και αφού δεν την γράψανε οι άλλοι ας την γράψω εγώ μιας και πήγαμε: Χτες τέλος 2ης βάρδιας και μετά από μεζεδογλυκοφαγοπότι με αξιότιμους συναγωνιστές, μείναμε στο τέλος οι: px75, mpouzo, cheyenne και η αφεντιά μου και κάναμε μια μικρη τσάρκα στο Γκάζι.
Κασσάνδρας 8 αριστερό: Μαρίνα και Αλεξάνδρα ανευ περιγραφής. Ήταν στο επάνω δωμάτιο και κάποιος κώλος αναστέναζε από κάτι ξυλιές.
Κασσάνδρας 8 δεξί: Μόνικα και αυτή ανευ περιγραφής. Ήταν σε δωμάτιο σε πρόγραμμα 1 ώρας και την κάναμε.
Κασσάνδρας 4Β: Χρύσα καστανόξανθη κοπέλα με ωραίο σώμα και Αντζελίνα μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο. Ενώ παλιά μας ανακοινώνανε έκπτωση στο απλό πρόγραμμα, χτες ως δια μαγείας μας είπανε 100 η παρτούζα και μόλις ρώτησα για καλύτερη τιμή η Χρύσα εξαφανίστηκε σαν τον Δρ Σποκ στο σταρ τρεκ. Τελικά αποφασίστε εκεί κάτω τις τιμές σας
Μ. Αλεξάνδρου 133: Μαρίνα και αυτή ανευ περιγραφής, ήταν και αυτή στο δωμάτιο με μεγάλο πρόγραμμα, και μεγάλη ησυχία στο στούντιο χωρίς μουσική, ήταν απαίτηση του πελάτη. Φυσικά αποχωρησαμε στις μύτες.
Ευεινηδών στουντέλλο: Λάουρα μελαχρινή κοπέλα με λευκό δέρμα μικρό στήθος και κωλάρα
Ιεροφαντών: Χριστίνα ξανθιά γυμνασμένη κοπέλα κοντούλα όμορφη άρεσε στον μπουζό, και Λάουρα ξανθιά επίσης με μικρό στήθος, ο μπουζό έψαχνε να βρει από που την έχει δει.... (το βρήκες ρε?)
Κων/πόλεως 80: Πένυ και τα μυαλά στα μπλέντερ, πολύ ωραίο το νέο της look με κοντό σχετικά μαλί καρέ με μύτες, λίγο ήθελα να περάσω, αλλά ευτυχώς μας έπιασε στο μπιρι μπίρι και ξέχασα τις καύλες μου.
Αποχώρησα για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι βουνό μεριά. Τα σέβη μου