Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

biancoverdi13

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τι ξέρουμε για Λάουρα από Πειραιώς 193 συναγωνιστές;Αξίζει καμιά επίσκεψη;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Για ποια Τζινα μιλας ?
Του Καρέα 30  :think:
εαν εννοεις αυτη, εχει να φανει εδω και παρα πολυ καιρό.  :dunno:

εγώ πάλι νομίζω ότι λέει για την Τζένη γιατί λέει από Μεγ Αλέξανδο

άβυσσος η ψυχή του πουτανιάρη ειδικά όταν μπερδεύει ονόματα και αλυσίδες

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Επιγραμματικα συντροφια με τον Mpouzo, px75 (και Womanaholic   :knuppel:) σε μεταμεσονυχτια τσαρκα :

Βριλησσου 36 : Φαίη

Βριλησσου 36Α : Βικτωρια και Κατια

Βριλησσου 55 : Εμιλυ η γνωστη απο την θητεια στον Μεγαλεξανδρο, τωρα στο 55 και το Κ94. Ναταλι. Νεα αφιξη μιας εβδομαδας, μελαχρινουλα, ισια μαλλία προκλητικο σαλονι, μεσαιο status.

Τατοίου 58 (κάτω) : Η "μαμα" μου η Λαουρα.  :grin:. Η ξανθια γλυκητατη κοπελα με μεγαλη θητεια στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρυ αλλα και αλλου.....

Τατοίου 58 (πανω) : Εμμανουελα η ομορφη μελαχρινη συμπαθεια του λαγου :grin:. Ειχε γενεθλια χθες και κερναγε γλυκακι.....

Τατοίου 71 : Μαρίνα, νεαρη ξανθιά με καμπυλες, κωλάρα, φυσικο στηθος.Εμοαιζε αρεκτα στο στυλ της Κατια του Βρ36Α, με πιο κοντο μαλλί.  Μαζι της η Σαμπρίνα, η γνωστη ψηλη απο την μεγαλη της θητεια στο Β55 αλλα και στην αλυσιδα Μελαντιας 50 κλπ. Πλεον εδω και στο Κηφισου 60, Αριστοτελους 6 οπως μου ειπε.

Αντιοχειας 64: Αλεξια η ψηλη αδυνατη ξανθιά ακα Σαρα απο Φραντζη 47 παλιοτερα

Λ. Αθηνων 204 : Ανρεα μια απο τις νεες μου συπαθειες, :-*  Ζαννετ, μια απο τις συμπαθειες του PIATSA  :grin:  πλεον μελαχρινη  και Ιγκριντ η προσφατη κατακτηση του λαγου  :grin:

Κασσανδρας 3 πανω : Μαρία. Νεαρη σκουροχρομη αδυνατη μελαχρινη μετρια επιεικως
Κασσανδρας 3 κατω : Λουιζα
Κασσανδρας 6 : Ιρενα
Κασσανδρας 4Γ : Λαουριτα
Κασσανδρας 4Β : Χρυσα-Αντζελινα
Κασσανδρας 8Γ : Μαρινα  :rockon:
Κασσαννδρας 8Α: Πηγα φτειαγμενος για καταθεση στην Τζουλια αλλα αδιαθετησε   :headbang:. Αντ΄αυτης η Αλεξανδρα (οχι η Serkov) αλλα μια νεαρωτατη μικροκαμωμενη μελαμψη μετριοτητα  με σγουρα μακριά μαλλία.

Μ.Αλεξανρδρου 133 : Νικολ και Τζουλια
Κωνσταντινουπολεως 80 : Μιχαελλα -Κλαουντια

Συνεχεια και τελος στον Κανδαυλο για

http://[URL unfurl="true"]www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2014/02/3ggg.jpg[/img[/URL]]

και πριν καμια ωρα και μεχρι τις 20:00

[b]Βουλιαγμενης 68 :[/b] [color=red]Ελενη[/color]. Τα ειπε λιγα Post πριν ο PIATSAS. Μια παρα πολυ καλή  καταθεση

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
[/quote]και γλυκάκι να μου έδινε....δεν θα ξαναέμπαινα δωμάτιο μαζί της... ;D ;D ;D

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγώ πάλι νομίζω ότι λέει για την Τζένη γιατί λέει από Μεγ Αλέξανδο

άβυσσος η ψυχή του πουτανιάρη ειδικά όταν μπερδεύει ονόματα και αλυσίδες
Τωρα που το λες το θεωρω πιθανουερο.  :think:
Ο "συναδελφος" ερυθροδερμος εχει παραδεχτει στο παρελθον οτι δεν τα απει πολυ κλα με τα ονοματα  :grin:
Η Τζενη του Μεγαλεξανδρου λοιπον να ενημερωσουμε, οτι αγνοειται η τυχη της εδω και καιρο.
Ισως να ξαναπηγε Ελβετια που ειχε εργαστει και στο προηγουμενο διαστημα της απουσιας της.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα + Φριντα. Σαμανθα + Παολα. Σασα + Λιλιαν  :-* :-* :-*

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Μελαντίας 50, σήμερα πρωί η Μαρίνα, Ιταλίδα υποτίθεται, μελαχρινό άβυζο πιπινάκι με ολόσωμο fishnet. Θερμή υποδοχή με υγρό φιλάκι στο μάγουλο. Κλείδωσε ο στόχος.

biancoverdi13

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τι ξέρουμε για Λάουρα από Πειραιώς 193 συναγωνιστές;Αξίζει καμιά επίσκεψη;

knoxville

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
χθες βραδυ κατα 4 τα ξημερωματα 12o χλμ. ε.ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης (Λυκόβρυση) Σελινα...κοντο καυλακι (μου θυμησε την kate moss) ξανθουλα...ομορφο τσιμπουκι πολλες εναλλαγες σε στασεις....χαμογελαστη...ομορφα μεγαλα μουνοχειλα... μικρο βυζακι με ωραιες ρωγες πεταχτες...δεν θελει φιλια στον λαιμο και στομα (λογικο ουτεε εμενα θα μου αρεσε)...μια χαρα (λιγες εμπειριες 2-3 απο στουντιο εχω)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τωρα που το λες το θεωρω πιθανουερο.  :think:
Ο "συναδελφος" ερυθροδερμος εχει παραδεχτει στο παρελθον οτι δεν τα απει πολυ κλα με τα ονοματα  :grin:
Η Τζενη του Μεγαλεξανδρου λοιπον να ενημερωσουμε, οτι αγνοειται η τυχη της εδω και καιρο.
Ισως να ξαναπηγε Ελβετια που ειχε εργαστει και στο προηγουμενο διαστημα της απουσιας της.
ορθώς μιλάς καθιστέ συνάδελφε.
Σκράπας στα ονόματα.
Ερωτήθει σήμερα η υπηρεσία και η απόκριση ήταν πως η Τζένη μας απεδήμησε πριν την δοκιμάσω προς Ελβετικές Άλπεις

από την άλλη εδοκιμάσθει εχθές η νεαρά Κάτια, φρέσκο φρούτο στην αλυσίδα με εξαιρετικές εντυπώσεις, παρότι τελικά δεν κατέστη εύκολο να κατανοήσω από πού κρατάει η σκούφια της. Μου είπε Πολωνή, της μίλησα πολωνικά και γκέγκε. Μου είπε μετά Ρουμανία, της μίλησα ρουμάνικα και μόνο το te iubesc ήξερε.
Ε, εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και τελικά δεν με άκουσε στα υπόλοιπα ρουμάνικα, μάλλον είναι από αλλού.

Από την άλλη...η συνεύρεση μαζί της από τις καλύτερές μου. Λιγάκι άτεχνη στην πίπα...αλλά απίστευτο βυζί.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Είναι πια πραγματικότητα......

Ο μεγαλύτερος αντρικός πολυχώρος  διασκέδασης της χώρας είναι γεγονός !!!
To studio μας γιγαντώθηκε ,έπαψε να είναι studio και έγινε πια ένα κανονικό παλάτι, ένα Oriental Palace.

Tρία επίπεδα , δύο σαλόνια, ένα free-bar και... 7 δωμάτια

Οι τρείς νέες σουίτες μας του ολοκαίνουργιου 2ου ορόφου μας θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό ώς προς τις ανέσεις τους, το design τους και μοναδικες παροχές τους .
Σίγουρα θα αποτελέσουν το νέο αγαπημένο στέκι σας και θα σας χαρίσουν μαζί μας ακόμα πιο μαγικές στιγμές.

GRAND OPENING : Τετάρτη 26/02 και το τέλος του φετινού χειμώνα φέρνει την πιο ερωτική άνοιξη.

* Σύντομα φωτογραφίες του 2ου ορόφου μας.

Oriental Palace, the bigest brothel in Greece :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.133
Πόντοι
5.845

To studio μας γιγαντώθηκε ,έπαψε να είναι studio και έγινε πια ένα κανονικό παλάτι, ένα Oriental Palace.

Οι τρείς νέες σουίτες μας του ολοκαίνουργιου 2ου ορόφου μας θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό ώς προς τις ανέσεις τους, το design τους και μοναδικες παροχές τους .
Σίγουρα θα αποτελέσουν το νέο αγαπημένο στέκι σας και θα σας χαρίσουν μαζί μας ακόμα πιο μαγικές στιγμές.

GRAND OPENING : Τετάρτη 26/02 και το τέλος του φετινού χειμώνα φέρνει την πιο ερωτική άνοιξη.

Το καταφερες επιτελους. Καλοριζικο μπουμπου  :thumbsup:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830

:rockon: :rockon:

Καλορίζικο!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Τριτη στο Βριλησσου 42 - Παολα + Φριντα. Ρεγγινα + Σασα. Λιλιαν + Σασα  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ορθώς μιλάς καθιστέ συνάδελφε.
Σκράπας στα ονόματα.
Ερωτήθει σήμερα η υπηρεσία και η απόκριση ήταν πως η Τζένη μας απεδήμησε πριν την δοκιμάσω προς Ελβετικές Άλπεις

από την άλλη εδοκιμάσθει εχθές η νεαρά Κάτια, φρέσκο φρούτο στην αλυσίδα με εξαιρετικές εντυπώσεις, παρότι τελικά δεν κατέστη εύκολο να κατανοήσω από πού κρατάει η σκούφια της. Μου είπε Πολωνή, της μίλησα πολωνικά και γκέγκε. Μου είπε μετά Ρουμανία, της μίλησα ρουμάνικα και μόνο το te iubesc ήξερε.
Ε, εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και τελικά δεν με άκουσε στα υπόλοιπα ρουμάνικα, μάλλον είναι από αλλού.

Από την άλλη...η συνεύρεση μαζί της από τις καλύτερές μου. Λιγάκι άτεχνη στην πίπα...αλλά απίστευτο βυζί.
Οι πληροφοριες σου πολυτιμες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καθε φορα που βλεπω την Κατια ολο και πιο πολυ μου αρεσει.
Ειναι μεσα "στους επομενους στοχους".

θα το επισπευσω μετα τα γραφομενα σου..........
:thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Νεο ιδρυμα στην Νεα Φιλαδελφεια συμφωνα με τις κυρίες :

"studio Κλεοπατρα", επι της οδου Θεσσαλονικης 81

Εν αναμονη νεοτέρων..........

2uoh18y.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom