Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα φιλε καθενας εχει και τα προσωπικα του κριτηρια για την εμφανιση της καθε κοπελας για αυτο για να εχετε πιο αντικειμενικη αποψη περαστε απο εκει να τσεκαρετε οποτε θα κρινεται καλιτερα.Τωρα η λωρα και η καρλα ηταν κοντουλες σχετικα με μετριο σωμα ειδικα η λωρα οσον αφορα για την κεντυ για μενα τουμπανο δεν ειναι αντιθετως τουμπανακι αν και μικροσωμη αλλα με τελειες αναλογιες και ωραιο αισθησιακο στυλακι ηταν η Βανεσα που δουλευε χτες βραδυ αριστοτελου6

Αναγκαία διευκρίνηση αγαπητέ συναγωνιστή : Ό γιατρός Ξύδης  :rockon: σου είπε ότι έκανες άσχετη παράθεση γιατί αναφέρεσαι σε άλλες κοπέλες & άλλου στούντιο καί όχι σε αυτό που δουλεύει ή κοπέλα της φωτογραφίας ( ή Μαρίνα ώς γνωστό δουλεύει στο Κασσάνδρας 8γ ) .

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα + Αλεξια. Φριντα + Σασα. Μαργκω + Σασα.  :-* :-* :-*

tama91

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι!ξερει κανεις αν θα ειναι η Χρύσα στο κασσανδρας 4β;ηταν εχθες αλλα ειχε δυο πιο μπροστά κ δεν εκατσα ..το site τους μου φαινεται για τον πουτσο αναφέρει τις ίδιες βάρδιες για ολη την εβδομάδα..

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μερικές σταλαξιές ενημέρωσης από τη χθεσινή υπερμεταμεσονύκτια "πτήση", παρέα με συναγωνιστή. Δε θα γράψω όλα τα μαγαζιά που μπήκαμε, αλλά θα σταθώ μόνο στα εξής:

- Το Σπύρου Πάτση 40 ήταν για μια ακόμη φορά κλειστό.

- Το ίδιο και το Κασσάνδρας 4Α. Αυτό το μαγαζί μαράζωσε μετά τη φυγή της Αννούλας.

- Στο 4Β η Χρύσα και η Αντζελίνα ήταν πολύ ευδιάθετες και παιχνιδιάρες στο σαλόνι. Νεαρές και πολύ τσαχπίνες.

- Άγριο καυλάντισμα μας 'κάναν στο σαλόνι του Βριλησσού 55, η Έμιλυ και η μελαχρινή  Άντζελα.

- Στο Κωνσταντινουπόλεως 94 δύο μετριότατες μελαχρινές είχαν κάτσει πάνω σε κάτι πιστιρικάδες στον καναπέ και έπεφτε πολύ άγριο μπαλαμούτι.

- Αρκετά εντυπωσιακό σε εμφάνιση ήταν το δίδυμο Μάγια-Τζέσικα στο Κροκεών 6.

- Το ακριβώς αντίθετο συνέβη στο Αθηνών 204 de Paris, με τις Κάρλα, Λώρα, Νικόλ (Βουλγάρα) και μια ακόμη κοπέλα που δε συγκράτησα το όνομα της. Το μόνο που άξιζε ήταν η μπαμπάτσικη κωλάρα της Νικόλ κι ο υπερπολυτελέστατος χώρος! Στ' αλήθεια πάρα πολύ εντυπωσιακό μαγαζί!

- Μετριότητες και στο Κηφισού 30. Η Κέλλυ και Έμιλυ. Ο ορισμός του μεσαίου status.

- Το ίδιο ακριβώς και στο Κασσάνδρας 4Γ με τις Μαρία και Μαριλένα. Πιο μεσαίο status δε γίνεται...

- Στο Βριλησσού 42 μαζί με την γνωστή προμίλφ Μαργκό, ήταν η νεαρή και ομορφούλα Σάσα. Ωραία ξανθούλα, γλυκιά, καλό κορμί και ευγενέστατη (συστήνεται σε όλους στο σαλόνι δια χειραψίας).

Αυτά.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μερικές σταλαξιές ενημέρωσης από τη χθεσινή υπερμεταμεσονύκτια "πτήση", παρέα με συναγωνιστή. Δε θα γράψω όλα τα μαγαζιά που μπήκαμε, αλλά θα σταθώ μόνο στα εξής:

- Το ίδιο και το Κασσάνδρας 4Α. Αυτό το μαγαζί μαράζωσε μετά τη φυγή της Αννούλας.

