Πάντως στο σαλόνι ήμασταν τρεις σε αναμονή και δυο σε δωμάτιο, άπαντες για Μαρκέλλα. Την έκανα με ελαφρά πλάγια.......
Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Γιούλη. Νέα μεταγραφή στον όμιλο. Χαλαρά 1.80 ξυπόλητη, ξανθό κοντό μαλλί και ωραίες μπλε-πρασινες ματάρες, αδύνατο σώμα(όχι μοντελέ ανορεκτική), μεγάλο 4αρι στήθος το οποίο δεν κοιτάζει το Δημιουργό του, αλλά δεν το λες και χαλαρό(αυτά έχουν τα μεγάλα μεγέθη). Δεν θα την έλεγα κουκλάρα, αλλά σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη πουθενά. Εντός δωματίου μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική και χαμογελαστή. Για πρώτη φορά σε στούντιο είπα ναι σε μασάζ. Συνήθως είναι χάσιμο χρόνου. Η Γιούλη όμως ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την τέχνη και σε συνδυασμό με τα δυνατά της χέρια μου έκανε ένα μασάζ εφάμιλλο καλών σπα. Δε ρώτησα, αλλά από τα Ελληνικά της και το μασάζ, συμπεραίνω ότι είναι χρόνια στην Ελλάδα, σε μασατζίδικα, χώρο που δεν κατέχω καθόλου.
Στη μάχη, παρότι από τόσο "βαρύ" κορμί περιμένεις να μη έχει ευελιξία και γενικά να μη κουμαντάρεται, η "φρεγάτα" με εξέπληξε, πέταγε, αλλαγές στάσεων σε χρόνο dt. Τα πάντα όλα, ότι γούσταρα. Από το πουθενά, πολύ καλή συνεύρεση.
Περιέργως η κυρία της υποδοχής, εξαιρετικά ευγενική και δεν με ενόχλησε καθόλου, παρότι δεν είχα πάρει το φουλ πρόγραμμα των €100, που μου τόνισε ότι έχει χρόνο 30' .
Στις Κυρίες βλέπω 2-3 ακόμα μεταγραφές της Αλυσίδας, Ελληνίδων (Τζίνα - Κων/να) που τουλάχιστον στις Φώτο δείχνουν εξαιρετικές. Θα παρακαλούσα τους φίλτατους πορνορεπόρτερς Lagonisian & Cheyenne να κάνουν ΑΜΕΣΑ αυτοψία και να ενημερώσουν.
Στο Κατεχάκη 5. Είχα να πάω πολύ καιρό. Ψιλοανακαινισμένο μου φάνηκε. Σε κάθε περίπτωση ανθρωπινό.
Κορασίδες Μαρκέλλα και Ρωξάνη. Η πρώτη ωραιότατο μωρό, σωματάρα 9/10!!! Οι Φώτο την αδικούν. Από υπηρεσίες δεν ξέρω, δεδομένου ότι δεν έχω πάρε-δωσε με τα ιδρύματα που εργαζόταν πριν πάει στα μαγαζιά της Καρολίνας.
Η Ρωξάνη, ψηλή με αδύνατο καλό σώμα, ξανθό κοντό καρέ, πρόσωπο 4/10 και πολλά τατουάζ(που δεν φαίνονται στις Φώτο). Φουλ πρόγραμμα και προκλητικό σαλονάρισμα, αλλά δεν είχε καμιά τύχη να με ψήσει.
Πάντως στο σαλόνι ήμασταν τρεις σε αναμονή και δυο σε δωμάτιο, άπαντες για Μαρκέλλα. Την έκανα με ελαφρά πλάγια.......
Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Γιούλη. Νέα μεταγραφή στον όμιλο. Χαλαρά 1.80 ξυπόλητη, ξανθό κοντό μαλλί και ωραίες μπλε-πρασινες ματάρες, αδύνατο σώμα(όχι μοντελέ ανορεκτική), μεγάλο 4αρι στήθος το οποίο δεν κοιτάζει το Δημιουργό του, αλλά δεν το λες και χαλαρό(αυτά έχουν τα μεγάλα μεγέθη). Δεν θα την έλεγα κουκλάρα, αλλά σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη πουθενά. Εντός δωματίου μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική και χαμογελαστή. Για πρώτη φορά σε στούντιο είπα ναι σε μασάζ. Συνήθως είναι χάσιμο χρόνου. Η Γιούλη όμως ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την τέχνη και σε συνδυασμό με τα δυνατά της χέρια μου έκανε ένα μασάζ εφάμιλλο καλών σπα. Δε ρώτησα, αλλά από τα Ελληνικά της και το μασάζ, συμπεραίνω ότι είναι χρόνια στην Ελλάδα, σε μασατζίδικα, χώρο που δεν κατέχω καθόλου.
Στη μάχη, παρότι από τόσο "βαρύ" κορμί περιμένεις να μη έχει ευελιξία και γενικά να μη κουμαντάρεται, η "φρεγάτα" με εξέπληξε, πέταγε, αλλαγές στάσεων σε χρόνο dt. Τα πάντα όλα, ότι γούσταρα. Από το πουθενά, πολύ καλή συνεύρεση.
Περιέργως η κυρία της υποδοχής, εξαιρετικά ευγενική και δεν με ενόχλησε καθόλου, παρότι δεν είχα πάρει το φουλ πρόγραμμα των €100, που μου τόνισε ότι έχει χρόνο 30' .
Στις Κυρίες βλέπω 2-3 ακόμα μεταγραφές της Αλυσίδας, Ελληνίδων (Τζίνα - Κων/να) που τουλάχιστον στις Φώτο δείχνουν εξαιρετικές. Θα παρακαλούσα τους φίλτατους πορνορεπόρτερς Lagonisian & Cheyenne να κάνουν ΑΜΕΣΑ αυτοψία και να ενημερώσουν.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ανέμενε στο ακουστικό σου...εντός ΣΚ θα έχεις νεότερα...όσο για τον αν είναι Ελληνίδες η "Ελληνίδες" θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί... ;)Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και αμέσως σύντομη καταδρομική για να ενημερωθώ περί νέων αφίξεων.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν καταλαβαίνω γιατί πρέεπι να σχολιάζετε κάθε φορά μόλις αναφέρεται το θέμα τιμή.Όλα καλά και ωραία αυτά που γράφεις.
Τώρα που είδες ότι ο ανταγωνισμός είναι μειωμένος με συνεχώς αυξανόμενα στούντιο είναι λιγάκι παράδοξο αυτό που ισχυρίζεσαι.
Απλά τα συγκεκριμένα στούντιο έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις και αυξημένα λειτουργικά έξοδα και για να κρατούνται όλα τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας, υγιεινής, οργάνωσης και όλα τα υπόλοιπα για αυτό και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί, ο καθένας βέβαια μπορεί να επιλέξει, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλα τα βαλάντια στον αγοραίο έρωτα.
Κάντε ό,τι σας κατεβάσει η κούτρα σας στο κάτω κάτω.
Στην τελική όπως λέτε κι εσείς επιλογές υπάρχουνε.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το 50ρικό τόσο όσο το οτι συνοδεύεται από υπηρεσίες που για εμένα είναι επαγγελματικές. Και το γεγονός πως ξέρω από την αρχή πως το ένα μάτι είναι στο ρολόι, μου τη δίνει.
Μια χαρά ωραίες είναι οι κοπέλες σας, εκπάγλου ομορφιάς. Αλλά αυτό το πράγμα, μόλις ένας άνθρωπος λέει τη γνώμη του να τον παίρνετε από τα μούτρα καταντάει κουραστικό.
Υ.Γ. και δεν έχω γράψει ΠΟΤΕ για κάποιο από τα στούντιό σας προσωπικά. Ούτε αρνητικό ούτε θετικό.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν ειναι αλλη σταρτηγε μου, απο την Σοφια του Βριλησσου 42 και αργοτερα Τζουλη στο Φ104.Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Γιούλη. Νέα μεταγραφή στον όμιλο. Χαλαρά 1.80 ξυπόλητη, ξανθό κοντό μαλλί και ωραίες μπλε-πρασινες ματάρες, αδύνατο σώμα(όχι μοντελέ ανορεκτική), μεγάλο 4αρι στήθος το οποίο δεν κοιτάζει το Δημιουργό του, αλλά δεν το λες και χαλαρό(αυτά έχουν τα μεγάλα μεγέθη). Δεν θα την έλεγα κουκλάρα, αλλά σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη πουθενά. Εντός δωματίου μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική και χαμογελαστή. Για πρώτη φορά σε στούντιο είπα ναι σε μασάζ. Συνήθως είναι χάσιμο χρόνου. Η Γιούλη όμως ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την τέχνη και σε συνδυασμό με τα δυνατά της χέρια μου έκανε ένα μασάζ εφάμιλλο καλών σπα. Δε ρώτησα, αλλά από τα Ελληνικά της και το μασάζ, συμπεραίνω ότι είναι χρόνια στην Ελλάδα, σε μασατζίδικα, χώρο που δεν κατέχω καθόλου.
Αριστες και εμενα οι αναμνησεις μου απο την μοναδιη μας συνεδρια.
;) ;) ;) ;) ;)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και να προσθέσω κάτι για τον ανταγωνισμό.Όλα καλά και ωραία αυτά που γράφεις.
Τώρα που είδες ότι ο ανταγωνισμός είναι μειωμένος με συνεχώς αυξανόμενα στούντιο είναι λιγάκι παράδοξο αυτό που ισχυρίζεσαι.
Απλά τα συγκεκριμένα στούντιο έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις και αυξημένα λειτουργικά έξοδα και για να κρατούνται όλα τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας, υγιεινής, οργάνωσης και όλα τα υπόλοιπα για αυτό και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί, ο καθένας βέβαια μπορεί να επιλέξει, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλα τα βαλάντια στον αγοραίο έρωτα.
το το να νοίγει ο ίδιο όλο και περισσότερα στούντιο δεν αυξάνει τον ανταγωνισμό. Τον μειώνει.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και οι δικές σας κοπέλες πολύ όμορφες...αλλά τα δωμάτια μέσα θέλουνε ανακαινιση.Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Αλεξια.
Αυριο - Λαιμα + Φριντα. Σαμανθα + Φριντα. Μαργκω + Αλεξια.
:-* :-* :-* :-* :-*
τέτοια ράτζα....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Μηπως πηγες αλλού? Μπέρδεψες τα νουμερα, το δρόμο ......και οι δικές σας κοπέλες πολύ όμορφες...αλλά τα δωμάτια μέσα θέλουνε ανακαινιση.
τέτοια ράτζα....
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
τι μου θύμισες τώρα...μεχρι και καθρεφτι στο ταβανι :-*
κοίταζα τον καθρέπτη και η Ντάρια ζωγράφιζε επάνω μου
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Οταν ανοιξες το 57 .......και ερχόσουνα με τα ταγεράκια!!!να ξαναγυριζουνε και παλιεσ καλεσ εποχεσ... ελπιζω :-* :-* :-*
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Σωστος Αρχηγε(οπως παντα αλλωστε). Αυτη ειναι. Απο το στηθος την καταλαβα, γιατι τωρα ειναι ξανθια με κοντο καρε.Δεν ειναι αλλη σταρτηγε μου, απο την Σοφια του Βριλησσου 42 και αργοτερα Τζουλη στο Φ104.
Αριστες και εμενα οι αναμνησεις μου απο την μοναδιη μας συνεδρια.
;) ;) ;) ;) ;)
Δεν την ειχα πετυχει ποτε στο Β42 ουτε και στης Αντζελας. Δεν ειναι να πεις οτι περναει και απαρατηρητη. Καμαρωτη φρεγατα η κορασις.
Συνημμένα
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Ναι γιατί εσυ στο 42 μπαίνεις με ....γυαλιά!! Βλέπεις μόνο μια, την προκαλείς και μετα φεύγεις τρικλίζοντας!! Χαχα!!Σωστος Αρχηγε(οπως παντα αλλωστε). Αυτη ειναι. Απο το στηθος την καταλαβα, γιατι τωρα ειναι ξανθια με κοντο καρε.
Δεν την ειχα πετυχει ποτε στο Β42 ουτε και στης Αντζελας. Δεν ειναι να πεις οτι περναει και απαρατηρητη. Καμαρωτη φρεγατα η κορασις.
Αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτη τοτε δουλευε κυρίως βράδυ. Οπότε δικαιολογημένος....
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Σιγουρα δικαιολογημενος!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι γιατί εσυ στο 42 μπαίνεις με ....γυαλιά!! Βλέπεις [size=10pt]μόνο μια[/size], την προκαλείς και μετα φεύγεις τρικλίζοντας!! Χαχα!!
Αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτη τοτε δουλευε κυρίως βράδυ. Οπότε δικαιολογημένος....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K