Χθες το βράδυ, τελειώνοντας με κάποια ραντεβού, είχα ανάγκη να κατέβω στην αγαπημένη μου πιάτσα να πάρω λίγο αέρα...(και όχι μόνο)
Κασσάνδρας4α: Μαντόννα: Η Ελληνίδα μίλφ σεξοβόμβα του ομίλου, με ενισχυμένο στήθος 4άρι, ωραίο σώμα, αδύνατο, με ωραία πόδια και περιφέρεια. Ελκυστικότατη και σέξυ μέσα στο άσπρο fishnet που φορούσε...
Κασσάνδρας4β: Χρύσα:Καστανόξανθη, με συμπαθητικό μουτράκι, φυσικό στήθος, ωραίο κορμί, σχετικά αδύνατο με ωραία περιφέρεια. Μαζί της η
Αντζελίνα: Μελαχροινή, με κατσαρό μαλλί, ωραίο κορμί και περιφέρεια αξιοσημείωτη, πολύ τουρλωτή....
Κασσάνδρας4γ: Λαουρίτα: όσο πάει και ομορφαίνει. Μελαχροινή, με ωραία, πρόστυχη φάτσα, αδύνατο κορμί, με ωραία περιφέρεια, μικρό στήθος...
Κασσάνδρας 3κάτω: Η ορίτζιναλ Λάουρα...Γυναικάρα από τις λίγες, πολύ πιο προσιτή και ανθρώπινη από τότε που ξεκίνησε...
Κασσάνδρας 8β: Βάλια: Όμορφη παρουσία, με πανέμορφο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος 3άρι, "γεμάτο" σώμα με καμπύλες ομοιόμορφα κατανεμημένες....όσο την βλέπω τόσο μου μπαίνουν ιδέες....
Κασσάνδρα8γ: Aλεξάνδρα: Ξανθιά, όμορφη παρουσία, με φυσικό στήθος 4άρι, ωραίο κορμί, αδυνατισμένη πια, με καμπύλες και φουλ πρόγραμμα(όχι ελεύθερο).
Μαρίνα: H μελαχροινή ντίβα του ομίλου σκέτη σεξοβόμβα...
Σπ.Πάτση 40: Tο φως της εισόδου ανοιχτό, δεν μου άνοιξαν ποτέ...
Λεωφ. Αθηνών 318: Άννα: Mελαχροινό πιπίνι, με ωραίο κορμί, αδύνατο, φυσικό στήθος μικρό κοριτσίστικο μς δυνατό σημείο την πονηρή φατσούλα της...Η
Χριστίνα ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα οπότε έφυγα...
Λεωφ. Αθηνών 204: Nicole: Η μελαχροινή σεξοβόμβα του ομίλου με τη φεράρι... :lol: Ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί, πρόστυχη φάτσα και καλλίγραμμη περιφέρεια και πόδια...
Αντρέα: Δυστυχώς ήταν στο δωμάτιο και λέω δυστυχώς γιατί ήθελα να υποβάλλω τα σέβη μου για το strip show της την Παρασκευή στο ΧBAR...Από τις πιο ωραίες παρουσίες στα στούντιο...Χυμώδης γυναίκα, μελαχροινή, με ωραίο "παιδικό" πρόσωπο και φωνή, ενισχυμένο 4άρι στήθος και ωραίες καμπύλες σε όλο το κορμί. την έχω τιμήσει δις με άριστες εντυπώσεις....
Λεωφ. Αθηνών373: Μελίντα: Ξανθιά κοπέλα, με συμπαθητική φάτσα, μικρό στήθος, ωραίο "μοντελέ" κορμί και πολύ ύφος....
Κων/πόλεως 92Α: Mιχαέλλα: Mια απότ ις μεγάλες μου συμπάθειες στο χώρο...Γλυκό κορίτσι, με μελαχροινο-κόκκινα μαλλιά μακριά, φυσικό μεγάλο στήθος 3.5άρι, ωραίο αδύνατο σώμα και με αξιόλογη περιφέρεια...Τώρα που το σκέφτομαι καιρό έχω να την "τιμήσω"...
Ιζαμπέλλα: Η κριτκή του cheyenne την περιγράφει τέλεια, δεν έχω να προσθέσω κάτι...Μόνο ότι έχει ξεθαρρέψει και πλεόν ξέρει κ καυλαντίζει αρκετά στο σαλόνι...
Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Bικτώρια: Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, χαμογελαστή, με φυσικό στήθος 4άρι που βγάζει μάτια, αδύνατο κορμί, καλλιγραμμη και ωραία πόδια και όμορφη περιφέρεια, στρογγυλή, χωρίς περιττά λίπη κλπ...
Πέρασα στο δωμάτιο μαζί της και δεν το μετάνιωσα...Από τις πιο ωραίες gf εμπειρίες μου, με άνεση χρόνου, πλούσια προκαταρτικά και ποικιλία στην πράξη...Λεπτομέρειες στην κριτική...
Κων.πόλεως 59:Μετά από καιρό ανοιχτά φώτα, αλλά όταν ανέβηκα και έφτασα στην πόρτα ουδείς ανταποκρίθηκε στα κουδούνια μου... :free-indifferent-smileys-746:
Τριγγέτα3: Κατερίνα: Γνωστή και ως kinky...Απίστευτη παρουσία, μελαχροινή νταρντάνα, με ενισχυμένο στήθος 4άρι, ωραία φατσούλα παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα πρόστυχη, ωραίο κορμί με καμπύλες και love handles καισούπερ περιφέρεια. Αριστες αναμνήσεις από την πρόσφατη συνάντησή μας...Κάτσαμε λίγο στο σαλόνι και μιλήσαμε σε εγκάρδιο κλίμα...
Κηφισού60:Αντριάννα: ένας από τους μελλοντικούς στόχους μου...Αέρας έμπειρης γυναίκας στο σαλόνι, όμορφο σώμα, καστανόξανθη, πλούσιο στήθος και πραγματικά πολύ γλυκό πρόσωπο...πολύ "ζεστή" παρουσία...