- Στο 4Β η Χρύσα και η Αντζελίνα ήταν πολύ ευδιάθετες και παιχνιδιάρες στο σαλόνι. Νεαρές και πολύ τσαχπίνες.

- Άγριο καυλάντισμα μας 'κάναν στο σαλόνι του Βριλησσού 55, η Έμιλυ και η μελαχρινή  Άντζελα.

- Στο Κωνσταντινουπόλεως 94 δύο μετριότατες μελαχρινές είχαν κάτσει πάνω σε κάτι πιστιρικάδες στον καναπέ και έπεφτε πολύ άγριο μπαλαμούτι.

- Το ακριβώς αντίθετο συνέβη στο Αθηνών 204 de Paris, με τις Κάρλα, Λώρα, Νικόλ (Βουλγάρα) και μια ακόμη κοπέλα που δε συγκράτησα το όνομα της. Το μόνο που άξιζε ήταν η μπαμπάτσικη κωλάρα της Νικόλ κι ο υπερπολυτελέστατος χώρος! Στ' αλήθεια πάρα πολύ εντυπωσιακό μαγαζί!

- Μετριότητες και στο Κηφισού 30. Η Κέλλυ και Έμιλυ. Ο ορισμός του μεσαίου status.

- Το ίδιο ακριβώς και στο Κασσάνδρας 4Γ με τις Μαρία και Μαριλένα. Πιο μεσαίο status δε γίνεται...

- Στο Βριλησσού 42 μαζί με την γνωστή προμίλφ Μαργκό, ήταν η νεαρή και ομορφούλα Σάσα. Ωραία ξανθούλα, γλυκιά, καλό κορμί και ευγενέστατη (συστήνεται σε όλους στο σαλόνι δια χειραψίας).

Αυτά.

Έλα Σμήναρχε μου...... :thumbsup:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλησπέρα φίλοι!ξερει κανεις αν θα ειναι η Χρύσα στο κασσανδρας 4β;ηταν εχθες αλλα ειχε δυο πιο μπροστά κ δεν εκατσα ..το site τους μου φαινεται για τον πουτσο αναφέρει τις ίδιες βάρδιες για ολη την εβδομάδα..

Καλησπέρα σου ! Δεν ξέρω πως σου φαίνεται το site αλλα το προγραμμα ειναι σωστό ... Απλα η Χρύσα και η Αντζελινα δουλεύουν σταθερά στο 4Β αυτο το διάστημα  ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

Αυτά.
ξεροχυνω με σμηναρχο και υπερμεταμεσονυκτια πτηση :rockon:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
εχω τεραστια αναγκη να τσαρκαρω με το f16,κανονισε

Εννοείται! Μέσα στις επόμενες μέρες  ;)

Αυτός είναι τιτανοτεράσιος καλλιτέχνης!!!!!!!! 
Εννοούσα τον φούρναρη στο Γκάζι, στη Βριλησσού και όπου αλλού πήγαμε κατά τη διάρκεια της πτήσης mate  :)

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

- Άγριο καυλάντισμα μας 'κάναν στο σαλόνι του Βριλησσού 55, η Έμιλυ και η μελαχρινή  Άντζελα.

Αυτά.

Βριλησσού 55, η Έμιλυ : Είναι μανούλα σε αυτά.Πρέπει να έχεις ατσάλινες αντοχές, για να μην περάσεις στα ενδότερα.

Βριλησσού 42, Σάσα : Πάντως, είναι πολύ όμορφη κοπέλα. Είχα δει τις φωτογραφίες της, αλλά ήθελα και μία ενημέρωση λάιβ.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Βριλησσού 55, η Έμιλυ : Είναι μανούλα σε αυτά.Πρέπει να έχεις ατσάλινες αντοχές, για να μην περάσεις στα ενδότερα.

Βριλησσού 42, Σάσα : Πάντως, είναι πολύ όμορφη κοπέλα. Είχα δει τις φωτογραφίες της, αλλά ήθελα και μία ενημέρωση λάιβ.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σωστός  :)

Εκτός απ' την Έμιλυ και η Άντζελα που ήταν μαζί της, είναι δυνατή "καυλαντίστρα". Πολύ καυτό σαλονάρισμα (και από τις δύο), που αγγίζει την τελειότητα!!!  :rockon:

Σε αντίθεση με την όμορφη Σάσα, που όπως έγραψα πιο πάνω κάνει μόνο χειραψίες. Πάρα πολύ ευγενική κίνηση μεν, αρκετά ντεκαβλέ δε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
H μια ειναι η Eλενα με περασμα απο το Ταττοιοιυ 58 σαν Νικολ και ελαχιστη θητεια στο Πειραιως 121/Α. πατση 40 σαν Βαρβαρα. Ξανθια τοτε.
Ειναι η κοπελα που συναντησα και το καλοκαιρι στο μπουρδελο στην Κω.
Η αλλη η Βικυ. Ισπανιδα καταδηλωση με φουλ προγραμμα, μικροκαμωμενη και με πιο γλυκα χαρακτηριστικα απο την συναδελφο της..

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σμηναρχε τα σεβη μου.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πολύ καλό αρκεί η κοπέλα να μπορεί να το υποστηρίξει.

Είστε το μοναδικό στούντιο που καινοτομεί και πρωτοπορεί! Εύγε!

:2funny: oχι μωρε ενταξυ, ειμαι εγω υπηρεσια/υποδοχη σε αυτες τις βαρδιες οποτε ολα λειτουργουν οπως πρεπει  ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
H μια ειναι η Eλενα με περασμα απο το Ταττοιοιυ 58 σαν Νικολ και ελαχιστη θητεια στο Πειραιως 121/Α. πατση 40 σαν Βαρβαρα. Ξανθια τοτε.
Η αλλη η Βικυ. Ισπανιδα καταδηλωση με φουλ προγραμμα, μικροκαμωμενη και με πιο γλυκα χαρακτηριστικα απο την συναδελφο της..

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σμηναρχε τα σεβη μου.

Ούτε GPS να είχες ρε Ινδιάνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αριστοτέλους 5
Ντιάνα.
Πρόκειται για ισπανόφωνη μαυρούλα.
Την ιδρώνει τη φανέλα, πολύ καλή.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σμηναρχε τα σεβη μου.

Ινδιάνε μου  :)  :rockon:

Εκείνη την ώρα υπήρχαν καμιά δεκαριά νεαρούληδες στο σαλόνι. Τρεις-τέσσερις ήταν όρθιοι και 5-6 καθόντουσαν στους καναπέδες. Αυτές είχαν καθήσει ιππαστί πάνω σε δύο απ' αυτούς και έπεφτε άγριο μπαλαμούτι. Η υπηρεσία ήταν στο δίπλα σαλονάκι και προσπαθούσε να εξηγήσει το πρόγραμμα σε 2-3 άλλους πιτσιρικάδες. Με μια φράση: κανονικός χαβαλές πενταήμερης! :cheesy:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Σασα  :-* :-* :-*
Τριτη - Σαμανθα + Ρεγγινα. Λαιμα + Φριντα. Μαργκω + Αλεξια  :-* :-* :-*

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
και αφού δεν την γράψανε οι άλλοι ας την γράψω εγώ μιας και πήγαμε: Χτες τέλος 2ης βάρδιας και μετά από μεζεδογλυκοφαγοπότι με αξιότιμους συναγωνιστές, μείναμε στο τέλος οι: px75, mpouzo, cheyenne και η αφεντιά μου και κάναμε μια μικρη τσάρκα στο Γκάζι.

Κασσάνδρας 8 αριστερό:
Μαρίνα και Αλεξάνδρα ανευ περιγραφής. Ήταν στο επάνω δωμάτιο και κάποιος κώλος αναστέναζε από κάτι ξυλιές.

Κασσάνδρας 8 δεξί: Μόνικα και αυτή ανευ περιγραφής. Ήταν σε δωμάτιο σε πρόγραμμα 1 ώρας και την κάναμε.

Κασσάνδρας 4Β: Χρύσα καστανόξανθη κοπέλα με ωραίο σώμα και Αντζελίνα μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο. Ενώ παλιά μας ανακοινώνανε έκπτωση στο απλό πρόγραμμα, χτες ως δια μαγείας μας είπανε 100 η παρτούζα και μόλις ρώτησα για καλύτερη τιμή η Χρύσα εξαφανίστηκε σαν τον Δρ Σποκ στο σταρ τρεκ. Τελικά αποφασίστε εκεί κάτω τις τιμές σας

Μ. Αλεξάνδρου 133: Μαρίνα και αυτή ανευ περιγραφής, ήταν και αυτή στο δωμάτιο με μεγάλο πρόγραμμα, και μεγάλη ησυχία στο στούντιο χωρίς μουσική, ήταν απαίτηση του πελάτη. Φυσικά αποχωρησαμε στις μύτες.

Ευεινηδών στουντέλλο: Λάουρα μελαχρινή κοπέλα με λευκό δέρμα μικρό στήθος και κωλάρα

Ιεροφαντών: Χριστίνα ξανθιά γυμνασμένη κοπέλα κοντούλα όμορφη άρεσε στον μπουζό, και Λάουρα ξανθιά επίσης με μικρό στήθος, ο μπουζό έψαχνε να βρει από που την έχει δει.... (το βρήκες ρε?)

Κων/πόλεως 80: Πένυ και τα μυαλά στα μπλέντερ, πολύ ωραίο το νέο της look με κοντό σχετικά μαλί καρέ με μύτες, λίγο ήθελα να περάσω, αλλά ευτυχώς μας έπιασε στο μπιρι μπίρι και ξέχασα τις καύλες μου.

Αποχώρησα για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι βουνό μεριά. Τα σέβη μου

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και αφού δεν την γράψανε οι άλλοι ας την γράψω εγώ μιας και πήγαμε: Χτες τέλος 2ης βάρδιας και μετά από μεζεδογλυκοφαγοπότι με αξιότιμους συναγωνιστές, μείναμε στο τέλος οι: px75, mpouzo, cheyenne και η αφεντιά μου και κάναμε μια μικρη τσάρκα στο Γκάζι.

Κασσάνδρας 8 αριστερό:
Μαρίνα και Αλεξάνδρα ανευ περιγραφής. Ήταν στο επάνω δωμάτιο και κάποιος κώλος αναστέναζε από κάτι ξυλιές.

Κασσάνδρας 8 δεξί: Μόνικα και αυτή ανευ περιγραφής. Ήταν σε δωμάτιο σε πρόγραμμα 1 ώρας και την κάναμε.

Κασσάνδρας 4Β: Χρύσα καστανόξανθη κοπέλα με ωραίο σώμα και Αντζελίνα μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο. Ενώ παλιά μας ανακοινώνανε έκπτωση στο απλό πρόγραμμα, χτες ως δια μαγείας μας είπανε 100 η παρτούζα και μόλις ρώτησα για καλύτερη τιμή η Χρύσα εξαφανίστηκε σαν τον Δρ Σποκ στο σταρ τρεκ.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Μαρίνα και αυτή ανευ περιγραφής, ήταν και αυτή στο δωμάτιο με μεγάλο πρόγραμμα, και μεγάλη ησυχία στο στούντιο χωρίς μουσική, ήταν απαίτηση του πελάτη. Φυσικά αποχωρησαμε στις μύτες. Τελικά αποφασίστε εκεί κάτω τις τιμές σας

Ευεινηδών στουντέλλο: Λάουρα μελαχρινή κοπέλα με λευκό δέρμα μικρό στήθος και κωλάρα

Ιεροφαντών: Χριστίνα ξανθιά γυμνασμένη κοπέλα κοντούλα όμορφη άρεσε στον μπουζό, και Λάουρα ξανθιά επίσης με μικρό στήθος, ο μπουζό έψαχνε να βρει από που την έχει δει.... (το βρήκες ρε?)

Κων/πόλεως 80: Πένυ και τα μυαλά στα μπλέντερ, πολύ ωραίο το νέο της look με κοντό σχετικά μαλί καρέ με μύτες, λίγο ήθελα να περάσω, αλλά ευτυχώς μας έπιασε στο μπιρι μπίρι και ξέχασα τις καύλες μου.

Αποχώρησα για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι βουνό μεριά. Τα σέβη μου

Ωραίος!  :rockon: :rockon:

Λάουρα από Ιεροφαντών είναι αυτή με τις νέες φωτογραφίες και τα τατουάζ παντού;

Περιμένουμε και τους άλλους για ανταπόκριση από Βριλησσού μεριά.  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom