Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Χθεσινή συνάντηση με τον μέγιστο mpouzoklidos στο Γκαζοχώρι αρχικά και αργότερα προστέθηκαν στην παρέα μας cheyenne, Μπαρούχος και px75...

Κασσάνδρας4γ: Λαουρίτα: Mελαχροινή, συμπαθητικό πρόσωπο, αδύνατο κορμί, μικρό 1.άρι στήθος, ωραία περιφέρεια. Καμία σχέση πλέον με το πως ήταν όταν ξεκίνησε...Έντονο καυλάντισμα στο σαλόνι με τον mpouzoklidos και επειδή είναι και αδυνάτου χαρακτήρος, πήρε την ανιούσα για το δωμάτιο, όπου και όταν κατέβηκε μου μετέφερε τις θετικότατες εντυπώσεις του. Μαζί της η Μαριλένα: Μελαχροινή και αυτή, πολύ ψηλή κοπέλα, αδύνατο κορμί...Πολύ πιο συνεσταλμένη από τη συνάδελφό της....

Κασσάνδρας3(κάτω): Η μεγάλη επιστροφή του Πολωνέζικου τανκ(c@kerveras) που ακούει στο όνομα Τζούλια. Μελαχροινή, με μακριά ελαφρώς κατσαρά μαλλιά, ωραίο στήθος σχετικά μικρό, κορμί με καμπύλες και όμορφη περιφέρεια. Διαθέτει πολύ όμορφο πρόσωπο και ιδίως μάτια. Είχα καιρό να την "τιμήσω" και μιας και γύρισε, έκανα επαναληπτική κατάθεση και δεν το μετάνιωσα...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Κασσάνδρας4α:Ελένη: Mελαχροινή, γλυκιά κοπέλα, πρώην λαδοκόρη, ωραίο κορμί, γυμνασμένο και με όμορφη περιφέρεια και πόδια...Θα "τιμηθεί" σύντομα...Μαζί της η Μαρία: Nέα άφιξη στον όμιλο, αλλά από τον τρόπο της και τον "αέρα" της καταλάβαμε ότι πρέπει να έχει προυπηρεσία. Μελαχροινή, σώμα με μεσογειακές καμπύλες, όμορφα κατανεμημένες, με δυνατό σημείο την περιφέρειά της....

Κασσάνδρας6: Kλειστό.

Κασσάνδρας8a: Μόνικα: η Βουλγάρα κούκλα, αδυναμία του coldworld, με πιασμένα τα μαλλιά της, πλέον αρκετά κατσαρά, αδύνατο γυμνασμένο κορμί, ενισχυμένο στήθος 3.5άρι, άψογη περιφέρεια και πόδια...

Κασσάνδρας8β: Bάλια: Mελαχροινή νταρντάνα, με υπέροχο και εκφραστικό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, ωραίες καμπύλες και ιδίως λαχταριστή περιφέρεια...

Κασσάνδρας8γ: Aλεξάνδρα Σερκόφ: Ξναθιά, με ωραίο πρόσωπο, σούπερ φυσικό στήθος 3.5άρι, ωραίο κορμί με love handles οι οποίες εξιτάρουν κάθε άντρα...

Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Kλαούντια: H γνωστή Ρουμανούλα, με θητεία στο Αmnezia, αδύνατο κορμί, μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια...

Κων/πόλεως80: Φαίη: Από τις μεγάλες μου συμπάθειες...Κορμάρα, με σούπερ φυσικό στήθος, γλυκό πρόσωπο και αψεγάδιαστα πόδια και περιφέρεια...

Κων/πόλεως92Α: Mιχαέλα: η έταιρη Ρουμανούλα του ομίλου,με θητεία και αυτή στο RIP Αmnezia. Κόκκινα μαλλιά πλέον, γλυκό πρόσωπο, φυσικό μεγάλο στήθος, αδύνατο κορμί και ωραία περιφέρεια...

Κων/πόλεως94: Έμιλυ: η γνωστή...Βραζιλιανοκύπρια. Καστανόξανθη, με κορμί λαμπάδα, δυνατό σημείο η περιφέρειά της. Μικρό στήθος. Έντονο καυλάντισμα στον mpouzo ο οποίος ήταν έτοιμος για έφοδο στο δωμάτιο, αλλά τον συγκράτησα, ενόψει Παρασκευής...  :grin: :grin:

Ευνειδών5: Εδώ συνέβη το εξής περίεργο. Ούτε εγώ, ούτε ο mpouzoklidos δώσαμε σημασία στο όνομα της κοπέλας...  :headbang: Πάντως ήταν μελαχροινή, με κανονικό κορμί, χωρίς κα΄τι το ιδιαίτερο...Πάντως ήταν χαμογελαστή...

Καβάλα στην Κινέζικη αποβολή μεταφερθήκαμε στα:

Kροκεών6: Eδώ εργaζόμενη κοπέλα η Βίκυ: Εντυπωσιαή κοπέλα με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά, μέτρια φάτσα, αλλά πολύ ωραίο κορμί, ενισχυμένο στήθος 3άρι που έβγαζε μάτια, ωραία περιφέρεια τουρλωτή. Χαμογελαστή και με ταπεραμέντο ήρθε στο σαλόνι και η αλήθεια είναι ότι μας έβαλε σε σκέψεις. Επίσης ειπώθηκε με νόημα ότι στο δωμάτιο "είναι φωτιά και έχουμε και πολλά δωράκια"...  :bounce: :bounce:

Λ. Αθηνών 204: Mπιάνκα: Kαστανόξανθο πιπινάκι, μεσαίου ύψους, με όμορφο κορμί, κανονικό στήθος και περιφέρεια. Αλεξία: Ψηλή, πρόσχαρη κοπέλα, χαμογελαστή, με κατσαρά μαλλιά, καλλίγραμμο κορμί, με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια....Πωλίνα: η αφέντρα του ομίλου....μου κόπηκε η μιλιά και μόνο που την είδα  :o :o...all black leather look, βλοσυρό ύφος στα λίγα μέτρα περπατήματος που έκανε εν είδει πασαρέλας, απόμακρη και αυστηρή...Ούτε να φανταστώ θέλω τι γίνεται στο δωμάτιο έτσι και νευριάσει... :rolleyes: :rolleyes:

Αιφνίδιο τέλος στην τσάρκα μας μιας και το τηλέφωνο από τους συναγωνιστές μας ανάγκασε να επιστρέψουμε στην Κασσάνδρας..

Τρελλαίνωμαι  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: !! για χάρη σας  κοριτσάρες  :tits2: :tits2: :tits2: μου πεθαίνω καί ανασταίνωμαι  :priest: :priest:  :blowup: :blowup: :blowup: !!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Τρελλαίνωμαι  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: !! για χάρη σας  κοριτσάρες  :tits2: :tits2: :tits2: μου πεθαίνω καί ανασταίνωμαι  :priest: :priest:  :blowup: :blowup: :blowup: !!!
σιγά σιγά αγόρι μου...μην μου πάθεις τίποτα....είσαι και σε κρίσιμη ηλικία... :2funny: :2funny: :2funny:

η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλες....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθεσινή συνάντηση με τον μέγιστο mpouzoklidos στο Γκαζοχώρι αρχικά και αργότερα προστέθηκαν στην παρέα μας cheyenne, Μπαρούχος και px75...

Κασσάνδρας4α:Ελένη: Mελαχροινή, γλυκιά κοπέλα, πρώην λαδοκόρη, ωραίο κορμί, γυμνασμένο και με όμορφη περιφέρεια και πόδια...Θα "τιμηθεί" σύντομα...Μαζί της η Μαρία: Nέα άφιξη στον όμιλο, αλλά από τον τρόπο της και τον "αέρα" της καταλάβαμε ότι πρέπει να έχει προυπηρεσία. Μελαχροινή, σώμα με μεσογειακές καμπύλες, όμορφα κατανεμημένες, με δυνατό σημείο την περιφέρειά της....

Άντε ρε λαγέ......ακόμα να περάσεις με Έλενα........; Όταν μπεις μέσα τιμώρησε την.....δεν είναι για "γούτσου-γούτσου"....βγάλε μας ασπροπρόσωπους!  :zfuck:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Άντε ρε λαγέ......ακόμα να περάσεις με Έλενα........; Όταν μπεις μέσα τιμώρησε την.....δεν είναι για "γούτσου-γούτσου"....βγάλε μας ασπροπρόσωπους!  :zfuck:
χθες ήταν πολύ όμορφή...με ρώταγε "που είναι ο φίλος σου"... :cum:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αφού φίλτατε λαγέ ξέρεις ότι στο xbar και δρώμενα να μην έχει δημιουργούνται από μόνα τους να έρθετε και τις δυο ημέρες και φυσικά μπορείτε να είστε ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ  :2funny: πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το Σάββατο θα γίνει της Αποκριάς το κάγκελο :ak: >:cheesy: :zombie:
Ο φίλος μου ο λαγός ειναι μόνιμα μασκαράς.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΦΊΛΕ μπίλυ, κανένα πρόβλημα, τα σχόλια σου καλοδεχούμενα, το xbar είναι ενα μαγαζί που προσφέρει εξυπηρετήση γρήγορη για αυτό ο σερβιτόρος ηρθε  στα 14 δεύτερα απο εκεί και περα όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα όσο για την μάγια την παρασκευή εργαζόταν κανονικά σε εμας το σαββατο δεν εθεάθη αν πήγε στην φωκαίας τι μπορούμε να κάνουμε? Κάθε κοπέλα είναι ελεύθερη να κάνει την επιλογή της και να κοιτάει την τσέπη της όπως αυτή κρίνει και νομίζει απο εκεί και πέρα το μοναστήρι να είναι καλά...

Φίλε μου siggrou144,χαίρομαι που οι παρατηρήσεις μας...έκαναν το μαγαζί καλύτερο......όμως βλέπω κάλεσες μόνο orgasmo-kerveras-ινδιάνο-λαγό.......  :) Πλάκα κάνω...μην το πάρεις στραβά...... :grin:

Α!!! για να μην ξεχνιόμαστε αυτές τις ημέρες σας έχω έκπληξη, στο xbar, σε όλα τα κουρασμένα παλικάρια, ινδιάνους, κερβέρες οργκάσμο και φυσικά τον περιβόητο λαγό, όχι της Χρυσής Αυγής, τον άλλον του μπου :2funny: -αν ξεχνάμε κανέναν συγχωρέστε μας -κερνάμε ποτό και ξηροκάρπια για να μας καταθέσετε εντυπώσεις, στο τετ-α-τετ.

billara η μάγια μετά το πέρασμα της απο την οδό φυλής ξανά μαζί μας στο xbar να λικνίζεται στους ρυθμούς του d.j. ρωμύλου και του d.j. σακη σε ευχαριστούμε για την προτίμηση σου και την συμμετοχή σου.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Double_Moutza.jpg
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
καλησπερα
2 καταθεσεις τις  τελευταίες μέρες σε Αλεξάνδρα και Μόνικα στα 8άρια της Κασσάνδρας.
Θετικότατες και οι 2 συνευρέσεις με περισσότερο gfe η Αλεξάνδρα και σκέτη τσόντα η Μόνικα, γενικά δεν έχω κάτι να προσθέσω σε όσα έχουν ξαναγραφτεί για τις συγκεκριμένες.

Επόμενος στόχος η Αγνή από Τατοίου, άλλα 2 φορές που πέρασα δεν ήταν εκεί κι ας την έγραφαν στο πρόγραμμα

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Παρασκευη στο Βριλησσου 42 - Παολα + Φριντα. Αλεξια + Λιλιαν. Μαργκω + Σασα.  :-* :-* :-*

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
η πενυ ειναι κων/πολεως 92 τωρα?

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Φίλε μου siggrou144,χαίρομαι που οι παρατηρήσεις μας...έκαναν το μαγαζί καλύτερο......όμως βλέπω κάλεσες μόνο orgasmo-kerveras-ινδιάνο-λαγό.......  :) Πλάκα κάνω...μην το πάρεις στραβά...... :grin:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ BILLARA αφού το ξέρεις ότι είσαι από τους αγαπημένους μας, τον καιρό που κάποιοι κοπάναγαν με τα μυδραλιοβόλα, εσύ ήσουν ένας από αυτούς που με τα σχόλια σου στάθηκες δίπλα μας, καυτηρίασες τα κακώς κείμενα με τρόπο όμως πάντα κόσμιο και αποφεύγοντας τους οξείς χαρακτηρισμούς και σε ευχαριστούμε για αυτό.
Σίγουρα ανήκεις στην ομάδα των ΕΠΙΤΙΜΩΝ-γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε- :2funny:και σε περιμένουμε το Σάββατο να τα σπάσουμε μέχρι το πρωί.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΚΑΛΗΜΕΡΑ BILLARA αφού το ξέρεις ότι είσαι από τους αγαπημένους μας, τον καιρό που κάποιοι κοπάναγαν με τα μυδραλιοβόλα, εσύ ήσουν ένας από αυτούς που με τα σχόλια σου στάθηκες δίπλα μας, καυτηρίασες τα κακώς κείμενα με τρόπο όμως πάντα κόσμιο και αποφεύγοντας τους οξείς χαρακτηρισμούς και σε ευχαριστούμε για αυτό.
Σίγουρα ανήκεις στην ομάδα των ΕΠΙΤΙΜΩΝ-γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε- :2funny:και σε περιμένουμε το Σάββατο να τα σπάσουμε μέχρι το πρωί.

Αν είμαι Αθήνα,θα περάσω να σας πω μια καλησπέρα... :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom