Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρουμαναουλα, αρκετα ομορφη, οι φωτογραφιεςς της πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.Γλυκητατη και γελαστη στο σαλονι.
Δεν εχω ομως εμπειρια μαζι της στα ενδοτερα.

Ρουμάνα είναι η Vicky/trans........?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γνώμες για την Ελίζα στο Ισμήνης 2 Δάφνη υπάρχουν  :think: ?

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Βριλησσου 36-36Α οχι 35.
Αυτη ειναι.
Εγω μαζι της παντως περασα αψογα, χωρις κανενα θεμα με τον χρονο.

Δες κριτικές.

Αυτά που γράφει ο τύπος (platonakos) τα έχω ακούσει απο άλλους 3 και έχω και προσωπική άποψη.

Νομίζω οτι αυτή είναι η αλήθεια. Εσένα μπορεί να σε γούσταρε και να πέρασες καλά.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μοναχική τσάρκα το βράδυ ης Παρασκευής στα στούντιο Καβάλας-Δράμας.Για υπηρεσίες δε μπορώ να σας πω, αφού δεν τιμήθηκε κάποια δεσποινίδα, παρόλο που οι δύο απ΄ αυτές μου άρεσαν πολύ.
- Studio Rose : η Αλίνα απ΄τη Ρουμανία.Αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαχρινή με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.Εμφανίστηκε με το 2,5άρι προς 3άρι, μάλλον φυσικό, στήθος της σε κοινή θέα, να με προκαλεί να παίξω μαζί του.Όμορφη, με γλυκό πρόσωπο, σφιχτό κωλαράκι κι ωραία πόδια.
Τα προγράμματά της : 30 το απλό, 40 το ακάπωτο και 50 το πρωκτικό.Ωράριο μέχρι τις 01:30.
- Στο Sex House (ανάμεσα Πολύστυλο-Αμυγδαλεώνα) : η Νικόλ, μια όμορφη, νεαρή, κοπέλα απ'την Τσεχία.Ξανθιά με καρέ μαλλί, θηλυκό και ζουμερό σώμα (σε καμία περίπτωση ευταφής ή γεμάτη), 2,5άρι φυσικό στήθος, τσουπωτό κωλαράκι, όπως μπόρεσα να διακρίνω κάτω απ΄το fishnet, που φορούσε.Βγήκε στο σαλόνι πολύ αεράτη, χαλαρή και χαμογελαστή.
Όπως μου ανακοίνωσε η υπηρεσία 30 το απλό, 40 σεξ σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, 60 το ακάπωτο, 70 η στάση 69, 80 ευρώ η μισή ώρα και 100 η μία ώρα και το πρωκτικό.Ανοιχτά μέχρι τις 03:00.
Συνέχεια στη Δράμα, στο Studio Love, το οποίο είναι ανοιχτό ως τις 00:30 περίπου.Οι κοπέλες εμφανίστηκαν μόνες τους, χωρίς υπηρεσία.Από γρήγορες ματιές που μπόρεσα να ρίξω σε δύο δωμάτια, είναι άνετα κι όμορφα διακοσμημένα, με ευρύχωρα κρεβάτια.
- Στο Νο1 είδα την Στέλλα, μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα απ΄την Τσεχία (όπως μου είπε).Φορούσε κόκκινα εσώρουχα, με το σουτιέν να αποτελείται από δύο καρδούλες, λόγω της ημέρας.Είναι αδύνατη, με ωραίο σώμα, 2άρι φυσικό στήθος κι ωραίο πισινούλη.
Τα προγράμματά της τα κλασσικά : 30 το απλό, 50 το μασάζ και 70 η στάση 69.
- Στο Νο2 ξανασυνάντησα την Αναστασία απ' τη Μολδαβία.Όπως ξαναείπα, είναι κούκλα, με μοντελέ σώμα, γύρω στο 1,67, με σφιχτό και φυσικό 2άρι στήθος, τουρλωτό κωλαράκι και καλίγραμμα πόδια.Εμφανίστηκε φορώντας μπορντώ εσώρουχα, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με τα καστανά, μακρυά μαλλιά της, χαμογελαστή και πιο "αεράτη" απ'την προηγούμενη φορά.Πιάσαμε σύντομη κουβεντούλα για τα προγράμματά της (30 απλό, 50 μασάζ, 70 το 69, 80 το φουλ κι 100 το πρωκτικό και το αυταρχικό) με αφορμή το γεγονός, ότι προσφέρει κι αυταρχικό πρόγραμμα, όπου μπόρεσα να διαπιστώσω, ότι έχει και πολύ γλυκό χαμόγελο.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Δευτερα στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Παολα. Σαμανθα + Φριντα. Μαργκω + Αλεξια  :-* :-* :-*

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μεχρι να μας πουν πες μου τον πιο μουναρο που δίνει κωλο κ τα σπάει στο γαμησι!
μουναρα που δινει κωλο και τα σπαει στο γαμησι;;χμμ....ΜΑΡΙΝΑ την λενε και ολοι οι στουντιακηδες κλαινε!!!με διαφορα οτι καλυτερο μπορεις να γαμησεις αυτη την εποχη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μουναρα που δινει κωλο και τα σπαει στο γαμησι;;χμμ....ΜΑΡΙΝΑ την λενε και ολοι οι στουντιακηδες κλαινε!!!με διαφορα οτι καλυτερο μπορεις να γαμησεις αυτη την εποχη

Επαναλαμβάνεσαι...μας έχει προλάβει ο ινδιάνος..... :rockon:

Έχει απαντήσει ήδη ο ινδιάνος......... :rockon:
Πήγαινε Μαρίνα να ξεσκιστείς στον πούτσο.....

Από κοντά που την έχω δει και έχουμε γνωριστεί (δεν έχω περάσει μαζί της).....είναι μια χαρά.....έχει φτιάξει πολύ,γυμνασμένη και έτσι..... Όλοι σχεδόν λένε ότι είναι γεννημένη για γαμήσι....
Άρα τους ακούμε! :fuck2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Επαναλαμβάνεσαι...μας έχει προλάβει ο ινδιάνος..... :rockon:

Την Μαρινα την ειχα δοκιμασει οταν ξεκινησε, Τσεχα βλεπεις, και μην τα βαζεις ολα στους ομους του Ινδιανου. Ειναι και η Καρολαιν με τα πολλα τατοο, αν δουλευει ακομα, και ειμαι σιγουρος οτι και πολλες αλλες.

Αφου υπαρχει ενδιφερον γιατι δεν ανοιγει καποιος θρεντ με τιτλο "στουντιο για πρωκτικο" οπως εχουν κανει για τα μπουρδελα.

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
Ρουμαναουλα, αρκετα ομορφη, οι φωτογραφιεςς της πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.Γλυκητατη και γελαστη στο σαλονι.
Δεν εχω ομως εμπειρια μαζι της στα ενδοτερα.
Μηπως ειναι η Βικη το κοριτσι απο μετατροπη?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρουμάνα είναι η Vicky/trans........?
Μηπως ειναι η Βικη το κοριτσι απο μετατροπη?
Μαλακια παραθεση εκανα.   :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Το κειμενο μου αφορα την Ελιζα
Τι λέει η τυπισσα;έχουμε άποψη;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθες το βράδυ, τελειώνοντας με κάποια ραντεβού, είχα ανάγκη να κατέβω στην αγαπημένη μου πιάτσα να πάρω λίγο αέρα...(και όχι μόνο) :grin:

Κασσάνδρας4α: Μαντόννα: Η Ελληνίδα μίλφ σεξοβόμβα του ομίλου, με ενισχυμένο στήθος 4άρι, ωραίο σώμα, αδύνατο, με ωραία πόδια και περιφέρεια. Ελκυστικότατη και σέξυ μέσα στο άσπρο fishnet που φορούσε...

Κασσάνδρας4β: Χρύσα:Καστανόξανθη, με συμπαθητικό μουτράκι, φυσικό στήθος, ωραίο κορμί, σχετικά αδύνατο με ωραία περιφέρεια. Μαζί της η Αντζελίνα: Μελαχροινή, με κατσαρό μαλλί, ωραίο κορμί και περιφέρεια αξιοσημείωτη, πολύ τουρλωτή....

Κασσάνδρας4γ: Λαουρίτα: όσο πάει και ομορφαίνει. Μελαχροινή, με ωραία, πρόστυχη φάτσα, αδύνατο κορμί, με ωραία περιφέρεια, μικρό στήθος...

Κασσάνδρας 3κάτω: Η ορίτζιναλ Λάουρα...Γυναικάρα από τις λίγες, πολύ πιο προσιτή και ανθρώπινη από τότε που ξεκίνησε...

Κασσάνδρας 8β: Βάλια: Όμορφη παρουσία, με πανέμορφο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, "γεμάτο" σώμα με καμπύλες ομοιόμορφα κατανεμημένες....όσο την βλέπω τόσο μου μπαίνουν ιδέες....

Κασσάνδρα8γ: Aλεξάνδρα: Ξανθιά, όμορφη παρουσία, με φυσικό στήθος 4άρι, ωραίο κορμί, αδυνατισμένη πια, με καμπύλες και φουλ πρόγραμμα(όχι ελεύθερο).Μαρίνα: H μελαχροινή ντίβα του ομίλου σκέτη σεξοβόμβα...

Σπ.Πάτση 40: Tο φως της εισόδου ανοιχτό, δεν μου άνοιξαν ποτέ...

Λεωφ. Αθηνών 318: Άννα: Mελαχροινό πιπίνι, με ωραίο κορμί, αδύνατο, φυσικό στήθος μικρό κοριτσίστικο μς δυνατό σημείο την πονηρή φατσούλα της...Η Χριστίνα ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα οπότε έφυγα...

Λεωφ. Αθηνών 204: Nicole: Η μελαχροινή σεξοβόμβα του ομίλου με τη φεράρι... :lol: Ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί, πρόστυχη φάτσα και καλλίγραμμη περιφέρεια και πόδια...Αντρέα: Δυστυχώς ήταν στο δωμάτιο και λέω δυστυχώς γιατί ήθελα να υποβάλλω τα σέβη μου για το strip show της την Παρασκευή στο ΧBAR...Από τις πιο ωραίες παρουσίες στα στούντιο...Χυμώδης γυναίκα, μελαχροινή, με ωραίο "παιδικό" πρόσωπο και φωνή, ενισχυμένο 4άρι στήθος και ωραίες καμπύλες σε όλο το κορμί. την έχω τιμήσει δις με άριστες εντυπώσεις....

Λεωφ. Αθηνών373: Μελίντα: Ξανθιά κοπέλα, με συμπαθητική φάτσα, μικρό στήθος, ωραίο "μοντελέ" κορμί και πολύ ύφος....

Κων/πόλεως 92Α: Mιχαέλλα: Mια απότ ις μεγάλες μου συμπάθειες στο χώρο...Γλυκό κορίτσι, με μελαχροινο-κόκκινα μαλλιά μακριά, φυσικό μεγάλο στήθος 3.5άρι, ωραίο αδύνατο σώμα και με αξιόλογη περιφέρεια...Τώρα που το σκέφτομαι καιρό έχω να την "τιμήσω"...Ιζαμπέλλα: Η κριτκή του cheyenne την περιγράφει τέλεια, δεν έχω να προσθέσω κάτι...Μόνο ότι έχει ξεθαρρέψει και πλεόν ξέρει κ καυλαντίζει αρκετά στο σαλόνι...

Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Bικτώρια: Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, χαμογελαστή, με φυσικό στήθος 4άρι που βγάζει μάτια, αδύνατο κορμί, καλλιγραμμη και ωραία πόδια και όμορφη περιφέρεια, στρογγυλή, χωρίς περιττά λίπη κλπ...Πέρασα στο δωμάτιο μαζί της και δεν το μετάνιωσα...Από τις πιο ωραίες gf εμπειρίες μου, με άνεση χρόνου, πλούσια προκαταρτικά και ποικιλία στην πράξη...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Κων.πόλεως 59:Μετά από καιρό ανοιχτά φώτα, αλλά όταν ανέβηκα και έφτασα στην πόρτα ουδείς ανταποκρίθηκε στα κουδούνια μου... :free-indifferent-smileys-746:

Τριγγέτα3: Κατερίνα: Γνωστή και ως kinky...Απίστευτη παρουσία, μελαχροινή νταρντάνα, με ενισχυμένο στήθος 4άρι, ωραία φατσούλα παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα πρόστυχη, ωραίο κορμί με καμπύλες και love handles καισούπερ περιφέρεια. Αριστες αναμνήσεις από την πρόσφατη συνάντησή μας...Κάτσαμε λίγο στο σαλόνι και μιλήσαμε σε εγκάρδιο κλίμα...

Κηφισού60:Αντριάννα: ένας από τους μελλοντικούς στόχους μου...Αέρας έμπειρης γυναίκας στο σαλόνι, όμορφο σώμα, καστανόξανθη, πλούσιο στήθος και πραγματικά πολύ γλυκό πρόσωπο...πολύ "ζεστή" παρουσία...

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Τι λέει η τυπισσα;έχουμε άποψη;
Ομορφουλα, μινιον σε διαστασεις, με πολυ καλο γυμνασμενο σωματακι και περιποιημενα ακρα.
Απο υπηρεσιες........ αμφιταλαντευομαι, αναμεσα σε διαφορα επιπλα που βλεπω γυρω μου στο σαλονι.
Αν ηθελε θα μπορουσε να ειναι top.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ξαναγύρισε η Τζούλια η Πολωνεζάρα των Κασσάνδρας.... :rockon: :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Στο Αχαρνών 106 τώρα φιγουράρει μια ξανθιά ονόματι Ναταλί που δείχνει πολλά υποσχόμενη. Ξέρει κανείς τίποτα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom