Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πειραιώς 193 ή Λ. Αθηνών 373 μάλλον θες νας πεις...

ποιά κοπέλα πήρες και πόσο πλήρωσες?
και ήξερα πως όλο και κάποια μαλακία θα έγραφα πάνω στη βιασύνη μου.
Λ. Αθηνών.
Ατζελίνα - 40

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν εξαιρέσεις το στοματικό που δεν με ενθουσίασε (μάλλον ήταν γρήγορο), στα υπόλοιπα ευχαριστημένος έμεινα.
και social time  είχε και κάποια στιγμή μου το πήγε στο πιο σκληρό...που δεν είναι και το στυλ μου, αλλά μια και είδα πως της άρεσε του έδωσα και κατάλαβε...και κωλοδάχτυλο με άφησε να της βάλω χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

τώρα, έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, το πώς είναι η κάθε κοπέλα με τον καθέναν είναι της στιγμής ενδεχομένως.
αν εξαιρέσεις ορισμένες κοπέλες όπως η Πένυ από Κωνσταντινουπόλεως που είναι σε μόνιμα ψηλά στανταρντ για οποιονδήποτε, οι περισσότερες είναι με τις μέρες τους και ανάλογα με το ποιον έχουνε εκείνη την ώρα.

Μπορεί να είσαι Απόλλωνας και να θέλει αυτή την Πάνα ή τούμπαλιν να την φτιάξει.
Μπορεί να μυρίζεις ωραία και να φτιαχτεί...

άβυσσος η ψυχή της πουτάνας.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
και ήξερα πως όλο και κάποια μαλακία θα έγραφα πάνω στη βιασύνη μου.
Λ. Αθηνών.
Ατζελίνα - 40
Απο τους λιγους που λενε καλα λογια.
Ειναι πολυ ομορφη αλλα οι κριτικες της δεν ειναι ενθαρυντικες.............
Και εμενα μου αρεσει αλαλ δισταζω.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μπορεί να είσαι Απόλλωνας και να θέλει αυτή τον Πάνα ή τούμπαλιν να την φτιάξει.
Μπορεί να μυρίζεις ωραία και να φτιαχτεί...

άβυσσος η ψυχή της πουτάνας.

Μην του αλλάξουμε καί φύλο του......Τραγοπόδαρου Θεού  :zfuck: καί μας....μαμήσει  :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: !!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Απο τους λιγους που λενε καλα λογια.
Ειναι πολυ ομορφη αλλα οι κριτικες της δεν ειναι ενθαρυντικες.............
Και εμενα μου αρεσει αλαλ δισταζω.
ινδιάνε μου έφαγα ΦΟΛΑΡΑ....πρόσεχε... :sunglasses: :sunglasses:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πειραιώς 121
Χριστίνα
Ανεπαρκής, αντιερωτική, ακατάλληλη, ασυνεπής...
Το στερητικό "Άλφα" της ταιριάζει πολύ.
Αχριστίνα...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κανένα νέο από  Αννούλα  :tits2: Φραντζή 47 έχουμε ? συνεχίζει ή κατέβασε ρολλά μήπως  :think: ?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Παρασκευή 07/2 και στην απογευματινη μας βαρδια "30min Pleasure" με τις Μπέτυ-Βανέσα-Κέλλυ-Δέσποινα (υποδοχή Άντζελα)

ΟΛΑ μας τα προγραμματα απο το πιο απλο μεχρι το πιο συνθετο με 30λεπτα minimum παραμονης της κοπελας στο δωματιο

more info
]

www.imagebam.com/image/710b36306439738] [/URL]

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σήμερα μεσημέρι πέρασα στα ενδώτερα του Κων/πόλεως80 με τη Νικόλ. Ένα κορίτσι που όταν πρωτοξεκίνησε την "καριέρα" της δεν μου έκανε κλικ...Τότε μελαχροινή και κάπως ατσούμπαλη...Τώρα κοκκινομάλλα, με στρουμπουλό κορμί αλλά με ωραίες καμπύλες και ιδιαίτερα περιφέρεια. Γλυκό πρόσωπο και φυσικό στήθος. Μέσα αποδείχθηκε ανώτερη των προσδοκιών μου. Κυρίως σε pse ρυθμούς(άλλωστε έχει δασκάλα την Αλίνα) μς τρομερή συμμετοχή, λόγια πικάντικα. Άψογη συμμετοχή, περίποιηση όλης της περιοχής, καλό στοματικό...και στο σεξ πολύ καλή, με όρεξη, ενέργεια, αναστεναγμούς...πέρασα πολύ καλά. Λεπτομέρειες στην κριτική...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Επίσης εντύπωση μου έκανε ο χαμός που γινόταν κυρίως στο Λ.Αθηνών 204 από πελάτες και στο σαλόνι και στα δωμάτια...Εργαζόμενα κορίτσια η Νικόλ η Ρουμάνα και η Μαρίνα η Ελληνίδα...Ένιωσα λες και μπήκα σε FKK με τόσο κόσμο....και μετά σου λένε κρίση...  :headbang: :headbang:

Κατά τα άλλα σε 2-3 που μπήκα στο Γκάζι σχετική ηρεμία, αλλά παντού υπήρχε δωμάτιο που περίμενε....φαίνεται ο κόσμος :knockinb: :knockinb: το μεσημέρι....όπως άλλωστε κ γω τελικά..... :P :P
Αλλαγή

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Επίσης εντύπωση μου έκανε ο χαμός που γινόταν κυρίως στο Λ.Αθηνών 204 από πελάτες και στο σαλόνι και στα δωμάτια...Εργαζόμενα κορίτσια η Νικόλ η Ρουμάνα και η Μαρίνα η Ελληνίδα...Ένιωσα λες και μπήκα σε FKK με τόσο κόσμο....και μετά σου λένε κρίση...  :headbang: :headbang:

Κατά τα άλλα σε 2-3 που μπήκα στο Γκάζι σχετική ηρεμία, αλλά παντού υπήρχε δωμάτιο που περίμενε....φαίνεται ο κόσμος :knockinb: :knockinb: το μεσημέρι....όπως άλλωστε κ γω τελικά..... :P :P
Αλλαγή

και που ξέρεις εσύ ρε γατάκι η μάλλον λαγουδάκι πως είναι στα fkk;;;;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιδια εντυπωσειες απ την μαγια κανεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom