Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σορυ φιλε την μαγια που αυτην τη στιγμη δουλευει τατοιου 58

1500 φορές τα έχουμε πει........για πολλούς στην Φυλής ήταν μέτρια..... Για εμένα προσωπικά είναι και γαμώ τα πιπίνια,έχω περάσει τέλεια μαζί της 20+ φορές....
Τώρα που επέστρεψε στούντιο,έχουμε χάσει επαφή..... :kissass:

www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:44289/#jr_review_39353]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:44289/#jr_review_39353[/url]

σε μια εβδομάδα από σήμερα ξημερώματα Σαββάτου πετάμε   :rockon: :rockon:
Ξεροχύνω......... :cum:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
στους συναδέλφους με εμπειρία από τα στούντιο η ερώτηση:

ποια κατά την γνώμη σας είναι η ποιο όμορφη που δίνει το κωλαράκι της και σε ποιο μαγαζί?

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καυλησπερα...!!!

Τωρα με 08:00 το πρωι
Σάββατο      19:00 με 08:00
Κυριακή       18:00 με 07:00
Με σπέσιαλ φουλ προγράμμα !!!

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 28

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στους συναδέλφους με εμπειρία από τα στούντιο η ερώτηση:

ποια κατά την γνώμη σας είναι η ποιο όμορφη που δίνει το κωλαράκι της και σε ποιο μαγαζί?
Μαρινα στο Κασσανδρας 8
Σαμπρινα στο Κατεχακη 5/ΛΑ 373/Μελαντιας 50

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Cheyenne ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για την Σαμπρίνα δεν γράφει για κωλαράκι στο πρόγραμμα. Την έχεις δοκιμάσει;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Μαρινα στο Κασσανδρας 8
Σαμπρινα στο Κατεχακη 5/ΛΑ 373/Μελαντιας 50
Με λάθος σειτα τις εγραψες αλλα πιστευω οτι η Ζοζεφιν των Γερμανών είναι πιο ωραία απο τη Μαρίνα ή τουλάχιστον μια τριτη επιλογή.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Επίσης εντύπωση μου έκανε ο χαμός που γινόταν κυρίως στο Λ.Αθηνών 204 από πελάτες και στο σαλόνι και στα δωμάτια...Εργαζόμενα κορίτσια η Νικόλ η Ρουμάνα και η Μαρίνα η Ελληνίδα...Ένιωσα λες και μπήκα σε FKK με τόσο κόσμο....και μετά σου λένε κρίση... 
Αν οι θαμώνες φόραγαν πετσέτα (με το χαρακτηριστικό δέσιμο του φουκακά!!!), είχε και πριβέ χώρο για kino (για σκεφτείτε το εσείς στη δ/νση..), κάνα μπουφέ για μασαμπούκεν, ένα χαμάμ και κάνα open τζακούζι, τότε όντως θα μιλούσαμε για FKK. Θα σκάγαμε όμως εισιτήριο εισόδου χωρίς καν να  :fuck2:! Ομολογουμένως όμως, το περιβάλλον και οι πρωτοτυπίες το κατατάσσουν στην κορυφή με διαφορά! Φτάνει να μη ξεφύγουν τα οικονομικά μεγέθη....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Cheyenne ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για την Σαμπρίνα δεν γράφει για κωλαράκι στο πρόγραμμα. Την έχεις δοκιμάσει;
μεχρι προτινος τουλαχιστιν ειχε στα προγραματα τςη το πρωκτικο.
Δεν ξερω εαν το εχει σταματησει τωρα.
Ναι εχω περασει μαζι της σε απλο ομως προγραμμα.

Και η Αντζελινα στην ιδια αλυσιδα που ειναι πολυ ομορφη προσφερει πρωκτικο ποργραμμα, ομως δεν εχω προσωπικη εμπειρια μαζι της..

Με λάθος σειτα τις εγραψες αλλα πιστευω οτι η Ζοζεφιν των Γερμανών είναι πιο ωραία απο τη Μαρίνα ή τουλάχιστον μια τριτη επιλογή.
Οντως και η Ζοζεφιν ειναι μια επιλογη που ταιριαζει σε αυτο που ζητησε ο φιλος αμς.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σαββατιάτικη mega τσάρκα συντρόφια με τους mpouzoklido, px75 και lagonisian. Να σημειωθεί ότι η ενημέρωση για τον όμιλο Κασσάνδρας αφορά την δεύτερη βάρδια, ενώ για τα υπόλοιπα ιδρύματα την τρίτη μεταμεσονύχτια.

Κασσάνδρας  4 : Μαντόνα. Η εκρηκτική Ελληνίδα καλλονή.

Κασσάνδρας  4Β : Χρύσα. Νεαρή ξανθιά με καρέ χτένισμα, απλά συμπαθής αλλά μέχρι εκεί. Αντζελίνα. Μελαχρινή, με σπαστά ελαφρώς μαλλιά, σώμα χωρίς κάποια ατέλεια, αλλά και δίχως το κάτι που θα με ενθουσιάσει. Μονοπωλούν πλέον την δεύτερη και Τρίτη βάρδια στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Κασσάνδρας  4Γ : Μαριλένα. Επέστρεψε η μελαχρινή ψηλή  αδύνατη δεσποινίς του ομίλου. Μακριά  μαλλιά, ντυμένη με λευκές δικτυωτές κάλτσες. Μάρσυ, νέα άφιξη. Ξανθιά με ωραίο σώμα, ίσια μαλλιά συμαπθητικο πρόσωπο. Με θητεία σε ελαιοτριβείο, με  και φουλ πρόγραμμα και για τις δυο κοπέλες

Κασσάνδρας  3 (κάτω): Λάουρα. Η μελαχρινή που έχει για στήθος ένα θαύμα της φύσης. Μεγάλο, στητό, με άψογες καμπύλες. Αλλά και το υπόλοιπο σύνολο αρκετά εντυπωσιακό.  Ψηλή με ίσια μακριά μαλλιά, άκρως λάγνο και εκφραστικό πρόσωπο, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Σήμερα χωρίς έντονο μακιγιάζ που της έδινε μια όψη αρκετά πιο γλυκιάς από τη συνηθισμένη, που κατά την άποψη μου την κολάκευε.

Κασσάνδρας  3 (πάνω) : Κλειστό

Κασσάνδρας  6: Κλειστό

Κασσάνδρας  8Α : Μόνικα. Η νεαρή Βουλγάρα που επέστρεψε επίσης εδώ και κάποιες ημέρες. Αδύνατη με μαύρα μπουκλέ μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, Kinky πρόσωπο, ιδανική για pse καταστάσεις.

Κασσάνδρας 8Β : Βάλια. Νεαρή μελαχρινή νταρντάνα, με πολύ γλυκό πρόσωπο, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα. Φιλική και χαμογελαστή μας χαιρέτησε εγκάρδια μιας και γνωριζόμαστε από την θητεία της στο Amnezia σαν Ρωξάνη

Κασσάνδρας  8Γ : Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή  καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Φουλ πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα. Νεαρή αδύνατη σχετικά αν και τελευταία έχει πάρει κάποια κιλά που της πηγαίνουν, μιας και ήταν υπερβολικά skinny μέχρι πρότινος. Πλούσιο φυσικό στήθος που είναι και το μεγάλο της προσόν, γλυκό πρόσωπο, σκουρόχρωμα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες. Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia.

Κωνσταντινουπόλεως  80 : Κλαούντια, Ψηλή αδύνατη μελαχρινή, νεαρή Ρουμάνα. Με θητεία στο μέγαρο της πλατείας Βάθη

Κωνσταντινουπόλεως  92Α: : Φαίη. Μια από τις κοπέλες που εμένα τουλάχιστον αρέσει αρκετά. Νεαρή, ψηλή, κορμάρα χωρίς ίχνος περιττών κιλών, πλούσιο φυσικό στήθος, και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Καστανά κοντά μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, πρόσωπο γλυκό, με ωραίο εκφραστικό βλέμμα. Οι απόψεις για το πρόσωπο της διίστανται, εγώ είμαι από αυτούς που την θεωρούν  αν όχι όμορφη, τουλάχιστον πολύ γλυκιά και sexy

Κωνσταντινουπόλεως  92 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως  94 : Βίκυ. Νεαρό γλυκύτατο πιπίνι με καστανά σγουρά μαλλιά σε καρέ χτένισμα. Σωστές αναλογίες όμορφη φατσουλα με καυλάντισε αρκετά και με «ανάγκασε» να της υποσχεθώ ότι θα περάσω μαζί της την επόμενη φορά που θα την δω. Ελένη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, αδύνατη και ωραία περιφέρεια, «κόλασε» τον λαγό. Με θητεία στο τατοίου 58 σαν Νικόλ, αλλά και σαν Βαρβάρα στο ολιγοήμερο πέρασμα της από το Πειραιώς 121.

Ι. Οδός 66 : Αννίτα. Ψηλή μελαχρινή με ωραίου σώμα και πρόσωπο, με «δυνατό» σημείο της την περιφέρεια της. Όσο την βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Μελίνα. Καστανόξανθη με ισια μακριά μαλλιά συμπαθητικό πρόσωπο, αφράτη περιφέρεια.

Σ. Πάτση 40 : Κλειστό

Σ. Πάτση  27 : Τζούλια. Νεαρή καστανή με μέτριο πρόσωπο και σώμα. Απλά συμπαθής αλλά μέχρι εκεί.

Κροκεών 6 : Χριστίνα. Ξανθιά pro milf με σπασμένο σχετικά πρόσωπο, αξιοπρεπές σώμα. Τζέσσικα. Μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο ίσια μακριά μαλλιά, ντυμένη με δερμάτινο κορμάκι και μαύρες μπότες.

Λ.Αθηνών 204 : Νικολ, μια από τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας, εμφανισιακά τουλάχιστον. Ψηλή, μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Πάρις. Νεαρή μελαχρινή με καλό σώμα και απλά συμπαθητικό πρόσωπο. Αντρέα. Η ψηλή χυμώδης Ρουμάνα με το πλούσιο ενισχυμένο στήθος, όμορφο πρόσωπο μεγάλα εκφραστικά  μάτια, σαρκώδη χείλη. Μια από τις κοπέλες που τον τελευταίο καιρό απολαμβάνω να συνευρίσκομαι.

Λ.Αθηνών 318 : Αλίς, μελαχρινή χυμώδης, με πλούσιο  φυσικό στήθος, ντυμένη με μαύρο fish net . Ο px δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνάντηση που είχε μαζί της προ καιρού. Αλεξάνδρα. Ψηλή καστανή με πλούσιο φυσικό στήθος, καλό σώμα και με αρκετά τατουάζ επάνω του

Λ.Αθηνών 373 : Αλίσια. Μικροκαμωμένη μελαχρινή με κοντά μαλλιά ale garcon, ενισχυμένο στήθος πεταχτό κλαράκι. Μελίντα. Ξανθια σχετικά ψηλή , ίσια μακριά μαλλιά και πρόσφατη θητεία στην γερμανική αλυσίδα. Αμφότερες με φουλ πρόγραμμα.

Εδώ να σημειωθεί ότι επί της Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα γύρω στα 250-300 μετρά μετά το ΛΑ 373,  εθεάθη φωτεινή ροζ  πινακίδα «STUDIO». Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να σταματήσουμε για επιπλέον έρευνα…..

Κηφισού 30: Ξένια. Εντυπωσιακή ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα, σωστές αναλογίες, αρκετά «πικάντικο» μουτράκι. Με ξεκίνημα από τον όμιλο Κασσάνδρας και θητεία σε πολλά studio μεταξύ αυτών το  Αχαρνών 106, Βουλιαγμένης 68, Αριστοτέλους 5, Ηλία Ηλιου 82. Εμιλυ. Νεαρή ξανθιά με σγουρά μαλλιά και ωραίο πίσω σύστημα. Με θητεία στο Βριλησσού55/57 παλιότερα και το Πειραιώς 193 πρόσφατα

Βριλησσού 55 : Εμιλυ. Ψηλή, αδύνατη, μελαμψή με συμπαθητικό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη μακριά καστανά μαλλιά. Ευδιάθετη και φιλική, μιλήσαμε αρκετά. Με φουλ πρόγραμμα. Τζενη, νεαρη μικροκαμωμενη πιπίνα με μακριά σπαστά μαλλιά. Μικρό στήθος σε κοινή θέα από σήμερα και με πρωκτικό…….

Βριλησσού 36Α : : Μαριάννα. Ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά στο ύψος της μέσης περίπου. Ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, περιφέρεια που κολάζει,, γυναίκα με αέρα και σιγουριά στο σαλόνι, Γνωστή και σαν Αλίκη από το Πιπινου 118 και Σ. Πάτση 40. Ο λαγός δεν συγκρατήθηκε και εναπόθεσε εκεί τους «χυμούς του»…….

Βριλισσού  36 : Βικτώρια. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος  γλυκό πρόσωπο. Κατάθεση, λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.

Βριλησσού 42 : Μαργκώ. Μια πολύ μορφή γυναίκα  τα μαλλιά της σε χρώμα μελί, κορμί με πλούσιες και λαχταριστές καμπύλες, υπερβολικά απλό το πρόγραμμα της που δεν συμπεριλαμβάνει ούτε το 69. Οι περισσότεροι πιστεύω την γνωρίζουμε μιας και είναι αρκετό καιρό στα studio. Λίλιαν  Ψηλή μελαχρινή σγουρομάλλα, με αποδεκτό σώμα και πρόσωπο.

Βριλησσού  46 : Κλειστό

Βριλησσού  60 : Μάγια. Η μελαχρινή μικροκαμωμένη πιπίνα με θητεία στην γερμανική αλυσίδα αλλά και τη οδό Φυλής παλιότερα.

Κατεχάκη 5 : Σαμπρίνα. Μια από τις ομορφότερες παρουσίες τη βραδιάς. Ψηλή με ξανθά μαλλιά με ανταύγειας, κορμάρα, περιφέρεια που κολάζει, αριστοκρατικό βλέμμα γλυκύτατο χαμόγελο. Εάν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος θα ήταν σίγουρα μέσα στην 5αδα των πιο εμφανίσιμων κοριτσιών κατά την άποψη μου. Αντζελίνα. Όμορφη νεαρή ξανθιά με μακριά μαλλιά. Αδυνατισμένη σχετικά με την τελευταία φορά που την είδα. Φουλ πρόγραμμα.

Κατεχάκη 8 : Κατερίνα, η kinky. Ψηλή μελαχρινή, με σαρκώδη χείλη, πονηρό μουτράκι,  πλούσιο ενισχυμένο στήθος το οποίο ασφυκτιούσε στο μαύρο κορμάκι που φόρεσε. Ψηλά πόδια, περιφέρεια με προκλητικές καμπύλες. Φιλική όπως πάντα μιλήσαμε για κάποια λεπτά στο σαλόνι. Ρεβέκκα. Ομολογώ ότι σήμερα μου έκανε πολύ πιο θετική εντύπωση συγκριτικά με τις 2 προηγούμενες που την είχα δει. Ψηλή, αδύνατη, χωρίς όμως να είναι skinny, μελαχρινή με τα ίσια της μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, γλυκό πρόσωπο., Topless εμφάνιση.

Αποχώρηση του px75 και του λαγού παρά τις πομπώδης δηλώσεις του στην αρχή της τσάρκας  :grin: , επιστροφή στο Γκάζι, βρώμικο και με την «κινεζική αποβολή» ο mpouzo και εγώ συνεχίσαμε :

Ιεροφαντών 9 : Αντζέλινα. Αδύνατη μελαχρινή με  ίσια μαλλιά με ανταύγειες. Νικολ. Μελαχρινή χυμώδης, με ωραίο πρόσωπο, μακριά ίσια μαλλιά, αρκετά ευπαρουσίαστη.

Πειραιώς 121 : Δανάη. Μελαχρινή μετριότητα επιεικώς, με προτεταμένη την άνω οδοντοστοιχία σε στυλ Ροναλντίνιο. Αδύνατη, χωρίς καμπύλες και πρόσωπο πολύ μακριά από τα γούστα τόσο του mpouzo όσο και τα δικά μου.

Πειραιώς 193 : Λάουρα. Ξανθιά με κοντά μαλλιά σε χτένισμα ala Burt Simpson. Ωραία περιφέρεια, Topless εμφάνιση, σήμερα μου έκανε πιο θετική εντύπωση από την προηγούμενη φορά που την είχα δει. Μόνικα. Η γνωστή χυμώδης μελαχρινή με το πλούσιο στήθος και το γλυκό πρόσωπο, ντυμένη σε μαύρο fish net.

Θησέως 35 : Τζένη. Ψηλή ξανθιά με ίσια μαλλιά αρκετά συμπαθητική παρουσία.

Θησέως 40: Ανίσα. Μελαμψή μελαχρινή με καλό σώμα, γλυκό πρόσωπο. Τάνια, βελτιωμένη συγκριτικά με την τελευταία φορά που την είδα,  pro milf με κοντά μαλλιά άλλα ακόμα μακριά από τα standards μου. Έλενα. Η ψηλή γυναικάρα της αλυσίδας σε Topless εμφάνιση. Ψηλή, πλούσιο αισχυμμένο στήθος μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους σε χτένισμα «κοτλέ»…..

Αριστοτέλους 6:  Κλειστό

Αριστοτέλους 5 : Κορίνα. Ψηλή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο. Μαρίνα μελαχρινή επίσης με το πλέον αξιόλογο στην εμφάνιση της στο σητός της. Αλεξάνδρα. Καστανή με ίσια μαλλιά καλό σώμα και απλό καθημερινό πρόσωπο.

Τριγγέτα 3 : Ινγκριντ. Μελαχρινή με πλούσιο στήθος  ενισχυμένο, ωραίο σώμα μαύρα μακριά μαλλιά. Κέντρα. Πανέμορφη ψηλή μελαχρινή με αγαλματένιο σώμα.  Δυστυχώς οι φήμες για τις υπηρεσίες της δεν είναι ενθαρρυντικές. Με  πέρασμα και στο  Βριλησσού  42 σαν Ρούμπυ. Όνομα με το οποίο είχε εργαστεί και παλιότερα στην Γερμανική αλυσίδα, άλλα προσοχή δεν είναι η Ρούμπυ που εργάζεται και αυτί τον καιρό στον όμιλο.

Φρατζή 47 :Άννα. Η μελαχρινή καλλονή. Παρά το προχωρημένο της ώρας, ευδιάθετη γελαστή μας έκανε συντρόφια στο σαλόνι λίγο πριν πάει στο δωμάτιο για το τελευταίο ραντεβού της βάρδιας……

Μελαντίας 50 : Χρύσα. Νεαρή ξανθιά με σπαστά μάκρυνα μαλλιά, αρμόνικες αναλογίες σώματος και φουλ πρόγραμμα. Μαρκελα. Η γνωστή μας από την πρόσφατη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου. Ευδιάθετη, φιλική μιλήσαμε αρκετά παρά το περασμένο της ώρας.

Ισμήνης 2 : Μορένα. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά και ωραίο πρόσωπο και σώμα. Ιζαμπέλλα. Ξανθιά όμορφη κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και πρόσωπο μοιραίας γυναικάς. Δυστυχώς οι αναμνήσεις μου δεν είναι από τις καλύτερες. Βικτώρια. Η αρχοντική Πολωνή με καστανά μελί πλεον τα μαλλιά της, όμορφο φυσικό στήθος, σωστές αναλογίες. Από τα νέα μου στανταράκια.

Το ψιλόβροχο που ξεκίνησε μας ανάγκασε να τελειώσουμε άδοξα  :grin: την τσάρκα μας. Είχε πάει κιόλας 5:30

Ουφ τελείωσα……………

:S :S :S :S

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
μπραβο Cheyenne!

χαρά στο κουράγιο σας!

Η Λ.Αθ. μετατρέπεται σε Συγγρού?? :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθες ετιμήθη "εκτός προγράμματος" η μελαχροινή κούκλα στο β36Α η Μαριάννα. Μια κοπέλα που όσες φορές έχω συναντηθεί μαζί της έχω περάσει καταπληκτικά. Το ίδιο συνέβη και στη χθεσινή μας συνάντηση με τη διαφορά ότι "φρόντισε" να εμπλουτίσει τη συνάντησή μας με διάφορα κόλπα και σκέρτσα που ένιωσα σα  να τη συναντώ για πρώτη φορά...Μια επαγγελματίας που δεν εφησυχάζει και δεν επαναπαύεται...Λεπτομέρειες στην κριτική...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σαββατιάτικη mega τσάρκα συντρόφια με τους mpouzoklido, px75 και lagonisian. Να σημειωθεί ότι η ενημέρωση για τον όμιλο Κασσάνδρας αφορά την δεύτερη βάρδια, ενώ για τα υπόλοιπα ιδρύματα την τρίτη μεταμεσονύχτια.

Κωνσταντινουπόλεως  92Α: : Φαίη. Μια από τις κοπέλες που εμένα τουλάχιστον αρέσει αρκετά. Νεαρή, ψηλή, κορμάρα χωρίς ίχνος περιττών κιλών, πλούσιο φυσικό στήθος, και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Καστανά κοντά μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, πρόσωπο γλυκό, με ωραίο εκφραστικό βλέμμα. Οι απόψεις για το πρόσωπο της διίστανται, εγώ είμαι από αυτούς που την θεωρούν  αν όχι όμορφη, τουλάχιστον πολύ γλυκιά και sexy

Είναι μουνάρα η Φαίη,απλά........... :cum:

Βριλησσού  60 : Μάγια. Η μελαχρινή μικροκαμωμένη πιπίνα με θητεία στην γερμανική αλυσίδα αλλά και τη οδό Φυλής παλιότερα.

Συνεχώς στις επάλξεις είναι το μωράκι Μπάρμπαρα-Λάουρα/Μάγια..... :-*

Άξιος @CHEYENNE..... :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κασσάνδρας 8Β : Βάλια. Νεαρή μελαχρινή νταρντάνα, με πολύ γλυκό πρόσωπο, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα. Φιλική και χαμογελαστή μας χαιρέτησε εγκάρδια μιας και γνωριζόμαστε από την θητεία της στο Amnezia σαν Ρωξάνη

Κασσάνδρας  8Γ : Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή  καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Φουλ πρόγραμμα.

Εκτός του 8Γ υπάρχει καί το 8Β  :think: ?

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Λ.Αθηνών 204 : Νικολ, μια από τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας, εμφανισιακά τουλάχιστον. Ψηλή, μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. [size=10pt][size=10pt]Πάρις[/size][/size]. Νεαρή μελαχρινή με καλό σώμα και απλά συμπαθητικό πρόσωπο. Αντρέα. Η ψηλή χυμώδης Ρουμάνα με το πλούσιο ενισχυμένο στήθος, όμορφο πρόσωπο μεγάλα εκφραστικά  μάτια, σαρκώδη χείλη. Μια από τις κοπέλες που τον τελευταίο καιρό απολαμβάνω να συνευρίσκομαι.
Οποιος βγαζει τις βαρδιες στην αλυσιδα, εχει πολυ χιουμορ....Τι ακριβως εκανε η Παρις ολο το βραδυ στην ιδια βαρδια με Νικολ και Αντρεα;
Μαλλον τη βαλανε να τους κανει παρεα, να μη βαρεθουν.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Οποιος βγαζει τις βαρδιες στην αλυσιδα, εχει πολυ χιουμορ....Τι ακριβως εκανε η Παρις ολο το βραδυ στην ιδια βαρδια με Νικολ και Αντρεα;
όλες έχουν το κοινό τους φίλε Τόνυ....προφσανώς για να είναι εκεί η κοπέλα θα έχει τους φανατικούς της...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Καλύτερα από Ντόρα (Τρανς),πάντως............... :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom