biancoverdi13
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι ξέρουμε για Λάουρα από Πειραιώς 193 συναγωνιστές;Αξίζει καμιά επίσκεψη;
Επιμένω..Του πούστη δηλαδή,κάποιος θα μας πει...
Τι ξέρουμε για Λάουρα από Πειραιώς 193 συναγωνιστές;Αξίζει καμιά επίσκεψη;
"Γερμανοί"???Νεο ιδρυμα στην Νεα Φιλαδελφεια συμφωνα με τις κυρίες :
"studio Κλεοπατρα", επι της οδου Θεσσαλονικης 81
Εν αναμονη νεοτέρων..........
χθες βραδυ κατα 4 τα ξημερωματα 12o χλμ. ε.ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης (Λυκόβρυση) Σελινα...κοντο καυλακι (μου θυμησε την kate moss) ξανθουλα...ομορφο τσιμπουκι πολλες εναλλαγες σε στασεις....χαμογελαστη...ομορφα μεγαλα μουνοχειλα... μικρο βυζακι με ωραιες ρωγες πεταχτες...δεν θελει φιλια στον λαιμο και στομα (λογικο ουτεε εμενα θα μου αρεσε)...μια χαρα (λιγες εμπειριες 2-3 απο στουντιο εχω)
αυτό μου κανε και μένα εντύπωση...Η Σελίνα μόνο κοντή δεν είναι....εκτός και αν την κοντύνανε από τότε που την τίμησα στο Κροκεών....Ρε συνάδελφε, πόσα μέτρα είσαι και τη λες κοντή; Είναι πάνω από 1,75 η κοπέλα!
Είναι η ίδια που φαίνεται στις φωτογραφίες ή ήταν κάποια άλλη;
Η περιγραφή κάνει πιο πολύ για Μαρίζα!!αυτό μου κανε και μένα εντύπωση...Η Σελίνα μόνο κοντή δεν είναι....εκτός και αν την κοντύνανε από τότε που την τίμησα στο Κροκεών....
Kate Moss και Μαριζα ειναι σε αλλη κατηγορια κιλων. Εκτος αν εκτος απο την κοπελα που πηρε στο δωματιο, μπερδεψε και τη μοντελα που φαντασιωθηκε......Η περιγραφή κάνει πιο πολύ για Μαρίζα!!
Το καταφερες επιτελους. Καλοριζικο μπουμπου
Καλορίζικο!
μπράβο για το μεράκι και την συνεχή προσπάθεια!
ευχομαι καλές δουλειες !
Ετσιιιιιιιιιιι συγχαρητηρια μπουμπου παντα πρωτοποριακη!!
Λυσσαξες !!!!Επιμένω..Του πούστη δηλαδή,κάποιος θα μας πει...
Ποιος μιλησε για Γερμανους ? ? ?"Γερμανοί"???
επίτηδες το κάνουν??? δεν θα μας αφήσουν φράγκο στην τσέπη....
Ευχάριστα νέα από το Πιπίνου 118.Επέστρεψε η μουνάρα Αλίκη!!
Όχι. Μου το είπε η τσατσά. Μου είπε ότι επέστρεψε η Αλίκη και μαζί της κάνει βάρδια καινούργια κοπέλα, η Χριστίνα.
Τωρα αστέρι αυτόφωτο έχεις δύο μαγαζιά (7 δωμάτια!!!) σε ένα!!! Με το καλό και το τρίτο!!ναι επιτελους οπως τοπες μωρο ;)
τωρα βεβαια εχει ηδη μπει κιαλλος στοχος για το αμεσο μελλον
νασται καλα παιδια ευχαριστουμε ;) :-* :-* :-* :-*
όχι καμία σχέση...είναι η Κάτια της Κασσανδροαλυσίδας παλιά...Η Πάμελα των Γερμανών είναι η Πάμελα του Φ104?